Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, рыбак сказав:

Да , то есть , а  что или кто  мешает избавиться от лжи ,  может сами не желаем ? 

Тому що без брехні цей світ просто розвалиться.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, рыбак сказав:

А может станет " китайский мир "  ,  американский  или  " евр..опейский" ?  Почему обязательно должен стать " русский мир " ?  В чем такая особенная привлекательность украинского мира , в чем его преимущество  ?  

Ну, тобі, може і "какая разніца", а мені як українцю не хочеться жити в якомусь іншому чужому "мірє".

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Може і не весь світ, а ваш з адвокатом наєбізнес - так точно )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

Буданов їх дуже хвалив. 

Петушка хвалить кукуха за те ... 😉
Позицію штатів та європейців по націоналістах при владі нагадувати? 
Тож пан новоспечений генерал маловірогідний, а от хтось із тих генералів що вже були ...

отут я з вашою думкою згоден - вірогідність досить висока.
В кого у руках гроші, той і буде замовляти танці, а дуже сміливі(і дуже тупі) повстанці без грошей швидко повторять шлях, що не раз був в історії. Командувач 3-го армійського - дуже розумний дядько, але націоналіст, навіть з приставкою "ультра".

Чи згоден він танцювати під чужі дудки?

Тож :o

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

17 минут назад, Вячеслав63 сказал:

а мені як українцю

Иногда замечал  , что некоторые  форумчане ,  кто считает себя знатоками украинственности  и всего того, что касается украинской народности , истории и  государственности , не упускают случая поучать   : как правильно  и необходимо,  в том или ином контексте, с какой заглавной буквы  , какие именно  определенные  слова и фразы нужно выписывать и выражать  при упоминании всего украинского . 
Для этих знатоков и не только для них  просьба  :  перечислите  пожалуйста  все основные  украинские национальные , народные и государственные символы которые вы знаете или считаете таковыми.  Желательно   чтобы перечень был составлен по важности в плане убывания значимости , по вашему пониманию.  Попытайтесь сначала  составить список ваших знаний по этому вопросу  без прочитанных подсказок ,  затем прочтите доверительные  источники информации и составьте другой,   новый список. Сравните. Опубликуйте  , если желаете , тут полный  , по возможности ,  перечень  украинских национальных , народных и государственных символов,  и пусть другие желающие   дополнят его своими , теми украинскими символами , которые они считают значительными  и   упущены . 

Предложение это  не праздное ,а,  как я полагаю , имеет важное значение сейчас и в дальнейшем  ,   чтобы подтвердить или опровергнуть , или изменить  знание  или мнение относительно важности и сущности некоторых символов .
Эти  символы ,   по крайней мере некоторые из них  ,  они же ведь  имеют и какое- то  содержание , несут в себе  определенный и глубокий смысл , это  не просто  вещь или знак  несущий некие незначимые  условности ?

Посилання на коментар

22 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

А когда  пробовали иначе жить , чем он дорог этот мир , ложью , лицемерием и  самообманом ?

Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

Не так. Всі повинні працювати на своєму місці, де вони можуть найбільш ефективно допомагати ЗСУ. А якщо ти так палко підтримуєш руській мір, то чому ти ще не на кацапії?

Охренеть.

Помощник великий.

Посилання на коментар

23 хвилини тому, DmiVady сказав:

Петушка хвалить кукуха за те ... 😉
Позицію штатів та європейців по націоналістах при владі нагадувати? 
Тож пан новоспечений генерал маловірогідний, а от хтось із тих генералів що вже були ...

отут я з вашою думкою згоден - вірогідність досить висока.
В кого у руках гроші, той і буде замовляти танці, а дуже сміливі(і дуже тупі) повстанці без грошей швидко повторять шлях, що не раз був в історії. Командувач 3-го армійського - дуже розумний дядько, але націоналіст, навіть з приставкою "ультра".

Чи згоден він танцювати під чужі дудки?

Тож :o

Націоналізм та нацизм це різні речі. Нацизму я взагалі не бачу. Щось і не чув від них ні "Україна для українців" ні "українці вищі за інших". А для суб'єктності на противагу узькому миру якраз потрібен здоровий націоналізм.

Ці хлопці звикли до індивідуальної ефективності та зацікавленості і їм мільйони ухилянтів нах непотрібні. Як і професійні військові мирного часу які вміють що завгодно, тільки не воювати. Це дає надію - військові розуміють що вони роблять і роблять це якісно. Інші повертаються до реалізації ідеї демонструвати кацапам зразок свободи та благополуччя на противагу їх системі. Здається через берлінську стіну зі сходу на захід, а не навпаки лізли...

Змінено користувачем US7IGN
  • Дякую 1
Посилання на коментар

46 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Ну, тобі, може і "какая разніца", а мені як українцю не хочеться жити в якомусь іншому чужому "мірє".

Хорошо, что хоть и с опозданием на три года, но всё же пришло время подписать мирное соглашение и никто не будет спрашивать твоё мнение. Полезные идиоты больше не нужны

А всем, кто против…

Змінено користувачем Скромный прораб
Посилання на коментар

Только что, Vinsol2009 сказал:

За човником 

И твоё тоже)))

Посилання на коментар

И шо интересно, оба уехали, но какие противоположности.

Один как был нищебродом, так и остался, другой, если верить, поднялся.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Скромный прораб сказав:

28-ю пунктами, якобы предложенными американцами Украине?

Кацапам американцам.

И не 28, а уже 22.

С ними не согласен пуйло. Нет смысла обсуждать. Весь купишь только для того, чтобы не вводили санкции. Только идиот этого не понимает.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Vitaliy67 сказав:

И шо интересно, оба уехали, но какие противоположности.

Один как был нищебродом, так и остался, другой, если верить, поднялся.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

Кацапам американцам.

И не 28, а уже 22.

С ними не согласен пуйло. Нет смысла обсуждать. Весь купишь только для того, чтобы не вводили санкции. Только идиот этого не понимает.

https://www.stroimdom.com.ua/topic/237244-rosiyani-prinesli-nam-viynu/page/10117/#comment-5558537

Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Ну з п'яти хоч двоє мають працювати

Чоловік працює, а щоб влаштувати дітей у садочок, або школу потрібен мінімум рік.

А потім жінка вже вчить мову.

Тобто щоб із сім'ї 5 людей почали працювати двоє потрібно мінімум два роки .

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

Наступного року Росія сама підпише))).

З якого переляку? В них що їжа закінчилася? 

Посилання на коментар

20 хвилин тому, US7IGN сказав:

Націоналізм та нацизм це різні речі. Нацизму я взагалі не бачу. Щось і не чув від них ні "Україна для українців" ні "українці вищі за інших". А для суб'єктності на противагу узькому миру якраз потрібен здоровий націоналізм.

Ці хлопці звикли до індивідуальної ефективності та зацікавленості і їм мільйони ухилянтів нах непотрібні. Як і професійні військові мирного часу які вміють що завгодно, тільки не воювати. Це дає надію - військові розуміють що вони роблять і роблять це якісно. Інші повертаються до реалізації ідеї демонструвати кацапам зразок свободи та благополуччя на противагу їх системі. Здається через берлінську стіну зі сходу на захід, а не навпаки лізли...

Про лозунги я зараз не буду акцентувати, але я вже писав пару днів тому, повторювати не бачу сенсу: 

А от щодо вашої думки про армію, яка підхопить владу ... я поділяю, і ось чому: на моменті це єдина структура, яка має всі органи для управління, при цьому має жорстку ієрархію (що дуже важливо в часи змін) та таку-сяку дисциплінованість.  Про ефективність того управління то питання друге ... про те теж не буду ...

Альтернативою могли б стати "політичні сили", але вони зараз всі в сраці: трускавецькі зашкварені й зашквари будуть викриватися й надалі; попивці вже давно на смітнику історії та інфантильні; бютівці .. хз, я не слідкував, але їх не чути і їх мало.

Тож спостерігаємо :o і втому, що потрібно, беремо участь 😉

Змінено користувачем DmiVady
кацапізми виправляю)
Посилання на коментар

1 годину тому, рыбак сказав:

Почему ты решил , что  кто не поддерживают всу , те  ждут " русский мир" ?  Убивать людей и спонсировать войну - убийства -это тяжкий грех  для тех , кто считает себя христианином. . 

А защищать своих детей от убиц, это тоже грех?

Не мир принес я вам, но меч», — это цитата из Евангелия от Матфея 10:34, сказанная Иисусом Христом.

И он сказал им: так говорит Господь Бог Израилев: возложите каждый свой меч на бедро свое, пройдите по стану от ворот до ворот и обратно, и убивайте каждый брата своего, каждый друга своего, каждый ближнего своего. 28 И сделали сыны Левиины по слову Моисея: и пало в тот день из народа около трех тысяч человек.

Посилання на коментар

39 хвилин тому, рыбак сказав:

А когда  пробовали иначе жить , чем он дорог этот мир , ложью , лицемерием и  самообманом ?

Ну і як ви це собі представляєте?

Споживання відразу впаде, бізнеси побанкрутяться, купа людей втратить роботу, сім'ї порозпадаються, почнуться громадянські війни, в то й Третя світова. Так собі варіант...

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

Про лозунги я зараз не буду акцентувати, але я вже писав пару днів тому, повторювати не бачу сенсу: 

Так яким боком Буданов до того Азову Корчинського як кацапського проекту з дискредитації українських націоналістів?

Я точно пам'ятаю як я цю історію пояснював американцям ще в 2022

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

А от щодо вашої думки про армію, яка підхопить владу ... я поділяю, і ось чому: на моменті це єдина структура, яка має всі органи для управління, при цьому має жорстку ієрархію (що дуже важливо в часи змін) та таку-сяку дисциплінованість.  Про ефективність того управління то питання друге ... про те теж не буду ...

Альтернативою могли б стати "політичні сили", але вони зараз всі в сраці: трускавецькі зашкварені й зашквари будуть викриватися й надалі; попивці вже давно на смітнику історії та інфантильні; бютівці .. хз, я не слідкував, але їх не чути і їх мало.

Тож спостерігаємо :o і втому, що потрібно, беремо участь 😉

А ви знаєте приклади з історії, коли вояки при владі до чогось доброго приводили?

Посилання на коментар

1 година тому, рыбак сказав:

В чем такая особенная привлекательность украинского мира

В Изюме не было братских могил, пока туда не пришел русский мир.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

А ви знаєте приклади з історії, коли вояки при владі до чогось доброго приводили?

Первое, что пришло на ум, Ататюрк)

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, Скромный прораб сказав:

Первое, что пришло на ум, Ататюрк)

Беріть глибше - Юлій Цезар :flag1:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...