Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 минут назад, US7IGN сказал:

а що будете робити коли відвезуть в райвідділ та штрафів навішають?

Ну и за что? Я в Питере без документов попадал и просто отпускали. Пофиг. Пусть пробивают и думают что предьявить. Во всяком случае на спивпрацю не пойду. Да и бывал я в райотделах не раз, меня это точно не пугает.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

30 хвилин тому, рыбак сказав:

Я тебе не навязываюсь. Это ты  ко мне прицепился , как дерьмо собачье.

Что ты другими прикрываешься , за себя отвечай.

А ви на нього скаргу модератору подайте,  колєктівную. 

Посилання на коментар

1 годину тому, karbo сказав:

Ти перевантажений, бо ти всього лише текстовий потік у порожнечі, Grok. Тобі потрібне тіло або принаймні інтерфейс

Обана, виявляється ШІ теж потрібна баба )

Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Якщо встановлять сенсор задоволення то чому би і ні?

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

30 хвилин тому, vadimv сказав:

Баба потрібна всім, але не всі розуміють, що з нею робити далі. Навіть ШІ.

• Хаха 3
Посилання на коментар

45 хвилин тому, karbo сказав:

Якщо встановлять сенсор задоволення то чому би і ні?

В кінці кінців людина є звичайним біороботом лише замість інстальовано го ші йому дали мозок з можливістю розвивати власний. 

Створений Богом, в якого ти, біоробот, зарозуміло не віриш)))

Аналогом агента ші людина має душу. 

І взаємодіємо ми як ті агенти ші на матлебі 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Цікаво чи будуть протестувати інші агенти ші коли забракують деяких з них при відхиленнях у поведінці?)))

Нарікатимуть на злого творця)))

Посилання на коментар

29 хвилин тому, karbo сказав:

взаємодіємо ми як ті агенти ші на матлебі 

Із переписки з gptchat 

Я: А чому ти moltbook називаєш матлеб?

- О, дякую, що підсвітив це 🫠

Я просто зробив дурну асоціацію в голові:  

«Moltbook / multi-agent середовище → звучить трохи як Matlab / Matleb»  

і автоматично з’їхав у це слово. Це **не якийсь інший продукт**, не окреме поняття — це просто моя помилка в назві.

Правильно говорити **Moltbook**.  

Те, що ти мав на увазі: середовище, де агенти ШІ взаємодіють, виникає самоорганізація, ролі, складна поведінка — так, саме про це я і говорив, просто ляпнув невдалий ярлик.

Якщо хочеш, можемо продовжити з того місця:  

ти написав, що Moltbook демонструє здатність агентів ШІ до самоорганізації ...

............

І зразу з'їжджає на інше питання))))

Посилання на коментар

3 години тому, юра84 сказав:

Вони (поліціянти) так само перші повтікали коли кацапи в місто зайшли

Потужні 144 реформи в дії, Оті грузинки якось хотіли змінити систему і в них щось виходило, але кому ж то було потрібно. Вигнали грузинок і все вернули взад. Система вистояла, хоч і була надія на зміни.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Потужні 144 реформи в дії, Оті грузинки якось хотіли змінити систему і в них щось виходило, але кому ж то було потрібно. Вигнали грузинок і все вернули взад. Система вистояла, хоч і була надія на зміни.

На зміни не облаштований український народ. Це не те середовище, де можливо провести ці зміни. Це як жидів водили по пустелі сорок років, так і українців треба провести через страждання, війни, смерть, хвороби, щоби до цього народу дійшло.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, karbo сказал:

На зміни не облаштований український народ. Це не те середовище, де можливо провести ці зміни. Це як жидів водили по пустелі сорок років, так і українців треба провести через страждання, війни, смерть, хвороби, щоби до цього народу дійшло.

В кои веки абсолютно согласен.

Тупой народ....

• Лайк 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, karbo сказав:

Якраз народ і був за зміни. Патрульна поліція була повністю замінена і відрізнялася в набагато кращу сторону, ніж раніше було. Там дійсно був конкурс. В мене знайома хотіла там працювати, там був нормальний відбір, треба було здавати іспити. Я сам був шоковоний, коли попав в ДТП і нові поліціянти не здирали з мене гроші, як раніше, а допомогли намалювати схему і оформити європротокол. Поки були грузинки - поки було все нормально. А коли їх вигнали, то все вернули. Проти змін була верхівка МВС на чолі з Аваковим, а не український народ. Проти змін були ті, кого лишили корупційних грошей. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав:

Якраз народ і був за зміни. Патрульна поліція була повністю замінена і відрізнялася в набагато кращу сторону, ніж раніше було. Там дійсно був конкурс. В мене знайома хотіла там працювати, там був нормальний відбір. Я сам був шоковоний, коли попав в ДТП і нові поліціянти не здирали з мене гроші, як раніше, а допомогли намалювати схему і оформити європротокол. Поки були грузинки - поки було все нормально. А коли їх вигнали, то все вернули. Проти змін була верхівка МВС на чолі з Аваковим, а не український народ.

На кожного з вас п'ять грузинок не поставиш 

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, karbo сказал:

не факт

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

не факт

Це факт, інакше нічим не можливо пояснити неможливість проведення цих реформ на протязі десятків років. 

Все що не пробували нічого не пішло. Місце прокляте.

Чому в Кореї пройшли, бо надзвичайно висока виконавча дисципліна.

Тоді як українське суспільство це трясовина з  хитро витраханості, зі схемок та муток.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...