Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, рыбак сказав: Да , то есть , а что или кто мешает избавиться от лжи , может сами не желаем ? Тому що без брехні цей світ просто розвалиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, рыбак сказав: А может станет " китайский мир " , американский или " евр..опейский" ? Почему обязательно должен стать " русский мир " ? В чем такая особенная привлекательность украинского мира , в чем его преимущество ? Ну, тобі, може і "какая разніца", а мені як українцю не хочеться жити в якомусь іншому чужому "мірє". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Тому що без брехні цей світ просто розвалиться. Може і не весь світ, а ваш з адвокатом наєбізнес - так точно ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: Буданов їх дуже хвалив. Петушка хвалить кукуха за те ... 😉 Позицію штатів та європейців по націоналістах при владі нагадувати? Тож пан новоспечений генерал маловірогідний, а от хтось із тих генералів що вже були ... отут я з вашою думкою згоден - вірогідність досить висока. В кого у руках гроші, той і буде замовляти танці, а дуже сміливі(і дуже тупі) повстанці без грошей швидко повторять шлях, що не раз був в історії. Командувач 3-го армійського - дуже розумний дядько, але націоналіст, навіть з приставкою "ультра". Чи згоден він танцювати під чужі дудки? Тож Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 минут назад, Вячеслав63 сказал: а мені як українцю Иногда замечал , что некоторые форумчане , кто считает себя знатоками украинственности и всего того, что касается украинской народности , истории и государственности , не упускают случая поучать : как правильно и необходимо, в том или ином контексте, с какой заглавной буквы , какие именно определенные слова и фразы нужно выписывать и выражать при упоминании всего украинского . Для этих знатоков и не только для них просьба : перечислите пожалуйста все основные украинские национальные , народные и государственные символы которые вы знаете или считаете таковыми. Желательно чтобы перечень был составлен по важности в плане убывания значимости , по вашему пониманию. Попытайтесь сначала составить список ваших знаний по этому вопросу без прочитанных подсказок , затем прочтите доверительные источники информации и составьте другой, новый список. Сравните. Опубликуйте , если желаете , тут полный , по возможности , перечень украинских национальных , народных и государственных символов, и пусть другие желающие дополнят его своими , теми украинскими символами , которые они считают значительными и упущены . Предложение это не праздное ,а, как я полагаю , имеет важное значение сейчас и в дальнейшем , чтобы подтвердить или опровергнуть , или изменить знание или мнение относительно важности и сущности некоторых символов . Эти символы , по крайней мере некоторые из них , они же ведь имеют и какое- то содержание , несут в себе определенный и глубокий смысл , это не просто вещь или знак несущий некие незначимые условности ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Тому що без брехні цей світ просто розвалиться. А когда пробовали иначе жить , чем он дорог этот мир , ложью , лицемерием и самообманом ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Не так. Всі повинні працювати на своєму місці, де вони можуть найбільш ефективно допомагати ЗСУ. А якщо ти так палко підтримуєш руській мір, то чому ти ще не на кацапії? Охренеть. Помощник великий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 23 хвилини тому, DmiVady сказав: Петушка хвалить кукуха за те ... 😉 Позицію штатів та європейців по націоналістах при владі нагадувати? Тож пан новоспечений генерал маловірогідний, а от хтось із тих генералів що вже були ... отут я з вашою думкою згоден - вірогідність досить висока. В кого у руках гроші, той і буде замовляти танці, а дуже сміливі(і дуже тупі) повстанці без грошей швидко повторять шлях, що не раз був в історії. Командувач 3-го армійського - дуже розумний дядько, але націоналіст, навіть з приставкою "ультра". Чи згоден він танцювати під чужі дудки? Тож Націоналізм та нацизм це різні речі. Нацизму я взагалі не бачу. Щось і не чув від них ні "Україна для українців" ні "українці вищі за інших". А для суб'єктності на противагу узькому миру якраз потрібен здоровий націоналізм. Ці хлопці звикли до індивідуальної ефективності та зацікавленості і їм мільйони ухилянтів нах непотрібні. Як і професійні військові мирного часу які вміють що завгодно, тільки не воювати. Це дає надію - військові розуміють що вони роблять і роблять це якісно. Інші повертаються до реалізації ідеї демонструвати кацапам зразок свободи та благополуччя на противагу їх системі. Здається через берлінську стіну зі сходу на захід, а не навпаки лізли... Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 46 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ну, тобі, може і "какая разніца", а мені як українцю не хочеться жити в якомусь іншому чужому "мірє". Хорошо, что хоть и с опозданием на три года, но всё же пришло время подписать мирное соглашение и никто не будет спрашивать твоё мнение. Полезные идиоты больше не нужны А всем, кто против… -7707048330290544910.mp4 Змінено 1 година тому користувачем Скромный прораб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Скромный прораб сказав: Ты За човником Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Vinsol2009 сказал: За човником И твоё тоже))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому И шо интересно, оба уехали, но какие противоположности. Один как был нищебродом, так и остался, другой, если верить, поднялся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Скромный прораб сказав: 28-ю пунктами, якобы предложенными американцами Украине? Кацапам американцам. И не 28, а уже 22. С ними не согласен пуйло. Нет смысла обсуждать. Весь купишь только для того, чтобы не вводили санкции. Только идиот этого не понимает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: И шо интересно, оба уехали, но какие противоположности. Один как был нищебродом, так и остался, другой, если верить, поднялся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Кацапам американцам. И не 28, а уже 22. С ними не согласен пуйло. Нет смысла обсуждать. Весь купишь только для того, чтобы не вводили санкции. Только идиот этого не понимает. https://www.stroimdom.com.ua/topic/237244-rosiyani-prinesli-nam-viynu/page/10117/#comment-5558537 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Ну з п'яти хоч двоє мають працювати Чоловік працює, а щоб влаштувати дітей у садочок, або школу потрібен мінімум рік. А потім жінка вже вчить мову. Тобто щоб із сім'ї 5 людей почали працювати двоє потрібно мінімум два роки . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, XL.pro сказав: Наступного року Росія сама підпише))). З якого переляку? В них що їжа закінчилася? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 20 хвилин тому, US7IGN сказав: Націоналізм та нацизм це різні речі. Нацизму я взагалі не бачу. Щось і не чув від них ні "Україна для українців" ні "українці вищі за інших". А для суб'єктності на противагу узькому миру якраз потрібен здоровий націоналізм. Ці хлопці звикли до індивідуальної ефективності та зацікавленості і їм мільйони ухилянтів нах непотрібні. Як і професійні військові мирного часу які вміють що завгодно, тільки не воювати. Це дає надію - військові розуміють що вони роблять і роблять це якісно. Інші повертаються до реалізації ідеї демонструвати кацапам зразок свободи та благополуччя на противагу їх системі. Здається через берлінську стіну зі сходу на захід, а не навпаки лізли... Про лозунги я зараз не буду акцентувати, але я вже писав пару днів тому, повторювати не бачу сенсу: А от щодо вашої думки про армію, яка підхопить владу ... я поділяю, і ось чому: на моменті це єдина структура, яка має всі органи для управління, при цьому має жорстку ієрархію (що дуже важливо в часи змін) та таку-сяку дисциплінованість. Про ефективність того управління то питання друге ... про те теж не буду ... Альтернативою могли б стати "політичні сили", але вони зараз всі в сраці: трускавецькі зашкварені й зашквари будуть викриватися й надалі; попивці вже давно на смітнику історії та інфантильні; бютівці .. хз, я не слідкував, але їх не чути і їх мало. Тож спостерігаємо і втому, що потрібно, беремо участь 😉 Змінено 1 година тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, рыбак сказав: Почему ты решил , что кто не поддерживают всу , те ждут " русский мир" ? Убивать людей и спонсировать войну - убийства -это тяжкий грех для тех , кто считает себя христианином. . А защищать своих детей от убиц, это тоже грех? Не мир принес я вам, но меч», — это цитата из Евангелия от Матфея 10:34, сказанная Иисусом Христом. И он сказал им: так говорит Господь Бог Израилев: возложите каждый свой меч на бедро свое, пройдите по стану от ворот до ворот и обратно, и убивайте каждый брата своего, каждый друга своего, каждый ближнего своего. 28 И сделали сыны Левиины по слову Моисея: и пало в тот день из народа около трех тысяч человек. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 39 хвилин тому, рыбак сказав: А когда пробовали иначе жить , чем он дорог этот мир , ложью , лицемерием и самообманом ? Ну і як ви це собі представляєте? Споживання відразу впаде, бізнеси побанкрутяться, купа людей втратить роботу, сім'ї порозпадаються, почнуться громадянські війни, в то й Третя світова. Так собі варіант... Змінено 1 година тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Про лозунги я зараз не буду акцентувати, але я вже писав пару днів тому, повторювати не бачу сенсу: Так яким боком Буданов до того Азову Корчинського як кацапського проекту з дискредитації українських націоналістів? Я точно пам'ятаю як я цю історію пояснював американцям ще в 2022 Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: А от щодо вашої думки про армію, яка підхопить владу ... я поділяю, і ось чому: на моменті це єдина структура, яка має всі органи для управління, при цьому має жорстку ієрархію (що дуже важливо в часи змін) та таку-сяку дисциплінованість. Про ефективність того управління то питання друге ... про те теж не буду ... Альтернативою могли б стати "політичні сили", але вони зараз всі в сраці: трускавецькі зашкварені й зашквари будуть викриватися й надалі; попивці вже давно на смітнику історії та інфантильні; бютівці .. хз, я не слідкував, але їх не чути і їх мало. Тож спостерігаємо і втому, що потрібно, беремо участь 😉 А ви знаєте приклади з історії, коли вояки при владі до чогось доброго приводили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, рыбак сказав: В чем такая особенная привлекательность украинского мира В Изюме не было братских могил, пока туда не пришел русский мир. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: А ви знаєте приклади з історії, коли вояки при владі до чогось доброго приводили? Первое, что пришло на ум, Ататюрк) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Скромный прораб сказав: Первое, что пришло на ум, Ататюрк) Беріть глибше - Юлій Цезар Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз