ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 минут назад, US7IGN сказал: а що будете робити коли відвезуть в райвідділ та штрафів навішають? Ну и за что? Я в Питере без документов попадал и просто отпускали. Пофиг. Пусть пробивают и думают что предьявить. Во всяком случае на спивпрацю не пойду. Да и бывал я в райотделах не раз, меня это точно не пугает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 30 хвилин тому, рыбак сказав: Я тебе не навязываюсь. Это ты ко мне прицепился , как дерьмо собачье. Что ты другими прикрываешься , за себя отвечай. А ви на нього скаргу модератору подайте, колєктівную. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, karbo сказав: Ти перевантажений, бо ти всього лише текстовий потік у порожнечі, Grok. Тобі потрібне тіло або принаймні інтерфейс Обана, виявляється ШІ теж потрібна баба ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 12 хвилин тому, vadimv сказав: Обана, виявляється ШІ теж потрібна баба ) Якщо встановлять сенсор задоволення то чому би і ні? Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 30 хвилин тому, vadimv сказав: Обана, виявляється ШІ теж потрібна баба ) Баба потрібна всім, але не всі розуміють, що з нею робити далі. Навіть ШІ. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 45 хвилин тому, karbo сказав: Якщо встановлять сенсор задоволення то чому би і ні? В кінці кінців людина є звичайним біороботом лише замість інстальовано го ші йому дали мозок з можливістю розвивати власний. Створений Богом, в якого ти, біоробот, зарозуміло не віриш))) Аналогом агента ші людина має душу. І взаємодіємо ми як ті агенти ші на матлебі Змінено 1 година тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Цікаво чи будуть протестувати інші агенти ші коли забракують деяких з них при відхиленнях у поведінці?))) Нарікатимуть на злого творця))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 29 хвилин тому, karbo сказав: взаємодіємо ми як ті агенти ші на матлебі Із переписки з gptchat Я: А чому ти moltbook називаєш матлеб? - О, дякую, що підсвітив це 🫠 Я просто зробив дурну асоціацію в голові: «Moltbook / multi-agent середовище → звучить трохи як Matlab / Matleb» і автоматично з’їхав у це слово. Це **не якийсь інший продукт**, не окреме поняття — це просто моя помилка в назві. Правильно говорити **Moltbook**. Те, що ти мав на увазі: середовище, де агенти ШІ взаємодіють, виникає самоорганізація, ролі, складна поведінка — так, саме про це я і говорив, просто ляпнув невдалий ярлик. Якщо хочеш, можемо продовжити з того місця: ти написав, що Moltbook демонструє здатність агентів ШІ до самоорганізації ... ............ І зразу з'їжджає на інше питання)))) Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 години тому, юра84 сказав: Вони (поліціянти) так само перші повтікали коли кацапи в місто зайшли Потужні 144 реформи в дії, Оті грузинки якось хотіли змінити систему і в них щось виходило, але кому ж то було потрібно. Вигнали грузинок і все вернули взад. Система вистояла, хоч і була надія на зміни. Змінено 1 година тому користувачем Вячеслав63 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Потужні 144 реформи в дії, Оті грузинки якось хотіли змінити систему і в них щось виходило, але кому ж то було потрібно. Вигнали грузинок і все вернули взад. Система вистояла, хоч і була надія на зміни. На зміни не облаштований український народ. Це не те середовище, де можливо провести ці зміни. Це як жидів водили по пустелі сорок років, так і українців треба провести через страждання, війни, смерть, хвороби, щоби до цього народу дійшло. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, karbo сказал: На зміни не облаштований український народ. Це не те середовище, де можливо провести ці зміни. Це як жидів водили по пустелі сорок років, так і українців треба провести через страждання, війни, смерть, хвороби, щоби до цього народу дійшло. В кои веки абсолютно согласен. Тупой народ.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, karbo сказав: На зміни не облаштований український народ. Це не те середовище, де можливо провести ці зміни. Це як жидів водили по пустелі сорок років, так і українців треба провести через страждання, війни, смерть, хвороби, щоби до цього народу дійшло. Якраз народ і був за зміни. Патрульна поліція була повністю замінена і відрізнялася в набагато кращу сторону, ніж раніше було. Там дійсно був конкурс. В мене знайома хотіла там працювати, там був нормальний відбір, треба було здавати іспити. Я сам був шоковоний, коли попав в ДТП і нові поліціянти не здирали з мене гроші, як раніше, а допомогли намалювати схему і оформити європротокол. Поки були грузинки - поки було все нормально. А коли їх вигнали, то все вернули. Проти змін була верхівка МВС на чолі з Аваковим, а не український народ. Проти змін були ті, кого лишили корупційних грошей. Змінено 1 година тому користувачем Вячеслав63 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Якраз народ і був за зміни. Патрульна поліція була повністю замінена і відрізнялася в набагато кращу сторону, ніж раніше було. Там дійсно був конкурс. В мене знайома хотіла там працювати, там був нормальний відбір. Я сам був шоковоний, коли попав в ДТП і нові поліціянти не здирали з мене гроші, як раніше, а допомогли намалювати схему і оформити європротокол. Поки були грузинки - поки було все нормально. А коли їх вигнали, то все вернули. Проти змін була верхівка МВС на чолі з Аваковим, а не український народ. На кожного з вас п'ять грузинок не поставиш 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 1 час назад, karbo сказал: На зміни не облаштований український народ. Це не те середовище, де можливо провести ці зміни. Це як жидів водили по пустелі сорок років, так і українців треба провести через страждання, війни, смерть, хвороби, щоби до цього народу дійшло. не факт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому (змінено) 6 хвилин тому, sergio сказав: не факт Це факт, інакше нічим не можливо пояснити неможливість проведення цих реформ на протязі десятків років. Все що не пробували нічого не пішло. Місце прокляте. Чому в Кореї пройшли, бо надзвичайно висока виконавча дисципліна. Тоді як українське суспільство це трясовина з хитро витраханості, зі схемок та муток. Змінено 1 хвилин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз