Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, DimaF сказав:

Не може бути, ваш аккаунт взламали!?))

Зламали "Цензор"? Прикол же був в 73%. 

А в тому, що крадуть - нічого нового. Як я писав десятки разів - олігархічна корупційна система не змінилася. Були якісь рухи у 2014-ому, коли позбувалися всіх оцих "смотрящих" від Януковича. Але, потім, коли все більш-менш заспокоїлося тихенько поставили від нової влади. Прийшов Зеленський - старих "смотрящих" змінили нові, а схеми залишилися і нових понапридумували. Це вже ж було!

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, vadimv сказал:

Стало відомо, чому ***ло сере в чумадан:

Гітлер мав мікропеніс — такого висновку дійшли науковці після аналізу його ДНК

Дослідження показало: у фюрера були гени, пов’язані з рідкісним розладом розвитку статевих органів. 

Ймовірно, Гітлер мав синдром Каллмана — спадкову хворобу, через яку організм майже не виробляє тестостерон. 

Через це затримується статеве дозрівання, вторинні ознаки розвиваються слабше, а розмір статевого органа – вкрай малий.

image.thumb.png.7c4ab42507577fa2d15b1203e0b71786.png

Шизофренія вже бонусом пішла...

NyzKlulXjYyglgMAAaO04sRX7a8dLz6wzcKmRAe8IUefMiu2yyjMw1Ip6cPDiVjm21F93RfJYSA0xiBS8J1Mr3BXVMfNIyYDlCg2Rx4NxRqAdJCDxVJ5xsNNJIfgiPPh.jpeg

Посилання на коментар

31 хвилину тому, US7IGN сказав:

у мене немає преміум акаунту :lol:

І в цій темі мабуть забанили:

Продам INFINITI QX 60 2.5 гибрид HEV 2014 год 4х4 9999$

Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

І в цій темі мабуть забанили:

Продам INFINITI QX 60 2.5 гибрид HEV 2014 год 4х4 9999$

не заходив бо мені таке не треба. так і що з нею не так? :lol:

Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

не заходив бо мені таке не треба. так і що з нею не так? :lol:

Купив НІссан?! Їпись з ним сам. 😺

• Хаха 3
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

так і що з нею не так? :lol:

Я краще промовчу, бо мене й так останній час з бані майже не випускають )

• Хаха 2
Посилання на коментар

18 часов назад, Дощ сказал:

Ганьба звичайно, але таке кубло розворушили.борисов з крупою свинарчуки прокурори - це мальок у порівнянні з китом якого щойно взяли. І справа навіть не в грошах - це державна зрада

Якщо взяти усі їх гроші до купи - то це наша професійна армія з такою оплатою що туди ломляться з усього світу найманці за нас повоювати так що бусіфвкація вже непотрібна.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, katso сказав:

Якщо взяти усі їх гроші до купи - то це наша професійна армія з такою оплатою що туди ломляться з усього світу найманці за нас повоювати так що бусіфвкація вже непотрібна.

на вас зараз персональні санкції прилетять за такі непатріотичні заяви :lol:

9 хвилин тому, vadimv сказав:

слабак :lol:

Посилання на коментар

9 минут назад, katso сказал:

Колумбійці за 3 к$ аж бігом воюють. 

Посилання на коментар

16 минут назад, vadimv сказал:

Заиздьож. Всі хто надовго міг відправити в бан, вже довший час не спостерігаються на форумі. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

59 хвилин тому, sergio сказав:

Заиздьож. Всі хто надовго міг відправити в бан, вже довший час не спостерігаються на форумі. 

А почему тогда Canton постоянно в бане?

К нему кто-то испытывает особые чувства? Или наоборот неутолимую обиду за номерного? Неоднократно посланного нах.

Змінено користувачем Vinsol2009
Посилання на коментар

Минобороны РФ:

«Сегодня около 19:00 мск в Республике Карелия при выполнении планового учебно-тренировочного полета потерпел катастрофу самолет Су-30. Самолёт упал в безлюдном районе.  Экипаж самолета подох».

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Vinsol2009 сказал:

А почему тогда Canton постоянно в бане?

К нему кто-то испытывает особые чувства? Или наоборот неутолимую обиду за номерного? Неоднократно посланного нах.

И кто ж его так?! 🤔

• Хаха 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, sergio сказав:

И кто ж его так?! 🤔

я думав він з генштабу не вилазить останнім часом :flag1:

• Конфуз 1
Посилання на коментар

23 години тому, Propeller сказав:

Трампушка....тонко.

Ви могли б написати свою особисту думку а не перепощувати всяких, якщо ж ви таке підтримуєте то так і вкажіть

23 години тому, Propeller сказав:

Я вам один вещь скажу, только вы не обижайтесь.

Нет, даже не один, два веща.

Во-первых, я в принципе игнорирую заявления всех правоохранительных и тем более антикоррупционных органов, пока они не приняли процессуальный вид. Т.е., не закреплены документально, чтобы дурь каждого была видна. И есть хоть мизерный шанс оценить ситуацию.

Ибо эти кудесники регулярно генерируют лютый заангажированный трэш, который не имеет ничего общего с борьбой против зла.

Во-вторых, мне категорически не нравится контекст. Вот не нравится, и всё.

«Энергоатом» последние лет 15 имел дурную славу. А может и больше, просто я не помню. Когда сегодня часть наблюдательного совета взвизгнула от удивления, это очень смешно. Люди, а зачем вы там? Но, не это главное.

Пару месяцев назад в зарубежных СМИ начались атаки на украинскую ракету. У нас это многие воспринимали исключительно в отношении одной конкретной ракеты и трактовали в силу личных симпатий-антипатий. Но ситуация в целом была выстроена как атака на само ПРАВО Украины иметь свою собственную крылатую ракету средней дальности. Я об этом упоминал. Если нас дожмут и лишат права иметь ракету – это будет тяжелое поражение и огромная несправедливость.

Также одновременно с публикацией первой части материалов по «Энергоатому» в американских СМИ был запущен новый круг гнусных подозрений, что Залужный якобы причастен к подрыву СП-2. Со ссылкой на Германию. И на фоне эпопеи с задержанным в Италии. Это - заявка на международно-правовой крючок для украинского посла, который немного больше, чем посол. Когда «абсолютно независимый» клерк прокуратуры или следователь райотдела полиции может внезапно запустить формальную процедуру преследования, чтобы затруднить какие-то ходы.

Сегодня прозвучало заявление в суде, которое подвешивает двух действующих министров и секретаря РНБО.

С министрами – вопрос десятый. Но секретарь РНБО плотно интегрирован в переговорный процесс. И, как следует из его заявления, находится в Стамбуле с дальнейшими планами визита на Ближний Восток.

Либо секретарю РНБО должно быть немедленно выписано подозрение. Либо озвучивший подвешивающую информацию должен быть арестован за госизмену. Потому что так бросаться словами нельзя, не тот момент.

Если НАБУ разворошило гнездо высокопоставленных злодеев – прекрасно. Если доведут до суда и засудят – поделом.

По факту мы имеем (СОВПАДЕНИЕ такое):

• Нарастающее давление против украинской ракеты;

• Риск правительственного кризиса на фоне брожений в Раде, когда ещё не утверждён бюджет на 2026 год (второе чтение 20.11);

• Подвешенного секретаря РНБО Умерова (осложнение переговоров, риск паралича РНБО);

• Персональный выпад против президента через близкое окружение, что резко сужает манёвр;

• Курс на подвешивание Залужного;

• «Антикризисные меры» в защиту третьего потенциального лидера президентской и парламентской гонки. Причём не факт, что он сам их инициировал, т.к. задействована сетка, которая скорее может дискредитировать, чем помочь (т.е. кризис вокруг него).

Ну, и всякие наложившиеся мелочи, типа торможения с оружием из-за шатдауна, что придётся наверстывать.

Сухой остаток.

Все ветви власти (кроме малоактуальных судов) под атакой или с риском разбалансировки.

Под атакой даже будущий политический процесс.

А теперь поставьте себя на место военного командования разных уровней. Которое должно выполнять приказы.

Как это выглядит?

Это выглядит как «ПРИНУЖДЕНИЕ К МИРУ»…

Пусть всё окажется моей конспирологией.

Но мне почему-то кажется, что впереди уровень, который мы ещё не проходили.

Розписав по пунктам але витер.

Так, це серйозний удар по центральній владі, і атака по Президенту, але питання не до набу, а до тих підорасів-зрадників які зрадили в першу чергу зеленського, підставивши під удар всю вертикаль. Набу виконало своє призначення у повному обсязі, розкриваючи все болото, яке думаю до кінця ще не розкрите, далі буде.

Стоїть питання чи варто було замовчувати, чи вивалити як є - від чого більша шкода, на мою думку зроблили правильно що не приховали - гроші другорядне, питання у принципах, які на такому високому рівні особливо актуальні. 

Не підтримую твердження про все захрясне в судах, адвокати поховають і т.п. - не поховають, ця бомба вже вибухнула, тепер питання наслідків.

І набу зробили все правильно,  маю думку що міндіча і того другого спецом випустили, можливо навіть "попередили" - їх втеча найкрасномовніше підтвердження вини. Втікаючи вони відкинули всі сумніви щодо розслідування, все просто: утік - винен. Однак слід віддати належне і набу - принаймні те що озвучене за доказами і наслідками вказує на якісну роботу

10 годин тому, XL.pro сказав:

Нагадайте, при якій владі було посаджено хоча б топ 5-10 наближених корупціонерів?

P.S. Ігор Валерійович - навіть не смішно.

Топів садити це вам не кеглі кидати. Ну яка вам користь що міндіча посадять на Х років? як на мене його краще вбити і забути. Основне призначення таких справ - зламати схему, повернути збитки і забрати гроші. І саме в такому порядку, а чи посадять чи ні - питання п'яте

3 години тому, katso сказав:

За вас крім вас і нас воювати ніхто не буде, ні за які гроші. Коли починають таке чесати я завжди питаю - яка вам особисто потрібна оплата і умови щоб піти воювати? 

Мобілізація - це вже примус, все інше - його різновиди. І від неї нікуди не подітись, нажаль

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...