Invest-finans Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 1 минуту назад, 7351 сказал: Brakestop - проект крилатої ракети, яка має бити мінімум на 600 км з бойовою частиною у 200-300 кг, бути дешевою та масовою і хоча випробування відбулись на 1,5 року пізніше запланованого, все одно все йде доволі швидко. Про проведення першого льотного випробування, яке відбулось 15 грудня, повідомила очільниця Defence Equipment & Support (DE&S - підрозділу міноборони Великої Британії) Анна-Лі Рейлі під час засідання оборонного комітету парламенту. Яка саме ракета та від якого виробника пройшла випробування, що проходили на території Великої Британії, не повідомлено. Водночас у проєкті брало участь одразу 27 компаній. Водночас реальних учасників проєкту із перспективними зразками було значно більше. Більше того, не слід виключати й участь українських компаній, які активно відкривають у Великій Британії свої виробництва. Наприклад, як це зробила "Укрспецсистемс", де вже виробляються "Шарки" або підприємстві Skyeton Prevail Solutions (SPS), що вже показала у британському небі можливості БПЛА Raybird. defence-ua.com/weapon_and_tech/velika_britanija_vpershe_viprobuvala_novitnju_masovu_krilatu_raketu_brakestop_dlja_ukrajini_ta_proti_rf-21241.html А че там с фламинго? Их же выпускают сотнями в неделю. Чего их прячут и не применяют? Они ж даже круче томагавков... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) 10 хвилин тому, Invest-finans сказав: В селе? Есть. Но каждая будет стоить как еще одна электричка. Тяжело ) Тут скинул список или фотки в Ватсап - через полчаса все привезли и занесли )) За 50 грн ))) Литр бензина стоит 18 грн )))) Такси до центра - 40 грн, автобус или маршрутка - 8 ))))) 2-3 большие сумки с овощами и фруктами (манго, папайя, авокадо, финики, бананы, апельсины, яблоки) - 400-500 грн... Змінено 20 грудня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 3 хвилини тому, Invest-finans сказав: Прибыль с чего? С поездки в магазин? Куда надо инвестировать поездку в магазин? Мені вже стало скучно) Можна я відповім, і більш не буду з вами спілкуватися на тему інвестицій та фінансів? ) 4500 + 24 к грн = 5 100 дол. США = (приблизно) 1 кг 24-каратного Велкамбі або Аргора (я взяв золото як приклад), зараз це приблизно 14 000 дол США Якщо казати фінансовою мовою: ви прокатали до магазину 10-ку грошей за мінусом вартості того палива+амортизації, що прокатали б на дизелю. 😉 І я не противник електричок, мені подобався ID4, зараз ще більш подобається Rivian R1, але ... є нюанси) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 12 минут назад, Invest-finans сказал: А че там с фламинго? Их же выпускают сотнями в неделю. Чего их прячут и не применяют? Они ж даже круче томагавков... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) 4 хвилини тому, DmiVady сказав: зараз ще більш подобається Rivian R1, але ... є нюанси) Їх навіть 2: R1T і R1S, один з вантажним совочком за 5-містною кабіною, другий з 7-містною будкою ) І обидва можуть залишитися без підтримки і обслуговування через банкрутство виробника в наступному році )) Змінено 20 грудня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 12 минут назад, vadimv сказал: Тяжело ) Тут скинул список или фотки в Ватсап - через полчаса все привезли и занесли )) За 50 грн ))) Литр бензина стоит 18 грн )))) Такси до центра - 40 грн, автобус или маршрутка - 8 ))))) 2-3 большие сумки с овощами и фруктами (манго, папайя, авокадо, финики, бананы, апельсины, яблоки) - 400-500 грн... Мне 100 км по элекирике обходится в 10 гривен. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 3 минуты назад, Бармалей сказал: Одна... А остальные? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 1 минуту назад, Invest-finans сказал: Одна... А остальные? так название канала ведь на скрине есть, там сообщений разных куча Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 1 минуту назад, Бармалей сказал: так название канала ведь на скрине есть, там сообщений разных куча Так я по тем каналам не гуляю. Я по украинским и европейским. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) 3 минуты назад, Invest-finans сказал: Так я по тем каналам не гуляю. Я по украинским и европейским. предлагаете чтоб украинские и европейские каналы тревоги и направления ударов для россиян объявляли и мониторили?...хм "ростов выпускаем 3 фламинги и пять Батяров , будьте в укрытиях"🤣 Змінено 20 грудня користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 9 хвилин тому, Invest-finans сказав: Так я по тем каналам не гуляю. Я по украинским и европейским. І що там про "Фламінго" пишуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 44 хвилини тому, Invest-finans сказав: А че там с фламинго? Их же выпускают сотнями в неделю. Чего их прячут и не применяют? Они ж даже круче томагавков... війна все спише. на пеперах можливо і виробляють Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 48 хвилин тому, Invest-finans сказав: А че там с фламинго? Их же выпускают сотнями в неделю. Посилання на цю брехню даси? Чи аби щось збрехати? Ти за кацапів? Чи сам з них? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 1 хвилину тому, 7351 сказав: Посилання на цю брехню даси? Чи аби щось збрехати? Ти за кацапів? Чи сам з них? зеля заявляв про 3000 фламінго в 2026 році. це 250 на місяць. 250 на місяць це дохуя. де воно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 8 минут назад, akineo сказал: зеля заявляв про 3000 фламінго в 2026 році. це 250 на місяць. 250 на місяць це дохуя. де воно? а что там миллион дронов есть? ну те про которые ты спрашивал ранее - де воно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 5 хвилин тому, akineo сказав: зеля заявляв про 3000 фламінго в 2026 році. це 250 на місяць. 250 на місяць це дохуя. де воно? Він бажає, українці бажають, я бажаю -- щоб так і було. А ти бажаєш, що цього ніколи не сталось -- я вгадав? Зеленський робить все можливе і неможливе, щоб в України була зброя і гроші на зброю. полупідори, що мріють про прихід рашапідорів, ниють та чекають на поразку України. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2 хвилини тому, 7351 сказав: Зеленський робить все 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 59 минут назад, vadimv сказал: Їх навіть 2: R1T і R1S, один з вантажним совочком за 5-містною кабіною, другий з 7-містною будкою ) І обидва можуть залишитися без підтримки і обслуговування через банкрутство виробника в наступному році )) Последний Ford Escape сошёл с конвейера Louisville Assembly Plant: кузов финальной машины рабочие расписали подписями. Ford переоснастит завод за $2 млрд под электрический пикап к 2027 году, а на складах дилеров ещё остаются тысячи новых Escape. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2 часа назад, vadimv сказал: Та тому ж і загибається Фольксваген і європейська промисловість, що вони так її "бачать" причин декілька, дорогі енергоносіі + прорахунок ЕС що до електричок(стрельнули собі в ногу), та те що навчили китай робити авто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) 10 минут назад, ozzy сказал: причин декілька, дорогі енергоносіі + прорахунок ЕС що до електричок(стрельнули собі в ногу), та те що навчили китай робити авто Китай блокується тарифами Із чого ти вирішив що прорахувалися з електричками? Змінено 20 грудня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 42 хвилини тому, akineo сказав: зеля заявляв про 3000 фламінго в 2026 році. це 250 на місяць. 250 на місяць це дохуя. де воно? на Одещині? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) 33 хвилини тому, 7351 сказав: Зеленський робить все можливе і неможливе, щоб в України була зброя і гроші на зброю. за 28 тисяч гривень зарплату богом даний українцям президенТ! потрібно бути реалістами. а не те, чого я хочу. я хочу, щоб вйна закінчилась і не починалась. на себе мені байдуже, а рідних-родичів-друзів-колег я втрачати не хочу. Змінено 20 грудня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) 9 хвилин тому, akineo сказав: за 28 тисяч гривень зарплату богом даний українцям президенТ! потрібно бути реалістами. а не те, чого я хочу. я хочу, щоб вйна закінчилась і не починалась. на себе мені байдуже, а рідних-родичів-друзів-колег я втрачати не хочу. Прокинься, війна йде з 2014 року. Мільйони українців залишились без житла і всього іншого з 2014 року, а багато хто втратив життя або здоров'я. Ти тут працюєш саме на тих, хто почав і веде війну на знищення України та українців. Ти це чудово усвідомлюєш. Тобто, ти за війну. Змінено 20 грудня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) 5 хвилин тому, 7351 сказав: Тобто, ти за війну. єбть ти шерлок холмс якщо мільйони втратили, то повинні втартити і всі інші? жи3ди хочуть щоб кожна українська сім'я покалічилась війною? зеля сам сказав, що військового рішення не має. значить лише політично. Змінено 20 грудня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 24 минуты назад, karbo сказал: Китай блокується тарифами Із чого ти вирішив що прорахувалися з електричками? у відповідь китай блокує всі рідкоземельні метали та чіпи, і їздить европа буде на конях тому що від них відмовляються массово, всі зрозуміли яке це лайно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз