Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Тільки що, рыбак сказав:

Если бы мне нужно было узнать мнение Конфуция по этой ситуации , то я бы вам вопрос не задавал .

Так і якби нам був цікавий древньоєврейський фолькльор то ми б самі прочитали, але ж ви постійно його сюди цитуєте

Змінено користувачем yuragon
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Кто хочет согреться ищет возможности, а кто не хочет - акинео)))

Цитата

У Кременчуці пенсіонерка організувала (https://kg.ua/news/sudi/u-kremenchuci-pensionerka-organizuvala-pidpilniy-bordel-i-keruvala-nim-cherez-telefon) підпільний бордель

Посилання на коментар

1 хвилину тому, yuragon сказав:

Ґолда Меїр.

чому ж тоді її сім'я Україну не захищала, а з'їбалася в штати? :lol:

така ж потужна як потужний. кожен може чужими руками за чужі гроші геройствувати

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

чому ж тоді її сім'я Україну не захищала, а з'їбалася в штати? :lol:

Ета другоє 😁

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

Так і якби нам був цікавий древньоєврейський фолькльор то ми б самі прочитали, але ж ви постійно його сюди цитуєте

" Нам " - это кому , или это вы о себе уже во множественном числе ,   вы уже за всех решаете  ?

Что вы называете " еврейским фольклором"  ?  

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

" Нам " - это кому , или это вы о себе уже во множественном числе ,   вы уже за всех решаете  ?

Что вы называете " еврейским фольклором"  ?  

Нам ето нам.

Єврейським фолькльором називаю єврейський фолькльор.

Посилання на коментар

2 минуты назад, yuragon сказал:

Нам ето нам.

Єврейським фолькльором називаю єврейський фолькльор.

Спасибо ,что хоть не обматюкали и без угроз в этот раз   , как обычно поступает  ваш контингент- " защитников".

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dr.Yura сказав:

image.png.ac2a7c6505e5e0825936b64fc421f502.png

image.png.10ab54403a748e4e0a3e5dd1f571d2c4.png

і тільки Сирьський вийде на пенсію за віком :lol:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Спасибо ,что хоть не обматюкали и без угроз в этот раз   , как обычно поступает  ваш контингент- " защитников".

Дякую, було реально дуже тяжко тримати себе в руках. Розумію і повністю підтримую тих хто не стримується

• Лайк 2
Посилання на коментар

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

ви наче поради ікспєрдів-блохєрів в мережі не читаєте як правильно зігрітися і не обісратися :lol:

Чекаю, коли вони прокоментують "вікно можливостей" ... цікаво, букмекери ставки приймають?

Прихований текст

193813914_.png.9aae5b016a9f3c9a4b0b49fb878d2a9b.png

Посилання на коментар

8 минут назад, yuragon сказал:

Дякую, було реально дуже тяжко тримати себе в руках. Розумію і повністю підтримую тих хто не стримується

Вы  " герои"  , когда перед вами  безоружный , гражданский и мирный  человек. Поэтому и ведете себя так развязно  и нагло. 

Конда перед вами " защитниками" власть или сила  , то вы ведете себя очень смирно. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Вы все " герои"  , когда перед вами  безоружный , гражданский и мирный  человек. Поэтому и ведете себя так развязно  и нагло. 

Нагадався анекдот про папугу в літаку - якщо ви літати не вмієте, чого тоді вимахувались?

Як для безоружного гражданського і мирного чоловіка ви безстрашні в тому що пишете в поточних умовах. Надіюся у вас лишається здоровий глузд не говорити такого вживу людям. Бережіть себе.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, yuragon сказав:

Нагадався анекдот про папугу в літаку - якщо ви літати не вмієте, чого тоді вимахувались?

Як для безоружного гражданського і мирного чоловіка ви безстрашні в тому що пишете в поточних умовах. Надіюся у вас лишається здоровий глузд не говорити такого вживу людям. Бережіть себе.

жертва завжди впевнена в своїй чарівній недоторкаємості поки життя завжди не доводить протилежне. але в цілому сумно. я таких просто в ігнор додаю

• Хаха 1
Посилання на коментар

Где я сказал , что бесстрашен ?

Только не понятно зачем нужно гражданскому и мирному бояться таких защитников ? 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Где я сказал , что бесстрашен ?

Только не понятно зачем нужно гражданскому и мирному бояться таких защитников ? 

Та ніби це логічно - в країні на яку напав агресор і вбиває людей, руйнує міста і інфраструктуру, має бути зрозуміло що відкрито захищати і виправдовувати агресора, прирівнювати його до жертви мало б бути трохи страшно.

Посилання на коментар

Та ніби це логічно - в країні на яку напав агресор і вбиває людей, руйнує міста і інфраструктуру, має бути зрозуміло що відкрито захищати і виправдовувати агресора, прирівнювати його до жертви мало б бути трохи страшно.

Прекращайте врать .

Найдите хоть одну мою цитату , где я оправдывал агрессора .

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Прекращайте врать .

Найдите хоть одну мою цитату , где я оправдывал агрессора .

Можливо я суб'єктивно сприйняв вашу гіпотезу що москалі це так само люди за їх виправдання. Каюсь.

Посилання на коментар

1 минуту назад, yuragon сказал:

Можливо я суб'єктивно сприйняв вашу гіпотезу що москалі це так само люди за їх виправдання. Каюсь.

Если вы не против ,то повторю свой вопрос :

Уже 12 лет защищаются .

Сколько еще планируете лет  и по каким критериям будете определить ,  когда уже достаточно  , можете  сказать ?

Посилання на коментар

38 минут назад, US7IGN сказал:

жертва завжди впевнена в своїй чарівній недоторкаємості поки життя завжди не доводить протилежне. але в цілому сумно. я таких просто в ігнор додаю

Адвокат обиделся , что его называю на " ты" . Ну надо же , какое самомнение , как у винсола , почти  :)))

.и конечно , это написала нежертва , которая бежала с Макеевки теряя тапки :))))призывающая к борьбе и сопротивлению , забившись в уголок и сидящая на чемоданах .

Посилання на коментар

2 години тому, akineo сказав:

цікаво скільки залишиться людей до весни 

За пів години нагріває хату. За день обігрів всю квартиру з 14 до 22 град. Газовий обігрівач на балон.

Messenger_creation_A4882D90-7956-4839-BB32-7840D0FD060F.webp

• Лайк 3
Посилання на коментар

13 минут назад, yuragon сказал:

Вы всегда отвечаете агрессией на агрессию , во всех случаях или есть исключения ? 

Посилання на коментар

47 хвилин тому, DmiVady сказав:

Чекаю, коли вони прокоментують "вікно можливостей" ... цікаво, букмекери ставки приймають?

Показати вміст

193813914_.png.9aae5b016a9f3c9a4b0b49fb878d2a9b.png

Втрати України та РФ у війні. Аналіз американців - Korrespondent.net share.google/FytyCeXkEnlWcIIo0

Двократна різниця у втратах при чотирикратній різниці в населенні 

Посилання на коментар

10 хвилин тому, sat-prof сказав:

За пів години нагріває хату. За день обігрів всю квартиру з 14 до 22 град. Газовий обігрівач на балон.

а що з повітрям після згорянна газу? треба провітрювати приміщення? чи є контроль вуглексилого газу?

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, sat-prof сказав:

а вуглекислий газ куди? вентиляція є в санвузлі, кухні, але чи цього достатньо 

а невеличкий газований балон може і перекриття скласти 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...