Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Є сенси?
Там теж тьолкі зі змінними характеристиками сучесті, як у SNUFF? 😁)))
Чи там живих людей трахають?

Ну якщо вам сподобався SNUFF, то вам зайде:)

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну якщо вам сподобався SNUFF, то вам зайде:)

SNUFF не топ для мене, а книжка яку не жалію що прочитав, але перечитувати не буду.

Я в Олеговича все читаю, в сподіванні, що він зможе ще раз написати щось рівня ранніх своїх творів, але воно в нього не часто виходить.

Дякую, звантажив - спробую. Як раз відпочину від Ніла Стівенсона, бо два його романи поспіль - то для мене теперішнього трохи занадто 😁)))

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

зараз Дощ скаже що то чергове іпсо

Цитата

«Будеш «вознікати» відправлять на мʼясо» - військовий на псевдо Трава про виплати грошового забезпечення військовим.

• Лайк 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, ozzy сказав:

зараз Дощ скаже що то чергове іпсо

до 2013 року масово косили від армії - законними способами і за гроші

кабінетні воїни в пагонах, які оруть на цивільних, хоча не мають ні права ні влади над ними. було ж? та і є 

чому? бо проойбаний час, не пристижно, дідівщина, зломані мізки і т.д. 

що змінилося після 2013? нічого

додалась абсолютна влада над цивільними

уявіть людину яка срочку не служила, мякотіла, потім  її бусифікували, заперли в армію, чмирять, наказують, вимагають, знущаються і т.д. 

і чому люди не йдуть в армію? ...

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

39 минут назад, US7IGN сказал:

ua.news/ua/ukraine/na-kirovogradshchini-pomer-cholovik-pislia-avariyi-pid-chas-vtechi-vid-ttsk

Не справився з керуванням... 

Посилання на коментар

Цитата

Є деякі наші нові ідеї, як наблизити реальний мир, і це стосується форматів, зустрічей, таймінгу, — Зеленський про розмову з представниками США.

стІльно модно молодьожно

чувак робить те, що виходить найкраще - відосики і жарти 😎

Посилання на коментар

41 минуту назад, akineo сказал:

до 2013 року масово косили від армії - законними способами і за гроші

кабінетні воїни в пагонах, які оруть на цивільних, хоча не мають ні права ні влади над ними. було ж? та і є 

чому? бо проойбаний час, не пристижно, дідівщина, зломані мізки і т.д. 

що змінилося після 2013? нічого

додалась абсолютна влада над цивільними

уявіть людину яка срочку не служила, мякотіла, потім  її бусифікували, заперли в армію, чмирять, наказують, вимагають, знущаються і т.д. 

і чому люди не йдуть в армію? ...

Всі ці дурні питання виникають лише тому, що в школі не навчили, що оборона власної країни це обов'язок кожного громадянина. 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, karbo сказав:

Всі ці дурні питання виникають лише тому, що в школі не навчили, що оборона власної країни це обов'язок кожного громадянина. 

ну чому. було ДПЮ. 

не було проганди. потрібно щоб мозок був постійно під відчуттям непереможності.

а дідівщина то частина "оборони!"? а новини із загиблими строковиками в мирний час, були?

якось брат на "збори" їздив ще до 2013. 40 днів бухали, починаючи з поїзда. ніхуа не робили. а в звітах напевно багато чого зробили. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

Авіація ПС ЗСУ уразила ракетами Storm Shadow Новошахтинський НПЗ

militarnyi.com/uk/news/na-novoshahtynskomu-npz-sylna-pozhezha-zhyteliv-povidomyly-pro-raketnu-nebezpeku/

• Дякую 1
Посилання на коментар

Ударні дрони Сил оборони України атакували нафтобазу в порту Темрюк у Краснодарському краї.

Згідно з даними супутникового моніторингу, вогонь охопив 95% території нафтобази.

militarnyi.com/uk/news/syly-oborony-urazyly-naftovyj-terminal-temryuk-u-krasnodarskomu-krayi-ploshha-pozhezhi-2000-m/

• Дякую 1
Посилання на коментар

7 годин тому, DmiVady сказав:

До речі, що для мене трошки дивно, в нас теж легкий підйом, по мурашниках, але на низову ланку, мабуть, переселенці. Ну і новобудови (але там свій процесинг, я не компетентний - не грався ніколи).
Середній сегмент, мабуть, на тому ж рівні. Тобто продати, скажімо в моєму паркінгу гараж(щоб не бігом, але й не продавати все життя) як було 15-20 тис. грошей, у 23-му році так і приблизно на тому ж рівні зараз. Оренда виросла - спалені по дворах мопедами іномарки підвищили попит. 
По квартирах середнього рівня не цікавився, не моніторю.

В селі (Орлик), за час повномасштабки навколо мене (непогана локація, поряд з річкою) викупили все що було, і за гарні гроші. Викупили небідні та недурні люди, що мене дуже влаштовує. І як бонус - в мене вже гарний облаштований сліп для човна прямо напроти воріт. :)  
По селу закинутого значно поменшало, і ціни вже не шарові, як було до повномасштабного.

У нас також у Карпатах. Будинки, які продавалися роками, зараз уже продалися. Попит є.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, sat-prof сказав:

У нас також у Карпатах. Будинки, які продавалися роками, зараз уже продалися. Попит є.

Після ударів по газовій і залізничній інфраструктурі я переживаю за Сколе.

Там ще й пам'ятник Степану Андрійовичу...

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

15 минут назад, sat-prof сказал:

Попит поки війна 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, karbo сказав:

Попит поки війна 

Так, війна його підсилила, але є й довгострокові причини. Багато людей втратили житло, зараз перебувають за кордоном і, думаючи про повернення в Україну, швидше обиратимуть регіони подалі від кордону з РФ і потенційних зон повторної загрози.

Посилання на коментар

22 минуты назад, sat-prof сказал:

Так, війна його підсилила, але є й довгострокові причини. Багато людей втратили житло, зараз перебувають за кордоном і, думаючи про повернення в Україну, швидше обиратимуть регіони подалі від кордону з РФ і потенційних зон повторної загрози.

Кожну людину тягне додому найперше. Тож відновлювати будуть житло в себе, тим більше програми такі обіцяють. 

А ще дуже багато хто з них залишається за кордоном і житло в Україні це останнє, що їх може цікавити 

Наприклад, я з Прикарпаття і на Закарпатті не жив навіть якщо би мені доплачували.

І ще з України багато хто виїде внаслідок відкриття кордонів та акумуляції таких запитів. На війні люди немало заробили. 

Якби там не було, але я не бачу жодних причин для росту цін на житло на заході України. 

Уникати треба мобілізації, а не обстрілів, і люди дуже добре зрозуміли. Тож не захід  України  рятує, рятує просто захід.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

20 хвилин тому, karbo сказав:

Кожну людину тягне додому найперше. Тож відновлювати будуть житло в себе

Не буду в 1000-й раз повторювати про "казати за всіх", додам тіки, що відновлювати житло десь у Миропіллі за 2 км від фронтиру - ну це я не знаю, ким потрібно бути...

20 хвилин тому, karbo сказав:

не захід  України  рятує, рятує просто захід.

У 2022 захід України непогано рятував, але дальність і кількість кацапольотів тільки росте...

Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

буду в 1000-й раз повторювати про "казати за всіх"

Так правильніше))

Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

тіки, що відновлювати житло десь у Миропіллі за 2 км від фронтиру - ну це я не знаю, ким потрібно бути.

Ну  та  так, платити абсолютно дикі гроші за аренду в Франківську чи безплатно жити в своєму домі людина вибере Франківськ?)))

Посилання на коментар

13 хвилин тому, vadimv сказав:

додам тіки, що відновлювати житло десь у Миропіллі за 2 км від фронтиру - ну це я не знаю, ким потрібно бути...

та ми в курсі що ви в розпилах не шарите :lol:

немає нічого краще для звітності та ревізії ніж гарна пожежа :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 часа назад, DmiVady сказал:

Хлопець непогано підготувався до зустрічі :pozor:

Хоч ніж і гівно-репліка, але від того він не менше, і ріже не набагато гірше за нормальний.

Ну хоч холодняк не приплюсують ... хоча і так вистачить, якщо адвокат нормальний не знайдеться.

1542006020_.thumb.png.cbec17229365daa09390e6431e621c1e.png

Репліка уславленого   Ка-бара ? 

Можуть і як холодняк притягнути .

І  замах  на вбивство двох посадових осіб при виконанні службових  обов'язків .

1456321107_8792m.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...