DmiVady Опубліковано: учора в 14:34 Поділитись Опубліковано: учора в 14:34 (змінено) 10 хвилин тому, XL.pro сказав: Шановне панство! В сучасних мурашниках не економ класу власна котельня з встановленими АКБ та/або генератор на ЖК + АКБ/зарядна станція в квартирі. Це по-перше. При ожеледиці не потрібно вирубувати сокирою кригу, їздити по переметеним дорогам на роботу, відвозити дітей в садок/школу, коли все в пішій доступності. Це по-друге. І своя свердловина з водою і свій септик, чи не так? 😉 *А ще поле з сонячними панелями, потужності якого вистачає на усі побутові та непобутові потреби всіх мешканців ЖК. Гарні ЖК у вас, у Києві будують - ябкупив) Змінено учора в 14:39 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 14:37 Поділитись Опубліковано: учора в 14:37 12 минут назад, DmiVady сказал: Я гадаю, що 100к вільними, Не, я про то, что если человек может купить такую квартиру, то лучше меньше + хатка. Про свободные и так понятно, но за 100 к. только бедные районы восточной Европы, бывший соцлагерь. В Западной Европе только гараж или студия в 20 квадратов на отшибе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 14:38 Поділитись Опубліковано: учора в 14:38 8 минут назад, XL.pro сказал: В сучасних мурашниках не економ класу власна котельня з встановленими АКБ та/або генератор на ЖК + АКБ/зарядна станція в квартирі. Це по-перше. 🤣🤣🤣 Опять у вас фантазии разыгрались...... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 14:39 Поділитись Опубліковано: учора в 14:39 Тільки що, DmiVady сказав: І своя свердловина з водою і свій септик, чи не так? 😉 Так. Поламалась свердловина - 5 тис.у.о., замінити насос - 1,2 тис.у.о.))) Ну і по колу - котел, бойлер, паркан, тротуарна плитка ... Крім того, у війну, зачинив квартиру і виїхав. А от будинок просто так не залишиш. Досвід є. Як каже Вадим, інджойте ))). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 14:40 Поділитись Опубліковано: учора в 14:40 Тільки що, DimaF сказав: 🤣🤣🤣 Опять у вас фантазии разыгрались...... Щиро вибачте, але: "Дядя, ты дурак?!" (с). У мене дві новобудови в Києві такі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 14:42 Поділитись Опубліковано: учора в 14:42 Только что, XL.pro сказал: У мене дві новобудови в Києві такі. У нас тоже есть, и год грызни в домовых чатах, чтобы купить генератор, при этом на топливо никто не хочет скидываться. Так что дурак это ты, или фантазер. Таких ЖК от силы процентов 20. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 14:43 Поділитись Опубліковано: учора в 14:43 Мурашники досить варіативні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:45 Поділитись Опубліковано: учора в 14:45 (змінено) 12 хвилин тому, XL.pro сказав: Так. Поламалась свердловина - 5 тис.у.о., замінити насос - 1,2 тис.у.о.))) Ну і по колу - котел, бойлер, паркан, тротуарна плитка ... Крім того, у війну, зачинив квартиру і виїхав. А от будинок просто так не залишиш. Досвід є. Як каже Вадим, інджойте ))). Я не про вартість володіння, а про те, що буває з сучасним ЖК, коли таке, як у нас зараз, тільки без води (а частина міста зараз і без води) і якщо до цього додати 3-5 діб з морозом -10°С. В ЖК може бути все, в тому числі блек-джек та хвойди, але енергетика(в великих обсягах), каналізація та вода залежить від муніципальних систем. І якщо муніципальним системам прийде піхва, то ЖК простоїть недовго ... А так я зараз нормально спілкуюся із досить старої чешки, світло в мене є, інтернет теж ... але є і нюанси, які я обдумував ще років двадцять тому, коли в Survival гратися було модно. Змінено учора в 14:51 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 14:52 Поділитись Опубліковано: учора в 14:52 12 хвилин тому, XL.pro сказав: замінити насос - 1,2 тис.у.о.)) Руки із сраки? mir-bureniya.com.ua/ua/nasosi/vodoley-05-40u-kv-z-kondensatorom.html?gclid=Cj0KCQiAyP3KBhD9ARIsAAJLnna92Wve25x_xeWipTO59t91Mpu2fVewZOhc-m0sDfm-0tWyTgTP5foaAnA5EALw_wcB Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 14:58 Поділитись Опубліковано: учора в 14:58 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Я не про вартість володіння, а про те, що буває з сучасним ЖК, коли таке, як у нас зараз, тільки без води (а частина міста зараз і без води) і якщо до цього додати 3-5 діб з морозом -10°С. В ЖК може бути все, в тому числі блек-джек та хвойди, але енергетика(в великих обсягах), каналізація та вода залежить від муніципальних систем. І якщо муніципальним системам прийде піхва, то ЖК простоїть недовго ... А так я зараз нормально спілкуюся із досить старої чешки, світло в мене є, інтернет теж ... але є і нюанси, які я обдумував ще років двадцять тому, коли в Survival гратися було модно. ви оба праві. якщо міркувати в межах комунальних послуг то краще жити в іншій країні. до речі, щасливих власників свердловин ще не примусили за воду платити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 15:02 Поділитись Опубліковано: учора в 15:02 5 часов назад, vadimv сказал: США – на порозі нової громадянської війни через вбивство беззбройної жінки офіцером ICE: прямо зараз хвиля протестів несеться Америкою – люди палять прапори США, кричать про справедливість з плакатами «Fuck Trump» та малюють антиурядові плакати Передісторія: вчора міграційна служба (ICE) застрелила протестуючу під час рейду в Міннеаполісі – вона перекрила дорогу своєю машиною та, нібито, намагалася наїхати на одного зі співробітників. Як реагує влада? – Мер Міннеаполісу став на захист протестуючої і вимагає від ICE «забратися до біса із міста». – Трамп же став на захист служби, назвавши вбиту радикалом: нібито вона «навмисно та жорстоко збила офіцера ICE, який, вистрілив у неї з метою самооборони». – Міністр внутрішньої безпеки США Крісті Ноем заявив, що «людям потрібно перестати використовувати свої автомобілі як зброю... Очевидно, що це добре скоординована акція». А протестантів назвала «кишеньковими терористами», які підривають мир в країні. Після таких коментарів Трампа та Ноем – тисячі людей вийшли з плакатами “Fuck Noem” та “Fuck Tramp”. Це не там де сомалійці мільярди крадуть в США? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 15:04 Поділитись Опубліковано: учора в 15:04 (змінено) Экипаж захваченного американским спецназом российского нефтяного танкера Marinera состоит из 28 человек: - 17 граждан Украины, - 6 граждан Грузии, - 3 гражданина Индии, - 2 гражданина России данные приводят США Змінено учора в 17:57 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 15:05 Поділитись Опубліковано: учора в 15:05 4 часа назад, XL.pro сказал: Європа така. Наприклад, у Франції місцеві більш лояльні до негрів з Африки, які десятиріччями сидять на дотаціях, не хочуть працювати, ніж до українців. Вони громадяни Франції, і нових наглих нахлібників їм не треба, своїх достатньо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 15:10 Поділитись Опубліковано: учора в 15:10 5 минут назад, Бездомный сказал: Экипаж захваченного американским спецназом российского нефтяного танкера Marinera состоит из 28 человек: - 17 граждан Украины, - 6 граждан Грузии, - 3 гражданина Индии, - 2 гражданина России данные приводят США Рейтинг продажності 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 15:11 Поділитись Опубліковано: учора в 15:11 (змінено) 35 хвилин тому, DimaF сказав: В Западной Европе только гараж или студия в 20 квадратов на отшибе. Я не про купівлю, а про оренду й життя. 100 тис. євро в Європі, за умови оренди, може вистачити на кілька років. Реальні витрати знають лише ті, хто жив там сам, або батьки дітей, які навчаються в Європі. 14 хвилин тому, US7IGN сказав: ви оба праві. якщо міркувати в межах комунальних послуг то краще жити в іншій країні. до речі, щасливих власників свердловин ще не примусили за воду платити? Ми з тезкою обговорювали конкретну ситуацію: нинішній екстрім в нашій та сусідніх областях. Що буде з ЖК, що стоїть від мене в 500 метрах, без муніципальних світла та води, в термін 5 діб, якщо прийдуть морози, я знаю( тому і написав. Свердловини там з якоюсь глибини починають вважатися платними, не цікавився, бо неначасі. Змінено учора в 15:12 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 15:11 Поділитись Опубліковано: учора в 15:11 Ніхто не загинув ..... В результате операции США в Венесуэле погибли не менее 100 человек, — МВД Венесуэлы Там также заявили, что при похищении были ранены Мадуро и его супруга. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 15:12 Поділитись Опубліковано: учора в 15:12 (змінено) 1 хвилину тому, DmiVady сказав: 100 тис. євро в Європі, за умови оренди, може вистачити на кілька років. якщо розумієш яка мета цих витрат 😉 не забувайте що більшість людей їх ніколи в руках не тримали Змінено учора в 15:12 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 15:14 Поділитись Опубліковано: учора в 15:14 (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: якщо розумієш яка мета цих витрат 😉 не забувайте що більшість людей їх ніколи в руках не тримали Це теж вже було написано - "вільні кошти". Для мене термін "вільні кошти" це коли їх можна пробухати/подарувати/проїбати в інший цікавий спосіб ) *Я теж своїх "вільних 100 тисяч євро" в руках не тримав Змінено учора в 15:15 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 15:14 Поділитись Опубліковано: учора в 15:14 (змінено) Убитая агентами ICE в Миннеаполисе женщина оказалась гражданкой США 37-летняя Рэни Николь Гуд являлась матерью троих детей и занималась поэзией. Как заявили местные власти она имела полное право наблюдать за действиями агентов ICE. ...... До спостерігалася. На премію Дарвіна заслужила. Змінено учора в 15:16 користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 15:15 Поділитись Опубліковано: учора в 15:15 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Що буде з ЖК, що стоїть від мене в 500 метрах, без муніципальних світла та води, в термін 5 діб в разі морозів я знаю( тому і написав. те саме що і зі всіма іншими. хтось буде виживати, інші поїдуть. повернуться не всі. можуть приїхати зовсім інші. 5 діб без нічого ще ніде не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: учора в 15:16 Поділитись Опубліковано: учора в 15:16 DmiVady, що там про ТЕЦ чути? Само чи диверсія? Які прогнози? Яка ситуація в місті? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 15:16 Поділитись Опубліковано: учора в 15:16 Тільки що, US7IGN сказав: 5 діб без нічого ще ніде не було. Фукусіма теж тільки один раз була, а до того якось норм) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: учора в 15:20 Поділитись Опубліковано: учора в 15:20 7 хвилин тому, karbo сказав: Рейтинг продажності Власник з Криму. Оті всі "українці" з Криму можуть бути як етнічними українцями так і росіянами, які для того, щоб вільно подорожувати мають і український паспорт. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 15:20 Поділитись Опубліковано: учора в 15:20 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Фукусіма теж тільки один раз була, а до того якось норм) ніхто не ставив за мету повторити. у кацапів є ще два місяці. можна вивчати досвід члєнінграда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: учора в 15:23 Поділитись Опубліковано: учора в 15:23 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Власник з Криму. Оті всі "українці" з Криму можуть бути як етнічними українцями так і росіянами, які для того, щоб вільно подорожувати мають і український паспорт. Менше твоїх фантазій, більше фактів. Факт наліцо, як кажуть кацапи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз