Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Є сенси? Там теж тьолкі зі змінними характеристиками сучесті, як у SNUFF? 😁))) Чи там живих людей трахають? Ну якщо вам сподобався SNUFF, то вам зайде:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну якщо вам сподобався SNUFF, то вам зайде:) SNUFF не топ для мене, а книжка яку не жалію що прочитав, але перечитувати не буду. Я в Олеговича все читаю, в сподіванні, що він зможе ще раз написати щось рівня ранніх своїх творів, але воно в нього не часто виходить. Дякую, звантажив - спробую. Як раз відпочину від Ніла Стівенсона, бо два його романи поспіль - то для мене теперішнього трохи занадто 😁))) Змінено 4 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому зараз Дощ скаже що то чергове іпсо Цитата «Будеш «вознікати» відправлять на мʼясо» - військовий на псевдо Трава про виплати грошового забезпечення військовим. IMG_8063.MP4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 хвилин тому, ozzy сказав: зараз Дощ скаже що то чергове іпсо IMG_8063.MP4 13 \u041c\u0411 · 0 завантажень до 2013 року масово косили від армії - законними способами і за гроші кабінетні воїни в пагонах, які оруть на цивільних, хоча не мають ні права ні влади над ними. було ж? та і є чому? бо проойбаний час, не пристижно, дідівщина, зломані мізки і т.д. що змінилося після 2013? нічого додалась абсолютна влада над цивільними уявіть людину яка срочку не служила, мякотіла, потім її бусифікували, заперли в армію, чмирять, наказують, вимагають, знущаються і т.д. і чому люди не йдуть в армію? ... Змінено 4 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 39 минут назад, US7IGN сказал: ua.news/ua/ukraine/na-kirovogradshchini-pomer-cholovik-pislia-avariyi-pid-chas-vtechi-vid-ttsk Не справився з керуванням... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Цитата Є деякі наші нові ідеї, як наблизити реальний мир, і це стосується форматів, зустрічей, таймінгу, — Зеленський про розмову з представниками США. стІльно модно молодьожно чувак робить те, що виходить найкраще - відосики і жарти 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 41 минуту назад, akineo сказал: до 2013 року масово косили від армії - законними способами і за гроші кабінетні воїни в пагонах, які оруть на цивільних, хоча не мають ні права ні влади над ними. було ж? та і є чому? бо проойбаний час, не пристижно, дідівщина, зломані мізки і т.д. що змінилося після 2013? нічого додалась абсолютна влада над цивільними уявіть людину яка срочку не служила, мякотіла, потім її бусифікували, заперли в армію, чмирять, наказують, вимагають, знущаються і т.д. і чому люди не йдуть в армію? ... Всі ці дурні питання виникають лише тому, що в школі не навчили, що оборона власної країни це обов'язок кожного громадянина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 7 хвилин тому, karbo сказав: Всі ці дурні питання виникають лише тому, що в школі не навчили, що оборона власної країни це обов'язок кожного громадянина. ну чому. було ДПЮ. не було проганди. потрібно щоб мозок був постійно під відчуттям непереможності. а дідівщина то частина "оборони!"? а новини із загиблими строковиками в мирний час, були? якось брат на "збори" їздив ще до 2013. 40 днів бухали, починаючи з поїзда. ніхуа не робили. а в звітах напевно багато чого зробили. Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Авіація ПС ЗСУ уразила ракетами Storm Shadow Новошахтинський НПЗ militarnyi.com/uk/news/na-novoshahtynskomu-npz-sylna-pozhezha-zhyteliv-povidomyly-pro-raketnu-nebezpeku/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Ударні дрони Сил оборони України атакували нафтобазу в порту Темрюк у Краснодарському краї. Згідно з даними супутникового моніторингу, вогонь охопив 95% території нафтобази. militarnyi.com/uk/news/syly-oborony-urazyly-naftovyj-terminal-temryuk-u-krasnodarskomu-krayi-ploshha-pozhezhi-2000-m/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 годин тому, DmiVady сказав: До речі, що для мене трошки дивно, в нас теж легкий підйом, по мурашниках, але на низову ланку, мабуть, переселенці. Ну і новобудови (але там свій процесинг, я не компетентний - не грався ніколи). Середній сегмент, мабуть, на тому ж рівні. Тобто продати, скажімо в моєму паркінгу гараж(щоб не бігом, але й не продавати все життя) як було 15-20 тис. грошей, у 23-му році так і приблизно на тому ж рівні зараз. Оренда виросла - спалені по дворах мопедами іномарки підвищили попит. По квартирах середнього рівня не цікавився, не моніторю. В селі (Орлик), за час повномасштабки навколо мене (непогана локація, поряд з річкою) викупили все що було, і за гарні гроші. Викупили небідні та недурні люди, що мене дуже влаштовує. І як бонус - в мене вже гарний облаштований сліп для човна прямо напроти воріт. По селу закинутого значно поменшало, і ціни вже не шарові, як було до повномасштабного. У нас також у Карпатах. Будинки, які продавалися роками, зараз уже продалися. Попит є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 хвилин тому, sat-prof сказав: У нас також у Карпатах. Будинки, які продавалися роками, зараз уже продалися. Попит є. Після ударів по газовій і залізничній інфраструктурі я переживаю за Сколе. Там ще й пам'ятник Степану Андрійовичу... Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 минут назад, sat-prof сказал: У нас також у Карпатах. Будинки, які продавалися роками, зараз уже продалися. Попит є. Попит поки війна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 хвилини тому, 7351 сказав: Storm Shadow а де 3000 фламінго? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, karbo сказав: Попит поки війна Так, війна його підсилила, але є й довгострокові причини. Багато людей втратили житло, зараз перебувають за кордоном і, думаючи про повернення в Україну, швидше обиратимуть регіони подалі від кордону з РФ і потенційних зон повторної загрози. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 22 минуты назад, sat-prof сказал: Так, війна його підсилила, але є й довгострокові причини. Багато людей втратили житло, зараз перебувають за кордоном і, думаючи про повернення в Україну, швидше обиратимуть регіони подалі від кордону з РФ і потенційних зон повторної загрози. Кожну людину тягне додому найперше. Тож відновлювати будуть житло в себе, тим більше програми такі обіцяють. А ще дуже багато хто з них залишається за кордоном і житло в Україні це останнє, що їх може цікавити Наприклад, я з Прикарпаття і на Закарпатті не жив навіть якщо би мені доплачували. І ще з України багато хто виїде внаслідок відкриття кордонів та акумуляції таких запитів. На війні люди немало заробили. Якби там не було, але я не бачу жодних причин для росту цін на житло на заході України. Уникати треба мобілізації, а не обстрілів, і люди дуже добре зрозуміли. Тож не захід України рятує, рятує просто захід. Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, karbo сказав: Кожну людину тягне додому найперше. Тож відновлювати будуть житло в себе Не буду в 1000-й раз повторювати про "казати за всіх", додам тіки, що відновлювати житло десь у Миропіллі за 2 км від фронтиру - ну це я не знаю, ким потрібно бути... 20 хвилин тому, karbo сказав: не захід України рятує, рятує просто захід. У 2022 захід України непогано рятував, але дальність і кількість кацапольотів тільки росте... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, vadimv сказал: буду в 1000-й раз повторювати про "казати за всіх" Так правильніше)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, vadimv сказал: тіки, що відновлювати житло десь у Миропіллі за 2 км від фронтиру - ну це я не знаю, ким потрібно бути. Ну та так, платити абсолютно дикі гроші за аренду в Франківську чи безплатно жити в своєму домі людина вибере Франківськ?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, vadimv сказав: додам тіки, що відновлювати житло десь у Миропіллі за 2 км від фронтиру - ну це я не знаю, ким потрібно бути... та ми в курсі що ви в розпилах не шарите немає нічого краще для звітності та ревізії ніж гарна пожежа 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 часа назад, DmiVady сказал: Хлопець непогано підготувався до зустрічі Хоч ніж і гівно-репліка, але від того він не менше, і ріже не набагато гірше за нормальний. Ну хоч холодняк не приплюсують ... хоча і так вистачить, якщо адвокат нормальний не знайдеться. Репліка уславленого Ка-бара ? Можуть і як холодняк притягнути . І замах на вбивство двох посадових осіб при виконанні службових обов'язків . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз