Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Тут справа не тому чи поважаєте закони, а ваше ставлення і реакція на ситуацію, що склалась навколо домінування самоорганізованої російськомовної громади серед українських біженців, а саме?

Хочуть ворогувати, протиставляти себе іншим і за кордоном, то прапор в руки. 

Чому я власне повинен якось цим перейматися? 

Тим самим люди займаються і в Україні, чому мене повинна дивувати їхня поведінка тут?

Переслідування, хейт за російську довели до такої сепарації. Звісно, ви жодної вини за собою не відчуваєте. Чи я помиляюся?

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 минуты назад, karbo сказал:

Звісно, ви жодної вини за собою не відчуваєте. Чи я помиляюся?

Чому я маю відчувати вину відносно дивних людей, котрі  виявляють ворожі почуття проти україномовних, обособлюються на цьому грунті і ім ближче публіка, що влаштовує марші під гаслами " можем повторить!"

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, kim chen lhoran сказав:

Чому я маю відчувати вину відносно дивних людей, котрі  виявляють ворожі почуття проти україномовних, обособлюються на цьому грунті і ім ближче публіка, що влаштовує марші під гаслами " можем повторить!"

Ви їх ганяєте за російську мову і ще дивуєтесь, що вони відокремлюються від вас?))

Посилання на коментар

Десь позавчора переговорив зі своїм давнім товаришем  з дому, і той розказав історію, як він закрив пащеку одній москальці, яка посміла розмовляти по телефону російською. 

Так воно втратила свій дім на сході а тепер ще і забороняють вживати її мову. 

Як вона повинна відноситись до такого?))

От ви хоча би усвідомлюєте що ви там творите? До чого це все призводить? 

Він сам мобілізації уникає і сина відкупив так для довідки. 

• Сумно 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Ви їх ганяєте за російську мову і ще дивуєтесь, що вони відокремлюються від вас?))

Чого би я кого ганяв за російську мову, коли у мене словниковий багаж російської мови у декілька разів більший, ніж відповідний в українській мові, яку я ніколи не вивчав. Справа в ставленні.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Чого би я кого ганяв за російську мову, коли у мене словниковий багаж російської мови у декілька разів більший, ніж відповідний в українській мові, яку я ніколи не вивчав. Справа в ставленні.

Мій давній товариш ганяє, приклад я навів. Мовний патруль, покійна зі Львова цим займалася. 

Фаріон, якщо не зрозуміло 

Тут занесли у вороги народжених в СССР, якщо ти не кричиш дебільні гасла на кожному кроці. 

Зіштовхуєте всіх з усіма. 

Один кретин всіх вчителів у вороги записав, замість вдяки праці цих святих людей, що з ним возилися 

Особисто я ідеологів серед вчителів не зустрічав. 

При тому я вчився в досаафі, технічному училищі, інституті, працював деякий час в педагогічних колективах і жодного не пригадую.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Kirill Sazonov

2 дн. ·

Подробности покушения на генерала Алексеева в россии умиляют. Никакого «украинского следа» пока еще не нашли (но это быстро, если что), зато всплыли интересные детали. Почему киллер смог подкараулить генерала разведки в подъезде и без охраны. Вопрос интересный? Не то слово. Так вот, просто генерал выходил от любовницы, которую скрывал. Даже от охраны. Потому что разведка это интриги, а тут компромат, который может уйти на сторону. Вот и секретничал. В общем, классика – «Тайно посещает любовницу!» Но покушавшийся все прекрасно знал, как оказалось. Мужчины, сколько раз вам повторять – счастливая семья и супружеская верность это единственный сценарий, который продлевает вашу никчемную жизнь. А любовница – всегда заканчивается плохо. Одиночество неплохой вариант, но такие не сделают карьеру в военной разведке. Там не любят слишком уж умных…

629324993_2490200734742390_475917454427355549_n.jpg

630640610_2490200721409058_8599242711569745481_n.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, karbo сказал:

Мій давній товариш ганяє, приклад я навів. Мовний патруль, покійна зі Львова цим займалася. 

На війні, як на війні. Коли зійде загроза, все з часом прийде до якоїсь норми. Хіба один Зеля серед своїх дружбанів вже може не зможе повернутись до рашистської. Я не кажу що рашистська це норма. Буде добровільний вибір.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

Тільки що, kim chen lhoran сказав:

На війні, як на війні. Коли зійде загроза, все з часом прийде до норми. Хіба один Зеля серед своїх дружбанів вже може не зможе повернутись до рашистської.

Ну воюйте дальше зі своїм, не таким, народом. 

Посилання на коментар

11 минут назад, karbo сказал:

Чого ж воювати, не усі ж ідіоти, котрі рахують, що пхутін правильно робить, коли добивається рівних прав (з понтом) для своїх мови та церкви.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

7 хвилин тому, karbo сказав:

А тобі яке діло?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

А тобі яке діло?

Ти Україну приватизував чи що

Посилання на коментар

Воно ж ніяк не пов'язано з російською мовою  на тих територіях? Какая разніца?

Лавров: Росія досягне повернення "споконвічно російських земель" ТОТ України "в рідну гавань"

Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Москва нібито "доведе до кінця" процес повернення "споконвічно російських земель "в рідну гавань". Йдеться про тимчасово окупований Крим, Донецьку область та частини Херсонської й Запорізької областей. Джерело: https://censor.net/ua/n3599904

Посилання на коментар

3 хвилини тому, karbo сказав:

Ти Україну приватизував чи що

Яке тобі діло до України , емігранте? Чи ти, як і кацапи, знаєш, як краще жити українцям, не проживаючи тут?

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

9 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Чого ж воювати, не усі ж ідіоти, котрі рахують, що пхутін правильно робить, коли добивається рівних прав (з понтом) для своїх мові та церкви.

А може по раз змінити свою прокурорську тональність? А то так правильних українців не залишиться

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Яке тобі діло до України , емігранте? Чи ти, як і кацапи, знаєш, як краще жити українцям, не проживаючи тут?

Чувак це не твої сране діло де я живу

Посилання на коментар

4 часа назад, kim chen lhoran сказал:

населенням до 1 млн. заякорилась інша бригада біженців з України - російськомовних. Вони утворили міцну общину, протиставлять себе україномовним - ясно що це все неофіційно, але по можливості щемлять наших.

як??? як це технічно зробити? що значить щемлять??? що вони можуть? я навіть не можу уявити. факи в вікно тикають, коли повз проїздять? максимум якась бійка в ресторані на синій темі. і то - зараз через айсів всі сидять як миш під віником, в дискаунтерах виручка попадала. я бачу що  такі байки часто шукачі притулку постять, щоб потім видати це за "докази".  без фантазії, то поляки їх щемлять, то російськомовні (або україномовні, залежно від кейсу)

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

прикольно...двое из-за границы на украинском ресурсе спорят как должны жить украинцы...не важно кто из них прав (и у того и у того есть вполне здравые мысли) ...просто прикольно, Карл)))

Посилання на коментар

19 хвилин тому, karlito сказав:

як??? як це технічно зробити? що значить щемлять??? що вони можуть? я навіть не можу уявити. факи в вікно тикають, коли повз проїздять? максимум якась бійка в ресторані на синій темі. і то - зараз через айсів всі сидять як миш під віником, в дискаунтерах виручка попадала. я бачу що  такі байки часто шукачі притулку постять, щоб потім видати це за "докази".  без фантазії, то поляки їх щемлять, то російськомовні (або україномовні, залежно від кейсу)

Не наговорюй на українців вони такого не можуть робити

Посилання на коментар

Цитата

Офіційно: чоловіки віком від 60 років відтепер можуть проходити військову службу за контрактом, — Зеленський підписав указ (https://www.president.gov.ua/documents/1082026-58289)

ну наконец то патриоты смогут себя показать не на страницах интернета🤣

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Бармалей сказав:

прикольно...двое из-за границы на украинском ресурсе спорят как должны жить украинцы...не важно кто из них прав (и у того и у того есть вполне здравые мысли) ...просто прикольно, Карл)))

В Україні менше українців як за кордоном 

Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Не наговорюй на українців вони такого не можуть робити

може робити хто завгодно. людство як вид з багами, а не українці, американці чи маорі. в Данії ще недавно була примусова стерилізація, по всій цивілізованій Європі - були зоопарки з різними "нетакими" людьми, американці ще відносно недавно людьми торгувал (а хтось же їм продавав їх, і це в більшості були інші африканці, які ловили земляків), в Австалії відносно недавно була дозволена охота на аборигенів. японці таке творили під час 2ї світової що досі не все наважуються публікувати. українці з їх простецькими "схемками" в дусі Фальшивомонетників І. Франка просто зайчики. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...