Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, sergio сказав: 95%мабуть. Та то найкрупніші олігархи, а дещо нижче купа українців, які грабують країну не гірше за них, тільки з меншими прибутками, бо можливостей набагато менше. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 45 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та тут якраз цікаві справи з'явилися. Я ж не можу таке пропустить. Світло виключають - це да. Ну акумулятор вирішує. Газ поки є:) То всё уйня. Так «Мяу» или «Няв», вот в чём вопрос! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Блазень вижене 5-6 ригівських менеджерів? Це фантастика... ну раз сам великий гетьман порошенко не смог, то что вы ожидаете от блазня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, US7IGN сказал: Ще раз питання - чому всі патріоти в парламенті зараз нічого патріотичного не роблять? Брехня!!! Разваливают что осталось и разворовывают к чему дотянутся, чтоб врагам не досталось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) www.unian.ua/war/viyna-v-ukrajini-analitik-bild-zayaviv-shcho-ukrajina-ruhayetsya-do-porazki-13197657.html Цитата Україна наближається до стратегічної поразки у війні з РФ, - аналітик Bild як так? план перемоги не працює? Цитата "Що буде коли у нас буде достатньо ППО від наших партнерів? Наші війська підуть. Ні, вони побіжать уперед, і контрнаступ піде швидше", – розповів глава держави. 24tv.ua/peremovini-ukrayini-rosiyeyu-zelenskiy-vidpoviv-mozhliviy-pochatok_n2425858 2023 рік Змінено 4 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, akineo сказав: план перемоги не працює? Працює. Тільки ви ж не уточнювали чиєї перемоги? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 минут назад, akineo сказал: www.unian.ua/war/viyna-v-ukrajini-analitik-bild-zayaviv-shcho-ukrajina-ruhayetsya-do-porazki-13197657.html як так? план перемоги не працює? 2023 рік Вы когда на заборе видите что написано икс игрек и неизвестное множество так же бежите и кричите вон там йух? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: Вы когда на заборе видите что написано икс игрек и неизвестное множество так же бежите и кричите вон там йух? то це ви мені чи зелі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, akineo сказал: то це ви мені чи зелі? конечно же порошенко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 16 минут назад, akineo сказал: www.unian.ua/war/viyna-v-ukrajini-analitik-bild-zayaviv-shcho-ukrajina-ruhayetsya-do-porazki-13197657.html Цитата Україна наближається до стратегічної поразки у війні з РФ, - аналітик Bild як так? план перемоги не працює А если в каком -нибудь английском издании напишут что Репке дурак, а бульварная газетенка бюргеров дерьмо, Вы им поверите? Или мнение берлинского социолога настолько значимо, что это обязательно нужно здесь вывалить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, US7IGN сказал: Кому та освіта потрібна? Потужним виборцям? Незламним штурмовикам? Тим, хто буде за ці всім спостерігати жуючи попкорн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 17 хвилин тому, ks6 сказав: А если в каком -нибудь английском издании напишут что Репке дурак, а бульварная газетенка бюргеров дерьмо, Вы им поверите? Или мнение берлинского социолога настолько значимо, что это обязательно нужно здесь вывалить? А що ви можете заперечити тому журналісту по суті? Україна впевнено наближається до перемоги? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, sergio сказав: Тим, хто буде за ці всім спостерігати жуючи попкорн. У мене вже дві. Тільки підручник на публікацію віддав. Навіщо мені третя? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, US7IGN сказал: У мене вже дві. Тільки підручник на публікацію віддав. Навіщо мені третя? Бачите ви не штурмовик, і, мабуть, не потужний виборець-значить таки є якась користь від освіти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: А що ви можете заперечити тому журналісту по суті? Україна впевнено наближається до перемоги? А что он такого архиважного выдал на гора? Он не владеет полной информацией, что бы делать выводы. Наверняка у Нато и у нас есть свое виденье и прогнозы. Если бы было совсем гаплык, то или была бы капитуляция или массовая мобилизация. Потери у нас не такие как 2023 и рейды ТЦК совсем хиленькие если сравнить с прошлым годом в это время. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, Бармалей сказав: ну раз сам великий гетьман порошенко не смог, то что вы ожидаете от блазня Так Порох их и не нанимал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, ks6 сказал: рейды ТЦК совсем хиленькие если сравнить с прошлым годом в это время у нас визуально увеличились...если раньше ездили 3-4 с мусаренком с бейджиком и камерой той что боди, то сейчас выскакивают по 8 человек и часто 2-3 транспортами...засады и т.д. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Так Порох их и не нанимал. только создал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: А що ви можете заперечити тому журналісту по суті? Україна впевнено наближається до перемоги? Союзники ЄС вимагають від України відповідей через ескалацію корупційного скандалу Партнери Києва хочуть запевнень щодо того, як витрачається допомога після того, як розслідування викрило схему відкату на 100 мільйонів доларів. Цитата Скандал відбувається в делікатний для України час. Наступного року країна зіткнеться з бюджетною кризою в 41 мільярд євро, тоді як країни ЄС наразі перебувають у глухому куті через розблокування кредиту на репарації в розмірі 140 мільярдів євро для Києва із заморожених російських активів. Для війни потрібні три речі: гроші, гроші, і ще раз гроші © "Диакс сказал очень важную для нас вещь: нельзя верить во что-то только потому, что нам так хочется. Мы называем этот принцип «грабли Диакса» и повторяем его про себя как напоминание, что субъективные эмоции не должны затуманивать наш взгляд." © Нил Стивенсон, "Анафем" Принцип був промовлений Діаксом на сходах Оріфенського храму, коли світитель проганяв ворожбитів садовими граблями.😉 Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, Скромный прораб сказав: То всё уйня. Так «Мяу» или «Няв», вот в чём вопрос! Сільські коти кажуть мняв і їх мовне питання не їбе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 47 минут назад, DmiVady сказал: Для війни потрібні три речі: гроші, гроші, і ще раз гроші © автор цієї сентенції просрав геть усе . Еге ж ? найнепереможніші винаходи античності - македонська фаланга та маніпула + маніпулярна тактикаuk.wikipedia.org/wiki/Римська_піхотна_тактика були винайдені саме з причини браку коштів на ведення війни традиційними методами а потім ще й жебраки готи нахлобучили Рим , який репався від бабла , та Костянтинополь , який репався від бабла , просрав все голодупим хрестоносцям . гроші не набирають очок , не беруть підбираннь та не роблять асистів (с) баскетбольний тренер Душко Вуйшевич Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 41 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Сільські коти кажуть мняв і їх мовне питання не їбе Мурзік Васильович розмовляє мовою Митця - тобто суржиком : Мурзік (почувши про Японію, елегантно витира з вусів драконовіїй жир). Можете там не шепотіть, я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу виїбати двадцять киць, не при Вальці будь сказано. Ще продовжувать? Саломон Самсонович. ...Мурзік Васильович, і не надоїло вам буть отаким суперменом? Африкан Свиридович (поправля). Суперкотом. Мурзік (дуже спокійно). Ви хотіли пошуткувать, але у вас не вийшло. Ні, не надоїло. Я теж, шановний, міг би запитать - чи не надоїло вам цілий день борсатись в чужому калі, але як бачте, я цього не роблю. Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Я xуею со свидомых((( Читайте Тору, там все ответы 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, Скромный прораб сказал: Я xуею со свидомых((( Читайте Тору, там все ответы ви читали Тору ? І чим вона відрізняється від Старого заповіту чи Корану ? Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 минуты назад, Бездомный сказал: ви читали Тору ? І чим вона відрізняється від Старого заповіту чи Корану ? Не суть, читай, вникай, делай выводы, но помни при этом, кто твой президент и что от него ждать Змінено 2 години тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз