Vinsol2009 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 хвилини тому, Бармалей сказав: Возле любого тцк Я виключений з обліку у 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: А тачка у вас є? "Так отож!" © 😝 Може як фудстемпи на наркотики можна обміняти? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 27 минут назад, Tochkin сказал: Карту продають купують що треба Тут ні вища освіта не потрібна ні роки стажу в айті))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому «Три тисячі кілометрів, щоб кожен зміг безкоштовно обрати залізничні маршрути: Львів – Київ, Київ – Дніпро, будь-які інші. Програма зараз пропрацьовується, і, оскільки держава підтримує сферу пасажирських перевезень, компанія має дати відчутну відповідь людям – кошти, які використовуються, реально служать суспільству», – підкреслив Президент. А де там мільярд дерев? Квиток на Перемишль зі Львова через дві години не можна купити за 700 гр. Після початку продажу. Купуй із Києва за 2400. Або із Харкова за 3500 і потім сиди чекай 14 годин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 40 минут назад, Tochkin сказал: Що зазвичай мають на увазі під «продажем» EBT Обмін пільг на готівку через недобросовісних посередників або продавців (отримується лише частина номіналу). Публікації/повідомлення в соцмережах із пропозиціями «швидких грошей за SNAP/EBT» або «знижок» за пільги. Бартер пільг на нехарчові товари чи послуги (також незаконно). Зловживання на стороні продавців (наприклад, пробивання нехарчових товарів як «харчові» або фіктивні транзакції). ........ Щоправда, з першого разу ші відмовив мені надавати таку інформацію))): "Я не можу пояснювати, як продають чи «обмінюють» EBT-картки — це незаконно і може завдати шкоди людям" Змінено 18 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 31 минуту назад, Canton сказал: А можно мне рельсами? Я даже не поеду никуда... А мені контактною мережею. 🤑 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, sergio сказав: А мені контактною мережею. 🤑 вмовили, візьму стюардесою погодинно Змінено 18 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 31 минуту назад, DmiVady сказал: А тачка у вас є? Есть. Велоприцеп. С электроприводом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: вмовили, візьму стюардесою погодинно В аренду сдавать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому В швидкому темпі встановлюють бетонні блоки на КПП Закарпаття 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: В швидкому темпі встановлюють бетонні блоки на КПП Закарпаття як же треба ненавидіти власних громадян 3 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 5 хвилин тому, Canton сказав: В аренду сдавать? ну не брати ж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: як же треба ненавидіти власних громадян Про це я ще в дитсадочку дізнався... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Про це я ще в дитсадочку дізнався... що мене досі дивує так це все ще ставлення до українців за кордоном як до людей. мабуть колір шкіри з пантелику збиває 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 18 минут назад, US7IGN сказал: як же треба ненавидіти власних громадян Марвін Хімеєр одобряє... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 8 минут назад, US7IGN сказал: що мене досі дивує так це все ще ставлення до українців за кордоном як до людей. мабуть колір шкіри з пантелику збиває Поляка колір шкіри українця не зіб"є з пантелику... 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: що мене досі дивує так це все ще ставлення до українців за кордоном як до людей а на Гоа - як до богів ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 14 минут назад, vadimv сказал: Про це я ще в дитсадочку дізнався... Це тому що українці служать панам, в кращих країнах закону Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 4 часа назад, karbo сказал: Очевидно було лише одне - Україну задавлять. І хто ж це задавить - невже ваші друзяки, якийсь випадкові зеки. Якщо подивитись на картинку де порівнюються території цих країн, то і нерядовий третьокласник Трамп вас би мабуть вразив своїм даром розбачити майбутнє. Але все ж боротьба все більше і більше перетворюється на змагання між світами - демократії з одного боку і різними автократіями. Хоча відбувається все зі страшним скрипом. Змінено 18 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 8 минут назад, karbo сказал: Це тому що українці служать панам, в кращих країнах закону Це тому, що Україна пережила колгоспну систему у її різних іпостасях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 6 минут назад, kim chen lhoran сказал: І хто ж це задавить - невже ваші друзяки, якийсь випадкові зеки. Якщо подивитись на картинку де порівнюються території цих країн, то і нерядовий третьокласник Трамп вас би мабуть вразив своїм даром розбачити майбутнє. Але все ж боротьба все більше і більше перетворюється на змагання між світами - демократії з одного боку і різними автократіями. Хоча відбувається все зі страшним скрипом. У 2014 році Україна не мала жодних шансів встояти проти повномасштабної війни. Не зовсім розумію про яких тут моїх друзів йдеться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 4 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Це тому, що Україна пережила колгоспну систему у її різних іпостасях. США рабство але це не завадило тому, щоби зараз люди жили по закону Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 17 хвилин тому, sergio сказав: Марвін Хімеєр одобряє... Оцей? Щось дуже схожий. https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fupload.wikimedia.org%2Fwikipedia%2Fcommons%2Fb%2Fb4%2F%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BB%D0%BE%D0%B2.jpg&tbnid=yHwe5cqHcaBsvM&vet=1&imgrefurl=https%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FDmitry_Krylov&docid=VMwtvsrfy0J57M&w=189&h=267&hl=uk-ua&source=sh%2Fx%2Fim%2Fm1%2F3&kgs=8a459002228bcfa1&shem=isst&client=mobilesearchapp&cs=0&gsas=1&v=392.0.823086651 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 4 минуты назад, karbo сказал: Не зовсім розумію про яких тут моїх друзів йдеться Про тих, що пішли добровольцями. Вибачаюсь не вчитався і написав за своїх знайомих. Якщо за ваших, то ви писали що вас возили в лікарню. але за натуру рашиків я думаю знаю краще будь кого. По-перше, вчився у школі на Уралі, де отримав середню освіту. Потім родичі після висилки вернулись назад в Україну, а я потім після Вишу був до 100 разів у відрядженнях, з них десь 80% прибл. по раші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 21 минуту назад, karbo сказал: США рабство але це не завадило тому, щоби зараз люди жили по закону Вони більше як 200 років не колонія, але що би сказав Мартін Лютер Кінг ще на початку 1960-их? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз