Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 13 часов назад, рыбак сказал: Меня забавляет цитата : "если не хочешь кормить свою армию , то будешь кормить чужую ." бо чужа армія захоче згодувати твоїх дітей власним - це ж вже було (с) з.і. доречі годувати не можна не лише чужу армію - чужих кшатріїв , а чужих брахманів годувати не можна годувати й поготів - попів -вчителів - пропагандистів-митців . бо це суть та сама ворожа армія - что не доделал русский штьік , доделает русский поп и русский учитель (с) муравйов віленський вішатель Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) всього лишень одна пісенька - в жанрі "квн пародії" а капелюх горить-палає разом з дупою ? Московское управление прокуратуры направило в СКР материалы для возбуждения дела против певца и комика Семена Слепакова (признан в России иностранным агентом). Ему инкриминируют уклонение от исполнения обязанностей иноагента. одна ця пісня виправдала жанр "квн пародія" від "людина року" до кримінальної справи - одна пісенька Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 24 минуты назад, Дощ сказал: А можете мене не згадувати в негативному контексті, і взагалі не згадувати? Я ж вас не чіпаю, то і ви робіть так само щоб я вас нах не посилав. Чи вам то подобається і енергетично заряджає? Ну то так і напишіть - буду періодично заходити, посилати - мені не важко Ок , договорились. Буду стараться удерживаться от негатива. .иногда это такой способ показать собеседнику , что значит " справедливость" . Ты мне наступил на ногу и я тебе - это не по христиански. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 47 минут назад, DmiVady сказал: Перепрошую, пане, якщо мене невірно зрозуміли. Я не звинувачував вас у маніпулятивних вкидах. Судячи з ваших дописів, у вас достатньо гідності й адекватності не лізти в цю багнюку. Тож ще раз вибачте мені. Дякую за Ваше ставлення до епізоду, тим більше ми не опоненти. Смайлик зараз не можу поставити через чудернацькій ліміт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 28 хвилин тому, Бездомный сказав: уклонение от исполнения обязанностей иноагента. Носити жовту зірку? ) Цікаво, кацапи свідомо косплеять фюрера, чи це в них генетичне?)) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Носити жовту зірку? ) носити "цак" в носі і казати "ку", присідаючи перед чатланами Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Що він несе... Перед ким він понтується? Є експерти з цього? Це комплекс Бога чи комлекс Наполеона? Бо коли він каже, що в нього немає часу, то це виглядає, як цинічна та зухвала брехня, після інформації, що він з Єрмаком регулярно грав в теніс, пив вино і дивився старі класичні фільми. Ну, так забезпечити децентралізацію енерго та теплопостачання він не зміг, а напіздюкати вдалося. Хоча, схоже, що це заготовка від творців "Татаров вбивав чеченців" і "Він жер лише мевіну". Якщо б не він, то світла б не було. Розумієте? А завдяки кому немає 3000 ракет до кінця 2025 року але є "двушечка на Москву"? Схоже, що шоумен швидко трансформувався в блазня і замість чесної розмови з суспільством пропонує відсмаковати чергові травневі шашлики. (С) video_2026-02-09_04-02-35.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Canton сказал: Що він несе... Перед ким він понтується? Є експерти з цього? Це комплекс Бога чи комлекс Наполеона? Бо коли він каже, що в нього немає часу, то це виглядає, як цинічна та зухвала брехня, після інформації, що він з Єрмаком регулярно грав в теніс, пив вино і дивився старі класичні фільми. Ну, так забезпечити децентралізацію енерго та теплопостачання він не зміг, а напіздюкати вдалося. Хоча, схоже, що це заготовка від творців "Татаров вбивав чеченців" і "Він жер лише мевіну". Якщо б не він, то світла б не було. Розумієте? А завдяки кому немає 3000 ракет до кінця 2025 року але є "двушечка на Москву"? Схоже, що шоумен швидко трансформувався в блазня і замість чесної розмови з суспільством пропонує відсмаковати чергові травневі шашлики. (С) video_2026-02-09_04-02-35.mp4 Я все думав, що саме мені нагадує вчорашні слова Зеленського про те, що часу в нього немає навіть на чай чи каву. І згадав. Це ж класика. Це ж калька з образу рузького царя з казки Леоніда Філатова про Федота-стрільця. Вранці мажу бутерброд - Відразу думка: як народ? І ікра не лізе в горло, І компот не ллється в рот! Ну, відчуття, що прям малювали з нашого Володимира Олександровича.(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 1 час назад, Бездомный сказал: бо чужа армія захоче згодувати твоїх дітей власним - це ж вже було (с) Синів добре сховав? бо своі з цим теж непогано справляються. Недавно писали в Дніпрі до смерті забили і ось знов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) анекдот про будьоновку та парашут Штірліца - виявляється , не анекдот джеффрі епштейн робив візу на кацапію на запрошення організаці вететеранів кдб/фсб "вимпел" Змінено 23 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому (змінено) ФСБ утверждает, что Корба действовал якобы по заданию Службы безопасности Украины, которая пообещала ему 30 тысяч долларов вознаграждения. вайт рекс вартує 17 алєксєєвих ? чи там було "що , за це ще й гроши заплатять ?" Змінено 20 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз