US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому www.independent.co.uk/news/world/europe/ukraine-peace-deal-trump-zelensky-vitaliy-kim-b2911965.html Vitaliy Kim, who was handpicked by Zelensky to be governor of the Mykolaiv Oblast region in Ukraine, said Ukrainians were exhausted in an interview with The Independent Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 56 хвилин тому, US7IGN сказав: в Черкасах вже розійшлися? Вибачте мені, граф, я помилився: то був автопробіг за підтримки чинної влади) Новини старанно замовчують мітинг, тому шуму багато. Але щось таке вчора точно було. У центрі Черкас біля обласної військової адміністрації ветерани війни влаштували акцію. До події з прапорами ветеранських спілок та плакатами долучилися 350 людей з усієї України. А оскільки "Суспільне Новини" очолює Білий список ІМІ (список прозорих та відповідальних медіа) за друге півріччя 2025 року, то жодна провладна хвойда не скаже, що то було кацапське ІПСО. Цитата Згодом поліцейські повідомили, що все ж зв’язалися з Олегом Гудимою і той нібито не у місті. Утім зазначив, що члени родини Русінова можуть забрати його тіло найближчим часом, а слідство у цій справі нині ведуть не слідчі Головного управління Національної поліції. Після цього присутні повідомили, що дають час до середи, 4 лютого, та мають намір повернуться під стіни поліції, якщо їхні вимоги не виконають. Маленький ТГ Далі витрачати час на пошуки й фільтрацію не хочу. Якщо щось буде, почуємо. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Вибачте мені, граф, я помилився: то був автопробіг за підтримки чинної влади) Новини старанно замовчують мітинг, тому шуму багато. Але щось таке вчора точно було. У центрі Черкас біля обласної військової адміністрації ветерани війни влаштували акцію. До події з прапорами ветеранських спілок та плакатами долучилися 350 людей з усієї України. А оскільки "Суспільне Новини" очолює Білий список ІМІ (список прозорих та відповідальних медіа) за друге півріччя 2025 року, то жодна провладна хвойда не скаже, що то було кацапське ІПСО. Маленький ТГ Далі витрачати час на пошуки й фільтрацію не хочу. Якщо щось буде, почуємо. - Смотрю, сидит военный и смотрит то на часы, то на еврея, то на часы, то на еврея, потом как даст ему по морде, ну я подумал, что началось! (с) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Мене більше цікавить інше: чи в'їбуть росіяни, перепрошую, кацапи сьогодні-завтра по енергетиці. Бо така гарна нагода нечасто трапляється. Хоча в них там теж доволі холодно сьогодні-завтра. Якщо пропетляємо, то в наступного тижня таки почну збирати до купи автоматичну підтримку енергетики у квартирі. Бо все придбав давно, але не чіпав, щоб не розбирати потім, якщо прийдеться вивалюватись з міста. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому Ну ось потроху кацапів повертають в спорт (дзюдо, фіфа) (((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз