Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

25 минут назад, sergio сказал:

Мені цікаво, що з ними далі  там роблять, що вони не втікають з фронта, щоб розквитатися з тими ТЦКунами. 🤔

Не встигають, на роботі чоловіка запакували повернули в труні через 1.5 місяця, у сусіда рідного брата через 2 місяця.

• Сумно 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

zn.ua/ukr/anticorruption/nabu-zarejestruvalo-provadzhennja-shchodo-mozhlivikh-khabariv-kolishnimi-visokoposadovtsjami-sbu.html

Це посилання на вкид, де є якась копія запиту, але немає копії відповіді.

Тобто, ти сам статтю, на яку даєш посилання не читав!

Тобто, ти знову збрехав ("обісрався")!

Гугли ще -- ти навчишся(а може й ні...)!

Посилання на коментар

У кровосісі виявляється брат був. Але якщо чесно ніхуя невесело на це дивитися ...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, юра84 сказав:

Не встигають, на роботі чоловіка запакували повернули в труні через 1.5 місяця, у сусіда рідного брата через 2 місяця.

Це тому що вони погано мотивовані були 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, 7351 сказав:

посилання

Службою безпеки «фактично керував [колишній топпосадовець СБУ Андрій] Наумов». Натомість «Баканов — був лише зв’язковий посильний між Наумовим та президентом Зеленським».

Посилання на коментар

Баканов у коментарі виданню «Страна.ua» відкинув звинувачення проти себе, назвавши його спробою прибічників лідера «ЄС» Петра Порошенка дискредитувати президента Зеленського й дестабілізувати монобільшість у парламенті.

Окрім срани ніхто обісранця не схотів слухати.

Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

І ви досі думаєте, що це не окупанти?:lol:

t.me/truexanewsua/130140

Я різниці з діями кацапів на окупованих територіях не бачу жодної.

Ну так буряти ж не йебуть?

А якщо серйозно, як на мене, це реально трешак: статей на відео на поліціянтів та людоловів не одна, і всім похер…
Коли люди перестануть це ковтати й почнуть відповідати так само жорстко, жодна ЛЛМ-модель їх не пожаліє.

Змінено користувачем DmiVady
кацапізми виправляю)
  • Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, DmiVady сказав:

Ну так буряти ж не йебуть?

А якщо серйозно, як на мене, це реально трешак: статей на відео на поліціянтів та людоловів не одна, і всім похер…
Коли люди перестануть це ковтати й почнуть відповідати так само жорстко, жодна ЛЛМ-модель їх не пожаліє.

Так це ж ті самі люди. Ні одних ні інших з закордону не завезли. Свого роду братське кохання, що б воно не означало...

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

Мені цікаво, що з ними далі  там роблять, що вони не втікають з фронта, щоб розквитатися з тими ТЦКунами. 🤔

людиною керує страх. це все пройдено ж в 2 світову. наші хочуть таких же методів. 

тому і утримують в підвалах, ямах, катують, б'ють - психіку ломають 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 минуту назад, akineo сказал:

людиною керує страх. це все пройдено ж в 2 світову. наші хочуть таких же методів. 

Тоді лишається прориватись з боями у напрямку західного кордону. 

Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

Це така ж правда, 

Просмотрев ваши мне ответы можно сделать такой вывод , по пунктам , в кавычках ваш текст :

1. Украина изначально и до сих пор не была и не является независимым государством , потому что :

Поляки вибороли свою незалежність.
Українці все ще виборюють свою незалежність" .

2.Украина не является и не может быть цивилизованной страной , пока : ""Приклад. Якщо ви в цивілізованій країні будете часто платити "кешем" до вас, полюбому, завітає поліція..."

3.Украина не станет цивилизованной страной  , пока  ( в продолжение предыдущего)  украинцы не будут :

" причому, кожний громадянин України повинен відстежувати, щоб всі, без виключень, громадяни України платили налоги..
Тоді всі українці будуть сприймати Україну як "свою державу".

4. Учитывая , что ответа на вопрос " матери и отца" так и не было ,тогда  опять вопрос  а  является ли  Украина  батьківщиною и тем более матір.ю для украинцев  , как поется в известной песне .

Ведь ни мать ,ни отец не будут устанавливать такой закон для сына , чтобы  он за предоставление  возможности  достойно жить обязывался защищать мать или отца с вероятностью самому погибнуть  , и тем более требуя это наперед .

Но  зато требуется чтобы гражданин был верным сыном , я уж молчу за то , что сын обязан батрачить на " папу"  и оплачивать жилье - былье по ценам , каким ему зарядят  " батьки " " от фонаря".

..Это все сказанное соответствует вашим ответам на мои вопросы  ? 

Если нет , то что именно не соответствует ?  

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

Ну они же вероятно, прежде чем попасть на фронт , поклялись и приняли присягу. 

То как же теперь им не исполнять клятву ?

Посилання на коментар

30 хвилин тому, рыбак сказав:

Просмотрев ваши мне ответы можно сделать такой вывод , по пунктам , в кавычках ваш текст :

1. Украина изначально и до сих пор не была и не является независимым государством , потому что :

Поляки вибороли свою незалежність.
Українці все ще виборюють свою незалежність" .

2.Украина не является и не может быть цивилизованной страной , пока : ""Приклад. Якщо ви в цивілізованій країні будете часто платити "кешем" до вас, полюбому, завітає поліція..."

3.Украина не станет цивилизованной страной  , пока  ( в продолжение предыдущего)  украинцы не будут :

" причому, кожний громадянин України повинен відстежувати, щоб всі, без виключень, громадяни України платили налоги..
Тоді всі українці будуть сприймати Україну як "свою державу".

4. Учитывая , что ответа на вопрос " матери и отца" так и не было ,тогда  опять вопрос  а  является ли  Украина  батьківщиною и тем более матір.ю для украинцев  , как поется в известной песне .

Ведь ни мать ,ни отец не будут устанавливать такой закон для сына , чтобы  он за предоставление  возможности  достойно жить обязывался защищать мать или отца с вероятностью самому погибнуть  , и тем более требуя это наперед .

Но  зато требуется чтобы гражданин был верным сыном , я уж молчу за то , что сын обязан батрачить на " папу"  и оплачивать жилье - былье по ценам , каким ему зарядят  " батьки " " от фонаря".

..Это все сказанное соответствует вашим ответам на мои вопросы  ? 

Если нет , то что именно не соответствует ?  

Ви проти військової протидії українців військовій агресії росіян, що вбивають та катують українців, вбивають та  викрадають українських дітей?

Посилання на коментар

3 минуты назад, 7351 сказал:

Ви проти військової протидії українців військовій агресії росіян, що вбивають та катують українців, вбивають та  викрадають українських дітей?

Может вы изначально на мои вопросы ответите , а потом и я уж.

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Так це ж ті самі люди. Ні одних ні інших з закордону не завезли. Свого роду братське кохання, що б воно не означало...

Як гадаєте, чи багато з тих 73% (або їхніх дітей), яких невдовзі відловлять (знімуть броні тощо), і хто виживе у штурмах/оборонах, отримають щеплення на майбутнє? Звісно, за умови, що країна взагалі залишиться на карті.
Я точно не збираюся за них вступатися: за свої вчинки треба відповідати самому. Нам своє робити, нехай працює природний добір.
Тож доживемо - порахуємо :-o

Посилання на коментар

14 хвилин тому, kkost сказав:

Бій биків. Штатний теолог проти штатного пропагандону. Цікаве))))

Тобто, українці, які проти рашистів, для тебе рашапропагандони?

Тобто, ти не поважаєш тих, хто проти рашистів та їх посіпак?

А ти рашапропагандон, чи співчуваючий?

Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Як гадаєте, чи багато з тих 73% (або їхніх дітей), яких невдовзі відловлять (знімуть броні тощо), і хто виживе у штурмах/оборонах, отримають щеплення на майбутнє? Звісно, за умови, що країна взагалі залишиться на карті.
Я точно не збираюся за них вступатися: за свої вчинки треба відповідати самому. Нам своє робити, нехай працює природний добір.
Тож доживемо - порахуємо :-o

Ні. Я спостерігаю за деякими, там все стабільно. Інколи навіть промайне думка що вони насправді генетично або за прошивкою кацапи...

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, 7351 сказав:

Тобто, українці, які проти рашистів, для тебе рашапропагандони?

Тобто, ти не поважаєш тих, хто проти рашистів та їх посіпак?

А ти рашапропагандон, чи співчуваючий?

А ви хіба рашапронагандон? В будь якому разі - вам я співчуваю.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Ні. Я спостерігаю за деякими, там все стабільно. Інколи навіть промайне думка що вони насправді генетично або за прошивкою кацапи...

з огляду на це, яке майбутнє чекає на країну? сумно це(((

Посилання на коментар

10 хвилин тому, kkost сказав:

з огляду на це, яке майбутнє чекає на країну? сумно це(((

Те на яке заслуговує...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...