Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 годину тому, Бездомный сказав: кажуть Хто? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 23 минуты назад, Бездомный сказал: твоїм разорваним пердаком задоволений , або ваша кацапощелепна думка для нас дуже важлива Или на*уй выблядок йобаный. Змінено 8 годин тому користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 41 хвилину тому, US7IGN сказав: кажуть долар скоро обвалиться 4.5!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 32 хвилини тому, DimaF сказав: Гандон тупой. Иди на*уй отсюда, ты на этом ресурсе лишний, дебил йобаний. Ничего не хотел добавить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 час назад, Dr.Yura сказал: про іпсо 340394126.mp4 про іпсо Лукашенко погрожує вдарити "Орєшником" по Заходу: "Сядемо з Путіним і бахнемо" Джерело: https://censor.net/ua/n3582725 трампампамп з нього щойно санкції зняв Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 13 минут назад, Vinsol2009 сказал: Хто? Малюк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 42 минуты назад, DmiVady сказал: Интернет тоже не для тик-токов и котиков создавали 😉 но ... "Дай дураку в руки стеклянный йух - он и руки порежет и хер разобьёт" Попросил свой чатик поискать про себя - первые ссылки: Дослідження BBC: ChatGPT та інші чатботи ШІ викривляють новини у 45% випадків. Інтернет вже на половину складається з витворів ШІ, — дослідження Деградація LLM-моделей ШІ може вбити інтернет за три роки, — дослідження Корнелльського університету. Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому ⚡Мадуро обратился к России за военной помощью, сообщает The Washington Post По данным издания, на фоне растущего давления со стороны США, Мадуро отправил Путину письмо, в котором запросил поставки ракет, а также помощь в ремонте радаров и боевых самолётов. По данным издания, аналогичные обращения Мадуро направил Китаю и Ирану. «Венесуэла будет свободной», — Конгрессмен США Карлос А. Гименес. ❗️Трамп не согласился предоставить Венгрии исключение из «нефтяных» антироссийских санкций. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, Canton сказав: Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... www.instagram.com/reel/DPPybWuD6f5/?igsh=M2o4MHVuOXRnY2ll Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому ✎ Пентагон схвалив передачу Україні ракет Tomahawk, остаточне рішення - за Трампом, - CNN Пентагон дозволив передати Україні далекобійні крилаті ракети Tomahawk (дальність - до 1 600 км), визнавши, що це не зашкодить американським запасам. Тепер усе залежить від президента США Дональда Трампа, який поки що не дав згоду. ༶ Трамп під час зустрічі з Володимиром Зеленським спочатку заявив, що США мають «багато Tomahawk», але за кілька днів після розмови з Путіним різко змінив позицію, сказавши, що ракети «потрібні самим США». ༶ Європейські союзники вважають, що тепер у Вашингтона немає підстав затримувати передачу. ༶ Адміністрація США вже має план швидкої передачі ракет у разі схвалення Трампом. Україна, тим часом, працює над розширенням своїх далекобійних можливостей до кінця року. ✎ Зеленський: «Усі цілі для дальніх ударів мають бути повністю визначені до кінця року, включно з розширенням нашого далекобійного потенціалу». 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 46 минут назад, Canton сказал: Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... наслідки порушення заповіді Божої : а навчати бабі я не дозволяю , ані панувати над мужем, але бути в мовчанні. Адам бо був створений перше, а Єва потому. І Адам не був зведений, але, зведена бувши, жінка попала в переступ. Та спасеться вона дітородженням, якщо перебуватиме в вірі й любові, та в посвяті з розвагою(с) 1 Тим. 2, 11-15 піхвоті нема чого робити в системі освіти , особливо - в викладанні точних дисціплін Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Новини зецаризму: уряд звітує не Раді чи народу – а Цареві в його кабінеті. Дроздов, Radio UA Chicago https://www.youtube.com/watch?v=alRnxLBQHyk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 55 хвилин тому, Canton сказав: Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... Ну, не сам ИИ врёт - люди просят простых ответов-решений(дофаминку) и чтобы он им соврал 😉 По сути - я уже сказал: про дурака и йух ) Даже бесплатный 5-й уже много умеет, но ... к примеру: ни в коем случае не доверяйте ему точные расчёты, от которых что-то зависит - он не умеет. Чат жпт - модель предвидения токенов, а не калькулятор ))) Либо ... осваивайте курс промт-инжиниринга и уже тогда - платный и настроеный. Настроить инструмент под себя, научится и понять как его правильно использовать, и ... можно не деградировать, а наоборот - обучаться и при этом экономить на рутине. Флеш стебанулся, конечно, но не учёл - откуда сейчас в армию гребут контингент. Это следствие мудрого и потужного подхода к решению проблем ... Тотального отупления не будет - как всегда: будет небольшой процент умных, очень малый процент гениев и все остальные 😉 Хотя ... возможно, всех умных, кто не свалит вовремя, в этой стране поубивают ... * для смеху спросил чат (у меня бесплатный, с некоторыми настройками и правилами), не хотел бы он учить детей как Букварь из "Алмазного века" Стивенсона: Прихований текст 😁))) Змінено 7 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 23 хвилини тому, DmiVady сказав: Ну, не сам ИИ врёт - люди просят простых ответов-решений(дофаминку) и чтобы он им соврал 😉 По сути - я уже сказал: про дурака и йух ) Даже бесплатный 5-й уже много умеет, но ... к примеру: ни в коем случае не доверяйте ему точные расчёты, от которых что-то зависит - он не умеет. Чат жпт - модель предвидения токенов, а не калькулятор ))) Либо ... осваивайте курс промт-инжиниринга и уже тогда - платный и настроеный. Настроить инструмент под себя, научится и понять как его правильно использовать, и ... можно не деградировать, а наоборот - обучаться и при этом экономить на рутине. Флеш стебанулся, конечно, но не учёл - откуда сейчас в армию гребут контингент. Это следствие мудрого и потужного подхода к решению проблем ... Тотального отупления не будет - как всегда: будет небольшой процент умных, очень малый процент гениев и все остальные 😉 Хотя ... возможно, всех умных, кто не свалит вовремя, в этой стране поубивают ... * для смеху спросил чат (у меня бесплатный, с некоторыми настройками и правилами), не хотел бы он учить детей как Букварь из "Алмазного века" Стивенсона: Приховати вміст 😁))) схоже ви так і не зрозуміли як працює LLM ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: схоже ви так і не зрозуміли як працює LLM ) То може ви поясните, як для 12-річного ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Пентагон дав Білому дому "зелене світло" на передачу Україні далекобійних крилатих ракет Tomahawk після оцінки, що це не матиме негативного впливу на запаси США. Остаточне політичне рішення в руках Дональда Трампа. ============================= можливо , ракети й не передаватимуть (зараз ? ), але , Дамоклов меч над прутіним повісили Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: То може ви поясните, як для 12-річного ) мій дід був дуже розумною людиною і як головний механік, тримав в голові плани всієї шахти і знав як працює кожен механізм. тобто дзвінок серед ночі головного інженера з питанням про те як запустити ту чи іншу машину, яка чомусь зламалася, одразу отримував відповідь типу "положь колдобину со стороны загагулины и 2 раза дёргани за пимпачку" і все знову працювало. але я був всього лише 12-річним онуком, який на питання як роз'язати те чи інше рівняння або вирішити завдання по фізиці, спочатку відправлявся до довідників та підручників, з яких на 90% складалася наша бібліотека, а у разі якщо я там не знайшов відповідь, або бажаю обговорити на певному рівні проблему, міг розраховувати на спілкування. отже в більшості випадків я знаходив відповідь самостійно і мене ненавиділи вчителя бо я цитував незнайомих їм людей та ще й мав наглість приносити ті книжки як доказ. інша справа батько, який міг із заплющеними очима намалювати простим олівцем двигун ІЛ-62 в розрізі. так що як самий тупий в родині, я нічого по суті відповісти не зможу 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Жаль, я гадав, що ваше "схоже ви так і не зрозуміли як працює LLM" це не понт, а ви насправді знаєте, як вона працює, і зможете пояснити. Тож поки що залишусь зі своїм: "модель передбачення токенів, а не калькулятор". Тобто модель яка просто підбирає найімовірніші слова, спираючись на весь матеріал, на якому її навчали. Можливо, згодом я зміню цю думку ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 годину тому, Canton сказав: Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... В розетке ток отсутствует. Там напряжение . Мне пришлось уволить одного электрика. Не знал единицы измерения силы тока. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 22 минуты назад, US7IGN сказал: мій дід був дуже розумною людиною і як головний механік, тримав в голові плани всієї шахти і знав як працює кожен механізм. тобто дзвінок серед ночі головного інженера з питанням про те як запустити ту чи іншу машину, яка чомусь зламалася, одразу отримував відповідь типу "положь колдобину со стороны загагулины и 2 раза дёргани за пимпачку" і все знову працювало. але я був всього лише 12-річним онуком, який на питання як роз'язати те чи інше рівняння або вирішити завдання по фізиці, спочатку відправлявся до довідників та підручників, з яких на 90% складалася наша бібліотека, а у разі якщо я там не знайшов відповідь, або бажаю обговорити на певному рівні проблему, міг розраховувати на спілкування. отже в більшості випадків я знаходив відповідь самостійно і мене ненавиділи вчителя бо я цитував незнайомих їм людей та ще й мав наглість приносити ті книжки як доказ. інша справа батько, який міг із заплющеними очима намалювати простим олівцем двигун ІЛ-62 в розрізі. так що як самий тупий в родині, я нічого по суті відповісти не зможу а моїх дідів - одного кацапи розкуркулили - загнали з дітьми у землянку , а потім загнали у трудармію - за пайку відновлювати даунецькій мразоті шахти , а іншого - поклали у землю під час штурму чергової безим'янної висоти . смерть кацапощелепній даунецькій мразоті , яка паразитувала на кістках укранців . Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, Бездомный сказав: наслідки порушення заповіді Божої : а навчати бабі я не дозволяю , ані панувати над мужем, але бути в мовчанні. Адам бо був створений перше, а Єва потому. І Адам не був зведений, але, зведена бувши, жінка попала в переступ. Та спасеться вона дітородженням, якщо перебуватиме в вірі й любові, та в посвяті з розвагою(с) 1 Тим. 2, 11-15 піхвоті нема чого робити в системі освіти , особливо - в викладанні точних дисціплін Я так понимаю, что это гонитель первых христиан, и сборщик налогов,который Сына никогда не видел в глаза?И который пребывал в конторах с Камнем, на котором было суждено воздвигнуть здание Церкви? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 6 минут назад, Vinsol2009 сказал: Я так понимаю, что это гонитель первых христиан, и сборщик налогов,который Сына никогда не видел в глаза?И который пребывал в конторах с Камнем, на котором было суждено воздвигнуть здание Церкви? великі розуми обговорюють ідеї , середні розуми обговорюють події , дрібні розуми ( вінсоли2009 , гандони , скромніє прораби , е.т.с.) обговорюють окремих людей (с) Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 часа назад, DimaF сказал: тем более "орешник" никто живьем не видел орешник или нет, но к нам прилетело тогда что то особенное...по звуку очень схоже с описаниями работы орешника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Тобто модель яка просто підбирає найімовірніші слова, спираючись на весь матеріал, на якому її навчали. тут правильно, але ж ми не знаємо алгоритм як саме вона це робить. які виключення або навпаки "лінії партії" закладені і так далі. отже, не маючи всієї інформації всі висновки будуть лише припущеннями. а з огляду на мету створення та поширення цих моделей та бізнес моделі, я вважаю що їх первинна мета - збір інформації про користувачів, друга мета - цілеспрямоване маніпулювання. а те що там ще й користувачі якусь користь отримують - не більше ніж бджоли нектар в квітах. тобто мед в банці це заслуга не стільки квітів, а бджіл. тобто бджоли їбашать і на квіти і на тих хто мед забирає. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 15 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: В розетке ток отсутствует. Там напряжение . Мне пришлось уволить одного электрика. Не знал единицы измерения силы тока. То в книжці по фізиці струм писали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз