Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Так. Україна зі своєю непоступливістю заважає їм налагоджувати бізнес з кацапами. Дмітрієв зробив їм чимало вигідних пропозицій. тобто Україна отримала право на створення брудної ядерної бомби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 18 хвилин тому, US7IGN сказав: головне щоб він був контрольований. бо десятки тисяч сайгонів, які думають що їм хтось дозволить Не факт ... На жаль, ви знаєте, як воно в США виходить реалізовувати плани, і як контролювати ... Бернса читали?(смайлик з невеселою посмішкою). Тож подивимось, тим більш вам то чого перейматися? - дівчата за кордоном, а у вас, сподіваюсь, грошей та горизонтальних зв'язків вистачить, щоб не опинитися "у кримінальному районі опівночі") Та й матеріал для наступної книжки буде непоганий Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Суддя-хабарник із Закарпаття мобілізувався в ЗСУ - подробиці справи Олександра Пелиха - ZAXID.NET share.google/h2MbnGaP7nuYfjudL Схоже знайшовся неочікуваний резерв добровольців 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: На жаль, ви знаєте, як воно в США виходить реалізовувати плани, і як контролювати . Так то вже буде кацапська зона відповідальності. З чеченами владнали, думаєте з українцями не зможуть? 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Тож подивимось, тим більш вам то чого перейматися? - дівчата за кордоном, а у вас, сподіваюсь, грошей та горизонтальних зв'язків вистачить, щоб не опинитися "у кримінальному районі опівночі") Та й матеріал для наступної книжки буде непоганий А я й не переймаюся. Хоча краще б було збирати матеріал розважального характеру про подорожі на мотоциклі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому "Придатні" без ВЛК: як хаос мобілізації руйнує армію зсередини | Українська правда share.google/l8MJ52GW5dhyivMWN Це ж кацапське іпсо? Дощ такого ж не бачив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 хвилин тому, US7IGN сказав: Так то вже буде кацапська зона відповідальності. З чеченами владнали, думаєте з українцями не зможуть? Я не берусь вангувати) Я готовий (звісно, всього не передбачиш), у тому числі й до дуже поганого розвитку подій. А якщо не буде погано - я тільки порадію, жалкувати за трешем точно не буду) Півтора року тому, я з великою радістю завантажив хлопцям у бусик свій запас консервів, які були придбані напередодні повномасштабки. Запас дров (щоб оновити деревину у дровнику) другу зиму буде протоплювати хату у селі, замість дорогущої електрики. Все буде добре! Ну, а якщо не буде добре, то буде дуже погано 🧘♂️ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Я не берусь вангувати) Я готовий (звісно, всього не передбачиш), у тому числі й до дуже поганого розвитку подій. А якщо не буде погано - я тільки порадію, жалкувати за трешем точно не буду) Півтора року тому, я з великою радістю завантажив хлопцям у бусик свій запас консервів, які були придбані напередодні повномасштабки. Запас дров (щоб оновити деревину у дровнику) другу зиму буде протоплювати хату у селі, замість дорогущої електрики. Все буде добре! Ну, а якщо не буде добре, то буде дуже погано 🧘♂️ спробуйте бути в декількох оповіданнях одночасно для пом'якшення ефекту. в якихось з них нас взагалі немає разом з добрим чи поганим ставленням до всього 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, US7IGN сказал: сильно помиляються. це тільки дасть підставу легально їх позбутися. ну як легально. приблизно як бусифікація. можливо ті ж самі будуть залучені на тих же бусах... Коли вдома нема що жерти, погроза позбутися тебе буде найменш стримуючим фактором Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Упс.. Змінено 1 година тому користувачем murava Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, murava сказав: Коли вдома нема що жерти, погроза позбутися тебе буде найменш стримуючим фактором у кого не буде що жерти? які погрози? Сашко Білий довго виступав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: у кого не буде що жерти? які погрози? Сашко Білий довго виступав? Сашко довиступався на тему "банду геть". Коли своя армія почне мародерити своє ж населення - з цим не впорається ніяка структура. Навіть розстріл на місці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, murava сказав: Сашко довиступався на тему "банду геть". Коли своя армія почне мародерити своє ж населення - з цим не впорається ніяка структура. Навіть розстріл на місці. не почне. ініціативних одиниць швидко ліквідують. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, US7IGN сказав: спробуйте бути в декількох оповіданнях одночасно для пом'якшення ефекту. в якихось з них нас взагалі немає разом з добрим чи поганим ставленням до всього Дуже гарний варіант! 😁))) буду втілювати! До речі ... Нещодавно парився у бані зі знайомими, по довоєнних справах, дядьками. І зайшла розмова на тему: "якби ми знали про розвиток подій за 2-4 роки хоча б з ймовірністю 80-90%, то виїхали б з України"? Ні один, і я теж, не сказав що "так" Звісно, "комплекс заходів з підготовки" був би проведений, і по іншому, але ... саме їхати за кордон ховатися, чи емігрувати ніхто з них не став би. З тих хто виїхав і зараз влаштовує своє життя за кордоном, зазвичай чую: "якби хоча б передбачав такий розвиток подій, з тою ж вірогідністю, то все неквапно б розпродав, чогось би не купляв і виїхав заздалегідь, а не поспіхом в останні дні(або перші дні вторгнення)". Але то моє коло спілкування 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: не почне. ініціативних одиниць швидко ліквідують. Там не треба ніякої ініціативи. Продовжуємо далі підвищувати з/п депутатам, прокурорам, поліції - а на армію у нас не передбачено - і в принципі до проблеми сзч додасться просто проблема низового мародерства цивілів. А це як дати леву крові - не зупиниш. Цей шлях проходили всі армії від середніх віків до сьогодення, коли їх лишали без грошей. Типу у нас якийсь інший народ чи що? Змінено 1 година тому користувачем murava Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Ні один, і я теж, не сказав що "так" але це не заважає регулярно думати на цю тему. я якось подумав і вирішив що якщо я не скористався одним реальним шансом поїхати в штати в 90-ті коли було пофігу де починати з нуля, то вже пізно рипатися. а то можна дійти до роздумів на кому б можна було б одружитися і так далі. в нашій матриці треба цей рівень проходити до кінця 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, murava сказав: Продовжуємо далі підвищувати з/п депутатам, прокурорам, поліції - а на армію у нас не передбачено - та це скоро закінчиться. ніхто не зацікавлений щоб Сашки Білі бігали зі зброєю де заманеться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Польща передасть Україні 100 млн доларів у межах програми PURL як відповідь на диверсії російських агентів на польській залізниці. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський після зустрічі керівників МЗС країн НАТО у Брюсселі, повідомляє польський сайт polsatnews.pl, у середу, 3 грудня. zaxid.net/news/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 😁))) Філл) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому Оманські пригоди блазня, або як завгосп став сірим кардиналом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому Останнім часом у Філла такі роботи, що не знаєш який смайл поставити 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому (змінено) 10 годин тому, Canton сказав: До певного моменту я підтримував ідею недоцільності перевиборів в Україні під час війни. Помилявся. Вже біля року я вважаю, що вибори мусять відбутися, попри колосальні ризики, які вони несуть. Тому що це чи не єдиний шлях припинити це безглуздя і казнокрадство. Україна стала заручником абсолютно неадекватних рішень Зеленського, який повинен подати у відставку і цим зробити хоч щось добре для цієї країни. Натомість мені у відповідь навіть нормальні люди кажуть: то що буде Стефанчук? Ні, ні, в жодному разі! Так, ніби це щось погане. Так, ніби Зеленський на білому коні розсікає по лінії фронту, а Стефанчук на коня не вилізе, тому не може бути президентом. Але це не більше ніж телекартинка. Це нераціонально. В образі "героя в камуфляжі" немаж жодного сенсу. Вибачте, але керувати країною має не той, хто вилізе на коня, а того хто здатен бути притомним. Пост не про вибори і не про Стефанчука, це була передмова про притомність в світлі "поріцанія товаріща Брежнєва", тобто Єрмака. Тепер, після його відставки, виявилося, що Єрмак і з росіянами спілкувався (обожи який сюрприз), і завалював міжнародні зв'язки, і незаконно керував силовиками і незаконними методами погрожував, розбирався з невинними людьми. В всі мовчали. Нові обличчя. За це всі голосували в 2019? Я ніколи схвально не ставився до вибору українців в 2019, але по-моєму вони (багато, принаймні основна частина) голосували за протилежне. То ж у мене одне просте питання: а Зеленський, який його призначив, де був? Він в комі лежав? Він цього знову не бачив? Наскільки особа, яка "не бачить" під своїм носом може адекватно керувати країною? Mason Lemberg Вибори неможливо провести за цих умов, до чого тут це тупе графоманство. З кого блять вибирати? Хто зможе взяти участь? Всі свідомі люди або на фронті або так чи інакше зайняті війною. Заварити кашу щоб в результаті переобрати Зеленського? Пост із серії - накинути лайна про все, а ви там розбирайтесь. Змінено 13 хвилин тому користувачем loader 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз