karbo Опубліковано: В неділю в 15:43 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:43 (змінено) 8 минут назад, XL.pro сказал: "Допомогли" прийти до влади овочу ненажерливі Порошенко і Тимошенко, які ніяк не могли поділити владу))) Чому в лапках допомогли? Вони висунули його кандидатуру в прем'єри. Ширка. Президент тоді не мав права не затвердити подану парламентом кандидатуру. Змінено В неділю в 15:45 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 16:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:03 3 години тому, Бармалей сказав: как пример - до 14 го года пойманный вор меди в колодцах связи - получал 3 года, моментально...после 14 - 3 часа и иногда штраф минималку и т.д. и т.п. 2 години тому, Бармалей сказав: на мои слова о ненаказании воров пошла твоя претензия с обвинениями, которая показывает твое отношение к ворам и воровству которое как известно имеет преклонение в русскомирстве Ти зробив вкид рашапропаганди проти Революції Гідності, а саме, що після 2014 року з ворами перестали боротися -- тобто, що при януковичу боролись краще. Типер ти брешеш та "викручуєшся". 2 години тому, Бармалей сказав: в очередной раз циферный попался на любви к руссмиру🤣 граждане его кураторы, понимаю, что дешево, но агент вам делает только хуже, пора избавляться 😎 штирлиц уже не торт Ти знову брешеш, як рашапідор звичайний -- чи здивуєш посиланням на мої слова про "любов до русміру"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В неділю в 16:07 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:07 30 минут назад, XL.pro сказал: "Допомогли" прийти до влади овочу ненажерливі Порошенко і Тимошенко, які ніяк не могли поділити владу))) Вы идиот? Про карбо не спрашиваю, с ним и так все понятно.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 16:07 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:07 Так визнаєш себе рашапідором звичайним, чи, таки, здивуєш посиланням на мої слова, що підтвердять твою брехню про мене? На жаль, ти виявився ще дурнішим, ніж казався... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 16:09 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:09 1 минуту назад, DimaF сказал: Вы идиот? Про карбо не спрашиваю, с ним и так все понятно.... Знову в санітарів вихідний?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 16:36 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:36 ще невідомо які наслідки для Венесуели і світу будуть може вся та нафта буде палати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В неділю в 16:39 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:39 55 хвилин тому, karbo сказав: Чому в лапках допомогли? Вони висунули його кандидатуру в прем'єри. Ширка. Президент тоді не мав права не затвердити подану парламентом кандидатуру. Тому, що через жадібність Порошенко і Тимошенко всі посварилися і таким чином до влади прийшов Янукович. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 16:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:41 1 минуту назад, XL.pro сказал: Тому, що через жадібність Порошенко і Тимошенко всі посварилися і таким чином до влади прийшов Янукович. Я про технічні аспекти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 16:42 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:42 SOON -- СКОРО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В неділю в 16:48 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:48 11 минут назад, akineo сказал: ще невідомо які наслідки для Венесуели і світу будуть може вся та нафта буде палати Езжайте до Беларуси, там молочка дешёвая....) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В неділю в 16:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:55 6 часов назад, 7351 сказал: 2024 рік -- ВВП України -- 190,7 млрд. доларів, на душу -- 5389,5 доларів. Якщо поділити не на 36 млн які числяться на папері а на більш реальну цифру, то зріст буде ще кращий. Enjoy, не дякуйте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В неділю в 16:57 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:57 2 часа назад, karbo сказал: Я бачу що творять наші в США що? от що? я спеціально гуглив - нічого подібного ніж італійці (Капоне, Лучано, Гамбіно - вам ці прізвища про щось говорять?), сальвадорці (Мара Сальватруча), мексиканці (організації Сіналола, Сонора вам про щось говорять?). українці на рівні флуктуації по "творінню". що ж ви так нас не любите? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 17:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:13 (змінено) 16 минут назад, karlito сказал: що? от що? я спеціально гуглив - нічого подібного ніж італійці (Капоне, Лучано, Гамбіно - вам ці прізвища про щось говорять?), сальвадорці (Мара Сальватруча), мексиканці (організації Сіналола, Сонора вам про щось говорять?). українці на рівні флуктуації по "творінню". що ж ви так нас не любите? Слава богу що не мафіозі. Ну молодці. А там всякі зловживання з програмами, податками то так собі))) Не гірші від найгірших, це ж дякувати треба))) Змінено В неділю в 17:15 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 17:27 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:27 2 часа назад, karbo сказал: За ці роки постійної влади в Україні не було, а тим більше політики. политика в теме которую мы обговариваем при любой власти была одинакова, а вот экономика, пистинг и т.д конечно чуть менялись подходы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 17:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:31 35 хвилин тому, Tochkin сказав: Якщо поділити не на 36 млн які числяться на папері а на більш реальну цифру, то зріст буде ще кращий. Enjoy, не дякуйте. За оцінкою МВФ, наявне населення України у 2021 році становило 41,0 млн осіб. У 2022 році воно скоротилося до 34,5 млн осіб, у 2023 році - до 34,0 млн осіб, у 2024 році - до 33,3 млн осіб. МВФ прогнозує таку чисельність населення: 2025 рік - 32,9 млн осіб (прогноз за жовтень минулого року - 33,0 млн осіб) 2026 рік - 33,4 млн осіб (прогноз за жовтень - 34,2 млн осіб) 2027 рік - 34,0 млн осіб (прогноз за жовтень - 34,5 млн осіб) 2028 рік - 34,0 млн осіб (прогноз за жовтень - 34,5 млн осіб) 2029 рік - 34,0 млн осіб (прогноз за жовтень - 34,5 млн осіб) 2030 рік - 33,9 млн осіб. Прогноз відповідає базовому сценарію МВФ, згідно з яким війна Росії проти України закінчиться наприкінці 2025 року (що призведе до часткового повернення біженців). Оцінки в Україні За даними НБУ, протягом 2024 року відтік мігрантів з України тривав і загалом за рік становив близько 0,5 млн осіб У 2025 році очікується продовження чистого відтоку зовнішніх мігрантів (близько 0,2 млн осіб), але з 2026 року почнеться чисте повернення мігрантів в Україну (близько 0,2 млн осіб), що прискориться у 2027 році (близько 0,5 млн осіб). Оцінки кількості біженців і населення Нагадаємо, за даними Агентства ООН у справах біженців, станом на 16 грудня 2024 року було зафіксовано в усьому світі 6,8 млн біженців з України. Але ці дані враховують і тих українців, які виїхали (або примусово були вивезені) в Росію і Білорусь. Якщо не враховувати українців, які перебувають на території країн-агресорів, то їхня чисельність становить 5,5 млн. За оцінкою Інституту демографії та проблем якості життя Національної академії наук, чисельність населення України становила: на 1 січня 2022 року - 42 млн осіб, на липень 2024 року - 35,8 млн осіб, зокрема на територіях, на яких органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі, - 31,1 млн осіб. www.rbc.ua/rus/news/mvf-otsiniv-kilkist-naselennya-ukrayini-i-1745503401.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 17:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:37 1 година тому, DimaF сказав: Вы идиот? Вопросительный знак лишний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 17:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:40 1 час назад, 7351 сказал: Ти зробив вкид рашапропаганди проти Революції Гідності, а саме, що після 2014 року з ворами перестали боротися -- тобто, що при януковичу боролись краще. Типер ти брешеш та "викручуєшся". Ти знову брешеш, як рашапідор звичайний -- чи здивуєш посиланням на мої слова про "любов до русміру"? Ти знову брешеш, як рашапідор звичайний -- чи здивуєш посиланням на мої слова про "любов до русміру"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 17:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:40 (змінено) 53 хвилини тому, DimaF сказав: Езжайте до Беларуси, там молочка дешёвая....) сліпий патріотизм вже свої плоди дав. потрібно залишити трішки здорового глузду. пафос і потужні жарти лідора нам допомогають? Змінено В неділю в 17:41 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 17:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:41 1 час назад, 7351 сказал: Так визнаєш себе рашапідором звичайним, чи, таки, здивуєш посиланням на мої слова, що підтвердять твою брехню про мене? На жаль, ти виявився ще дурнішим, ніж казався... Так визнаєш себе рашапідором звичайним, чи, таки, здивуєш посиланням на мої слова, що підтвердять твою брехню про мене? На жаль, ти виявився таким, как и казався... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: В неділю в 17:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:49 2 минуты назад, Бармалей сказал: посиланням на мої слова Кстати о словах. Декриминализация статьи за мелкую кражу совсем недавно произошла, уже при Зеленском. Если не затруднит, напомните чего там в 2014 произошло с расхитителями меди. Желательно с ссылкой на статью УК и изменения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: В неділю в 17:56 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:56 19 минут назад, 7351 сказал: наявне населення України у 2021 році становило 41,0 млн осіб Ось до цієї цифри є питання. 21 минуту назад, 7351 сказал: на територіях, на яких органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі, - 31,1 млн осіб. Тобто більш правильно буде ділити ВВП України ось на цю цифру. Оно Лубінець каже що виїхало 10 млн. Зверніть увагу: 11 мільйонів громадян України виїхали за кордон. 11! Я сьогодні отримав офіційну відповідь від МЗС - там 8,5 мільйона громадян. Але ми розуміємо, що частина не стає на консульський облік, тому органи влади України їх не бачать, - зазначив Лубінець, торкаючись теми військових мігрантів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В неділю в 18:01 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:01 36 минут назад, karbo сказал: Слава богу що не мафіозі. Ну молодці. А там всякі зловживання з програмами, податками то так собі))) Не гірші від найгірших, це ж дякувати треба))) ви знаєте, треба. могли б поповнити ряди Ла Раса Нейшн, тоді б і я вас підтримав. а "всякі зловживання" - ну я вас прошу. я зараз працюю в сфері обліку, зараз почався податковий сезон, то дещо бачу. корінні васпи теж не проти мутити з податками, аж бігом. і проблеми там виникають часто типу "я дійшов до порогу подарунків свому сину в 14 млн в рік, треба якось ще знизити податки". і проплатити лікарю щоб намалював ліві діагнози після ДТП корінні теж не промах. то нещасні юфорюшники які за кеш на будівлі працюють чи на прибираннях, та може кілька снапів продадуть, чи тракісти які зависять витратну частину, чи навіть ухарі які на Брайтон надивились і махлюють з страхівками на Туро - це пил. українці не найслабша ланка, і навіть не друга з кінця, і не третя. як діаспора - їх діяльність іде в плюс країні, я хоч не маю цифр на руках, але впевненний. в Польщі вони точно заробили полякам, можете пошукати цифри. а в США не гірші з гірших поїхали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 18:06 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:06 (змінено) 5 минут назад, karlito сказал: ви знаєте, треба. могли б поповнити ряди Ла Раса Нейшн, тоді б і я вас підтримав. а "всякі зловживання" - ну я вас прошу. я зараз працюю в сфері обліку, зараз почався податковий сезон, то дещо бачу. корінні васпи теж не проти мутити з податками, аж бігом. і проблеми там виникають часто типу "я дійшов до порогу подарунків свому сину в 14 млн в рік, треба якось ще знизити податки". і проплатити лікарю щоб намалював ліві діагнози після ДТП корінні теж не промах. то нещасні юфорюшники які за кеш на будівлі працюють чи на прибираннях, та може кілька снапів продадуть, чи тракісти які зависять витратну частину, чи навіть ухарі які на Брайтон надивились і махлюють з страхівками на Туро - це пил. українці не найслабша ланка, і навіть не друга з кінця, і не третя. як діаспора - їх діяльність іде в плюс країні, я хоч не маю цифр на руках, але впевненний. в Польщі вони точно заробили полякам, можете пошукати цифри. а в США не гірші з гірших поїхали. Я тобі скажу так- в гостях треба себе вести максимально пристойно. Впусти свиню під стіл вона на стіл лізе. Це про таких. Ось ти в гостях і в тебе претензії до господарів. Змінено В неділю в 18:07 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 18:08 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:08 10 хвилин тому, Tochkin сказав: Ось до цієї цифри є питання. Тобто більш правильно буде ділити ВВП України ось на цю цифру. Оно Лубінець каже що виїхало 10 млн. Зверніть увагу: 11 мільйонів громадян України виїхали за кордон. 11! Я сьогодні отримав офіційну відповідь від МЗС - там 8,5 мільйона громадян. Але ми розуміємо, що частина не стає на консульський облік, тому органи влади України їх не бачать, - зазначив Лубінець, торкаючись теми військових мігрантів. ви ще пора***те хто отримав ті охуліарди, які захід перерахував як "допомогу Україні" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: В неділю в 18:11 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:11 7 минут назад, Tochkin сказал: верніть увагу: 11 мільйонів громадян України виїхали за кордон. 11! Хрен знает как тот Лубинец считает. Может он крымчан и ЛДНР тоже туда до кучи. По здравому на начало войны было 37-38 по разным данным. Ну пусть пара миллионов москалям. Получается каждый третий выехал из оставшихся. Не знаю. По нашему дому из 72 квартир уехало на сейчас, кто-то вернулся, человек 10-12, процентов 5. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз