loader Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 31 хвилину тому, XL.pro сказав: Цей орган під зовнішнім управлінням дестабілізує ситуацію всередині країни. Коли щорічно держава втрачає по 2 млрд грн на утримання НАБУ, то воно не ефективне. Або корумповане: топ посадовці дають хабарі, їх відпускають. Чекаємо посадок. Це ж кінцева мета гучних заяв НАБУ за останні місяці. Ну, хочеться в це вірити. А який з перечислених стабілізує? ) Там всюди ефективність на рівні 10-20% На рахунок ефективності - велике питання як її оцінювати. Змінено 4 години тому користувачем loader Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 хвилин тому, рыбак сказав: А все остальные вышеперечисленные стабилизируют , да ? Проповіді московського патріархату дестабілізують також!) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 3 минуты назад, XL.pro сказал: Проповіді московського патріархату дестабілізують також!) масквабадький паханат очолюваний вором в законі япончиком іваньковим - то не конфесія , а спецслужба , споріднена Ahnenerbe Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, loader сказав: А який з перечислених стабілізує? ) Там всюди ефективність на рівні 10-20% Через СБУ, поліцію не здійснюється тиск на Україну щодо мирних перемовин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, Бездомный сказав: Yigal Levin 1 ч. · Довольно важный материал The Wall Street Journal как раз о теме, что ставить своей стратегией убийство как можно большего количества солдат врага — тупик. Отмечается разный подход: для русских главная цель в использовании дронов — это удары по украинской логистике, а также поиск и удары по самим операторам дронов, а не по рядовым солдатам. В отличие от этого, подход Украины по-прежнему, как и раньше, в значительной степени направлен на нанесение максимальных потерь российской пехоте, когда она входит в зону поражения. К сожалению, вопрос о том, по каким целям концентрироваться на уровне стратегии (выбивать логистику и техчасть или уничтожать солдат врага), по-прежнему остается на уровне дискуссии в украинских военных верхах. Но The Wall Street Journal приводит слова Олега Ширяева, командира 225-го штурмового полка, который отбивает постоянные российские атаки на южном Запорожском направлении: «Украинские силы могли бы лучше противостоять неустанному российскому давлению, если бы больше сосредоточились на поражении российских операторов дронов и командных пунктов рот и батальонов, расположенных за много километров от линии соприкосновения». Я так понимаю, это позиция Сырского, и она проталкивается, в том числе, и в западные СМИ устами того же Ширяева. В репортаже подчеркивается, как системные удары российских дроноводов по логистике изматывают украинцев. «Русские выбирают дорогу и пытаются уничтожить все, что находится на ней или рядом с ней. Их цель — сломить украинских солдат морально, сделав любое передвижение к линии соприкосновения и от нее ужасающим», — говорит заместитель командира одной из бригад на южном фронте. Об этом говорит и Франц-Штефан Гади, военный аналитик из Вены: «Россия применяет гораздо более систематический подход к поиску украинских групп дроноводов, чтобы нарушать и уничтожать и украинскую логистику обеспечения дроноводов, поскольку это центр тяжести украинской системы обороны». По его словам, у Украины есть лучшие пилоты беспилотников, но их удары по целям в тылу носят более фрагментарный характер. От себя добавлю, что это, конечно, симптоматично и одновременно в некоторой степени грустно, что вопрос о том, на чем концентрировать стратегию — на ударах по логистике, операторам, штабам и т. д. или на набивании определенного количества фрагов, — вообще является предметом дискуссии. Азбучные и базовые истины не должны быть предметом дискуссии в принципе. Тільки що дивився Стерненка, де військові на запорізькому напрямку дякували за 100 дронів, які будуть допомагати нищити кацапську логістику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, XL.pro сказав: Сьогодні ВР так і не перейшла до розгляду питань — у залі не вистачило голосів, тож роботу завершили до 24 лютого Частина депутатів просто не з’явилась на засідання. Серед них депутат від Порошенка — Олексій Гончаренко, який, за інформацією джерел, зранку виїхав за кордон потягом у напрямку Відня. Поки парламент стоїть без голосів, окремі народні обранці від партії "ЄС" обирають не роботу, а поїздки за кордон, демонструючи справжні пріоритети. А куда поділася моносрать? Коли бабки було потрібно puzdut' опозиція не було потрібна. Вистачало голосів ригів. А коли треба приймати непопулярні рішення гидота вирішила відповідальність перекласти на інших... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Тобто ви наловили українських маргіналів які крутять динамомашину для того, щоб ви могли заживити ваш комп'ютер? А під'єднати цей комп'ютер в розетку в Німеччині не дешевше? Дешевше по податкам, більш лояльне законодавство в цілому. Плюс розуміння мною місцевого менталітету, плюс чимало знайомих підприємців, які в цьому зацікавлені. В Німеччині це все буде супердорого і складно. Якщо не робити це в Україні, то я починав би з Польщі, але аж ніяк не з Німеччини:) В Німеччині гарно жити, а от платити податки не дуже 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Дешевше по податкам, більш лояльне законодавство в цілому. Плюс розуміння мною місцевого менталітету, плюс чимало знайомих підприємців, які в цьому зацікавлені. В Німеччині це все буде супердорого і складно. Якщо не робити це в Україні, то я починав би з Польщі, але аж ніяк не з Німеччини:) В Німеччині гарно жити, а от платити податки не дуже Ой, тільки не треба розповідати що ви не чули про офшори))) Тож реєстрація компанії (нетоварної), в зручній для роботи юрисдикції, давно не є проблемою і великими розходами. І ще нюанс - податки платять резиденти. Ви вже громадянин Німеччини? 😉 Жити в Німеччині та сплачувати податку в Україні, теж не є великою проблемою. Але у ФОПа на 3 групі не такий великий ліміт заробітку під 5+1%, і ваш жаданий мільйон доларів це не про 3 групу і не про ФОП Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Жити в Німеччині та сплачувати податку в Україні, теж не є великою проблемою. Дивно, бо син казав, що через пів-року проживання в Німеччині, його зобов'язували платити і податки в Німеччині, хоча працював він в українському філіалі американської компанії. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 години тому, Dmitriy_S сказав: Точно вміє. У фільмі йдеться про документ, підписаний драконом про поєдинок, а не документ з нашої реальності. Читайте субтитри cinematext.ru/movie/ubit-drakona-1988/?page=3 Відповіді ВММ напряму залежать від вміння користувача правильно ставити запити. А це своєю чергою залежить від ... 😁 ChatGPT на вашій стороні (побачив в цитатах і теж стало цікаво, бо про дату не пам'ятав, хоч цей фільм мені подобається). Прихований текст 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Дивно, бо син казав, що через пів-року проживання в Німеччині, його зобов'язували платити і податки в Німеччині, хоча працював він в українському філіалі американської компанії. Треба дивитись на закони та форму проживання, я не відповім, бо я не німецький юрист. Тож завжди треба все пропрацьовувати, коли ідеться про свої гроші. Угода між Україною і Федеративною Республікою Німеччина про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доход і майно Тобто, у вашому випадку щось не про Україну та податки. Можливо через юрисдикцію (США) компанії, де ваш син працював. А можливо налякали от і заплатив) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 26 хвилин тому, DmiVady сказав: Ой, тільки не треба розповідати що ви не чули про офшори))) Тож реєстрація компанії (нетоварної), в зручній для роботи юрисдикції, давно не є проблемою і великими розходами. Але у ФОПа на 3 групі не такий великий ліміт заробітку під 5+1%, і ваш жаданий мільйон доларів це не про 3 групу і не про ФОП Офшори - не значить безкоштовно/без податків. ФОП в Україні вийде дешевше на старті, тим більш, що там хоч якійсь надходження будуть через 6-12 місяців після повноцінного запуску. Для початку цього буде достатньо і це буде оптимально. А для ЄС в мене вже є компанія, нема сенсу використовувати її для України:) Цитата І ще нюанс - податки платять резиденти. Ви вже громадянин Німеччини? 😉 Жити в Німеччині та сплачувати податку в Україні, теж не є великою проблемою. Є така штука, як CFC (Controlled Foreign Company) і в Німеччині з цим дуже жорстко. Палять швидко і донараховують німецькі податки. Навіть якщо ти заробляєш в іншій країні як фізособа, то через півроку отримаєш Steuerliche Ansässigkeit (податкове резидентство) і будеш платити податки аки зайчик:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 23 минуты назад, DmiVady сказал: бо про дату не пам'ятав, хоч цей фільм мені подобається). В пьесе там вроде 382 . Написана в 1942. Значит 1560. Иван грозный распустил какой-то там совет, окончательно узурпировал власть. При нем началось большое строительство( Храм Василия Блаженного), изгнал цыган( запретил евреям находится в московии) и т.д. Подходит. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 27 хвилин тому, DmiVady сказав: Треба дивитись на закони та форму проживання, я не відповім, бо я не німецький юрист. Тож завжди треба все пропрацьовувати, коли ідеться про свої гроші. Угода між Україною і Федеративною Республікою Німеччина про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доход і майно Тобто, у вашому випадку щось не про Україну та податки. Можливо із-за юрисдикції (США) компанії. Про Україну, спочатку закон хоч прогляньте:) Цитата Стаття 4 Резиденція 2. У випадку, коли відповідно до положень пункту 1 фізична особа є резидентом обох Договірних Держав, її становище визначається відповідно до таких правил: a) вона вважається резидентом тієї Держави, де вона має постійне житло; якщо вона має постійне житло в обох Державах, вона вважається резидентом тієї Держави, де вона має більш тісні особисті й економічні зв'язки (центр життєвих інтересів); b) якщо Держава, в якій вона має центр життєвих інтересів, не може бути визначена або коли вона не має постійного житла в жодній з Держав, вона вважається резидентом тієї Держави, де вона звичайно проживає; c) якщо вона звичайно проживає в обох Державах або коли вона звичайно не проживає в жодній з них, вона вважається резидентом тієї Держави, національною особою якої вона є; d) якщо вона є національною особою обох Держав або коли вона не є громадянином жодної з них, компетентні органи Договірних Держав вирішують це питання за взаємною згодою. 3. У випадку, коли відповідно до положень пункту 1 компанія є резидентом обох Договірних Держав, тоді вона вважається резидентом тієї Держави, де розміщений її фактичний керівний орган. Змінено 3 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: В пьесе там вроде 382 . Написана в 1942. Значит 1560. Иван грозный распустил какой-то там совет, окончательно узурпировал власть. При нем началось большое строительство( Храм Василия Блаженного), изгнал цыган( запретил евреям находится в московии) и т.д. Подходит. Ви не зрозуміли, що ми з котом обговорювали, але це не важливо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Про Україну, спочатку закон хоч прогляньте:) Може поясните, навіщо ви мені цей уривок дали? Я й по посиланню зміг би прочитати) Цитата Треба дивитись на закони та форму проживання, я не відповім, бо я не німецький юрист. Тож завжди треба все пропрацьовувати, коли ідеться про свої гроші. Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, DmiVady сказал: Ви не зрозуміли, що ми з котом обговорювали, але це не важливо. Понял. Извиняюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, DmiVady сказав: Може поясните, навіщо ви мені цей уривок дали? Підтверження, що Вячеслав правий, закон, який ви дали це підтверджує. Я вам просто навів його шматок. В даному випадку його син платив податки в Німеччині, але не платив їх в Україні згідно цього закону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Підтверження, що Вячеслав правий, закон, який ви дали це підтверджує. Я вам просто навів його шматок. В даному випадку його син платив податки в Німеччині, але не платив їх в Україні згідно цього закону. Можливо(оскількі ви не сказали що саме підтверджує, а я не буду витрачати час) ще раз: Цитата Треба дивитись на закони та форму проживання, я не відповім, бо я не німецький юрист. Тож завжди треба все пропрацьовувати, коли ідеться про свої гроші. Я не Ванга) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Можливо(оскількі ви не сказали що саме підтверджує, а я не буду витрачати час) ще раз: Я не Ванга) Підтверждує, що згідно цього договору податки платить в тій країні, резидентои якої є. Резидентство - це не громадянство. От наведений мною шматок закона, який і визначає резиденство, я вам і навів. А по Німеччині написав в цьому пості Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Підтверждує, що згідно цього договору податки платить в тій країні, резидентои якої є. Резидентство - це не громадянство. От наведений мною шматок закона, який і визначає резиденство, я вам і навів. А по Німеччині написав в цьому пості Добре, мені простіше погодитись і не витрачати час) Те що Німеччина не рай) мені розповідали. На початку війни знайомий виїхав, та вирішив придбати там квартиру у Берліні, це кілька сотень євро, як казав. То була цікава історія, як не дати німцям накласти лапи на кровні було придумано та втілено, але то було не просто. З Вячеславом ви теж пояснили (але він також не дав ввідних): Wohnsitz або gewöhnlicher Aufenthalt. Тож ще раз: був не правий. Не витягнув з вас спочатку всі нюанси, згідно з якими ви збиралися віддати(а син Вячеслава й віддав) німцям гроші. Офшорами я користувався) тож про те, що це не безплатно теж в курсі. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 годину тому, DmiVady сказав: Тобто ви наловили українських маргіналів які крутять динамомашину для того, щоб ви могли заживити ваш комп'ютер? А під'єднати цей комп'ютер в розетку в Німеччині не дешевше? Щоб майнити грінкойн, потрібні люди. Пєлєвіна треба уважно читати ) 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: В Німеччині гарно жити, а от платити податки не дуже Це в Іспанії ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Вячеслав63 сказав: Дивно, бо син казав, що через пів-року проживання в Німеччині, його зобов'язували платити і податки в Німеччині, хоча працював він в українському філіалі американської компанії. Так твій син в Німеччині воює? А яке він тоді має відношення до України? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Шось кудись не туди тему занесло. Я б ото краще вина випив рекламу Укрпошти обсудив. Прихований текст 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому епштейн стайл ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз