Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, vadimv сказал:

В Єгипті стіни товщиною 15 см без утеплення і одинарне скло замість подвійних склопакетів.

При цьому кондей включали ну може пару разів, влітку. Ото й все порівняння.

Я вже не кажу про бензин по 20 фунтів (18 грн) за літр.

Чому ж ви там не затримались? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Американська торгова палата в РФ нагородила спецпосланця Дмитрієва за "сприяння діалогу" Джерело: https://censor.net/ua/n3587817

До речі, в отому "Союзі", що розвалив стартовий майданчик, на МКС полетіли кацапи з американцями. Дружба навєкі.

Посилання на коментар

31 хвилину тому, XL.pro сказав:

Можна більш детально про "нормально живуть"? А то зараз дійдемо, шо "норма", то на соціал Ваших знайомих))).

В Україні інженер, вчитель, бухгалтер, які заробляють 1 у.о., ким там працюють і скільки отримують?

Працюють, знімають житло. В усіх по різному з роботою. Айтішники так і працюють в айтішці. Один тільки, котрий тут адміном працював, зараз в якомусь готелі працює. Ну йому просто надоїло адмінить, сам вирішив по спеціальності не працювати, взяв перерву. Будівельник на будівництві працює. Решта по-різному, не всі по спеціальності, але ніхто дупи з унітазами не миє і менше півтори тисячі євро не заробляє. Соціальними зв'язками обзавелися, діти/внуки, в кого є, в школи/садки пристроєні. Живуть собі, як і багато звичайних європейців. Ну да, житла свого не придбали, але жити в орендованому - це цілком норм для Європи.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, XL.pro сказал:

В 2022-2023 рр мене гнобили така ж думка. Що буде далі, повернуться морально і фізично скалічені, грошей для них не буде, залишаться пенсіонери, чиновники, силовики.

Серед заможних знайомих маю кілька прикладів:

1. Десь доларовий мільйонер, без бронювання, із Харкова не виїжджав і не збирається. Хоча з його статками міг би жити там 

2. ІТ-шник, син в Канаді закінчив університет, приїхав в Україну, десь в ЗСУ, не на передку. 

Дружина з тещею і донькою були в Туреччині, осінню повернулися, донька (володіючи англійською і турецькою мовами) пішла в перший клас в Києві у ліцей при Шевченку (здається).

Дивлюся відео про Італію, там багато людей працюють на 1 тис.євро, живуть до 40 років з батьками. На який кошт будуть жити заробітчани із сім'ями? Якщо потрібно ще знімати житло?

У Польщі те саме, навіть термін з"явивcя - gniazdownik. 

Посилання на коментар

2 часа назад, Dmitriy_S сказал:

То не півроку, а в 23-му мабуть. Якби тоді війну закінчили, то пішли б інвестиції в країну, якась допомога на відбудову. Біженців більша частина повернулася б. Економіка ожила б і було б харашо.

В 23 тут кроме меня никто даже не заикался о мире , но я далеко не все читаю, может пропустил . Почти все тогда грезили " перемогою" , а некоторые представляли себя в Крыму в роли полицаев.

.это уже в 24 м  было, кода начало приходить понимание.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

22 хвилини тому, DmiVady сказав:

Перехідний період ... 90-ті ... ну були вони, і що? Вас вбили або згвалтували у ті 90-ті?

Ви пройшли їх та стали сильнішим та більш досвіченим у житті, чи не так? Ще раз буде, і ще раз пройде.

В цей час, паралельно, знов відкриються "вікна можливостей" та соціальні ліфти, для тих, хто вміє та не боїться боротись у цьому житті.

Але до цього ще треба дожити ... 😉

Тож може вас це лякає, але мене, чомусь, зовсім ні ...

Різниця в тому, що я тоді був молодий. А на старості не особливо вже хочеться таких пригод. Але так, для молодих і борзих таки будуть можливості, але не всі молоді те переживуть. Ну і в Україні не одна молодь живе. Та й молодь зараз геть інша. 

Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

Чому ж ви там не затримались? 

Я зараз там ) У мене під аватаркою завжди написано актуальне місцезнаходження

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Працюють, знімають житло. В усіх по різному з роботою. Айтішники так і працюють в айтішці. Один тільки, котрий тут адміном працював, зараз в якомусь готелі працює. Ну йому просто надоїло адмінить, сам вирішив по спеціальності не працювати, взяв перерву. Будівельник на будівництві працює. Решта по-різному, не всі по спеціальності, але ніхто дупи з унітазами не миє і менше півтори тисячі євро не заробляє. Соціальними зв'язками обзавелися, діти/внуки, в кого є, в школи/садки пристроєні. Живуть собі, як і багато звичайних європейців. Ну да, житла свого не придбали, але жити в орендованому - це цілком норм для Європи.

Коте, Ви випили?! Нахера мені IT-тішники?! Їм і Гондурасі живеться добре.

Ким працюють вчителі, економісти, інженери? Скільки отримують і на скільки впав рівень життя?

• Лайк 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

не всі молоді те переживуть

Особливо, якщо врахувати, що тепер достатньо підняти в повітря дрон... і буде маса навчених операторів...

Посилання на коментар

8 часов назад, Vinsol2009 сказал:

Папа Римський і Вселенський патріарх закликали ..

підписали спільну декларацію  .

«Ми рішуче відкидаємо будь-яке використання релігії та імені Бога для виправдання насильства. Ми віримо, що справжній міжрелігійний діалог, далекий від того, щоб бути джерелом синкретизму та плутанини, є необхідною умовою для мирного співіснування людей різних традицій та культур», – 

Надо же, после этого уж должон наступить мир.

Кафедра лжи и лицемерия подписала очередную никчемную бумажку.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, рыбак сказав:

Надо же, после этого уж должон наступить мир.

Кафедра лжи и лицемерия подписала очередную никчемную бумажку.

А шо такое, ваша вера в боженьку вдруг внезапно дала трещину?

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

А шо такое, ваша вера в боженьку дала трещину?

Разве я такое где нибудь говорил ? 

Еще более укрепилась вера  моя.

А тот посыл выше был о том , что эти все "вселенские патриархи " никакого отношения к учению Иисуса Христа не имеют , вернее имеют , но только в обратную сторону , они- лжехристиане. 

От Мф."1. Тогда Иисус сказал толпе народа и ученикам Своим:
2. на Моисеевом седалище сели книжники и фарисеи
3. итак всё, что они скажут вам, исполняйте и храните,
по делам же их не поступайте:
ибо говорят они и не делают.

....13. Горе вам, книжники и фарисеи, лицемеры,
что затворяете Царство Небесное перед людьми:
вы и сами не входите и входящим не даете войти..."

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Еще более укрепилась вера  моя.

А тот посыл выше был о том , что эти все "вселенские патриархи " никакого отношения к учению Иисуса Христа не имеют , вернее имеют , но только в обратную сторону , они- лжехристиане. 

А, ясно - царь боженька хороший, это бояре плохие. Классика...

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Різниця в тому, що я тоді був молодий. А на старості не особливо вже хочеться таких пригод. Але так, для молодих і борзих таки будуть можливості, але не всі молоді те переживуть. Ну і в Україні не одна молодь живе. Та й молодь зараз геть інша. 

Так вас же ніхто не примушує) 
Тож чи є сенс лякати себе, якщо ви не готові до цього, і, тим більше ви не збираєтеся брати в цьому участь? Налякати тих хто залишився?

Чи ви вважаєте, що частина тих, хто свідомо залишився(при тому мали всі можливості звалити) в Україні, не пропрацювали кілька самих херових варіантів майбутнього, і не подумали про те, що вони будуть з цим робити, не склали "планів а,б тощо"? 

Ні, якщо ваші лякалки, це просто тролинг, або якесь моргентау, то і добре, розважайтесь далі, не заважатиму 😁))) 

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Чи ви вважаєте, що частина тих, хто свідомо залишився(при тому мали всі можливості звалити) в Україні, не пропрацювали кілька самих херових варіантів майбутнього, і не подумали про те, що вони будуть з цим робити, не склали "планів а,б тощо"? 

Не пропрацювали.

Наприклад, що вони будуть робити з тим, що в них прилетить ракета/дрон, чи під "планів а,б тощо" мається на увазі заповіт?

Посилання на коментар

23 минуты назад, vadimv сказал:

Я зараз там ) У мене під аватаркою завжди написано актуальне місцезнаходження

Я би в Єгипет мріяв би попасти тільки з метою по пірамідам, Луксору полазити, море нах треба. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, DmiVady сказал:

Так вас же ніхто не примушує) 
Тож чи є сенс лякати себе, якщо ви не готові до цього, і, тим більше ви не збираєтеся брати в цьому участь? Налякати тих хто залишився?

Ні, якщо ваші лякалки, це просто тролинг, або якесь моргентау, то і добре, розважайтесь далі, не заважатиму 😁))) 

Маєте на увазі, що тут приблизно з 1.10? 

Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

А, ясно - царь боженька хороший, это бояре плохие. Классика...

Тебе какое дело ?

Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Ви ж вже писали, що "В листопаді цього року все закінчиться.", "Мир буде в листопаді". Ну і де?

Може варто вже якісь висновки зробити, нє? Чи ви продовжуєте дуркувати деградувати? )

«Вчені виявили подібність розвитку деменції у котів та людей.»

www.bbc.com/ukrainian/articles/crm4e9jylxpo.amp

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

в Польщі ж живуть з цим якось )

а в Україні всі живуть у власному? чи всі в європі миють дупи? таке враження що в тій європі взагалі ніхто ніколи не був :lol:

Були.

У Чехії мити дупу жінку із вищою медичною освітою не взяли.

А взяли місцеву без освіти.

Запропонували стажуватися медсестрою рік безоплатно.

Посилання на коментар

1 годину тому, vadimv сказав:

Коли кацапія припинить своє існування. 

Думаєте краще мати китайців на кордоні?

55 хвилин тому, akineo сказав:

людьми закриють. тільки як утримати людей. 

кайданками наприклад. і пішли за дроном...

Посилання на коментар

36 хвилин тому, XL.pro сказав:

Ким працюють вчителі, економісти, інженери? Скільки отримують і на скільки впав рівень життя?

у мене завжди було питання чому вони там не підтверджують кваліфікацію і не працюють за спеціальністю? бачу купу юристів та лікарів які це зробили, хоча на це і пішли роки. але роки що так що так йдуть...

15 хвилин тому, vadimv сказав:

Не пропрацювали.

Наприклад, що вони будуть робити з тим, що в них прилетить ракета/дрон, чи під "планів а,б тощо" мається на увазі заповіт?

чи не застрелить наркоман в штатах чи не переїде в натопві ісламіст в європі

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, sergio сказав:

Маєте на увазі, що тут приблизно з 1.10? 

Серж, з усією повагою до вашої тачки та стилю життя ... я не буду витрачати дорогоцінний час(навіть кільки хвилин) свого життя, щоб слухати якогось незрозумілого чувака.
Якщо є якась мисля - то просто напишіть її.
Звіт за крайній тиждень з ЛБЗ я бачив - нічого переможного, але і зрадного небагато ... далі побачимо - може стати неочікувано і яскраво.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

48 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

менше півтори тисячі євро

Із них тисячу на житло. І як там прожити на пятьсот євро сім'єю із 5 осіб?

Посилання на коментар

1 годину тому, ks6 сказав:

Знаю молодую пару, сами сельские, снимают за 7000грн. однокомнатный хрущ, правда с нормальным ремонтов. Он на заводе наладчиком 30000, она в торговле, в районе 20000. Остается 900евро. после оплаты . Какие у них варианты в Польше?

я не знаю в цифрах за робітничі професії, але знайомі українці з роботяг відзначають значне покращення в тому що залишається не кажучи про умови життя в цілому

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...