sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, vadimv сказал: В Єгипті стіни товщиною 15 см без утеплення і одинарне скло замість подвійних склопакетів. При цьому кондей включали ну може пару разів, влітку. Ото й все порівняння. Я вже не кажу про бензин по 20 фунтів (18 грн) за літр. Чому ж ви там не затримались? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Американська торгова палата в РФ нагородила спецпосланця Дмитрієва за "сприяння діалогу" Джерело: https://censor.net/ua/n3587817 До речі, в отому "Союзі", що розвалив стартовий майданчик, на МКС полетіли кацапи з американцями. Дружба навєкі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 хвилину тому, XL.pro сказав: Можна більш детально про "нормально живуть"? А то зараз дійдемо, шо "норма", то на соціал Ваших знайомих))). В Україні інженер, вчитель, бухгалтер, які заробляють 1 у.о., ким там працюють і скільки отримують? Працюють, знімають житло. В усіх по різному з роботою. Айтішники так і працюють в айтішці. Один тільки, котрий тут адміном працював, зараз в якомусь готелі працює. Ну йому просто надоїло адмінить, сам вирішив по спеціальності не працювати, взяв перерву. Будівельник на будівництві працює. Решта по-різному, не всі по спеціальності, але ніхто дупи з унітазами не миє і менше півтори тисячі євро не заробляє. Соціальними зв'язками обзавелися, діти/внуки, в кого є, в школи/садки пристроєні. Живуть собі, як і багато звичайних європейців. Ну да, житла свого не придбали, але жити в орендованому - це цілком норм для Європи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, XL.pro сказал: В 2022-2023 рр мене гнобили така ж думка. Що буде далі, повернуться морально і фізично скалічені, грошей для них не буде, залишаться пенсіонери, чиновники, силовики. Серед заможних знайомих маю кілька прикладів: 1. Десь доларовий мільйонер, без бронювання, із Харкова не виїжджав і не збирається. Хоча з його статками міг би жити там 2. ІТ-шник, син в Канаді закінчив університет, приїхав в Україну, десь в ЗСУ, не на передку. Дружина з тещею і донькою були в Туреччині, осінню повернулися, донька (володіючи англійською і турецькою мовами) пішла в перший клас в Києві у ліцей при Шевченку (здається). Дивлюся відео про Італію, там багато людей працюють на 1 тис.євро, живуть до 40 років з батьками. На який кошт будуть жити заробітчани із сім'ями? Якщо потрібно ще знімати житло? У Польщі те саме, навіть термін з"явивcя - gniazdownik. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: То не півроку, а в 23-му мабуть. Якби тоді війну закінчили, то пішли б інвестиції в країну, якась допомога на відбудову. Біженців більша частина повернулася б. Економіка ожила б і було б харашо. В 23 тут кроме меня никто даже не заикался о мире , но я далеко не все читаю, может пропустил . Почти все тогда грезили " перемогою" , а некоторые представляли себя в Крыму в роли полицаев. .это уже в 24 м было, кода начало приходить понимание. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 хвилини тому, DmiVady сказав: Перехідний період ... 90-ті ... ну були вони, і що? Вас вбили або згвалтували у ті 90-ті? Ви пройшли їх та стали сильнішим та більш досвіченим у житті, чи не так? Ще раз буде, і ще раз пройде. В цей час, паралельно, знов відкриються "вікна можливостей" та соціальні ліфти, для тих, хто вміє та не боїться боротись у цьому житті. Але до цього ще треба дожити ... 😉 Тож може вас це лякає, але мене, чомусь, зовсім ні ... Різниця в тому, що я тоді був молодий. А на старості не особливо вже хочеться таких пригод. Але так, для молодих і борзих таки будуть можливості, але не всі молоді те переживуть. Ну і в Україні не одна молодь живе. Та й молодь зараз геть інша. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, sergio сказав: Чому ж ви там не затримались? Я зараз там ) У мене під аватаркою завжди написано актуальне місцезнаходження Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Працюють, знімають житло. В усіх по різному з роботою. Айтішники так і працюють в айтішці. Один тільки, котрий тут адміном працював, зараз в якомусь готелі працює. Ну йому просто надоїло адмінить, сам вирішив по спеціальності не працювати, взяв перерву. Будівельник на будівництві працює. Решта по-різному, не всі по спеціальності, але ніхто дупи з унітазами не миє і менше півтори тисячі євро не заробляє. Соціальними зв'язками обзавелися, діти/внуки, в кого є, в школи/садки пристроєні. Живуть собі, як і багато звичайних європейців. Ну да, житла свого не придбали, але жити в орендованому - це цілком норм для Європи. Коте, Ви випили?! Нахера мені IT-тішники?! Їм і Гондурасі живеться добре. Ким працюють вчителі, економісти, інженери? Скільки отримують і на скільки впав рівень життя? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: не всі молоді те переживуть Особливо, якщо врахувати, що тепер достатньо підняти в повітря дрон... і буде маса навчених операторів... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 часов назад, Vinsol2009 сказал: Папа Римський і Вселенський патріарх закликали .. підписали спільну декларацію . «Ми рішуче відкидаємо будь-яке використання релігії та імені Бога для виправдання насильства. Ми віримо, що справжній міжрелігійний діалог, далекий від того, щоб бути джерелом синкретизму та плутанини, є необхідною умовою для мирного співіснування людей різних традицій та культур», – Надо же, после этого уж должон наступить мир. Кафедра лжи и лицемерия подписала очередную никчемную бумажку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: Надо же, после этого уж должон наступить мир. Кафедра лжи и лицемерия подписала очередную никчемную бумажку. А шо такое, ваша вера в боженьку вдруг внезапно дала трещину? Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 6 минут назад, vadimv сказал: А шо такое, ваша вера в боженьку дала трещину? Разве я такое где нибудь говорил ? Еще более укрепилась вера моя. А тот посыл выше был о том , что эти все "вселенские патриархи " никакого отношения к учению Иисуса Христа не имеют , вернее имеют , но только в обратную сторону , они- лжехристиане. От Мф."1. Тогда Иисус сказал толпе народа и ученикам Своим: 2. на Моисеевом седалище сели книжники и фарисеи 3. итак всё, что они скажут вам, исполняйте и храните, по делам же их не поступайте: ибо говорят они и не делают. ....13. Горе вам, книжники и фарисеи, лицемеры, что затворяете Царство Небесное перед людьми: вы и сами не входите и входящим не даете войти..." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому Тільки що, рыбак сказав: Еще более укрепилась вера моя. А тот посыл выше был о том , что эти все "вселенские патриархи " никакого отношения к учению Иисуса Христа не имеют , вернее имеют , но только в обратную сторону , они- лжехристиане. А, ясно - царь боженька хороший, это бояре плохие. Классика... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Різниця в тому, що я тоді був молодий. А на старості не особливо вже хочеться таких пригод. Але так, для молодих і борзих таки будуть можливості, але не всі молоді те переживуть. Ну і в Україні не одна молодь живе. Та й молодь зараз геть інша. Так вас же ніхто не примушує) Тож чи є сенс лякати себе, якщо ви не готові до цього, і, тим більше ви не збираєтеся брати в цьому участь? Налякати тих хто залишився? Чи ви вважаєте, що частина тих, хто свідомо залишився(при тому мали всі можливості звалити) в Україні, не пропрацювали кілька самих херових варіантів майбутнього, і не подумали про те, що вони будуть з цим робити, не склали "планів а,б тощо"? Ні, якщо ваші лякалки, це просто тролинг, або якесь моргентау, то і добре, розважайтесь далі, не заважатиму 😁))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Чи ви вважаєте, що частина тих, хто свідомо залишився(при тому мали всі можливості звалити) в Україні, не пропрацювали кілька самих херових варіантів майбутнього, і не подумали про те, що вони будуть з цим робити, не склали "планів а,б тощо"? Не пропрацювали. Наприклад, що вони будуть робити з тим, що в них прилетить ракета/дрон, чи під "планів а,б тощо" мається на увазі заповіт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 23 минуты назад, vadimv сказал: Я зараз там ) У мене під аватаркою завжди написано актуальне місцезнаходження Я би в Єгипет мріяв би попасти тільки з метою по пірамідам, Луксору полазити, море нах треба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 4 минуты назад, DmiVady сказал: Так вас же ніхто не примушує) Тож чи є сенс лякати себе, якщо ви не готові до цього, і, тим більше ви не збираєтеся брати в цьому участь? Налякати тих хто залишився? Чи ви вважаєте, що частина тих, хто свідомо залишився(при тому мали всі можливості звалити) в Україні, не пропрацювали кілька самих херових варіантів майбутнього, і не подумали про те, що вони будуть з цим робити, не склали "планів а,б тощо"? Ні, якщо ваші лякалки, це просто тролинг, або якесь моргентау, то і добре, розважайтесь далі, не заважатиму 😁))) Маєте на увазі, що тут приблизно з 1.10? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 4 минуты назад, vadimv сказал: А, ясно - царь боженька хороший, это бояре плохие. Классика... Тебе какое дело ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 1 година тому, vadimv сказав: Ви ж вже писали, що "В листопаді цього року все закінчиться.", "Мир буде в листопаді". Ну і де? Може варто вже якісь висновки зробити, нє? Чи ви продовжуєте дуркувати деградувати? ) «Вчені виявили подібність розвитку деменції у котів та людей.» www.bbc.com/ukrainian/articles/crm4e9jylxpo.amp Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 2 години тому, US7IGN сказав: в Польщі ж живуть з цим якось ) а в Україні всі живуть у власному? чи всі в європі миють дупи? таке враження що в тій європі взагалі ніхто ніколи не був Були. У Чехії мити дупу жінку із вищою медичною освітою не взяли. А взяли місцеву без освіти. Запропонували стажуватися медсестрою рік безоплатно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 1 годину тому, vadimv сказав: Коли кацапія припинить своє існування. Думаєте краще мати китайців на кордоні? 55 хвилин тому, akineo сказав: людьми закриють. тільки як утримати людей. кайданками наприклад. і пішли за дроном... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 36 хвилин тому, XL.pro сказав: Ким працюють вчителі, економісти, інженери? Скільки отримують і на скільки впав рівень життя? у мене завжди було питання чому вони там не підтверджують кваліфікацію і не працюють за спеціальністю? бачу купу юристів та лікарів які це зробили, хоча на це і пішли роки. але роки що так що так йдуть... 15 хвилин тому, vadimv сказав: Не пропрацювали. Наприклад, що вони будуть робити з тим, що в них прилетить ракета/дрон, чи під "планів а,б тощо" мається на увазі заповіт? чи не застрелить наркоман в штатах чи не переїде в натопві ісламіст в європі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому (змінено) 15 хвилин тому, sergio сказав: Маєте на увазі, що тут приблизно з 1.10? Серж, з усією повагою до вашої тачки та стилю життя ... я не буду витрачати дорогоцінний час(навіть кільки хвилин) свого життя, щоб слухати якогось незрозумілого чувака. Якщо є якась мисля - то просто напишіть її. Звіт за крайній тиждень з ЛБЗ я бачив - нічого переможного, але і зрадного небагато ... далі побачимо - може стати неочікувано і яскраво. Змінено 31 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 48 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: менше півтори тисячі євро Із них тисячу на житло. І як там прожити на пятьсот євро сім'єю із 5 осіб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 1 годину тому, ks6 сказав: Знаю молодую пару, сами сельские, снимают за 7000грн. однокомнатный хрущ, правда с нормальным ремонтов. Он на заводе наладчиком 30000, она в торговле, в районе 20000. Остается 900евро. после оплаты . Какие у них варианты в Польше? я не знаю в цифрах за робітничі професії, але знайомі українці з роботяг відзначають значне покращення в тому що залишається не кажучи про умови життя в цілому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз