Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 хвилину тому, vadimv сказав:

То пояснюй їх своєму тупому чатЖПР )  

Так я останнім часом більше саме з ним і спілкуюся 😅

Бо твої шкіряні мішки геть повністю отупіли))

Наприклад вчора я задовбався пояснювати одному хлопаці з Тернополя що в Америці понти новими телефонами чи новими машинами не ганяють і їх з престижності не носять, а беруть то що їм зручно. Людина яка має мільйони спокійно собі роз'їжджає на машині якій 20 років і 300 миль пробігу.

Та  той мені напевно з півгодини кричав про якийсь імідж))) і що таке неможливо)))

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, DmiVady сказал:

Фільм чудовий, і досить зрозумілий, один з найулюбленіших в цій тематиці )

Показать контент

чи знімуть коли-небудь стрічку про те , як банкстери та ригалтори з гімнотечниками , в країні , де населенння в переважній більшості - жебраки , надули міхур  в 20 - 30 ( бетонометри в аварійному стані ), та 200 - 300 ( земля під забудову ).

я ще пам'ятаю , як  модери мене банили за слово "міхур"

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

25 минут назад, karbo сказал:

Людина яка має мільйони спокійно собі роз'їжджає на машині якій 20 років і 300 миль пробігу.

и дональд эпштейнович яркое этому подтверждение)))

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

чого я ніколи не міг зрозуміти це купівлю в кредит шкоди по ціні мерседеса

Ніяких прости хосподи німців. Тільки япошки. 

Ось, доречі по моїй машинці. 💪

www.ixbt.com/news/2026/01/29/honda-honda-accord-1-24.html#:~:text=Надежность — синоним Honda?-,Старенький Honda Accord шестого поколения с пробегом 1 млн километров,24-часовой тест на выносливость

Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

Тільки япошки

Только китайцы!!! - на них нет поддельных запчастей, все оригинал😂 

Посилання на коментар

32 хвилини тому, Бармалей сказав:

и дональд эпштейнович яркое этому подтверждение)))

Трошки креативу, а то вже і від цих повторів проблюватись можна 

Вже лише сьогодні згадували разів п'ять 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, karbo сказав:

Вже лише сьогодні згадували разів п'ять 

Креатив так креатив (с)

Посилання на коментар

9 минут назад, karbo сказал:

Нравится , не нравится - терпи моя красавица! (великий друх трампа)

Посилання на коментар

5 часов назад, karbo сказал:

Мене блювати вже тягне від теревенів ухилянтів на цьому форумі.

3 часа назад, karbo сказал:

Навіть якщо би і не виїхав то не підлягав би мобілізації 

spacer.png

6438127_.png.7603880e880a2952fa290560579ec636.png

Змінено користувачем Tochkin
  • Хаха 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, Бармалей сказал:

Для япошек вообще запчасти не нужны.Кроме колодок и фильтров. 

Сцепу пару лет назад менял Еxedy мейд  ин джапан. 

Посилання на коментар

24 минуты назад, Бармалей сказал:

Ні. Пакістанці підробляють. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, karbo сказал:

Наприклад вчора я задовбався пояснювати одному хлопаці з Тернополя що в Америці понти новими телефонами чи новими машинами не ганяють і їх з престижності не носять, а беруть то що їм зручно. Людина яка має мільйони спокійно собі роз'їжджає на машині якій 20 років і 300 миль пробігу.

Та  той мені напевно з півгодини кричав про якийсь імідж))) і що таке неможливо)))

а навіщо? і де це "в Америці"? вона велика. той тернополянин тусується з українцями-поляками-кацами, там є імідж і понти. не тільки в них, в мексиканців теж в певних колах різні понти - бачив на деяких тіпочках до кіла металу, лук лайк голд. підійди, йому поясни який він лох з цими тупими понтами. тусувався б той тернополянин з мільйонерами - знав би як себе вести з мільйонерами, а так є як є - він понтується не на всю Америку, а на своє коло спілкування. до речі, не всі мільйонери такі скромні. Ось Маск після продажі пейпал купив МакЛарен, щоб стати членом клубу власників Макларена і отримати доступ до понтарів-мільйонерів. як бачим - стратегія була вірною

Посилання на коментар

1 минуту назад, karlito сказал:

знав би як себе вести з мільйонерами

то все казки про то які мільйонери скромні. трапилося десь рік щодня їздив через дуже заможний район. і там був будинок один (5-7M за тими цінами), прикметний, гарний. там стояла Тойота Камрі біля нього. "яка скромна людина" думав я. аж поки проїзджаючи влітку не побачив Феррарі в гаражі цього дому. ))) якось один знайомий розсказав як вони переробляли інтре'єр нового приватного літака що стало замовнику в додаткових 3-4 млн, бо дружині замовника не сподобався колір з яким той приватний літак вийшов с заводу. )) 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, karlito сказав:

а навіщо? і де це "в Америці"? вона велика. той тернополянин тусується з українцями-поляками-кацами, там є імідж і понти. не тільки в них, в мексиканців теж в певних колах різні понти - бачив на деяких тіпочках до кіла металу, лук лайк голд. підійди, йому поясни який він лох з цими тупими понтами. тусувався б той тернополянин з мільйонерами - знав би як себе вести з мільйонерами, а так є як є - він понтується не на всю Америку, а на своє коло спілкування. до речі, не всі мільйонери такі скромні. Ось Маск після продажі пейпал купив МакЛарен, щоб стати членом клубу власників Макларена і отримати доступ до понтарів-мільйонерів. як бачим - стратегія була вірною

Я пробував йому сказати, що робота на фабриці в поляків не сприяє пізнанню Америки. Але він прикрився своїм американським зятем)))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Tochkin сказав:

то все казки про то які мільйонери скромні. трапилося десь рік щодня їздив через дуже заможний район. і там був будинок один (5-7M за тими цінами), прикметний, гарний. там стояла Тойота Камрі біля нього. "яка скромна людина" думав я. аж поки проїзджаючи влітку не побачив Феррарі в гаражі цього дому. ))) якось один знайомий розсказав як вони переробляли інтре'єр нового приватного літака що стало замовнику в додаткових 3-4 млн, бо дружині замовника не сподобався колір з яким той приватний літак вийшов с заводу. )) 

Тим не менше він не соромиться використовувати тойоту 

Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

Тим не менше він не соромиться використовувати тойоту 

Тому що її взимку не жалко. Або то прибиральниці чи кухарки авто. Я був якось в такому домі, в них була прислуга full-time. А так дивлячийсь на будинок з вулиці не сказав би.  

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Tochkin сказав:

Тому що її взимку не жалко. Або то прибиральниці чи кухарки авто. Я був якось в такому домі, в них була прислуга full-time. А так дивлячийсь на будинок з вулиці не сказав би.  

Знайшов ти одного мільйонера такого, в Україні всі на понтах і не мільйонери)))

Покажи мені хоча би одного українця який би закрив знак апл футляром на своєму телефоні)))

Посилання на коментар

6 минут назад, karbo сказал:

Знайшов ти одного мільйонера такого, в Україні всі на понтах і не мільйонери)))

Покажи мені хоча би одного українця який би закрив знак апл футляром на своєму телефоні)))

У меня постоянно непрозрачные чехлы , которые закрывают значок. Понял это лишь прочитав ваше сообщение. Айфоном пользуюсь из-за того, что нравится экран, камера и интерфейс.

Посилання на коментар

Тільки що, Данило Терпило сказав:

У меня постоянно непрозрачные чехлы , которые закрывают значок. Понял это лишь прочитав ваше сообщение. Айфоном пользуюсь из-за того, что нравится экран, камера и интерфейс.

Значить ти не типовий українець))

Посилання на коментар

Я все думав чому українці в Буковель пруть і нарешті дійшло що це щоби сусідам досолити фоткою в instagram

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...