karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 21 хвилину тому, vadimv сказав: То пояснюй їх своєму тупому чатЖПР ) Так я останнім часом більше саме з ним і спілкуюся 😅 Бо твої шкіряні мішки геть повністю отупіли)) Наприклад вчора я задовбався пояснювати одному хлопаці з Тернополя що в Америці понти новими телефонами чи новими машинами не ганяють і їх з престижності не носять, а беруть то що їм зручно. Людина яка має мільйони спокійно собі роз'їжджає на машині якій 20 років і 300 миль пробігу. Та той мені напевно з півгодини кричав про якийсь імідж))) і що таке неможливо))) Змінено 3 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 час назад, DmiVady сказал: Фільм чудовий, і досить зрозумілий, один з найулюбленіших в цій тематиці ) Показать контент чи знімуть коли-небудь стрічку про те , як банкстери та ригалтори з гімнотечниками , в країні , де населенння в переважній більшості - жебраки , надули міхур в 20 - 30 ( бетонометри в аварійному стані ), та 200 - 300 ( земля під забудову ). я ще пам'ятаю , як модери мене банили за слово "міхур" Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 25 минут назад, karbo сказал: Людина яка має мільйони спокійно собі роз'їжджає на машині якій 20 років і 300 миль пробігу. и дональд эпштейнович яркое этому подтверждение))) Змінено 2 години тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, US7IGN сказал: чого я ніколи не міг зрозуміти це купівлю в кредит шкоди по ціні мерседеса Ніяких прости хосподи німців. Тільки япошки. Ось, доречі по моїй машинці. 💪 www.ixbt.com/news/2026/01/29/honda-honda-accord-1-24.html#:~:text=Надежность — синоним Honda?-,Старенький Honda Accord шестого поколения с пробегом 1 млн километров,24-часовой тест на выносливость Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, sergio сказал: Тільки япошки Только китайцы!!! - на них нет поддельных запчастей, все оригинал😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 32 хвилини тому, Бармалей сказав: и дональд эпштейнович яркое этому подтверждение))) Трошки креативу, а то вже і від цих повторів проблюватись можна Вже лише сьогодні згадували разів п'ять Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, karbo сказав: Трошки креативу, а то вже і від цих повторів проблюватись можна Вже лише сьогодні згадували разів п'ять Креатив так креатив (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 минут назад, karbo сказал: Трошки креативу, а то вже і від цих повторів проблюватись можна Нравится , не нравится - терпи моя красавица! (великий друх трампа) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 часов назад, karbo сказал: Мене блювати вже тягне від теревенів ухилянтів на цьому форумі. 3 часа назад, karbo сказал: Навіть якщо би і не виїхав то не підлягав би мобілізації Змінено 2 години тому користувачем Tochkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 минуту назад, Бармалей сказал: Только китайцы!!! - на них нет поддельных запчастей, все оригинал😂 Для япошек вообще запчасти не нужны.Кроме колодок и фильтров. Сцепу пару лет назад менял Еxedy мейд ин джапан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24 минуты назад, Бармалей сказал: Только китайцы!!! - на них нет поддельных запчастей, все оригинал😂 Ні. Пакістанці підробляють. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, karbo сказал: Наприклад вчора я задовбався пояснювати одному хлопаці з Тернополя що в Америці понти новими телефонами чи новими машинами не ганяють і їх з престижності не носять, а беруть то що їм зручно. Людина яка має мільйони спокійно собі роз'їжджає на машині якій 20 років і 300 миль пробігу. Та той мені напевно з півгодини кричав про якийсь імідж))) і що таке неможливо))) а навіщо? і де це "в Америці"? вона велика. той тернополянин тусується з українцями-поляками-кацами, там є імідж і понти. не тільки в них, в мексиканців теж в певних колах різні понти - бачив на деяких тіпочках до кіла металу, лук лайк голд. підійди, йому поясни який він лох з цими тупими понтами. тусувався б той тернополянин з мільйонерами - знав би як себе вести з мільйонерами, а так є як є - він понтується не на всю Америку, а на своє коло спілкування. до речі, не всі мільйонери такі скромні. Ось Маск після продажі пейпал купив МакЛарен, щоб стати членом клубу власників Макларена і отримати доступ до понтарів-мільйонерів. як бачим - стратегія була вірною 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 хвилини тому, Tochkin сказав: У моєму віці мобілізації не підлягають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, karlito сказал: знав би як себе вести з мільйонерами то все казки про то які мільйонери скромні. трапилося десь рік щодня їздив через дуже заможний район. і там був будинок один (5-7M за тими цінами), прикметний, гарний. там стояла Тойота Камрі біля нього. "яка скромна людина" думав я. аж поки проїзджаючи влітку не побачив Феррарі в гаражі цього дому. ))) якось один знайомий розсказав як вони переробляли інтре'єр нового приватного літака що стало замовнику в додаткових 3-4 млн, бо дружині замовника не сподобався колір з яким той приватний літак вийшов с заводу. )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, karlito сказав: а навіщо? і де це "в Америці"? вона велика. той тернополянин тусується з українцями-поляками-кацами, там є імідж і понти. не тільки в них, в мексиканців теж в певних колах різні понти - бачив на деяких тіпочках до кіла металу, лук лайк голд. підійди, йому поясни який він лох з цими тупими понтами. тусувався б той тернополянин з мільйонерами - знав би як себе вести з мільйонерами, а так є як є - він понтується не на всю Америку, а на своє коло спілкування. до речі, не всі мільйонери такі скромні. Ось Маск після продажі пейпал купив МакЛарен, щоб стати членом клубу власників Макларена і отримати доступ до понтарів-мільйонерів. як бачим - стратегія була вірною Я пробував йому сказати, що робота на фабриці в поляків не сприяє пізнанню Америки. Але він прикрився своїм американським зятем))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Tochkin сказав: то все казки про то які мільйонери скромні. трапилося десь рік щодня їздив через дуже заможний район. і там був будинок один (5-7M за тими цінами), прикметний, гарний. там стояла Тойота Камрі біля нього. "яка скромна людина" думав я. аж поки проїзджаючи влітку не побачив Феррарі в гаражі цього дому. ))) якось один знайомий розсказав як вони переробляли інтре'єр нового приватного літака що стало замовнику в додаткових 3-4 млн, бо дружині замовника не сподобався колір з яким той приватний літак вийшов с заводу. )) Тим не менше він не соромиться використовувати тойоту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, karbo сказал: Тим не менше він не соромиться використовувати тойоту Тому що її взимку не жалко. Або то прибиральниці чи кухарки авто. Я був якось в такому домі, в них була прислуга full-time. А так дивлячийсь на будинок з вулиці не сказав би. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, Tochkin сказав: Тому що її взимку не жалко. Або то прибиральниці чи кухарки авто. Я був якось в такому домі, в них була прислуга full-time. А так дивлячийсь на будинок з вулиці не сказав би. Знайшов ти одного мільйонера такого, в Україні всі на понтах і не мільйонери))) Покажи мені хоча би одного українця який би закрив знак апл футляром на своєму телефоні))) Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, karbo сказал: Знайшов ти одного мільйонера такого, в Україні всі на понтах і не мільйонери))) Покажи мені хоча би одного українця який би закрив знак апл футляром на своєму телефоні))) У меня постоянно непрозрачные чехлы , которые закрывают значок. Понял это лишь прочитав ваше сообщение. Айфоном пользуюсь из-за того, что нравится экран, камера и интерфейс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, Данило Терпило сказав: У меня постоянно непрозрачные чехлы , которые закрывают значок. Понял это лишь прочитав ваше сообщение. Айфоном пользуюсь из-за того, что нравится экран, камера и интерфейс. Значить ти не типовий українець)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Я все думав чому українці в Буковель пруть і нарешті дійшло що це щоби сусідам досолити фоткою в instagram Бо цілий світ має знати що ти там купуєш шашлик за сто доларів за сто грамів Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 59 хвилин тому, karlito сказав: Ось Маск після продажі пейпал купив МакЛарен, щоб стати членом клубу власників Макларена і отримати доступ до понтарів-мільйонерів. як бачим - стратегія була вірною так це класика. якщо хочеш зробити кар'єру в прокуратурі то треба не закони гарно знати, а на охоту з керівництвом їздити 50 хвилин тому, Tochkin сказав: то все казки про то які мільйонери скромні. трапилося десь рік щодня їздив через дуже заможний район. і там був будинок один (5-7M за тими цінами), прикметний, гарний. там стояла Тойота Камрі біля нього. "яка скромна людина" думав я. аж поки проїзджаючи влітку не побачив Феррарі в гаражі цього дому. ))) якось один знайомий розсказав як вони переробляли інтре'єр нового приватного літака що стало замовнику в додаткових 3-4 млн, бо дружині замовника не сподобався колір з яким той приватний літак вийшов с заводу. )) це не про понти. вартість грошей змінюється з їх кількістю. а ще мабуть сумно померти не встигнувши витратити більшу частину 36 хвилин тому, Данило Терпило сказав: У меня постоянно непрозрачные чехлы , которые закрывают значок. Понял это лишь прочитав ваше сообщение. Айфоном пользуюсь из-за того, что нравится экран, камера и интерфейс. де верту поділися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 2 часа назад, Бармалей сказал: и дональд эпштейнович яркое этому подтверждение))) Уже давненько казав тут, шо Рудого держат за яйца из бункера Обуленного. У відповідь на форумі було - та вже перевіряли його, мовляв нічого немає. Нема диму без вогню, тоді казав у відповідь і зараз у яблучко влучив. Колись за менші провини Ніксону оголосили імпічмент та відправили у відставку, хоча відносини між Штатами та Союзом були на підйомі (пам'ятаю тодішню виставку у Донецьку - амеровський лунохід, модуль аполло тринадцать та ін, але всі ходили навколо спорт купе Форд пінта та лімузину Лінкольн континенталь). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 2 хвилини тому, Черномор сказав: Колись за менші провини Ніксону оголосили імпічмент та відправили у відставку www.instagram.com/reel/DUKoSZtjJ69/?igsh=MWl0cmlpZ2N0OW1uYg== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому (змінено) 26 хвилин тому, US7IGN сказав: це не про понти. вартість грошей змінюється з їх кількістю. а ще мабуть сумно померти не встигнувши витратити більшу частину У світі зараз приблизно понад 3 тисячі доларових мільярдерів, та 60 мільйонів доларових мільйонерів) Це тих, хто сплатив податки, а от точна кількість мільйонерів може бути зовсім іншою, в Україні так точно 😉 Змінено 20 хвилин тому користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз