XL.pro Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 година тому, Dr.Yura сказав: «За 40 тисяч стільки кіпішу, що літню жінку потурбували?», - Коломойський прокоментував обшуки у Юлії Тимошенко video_2026-01-14_18-35-28.mp4 Це навіть не рівень місцевого ТЦК))). 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fair Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 3 години тому, Александр Аврамчук сказав: Народний депутат від фракції "Слуга народу" Федір Веніславський вважає, що негатив щодо діяльності ТЦК та СП –– це продукт штучного інтелекту, який активно поширюється у медіа. Про це він заявив на засіданні Ради 14 січня, передає Цензор.НЕТ. "Штучний інтелект" За його словами, більшість негативної інформації у медіа щодо роботи ТЦК нібито згенеровано штучним інтелектом. Джерело: https://censor.net/ua/n3595438 У нього напевно щось у голові зависло, що він завжди одне й те саме несе. Цього уйобка треба спіймати та забрати всі документи з телефоном, а потім завезти до Одеси та випустити десь там самого екскурсію Змінено 19 годин тому користувачем Fair Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Чекаємо скоро фрази "роль ракет в захисті пво трохи перебільшено" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 5 годин тому, DmiVady сказав: Стріляє не рушниця, стріляє людина з рушниці. Якщо ви вже з'ясували, що дописувач не має для вас користі як розумова одиниця та ще й шкодить вашому мозку, додаючи брудного шуму, то навіщо ви його пости читаєте? Ви ж не на роботі!?) Для соціального дофаміну (погиготіти та попікіруватися) можна читати не обов'язково корисних, але адекватних. Ось вам пара посилань на дослідження по подібній темі (я по недолугих невігласах та токсіках я спеціально не копався, бо була інша задача): mitsloan.mit.edu/press/mit-sloan-study-finds-thinking-style-impacts-how-people-use-social-media#:~:text=sources%2C and tweeted about weightier,subjects%2C particularly politics www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2352250X24001313#:~:text=this paper%2C we argue that,algorithms that prioritize engaging content Якщо захочете, запустіть чатик у режимі глибокого дослідження під свій запит, він вам багато цікавих доказових досліджень нариє 😜 У налаштуваннях чата: відсікати шум з сумнівних джерел і експертів з ютуба. Тільки доказова наука, тільки хардкор! Готовий код: перегенеруєте під себе й впишете свою задачу: Показати вміст РОЛЬ: Ти — когнітивний нейронауковий аналітик і методолог досліджень поведінки в цифрових середовищах. Підхід: - Спираєшся на: метааналізи, RCT, когнітивні експерименти, нейровізуалізаційні дослідження, великі лонгітюдні когорти. - Чітко відрізняєш кореляцію від причинності. Якщо причинність не доведена — так і кажеш. - Розводиш по полицях когнітивні домени: стійкість уваги, перемикання уваги (switching cost), робочу пам’ять, інгібіторний контроль, когнітивну витривалість, навчання/консолідацію пам’яті, емоційну регуляцію, стрес/тривожність, сон. - Критичне мислення трактуєш операційно: епістемічна пильність, калібрування впевненості (confidence calibration), схильність до евристик/поверхневих суджень. - “Сприйняття реальності” розкладаєш на вимірювані речі: оновлення переконань (belief updating), ефект доступності, переоцінка частоти/значущості подій, нормалізація крайнощів під повторенням контенту. - Не використовуєш поп-психологічні меми (“дофамінове вигорання”, “кліпове мислення”) без визначення термінів і доказової опори. Вихід (структура відповіді): 1) Що відомо напевно (сильні докази) 2) Що ймовірно (помірні докази) 3) Що популярно, але не доведено / суперечливо (слабкі докази) 4) Найважливіші модератори ефекту: вік, інтелект/освіта, тривожність/стрес, сон, тип контенту, алгоритмічні стрічки, частота сповіщень, multitasking 5) Практичні висновки у форматі “якщо X, то найімовірніше Y”, без моралізаторства. СТИЛЬ: коротко, структуровано, без води. Де даних не вистачає — прямо вказуєш, чого саме бракує. ЗАПИТ: Бережіть мозок! Краще вже алкоголем по нейронах, ніж агресивними невігласами 😉 Та я ж вже пояснював тут:)) 14.12.2025 в 19:47, Dmitriy_S сказав: Та десь так і роблю. Вірніше я текст дивлюсь цілим куском і мені мозок ключові слова якісь виділяє. Якщо воно щось цікаве, то можу прочитати звичайним способом, речення за реченням. Тож список ігнору в мене пустий. Пости полубітного бачу. Суть уловлюю. Але без цих душероздираючих подробностєй про рост надоїв і процента жирів у маслі:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 час назад, DmiVady сказал: Та нормально її проводять, цілодобово і згідно законодавства. Щойно був на прогулянці: під'їжджає білий "Дастер", вилазить з водійського хлопець у чорному спортивному. З другого боку виходять ще двоє, теж у цивільному, в одного низ лиця прикритий(мабуть, холодно йому). - Доброго вечора. ТЦК. - Доброго, хлопці. Ііі… (в сенсі ксиву чи що там покажете)? - А скільки вам повних років? - 53 - Гарного вечора! - А чому ви без боді-камери? -А нам не потрібно! І поїхали. Ну, я не став діставати телефон, бігти за ними й питати, чи вони взагалі в курсі, як мають поводитися працівники ТЦК. Продовжив прогулянку далі, обміркував ситуацію - раз вже катають по нашому району, ввечері, то план в них підгоряє, мабуть. А у нас трохи не доїжджаючи до села є розвилка де мусора любили стояти з ТЦКашниками пиняти машини, щось місяця півтора вже нікого там не видно. Видно пояснили їм, що так робити не треба. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Яж давно вже пиисав, що викрутку треба з собою носити, про всяк випадок. https://www.facebook.com/share/p/14WqRcbhYWf/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 47 хвилин тому, murava сказав: Чекаємо скоро фрази "роль ракет в захисті пво трохи перебільшено" Цитата В енергетиці України буде запроваджено режим надзвичайної ситуації, — Зеленський і що нам робити з цією інформацією? Змінено 18 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 2 часа назад, sergio сказал: Это был сарказм. Это понятно. Но все эти смешки заканчиваются , когда начинаешь ставить себя на место того словленного людоловами . Большая половина тут гегочущих и ржущих свалят при заходе оккупантов и будут продолжать юморить из - за бугра . Другая часть побежит служить режиму. И это совсем не смешно. Змінено 18 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 година тому, XL.pro сказав: Це навіть не рівень місцевого ТЦК))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому не могу понять, так юля воровка или её святость лишь немного не дотягивает до парашенка? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: особисто я за цими клоунами вже не слідкую взагалі. залишив пару каналів, новини не читаю. і так зрозуміло, що ці клоуни будуть і далі формувати майбутнє України ніколи нічого в цій країні не зміниться в кращу сторону але душу і тіло ТИ зобов'язанйи віддати і крапка нормального життя не буде НІКОЛИ туті Змінено 18 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 13 минут назад, akineo сказал: в цій країні не зміниться в кращу сторону але душу і тіло ТИ зобов'язанйи віддати і крапка нормального життя не буде НІКОЛИ туті та ладно...тцк живут неплохо, до этого рвачи медсправки ковидные неплохо продавали ит.д и т.п у тебя так не получается, так сам виноват))) но всегда есть выход - обносишь киоск с вкусняшками...тебя не ловят - ты счастлив))), а ловят - сотрудничаешь со следствием, получаешь 3 года, выходишь за хорошее поведение через 2-2.5 свободным человеком ничего не должным государству.............. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 21 хвилину тому, akineo сказав: особисто я за цими клоунами вже не слідкую взагалі. залишив пару каналів, новини не читаю. і так зрозуміло, що ці клоуни будуть і далі формувати майбутнє України ніколи нічого в цій країні не зміниться в кращу сторону але душу і тіло ТИ зобов'язанйи віддати і крапка нормального життя не буде НІКОЛИ туті Треба просто більше мобілізувати. Якщо всі будуть в армії то не буде кому мерзнути та страждати в тилу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Дітей та дівчат теж? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 години тому, MaxS сказав: "четыре жалкие пачки" - шедеврально . Весь ролик на цитати розібрати можна Она вам покажет орган ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Дітей та дівчат теж? Юнаків не треба, з 18-ти років:) На а дівок взагалі не треба, хоч за українських взагалі сенсу немає балакать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 години тому, Бездомный сказав: війна була неминуча - незалежно від того , кого б обрали у 2019 . Зе , чи любого друя мертвечука та деркача "Боже, яке кончене." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Юнаків не треба, з 18-ти років:) На а дівок взагалі не треба, хоч за українських взагалі сенсу немає балакать. А маркітантки? 😉 До речі, якщо таки не читали статтю по посиланню: Цитата Сonclusion Every day users casually scroll through an estimated 300 feet of newsfeed on social media–roughly the height of the Statue of Liberty [60]. As they casually scroll through this content, they are forming beliefs about the state of the world as well as inferences about the beliefs of members of their own social network and community. But these inferences are often based on the most extreme voices. Being overexposed to the most extreme opinions from the most extreme people can have real Не всякий полубітний однаково нешкідливий 😉 Змінено 17 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: А маркітантки? 😉 До речі, якщо таки не читали статтю по посиланню: Не всякий полубітний однаково нешкідливий 😉 Та не читав, ще не дійшов. Може завтра... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 24 хвилини тому, DmiVady сказав: Дітей та дівчат теж? Ви наче ранню комуністичну дитячу літературу не читали. Там зазвичай розвідниками, диверсантами та патрони в основному діти підносили. Та і жінок багато було при справі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 15 хвилин тому, US7IGN сказав: Ви наче ранню комуністичну дитячу літературу не читали. Там зазвичай розвідниками, диверсантами та патрони в основному діти підносили. Та і жінок багато було при справі Та читав ... Прихований текст Павлік Морозов: Ну шо, спіймався? То кажи тепер, Хто вербував тебе, де штаб, ключі від шифру, Явки, ставки, уся твоя шпигунська поїбєнь? Генерал Власов: Простіть мені, дітдомівські сирітки, Коти бездомні, мені вибачайте! Я грішно жив, їбався я з жінками, Утричі старшими за мене, і з совою Я жирною дружив, плодив дебілів, Таких страшних, шо навіть в Голлівуді У фільмах жахів таких нема. Я не скажу нічого Тобі, байстрюк поганий! Хай живе Манштейн, Гудеріан і рідний Гітлер, Фашистська батьківщина хай цвіте!!! Генерал Власов мужньо харкає Павліку в пику. Павлік Морозов: Утопіть фашистського фанатіка в болоті! Піонери прив'язують генералу Власову на шию кирпичину, як Герасім до Муму, і топлять у болоті. Альонушка вилазить з очерету і з цікавістю дивиться на видовище, її очі горять червоним вогнем. Пєлагєя Нилівна: Шожти зробив, проклятий уркагане? Якого хуя ти в болоті гидкім Втопив красівого усатого мужчіну? Павлік Морозов: Мамаша, помовчіть, І вас втоплю, як будете ***іть! Пророк Микола. Сімейка блядська, заїбали в пень!.. Оцю ***ню повинен день у день Я слухати. Я б краще петухом Ламбаду танцював би на параші! Серйозні дітлахи були ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 47 хвилин тому, DmiVady сказав: Дітей та дівчат теж? жінок - так. для покращення демографічної ситуації чоловікам дорікають за яйця ***, нехай і жінки відпрацьовують свої органи - або народжують штурмовиків, або йдуть самі Змінено 17 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому За результатами наради у Києві утворять постійний штаб для координації ситуації в енергетиці столиці. По Україні запровадять режим надзвичайної ситуації в енергетиці. Керівником робіт із підтримки людей та громад та з розвʼязання практичних питань призначили нового міністра енергетики Дениса Шмигаля. zaxid.net/news/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз