Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

18 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Сьогодні десь зустрічав пост, що навіть у Польщі, якщо не відкликнешся на повістку протягом 6-ох годин, автоматично зачислюють в ухилянти і відразу підпадаєш під арешт.

Зазвичай таки фейки автоматом повинен відкидати здоровий глузд або критичне мислення.
Але часи важкі, інфопростір забитий непотребом, розібратися важкувато буває.
Якщо буде бажання, то подивіться самі, в оригіналі, що і як в тих поляків:
eli.gov.pl/api/acts/DU/2025/127/text/O/D20250127.pdf

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, 7351 сказал:

До ухилянтів у Швейцарії особливе ставлення. Призовник, який з певних причин не може проходити військову або альтернативну службу, буде змушений платити податок 3% від своїх доходів

Так мы платим 5% военного сбора без всяких "може-неможе"

• Лайк 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

14 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Вони швидше обстоювали ідею колишньої сталінської, а може навіть ще сталіністської держави зі всіма її тюрмами та гулагами.

"Вони" це хто?

Цих "вони" скільки було на все населення Донецької та Луганської областей України?

Читай та спробуй зробити висновки без рашапропаганди:

Доне́цька о́бласть 

За даними Держстату на 1 січня 2020 року, є найбільш населеною областю України — в її межах проживає 4 131 808 осіб (9,34 % від загального населення України).

Луга́нська область

Населення:▼ 2 101 653 осіб (на 1.2.2022)

.................................................................................

Населення Донецької та Луганської областей разом -- 6 233 461 осіб.

.................................................................................

За період 2014—2021 років, за даними ООН, у війні загинуло 13100—13300 осіб.

З них щонайменше 3375 цивільних осіб,

приблизно 4150 українських військових

та приблизно 5700 членів проросійських сил.

Всього було 29500—33500 поранених: 7000—9000 цивільних осіб,

9700—10700 українських військових

та 12700—13700 проросійських сил[1][2].

uk.wikipedia.org/wiki/Втрати_в_російсько-українській_війні_(з_2014)

..................................................................................... 

5700 6 233 461 х 100 = 0,09 %

Тобто, меньше однієї особи на 1000 мешканців обох областей.

Серед загиблих є ще російські війскові, які "іхтамнєт".

.......................................................................................

Асіліш висновки?

Посилання на коментар

4 минуты назад, kkost сказал:

але там є опція купити за 20 євро білет та через пару годин бути в іспанії, чи якійсь данії

4 минуты назад, kkost сказал:

Напевно, до моменту поки не загрожує перспектива потрапити до окопів, нема ніякого сенсу зривати собі усталене роками життя.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, katso сказав:

Скільки будуть платити швейцарці, у випадку, якщо на них нападуть по справжньому, як на Україну?

Даси посилання?

Чи аби щось ляпнути?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

оце друге повідомлення, ви де його взяли? я такого не писав

• Лайк 1
Посилання на коментар

25 минут назад, katso сказал:

Если им угроза реальной оккупации , то какой у этого государства станет выбор ? Не у людей , а у власти ?

Но тут вопрос другой , для человека проживающего на территории Украины в чем есть разница , когда ему угрожает Дощ или Дождь ?

Меня забавляет цитата : "если не хочешь кормить свою армию , то будешь кормить чужую ."

Почему я обязан кормить каких- "дождей- дощей- кантонов " - трутней , разрушителей и душегубов ?

Эти кантоны будут служить кому придется, лишь бы платили.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

11 минут назад, DmiVady сказал:

Зазвичай таки фейки автоматом повинен відкидати здоровий глузд або критичне мислення.

Ви чомусь навели документ за 30-те січня 2025 року, а бачив у пресі реакцію на актуальну ситуацію. Якби би я знав що знайдуться  скептики, я би запам'ятав деталі про джерело публікації. Може ще знайду, якщо для вас це має якесь значення.

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, kkost сказал:

це друге повідомлення, ви де його взяли? я такого не писав

Це я давав відповідь і наплутав адресу. Прошу вибачити.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

3 часа назад, Потрошитель сказал:

Ну шо - Крамаха и Славянск стоили этого? Констаха раздолбана и частично захвачена, доброполье и дружковка тоже без людей и побиты, остальная мелочь не в счёт.

Всеруся, но не покорюся?

Крамаха з Слов'янськом  - то брама   Одеси , Миколаїва , Херсона , Запоріжжя , Дніпра , Полтави ...... 

• Дякую 1
Посилання на коментар

Только что, рыбак сказал:

Если им угроза реальной оккупации , то какой у этого государства станет выбор ? Не у людей , а у власти ?

Умное государство заранее делает такой выбор чтоб угроза оккупации не возникала. Как-то Швейцари даже в ВВ2 оккупации ухитрилась избежать, и не пришлось считать "сколько тогда взяли бы налогов". А моя фраза это ответ на пугалку про 3%, вот эту вот 

Цитата

До ухилянтів у Швейцарії особливе ставлення. Призовник, який з певних причин не може проходити військову або альтернативну службу, буде змушений платити податок 3% від своїх доходів

Напугали нас тремя процентами... "особливе ставлення до ухилянтів" 

Змінено користувачем katso
Посилання на коментар

5 минут назад, katso сказал:

Умное государство заранее делает такой выбор чтоб угроза оккупации не возникала. Как-то Швейцари даже в ВВ2 оккупации ухитрилась избежать, и не пришлось считать "сколько тогда взяли бы налогов". А моя фраза это ответ на пугалку про 3%, вот эту вот 

Напугали нас тремя процентами... "особливе ставлення до ухилянтів" 

Как может быть " умное" государство?  

Умными или глупыми могут быть люди которые им управляют. 

Но если где есть такие, на какой территории  пачками родятся , то в чем проблема пригласить таких к себе на правление.

Вот еврея же взяли , и как ? 

А говорили , что евреи умные . 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

7 годин тому, Vinsol2009 сказав:

Як це нема законів?

Він що заброньований?

Ким, коли, на якій підставі бувший завгосп їздить кортежем, замість того, щоб захищати посадку 63 дні безвилазно, як той вояка, якого я підвозив до шпиталя...

Як діти, може вже служить в якомусь ГУРі. Яка нах посадка) 

Посилання на коментар

33 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Ви чомусь навели документ за 30-те січня 2025 року, а бачив у пресі реакцію на актуальну ситуацію. Якби би я знав що знайдуться  скептики, я би запам'ятав деталі про джерело публікації. Може ще знайду, якщо для вас це має якесь значення.

Бо найновіша редакція цього документа саме та, що за посиланням: опубліковано 30.01.2025, чинність з 31.01.2025.
Якщо ви бачили першоджерело, тобто якийсь новий/недавній акт, що змінює цю постанову, то пробачте: я був неправий.
Але "публікацію" не треба, бо навіть у цій темі вже понад десять тисяч сторінок подібних "публікацій" і я не бачу сенсу засмічувати подібним свій мозок.😉

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, kim chen lhoran сказал:

Сьогодні десь зустрічав пост, що навіть у Польщі, якщо не відкликнешся на повістку протягом 6-ох годин, автоматично зачислюють в ухилянти і відразу підпадаєш під арешт.

Але Польша ягозою в 4ри ряда по периметру не обкручена. 😏

• Хаха 1
Посилання на коментар

49 минут назад, DmiVady сказал:

Філл сьогодні в ударі: і смішно, і тужливих пісень пригадати.

Спочатку тужливто було, але з тою емблемкою УП, аж орнув. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

7 минут назад, DmiVady сказал:

Якщо ви бачили першоджерело, тобто якийсь новий/недавній акт, що змінює цю постанову, то пробачте: я був неправий.
Але "публікацію" не треба, бо навіть у цій темі вже понад десять тисяч сторінок подібних "публікацій" і я не бачу сенсу засмічувати подібним свій мозок

За останній рік у Польщі у її політичній та військовій ситуації відбулись зміни, в першу чергу змінився президент, а на територію  сусідів русня почала пускати дрони, яки чомусь доводять їх мало не до екстазу. Буквально ошелешило, що з такої нікчемної причини скільки резонансу.

Посилання на коментар

Маніпулятивні вкиди в український інфопростір із фейками на кшталт "6 годин та арешт" я не назву нікчемними. Якщо це подається як норма, то воно працює як підготовка суспільства до майбутніх репресій. Це одна з робочих схем сучасної пропаганди (не лише української).

До речі, нещодавно купив доньці гарну книжку про пропаганду в сучасному світі. Дорослим теж буде корисна (але то не всім, але то не точно 😉 )

Як діє фашизм. Політика "ми" та "вони". Джейсон Стенлі

Про Польщу, Угорщину тощо, і навіть про нашого любого Трампа там теж є розбір) Звісно, контроверсійний)

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 часов назад, DmiVady сказал:

сам пост дуже бездарний і несе суцільні емоції та істерику без конструктиву. Нагадало полубітного з його джерелами зі сміттярок, або картинками з постів ботів із патріотичними аватарками з фейсбуків-телеграмів. 

Ну дык и автор не светоч мысли и не писатель мирового масштаба - шо вижу-думаю - о том и пою...

Посилання на коментар

Український посол в Ізраїлі Корнійчук супроводжує адвоката Єрмака в Ізраїлі, вони летять на одному літаку, на своєму авто він везе Фоміна до Міндіча.

Також до цього Ткач зафіксував посла Корнійчука на зустрічі з Єрмаком.

Тобто в країні мрій Зеленського посол на побігеньках у фігурантів злочинів.

Ось таке: "його плем'я тримає світ".

Та насправді це черговий доказ продовження існування mafia state.

Фігуранти справи про розкрадання держави намагаються узгодити спільну позицію проти слідства НАБУ.

І посол це пряма вертикаль президента. Чи виконував би він волю членів ОЗУ, якби точно знав, що Президент проти?

Все це мене не дивує. Я давно кажу, що в 2019 році владу в Україні захопила злочинна організація. Відбулося так зване "захоплення держави". Як пояснював автор звіту ЄС про корупцію в Україні Юхан Партс, захоплення держави це коли представники влади і сторонні особи використовують ресурси держави у власних інтересах. Юхан Партс назвав їх тоді "олігархами", але в кримінальному кодексі не існує такого незрозумілого терміну. А от організатор злочинної групи є.

Так що простіше: Україною керує мафіозна група.

Чиновники, міністри, депутати, посли лише зовні грають ролі служителів державі. Неофіційно (реально) вони є виконавцями злочинних вказівок вузького кола злочинців об'єднаних в стійку групу.

А іноді і самі є постійними членами злочинної організації.

Раніше в Україні десятиліттями існувала ситуація, коли той чи інший чинушка місцевої чи столичної держадміністрації чи навіть центральної влади бере хабар у якого небудь представника мафії забудовників. Але при Зеленському ситуація вибухнула до інших масштабів.

Тепер, як ми бачили на плівках НАБУ, мафія проникла просто на саму гору: вказівки якогось Міндіча виконували не просто рядові чинушки, а цілий міністр Галущенко. І навіть віцепрем’єр-міністр Чернишов, тобто другий після прем'єра (першої по конституції особи в парламенстько-президентській республіці) попри значно вищий власний офіційний статус у країні бігав на побігушках у членів злочинної групи.

Ну а зараз, на прикладі матеріалу Ткача, якого пропагандистка банкової (мафії) Раєвська намагається зневажити отим "П'єро", ми бачимо, що ситуація ця нікуди не ділася. Посол Корнійчук змушений зводити офіційно безробітного колишнього начальника скрєпок Зеленського з біглим членом ОЗУ Міндічем.

Бо після закриття в СІЗО попереднього боса дніпропетровського клану (коломойського) виникло лише одне питання: хто стане новим босом мафії?

Раєвська тоді на суді зображувала з себе "незалежну журналістку", а насправді хотіла взяти боса на поруки. Але якби вона була справжньою журналісткою, то намагалася б докопатися до правди.

Та вона складних питань не ставила, бо від нього отримувала гроші на манікюр, а від Зелі - орден княгині Ольги за звіздьож.

Після закриття Коломоя ми не бачили процесу над іншими членами його банди. Навпаки, іншим членам дніпропетровського клану, таким, як скажімо Боголюбов, дали спокійно евакуюватися за кордон.

А отже в мафії просто відбувся переворот.

А новим босом став сам Зеленський.

Він і тісне коло його корешів, які при Коломойоському у клані займали рядові посади, вирішили самі стати лідерами клану.

Промокашка в 2019-2022 роках активно мурчав, копіював пріблатньонну етику і постійно бігав з своїм "я прєзідєнт етой страни, Міша!" (до речі, сказано тому ж Ткачу). Тобто фігурант давно і активно демонстрував амбіції, що невдоволений власним низьким статусом промокашки.

І от нарешті він досяг свого.

Наслідки - бачимо. (С)

• Сумно 1
Посилання на коментар

6 часов назад, DmiVady сказал:

Маніпулятивні вкиди в український інфопростір із фейками на кшталт "6 годин та арешт" я не назву нікчемними. Якщо це подається як норма, то воно працює як підготовка суспільства до майбутніх репресій. Це одна з робочих схем сучасної пропаганди (не лише української).

Ніякими маніпулятивними вкидами я не займався - просто реагував на допис полубітного і пригадав що нещодавно бачив якусь реляцію з Польщі саме на цю тему. Для мене було в перший раз зустріти таку тему - вона мене скоріш насмішила. Тільки і усього. 
 Може тут на форумі такого  багато, але я останній час тут нечасто буваю.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

8 годин тому, kim chen lhoran сказав:

Напевно, до моменту поки не загрожує перспектива потрапити до окопів, нема ніякого сенсу зривати собі усталене роками життя.

У реалізації стратегії "Run" саме головне не пропустити момент, коли вже пізно...

А якщо мислити зовсім стратегічно, то чим раніше дійде істина, що "усталене роками життя" - це ілюзія і що ніякими "роками" так не буде - то тим легше буде його "зривати" і тим кращою буде перспектива.

Цитата

Як тільки дитина навчиться ходити, її перші кроки мають бути в бік державного кордону.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

13 часов назад, 7351 сказал:

image.png.12b994aba26b8137693e6185aa8384d9.png

У Польщі ухилянтам від мобілізації загрожує від 3 до 5 років тюрми.

sud.ua/uk/news/abroad/290768-6-chasov-v-yavku-inache-tyurma-v-polshe-usilili-nakazanie-dlya-uklonyayuschikhsya-na-sluchay-mobilizatsii

До ухилянтів у Швейцарії особливе ставлення. Призовник, який з певних причин не може проходити військову або альтернативну службу, буде змушений платити податок 3% від своїх доходів, але не менше 400 швейцарських франків (близько 420 дол. США) до досягнення ним 30-річного віку. За безпричинне ухилення покарання одне – в’язниця.

Ухилятися від строкової служби в Ізраїлі – не зовсім вдалий задум. Тричі не з’явився на «цав рішон» (перший призов. – Авт.) – чекай ордер на арешт. Призовник, що знаходиться за кордоном, буде заарештований в аеропорту відразу після повернення.

Ухилення від призову вважається кримінальним злочином. За порушниками ведуть справжнє полювання,  військова поліція регулярно проводить облави. Покарання залежить від різних обставин, і часто все закінчується в’язницею – від двох до п’яти років. Та й після відбування покарання все одно доведеться віддати борг батьківщині, відслуживши увесь термін.

armyinform.com.ua/2020/05/27/yak-karayut-uhylyantiv-vid-strokovoyi-sluzhby-v-riznyh-krayinah/

Читав колись, шо від військових зборів в Швейцарії особоиво ніхто не ухиляється, бо коли ще буде можливість на законних підставах з"їбнути з(від) остогидлого офісу(дружини) і провести час в дружньому колективі десь в лісі за смаженням баварських коабасок?! 

• Хаха 2
Посилання на коментар

8 годин тому, рыбак сказав:

Меня забавляет цитата : "если не хочешь кормить свою армию , то будешь кормить чужую ."

Почему я обязан кормить каких- "дождей- дощей- кантонов " - трутней , разрушителей и душегубов ?

Эти кантоны будут служить кому придется, лишь бы платили.

Мдя, с логикой у верующих как обычно - не могут сложить 2 + 2.

Из вышесказанного ж ясно и понятно, что платить своим "трутням, разрушителям и душегубам" - это такой способ, чтобы они служили тебе, а не ебанутому ***лу.

Когда теменная доля мозга плохо работает, то даже через ноги слабо доходит.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...