Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

31 хвилину тому, XL.pro сказав:

Цей орган під зовнішнім управлінням дестабілізує ситуацію всередині країни.

Коли щорічно держава втрачає по 2 млрд грн на утримання НАБУ, то воно не ефективне.

Або корумповане: топ посадовці дають хабарі, їх відпускають.

Чекаємо посадок. Це ж кінцева мета гучних заяв НАБУ за останні місяці. Ну, хочеться в це вірити.

А який з перечислених стабілізує? ) Там всюди ефективність на рівні 10-20%

На рахунок ефективності - велике питання як її оцінювати. 

Змінено користувачем loader
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, рыбак сказав:

А все остальные вышеперечисленные стабилизируют , да ?  

Проповіді московського патріархату дестабілізують також!)

Посилання на коментар

3 минуты назад, XL.pro сказал:

Проповіді московського патріархату дестабілізують також!)

масквабадький паханат  очолюваний вором в законі  япончиком  іваньковим  - то не конфесія , а спецслужба  
, споріднена   Ahnenerbe

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, loader сказав:

А який з перечислених стабілізує? ) Там всюди ефективність на рівні 10-20%

Через СБУ, поліцію не здійснюється тиск на Україну щодо мирних перемовин.

Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

Yigal Levin

1 ч. ·

Довольно важный материал The Wall Street Journal как раз о теме, что ставить своей стратегией убийство как можно большего количества солдат врага — тупик.

Отмечается разный подход: для русских главная цель в использовании дронов — это удары по украинской логистике, а также поиск и удары по самим операторам дронов, а не по рядовым солдатам.

В отличие от этого, подход Украины по-прежнему, как и раньше, в значительной степени направлен на нанесение максимальных потерь российской пехоте, когда она входит в зону поражения.

К сожалению, вопрос о том, по каким целям концентрироваться на уровне стратегии (выбивать логистику и техчасть или уничтожать солдат врага), по-прежнему остается на уровне дискуссии в украинских военных верхах.

Но The Wall Street Journal приводит слова Олега Ширяева, командира 225-го штурмового полка, который отбивает постоянные российские атаки на южном Запорожском направлении:

«Украинские силы могли бы лучше противостоять неустанному российскому давлению, если бы больше сосредоточились на поражении российских операторов дронов и командных пунктов рот и батальонов, расположенных за много километров от линии соприкосновения».

Я так понимаю, это позиция Сырского, и она проталкивается, в том числе, и в западные СМИ устами того же Ширяева.

В репортаже подчеркивается, как системные удары российских дроноводов по логистике изматывают украинцев.

«Русские выбирают дорогу и пытаются уничтожить все, что находится на ней или рядом с ней. Их цель — сломить украинских солдат морально, сделав любое передвижение к линии соприкосновения и от нее ужасающим», — говорит заместитель командира одной из бригад на южном фронте.

Об этом говорит и Франц-Штефан Гади, военный аналитик из Вены:

«Россия применяет гораздо более систематический подход к поиску украинских групп дроноводов, чтобы нарушать и уничтожать и украинскую логистику обеспечения дроноводов, поскольку это центр тяжести украинской системы обороны».

По его словам, у Украины есть лучшие пилоты беспилотников, но их удары по целям в тылу носят более фрагментарный характер.

От себя добавлю, что это, конечно, симптоматично и одновременно в некоторой степени грустно, что вопрос о том, на чем концентрировать стратегию — на ударах по логистике, операторам, штабам и т. д. или на набивании определенного количества фрагов, — вообще является предметом дискуссии.

Азбучные и базовые истины не должны быть предметом дискуссии в принципе.

Тільки що дивився Стерненка, де військові на запорізькому напрямку дякували за 100 дронів, які будуть допомагати нищити кацапську логістику.

Посилання на коментар

3 години тому, XL.pro сказав:

Сьогодні ВР так і не перейшла до розгляду питань — у залі не вистачило голосів, тож роботу завершили до 24 лютого

Частина депутатів просто не з’явилась на засідання. Серед них депутат від Порошенка — Олексій Гончаренко, який, за інформацією джерел, зранку виїхав за кордон потягом у напрямку Відня.

Поки парламент стоїть без голосів, окремі народні обранці від партії "ЄС" обирають не роботу, а поїздки за кордон, демонструючи справжні пріоритети.

А куда поділася моносрать?

Коли бабки було потрібно puzdut' опозиція не було потрібна. Вистачало голосів ригів.

А коли треба приймати непопулярні рішення гидота вирішила відповідальність перекласти на інших...

Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Тобто ви наловили українських маргіналів які крутять динамомашину для того, щоб ви могли заживити ваш комп'ютер? 
А під'єднати цей комп'ютер в розетку в Німеччині не дешевше? :)

Дешевше по податкам, більш лояльне законодавство в цілому. Плюс розуміння мною місцевого менталітету, плюс чимало знайомих підприємців, які в цьому зацікавлені. В Німеччині це все буде супердорого і складно. Якщо не робити це в Україні, то я починав би з Польщі, але аж ніяк не з Німеччини:)

В Німеччині гарно жити, а от платити податки не дуже:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Дешевше по податкам, більш лояльне законодавство в цілому. Плюс розуміння мною місцевого менталітету, плюс чимало знайомих підприємців, які в цьому зацікавлені. В Німеччині це все буде супердорого і складно. Якщо не робити це в Україні, то я починав би з Польщі, але аж ніяк не з Німеччини:)

Ой, тільки не треба розповідати що ви не чули про офшори)))
Тож реєстрація компанії (нетоварної), в зручній для роботи юрисдикції, давно не є проблемою і великими розходами.
І ще нюанс - податки платять резиденти.
Ви вже громадянин Німеччини? 😉

Жити в Німеччині та сплачувати податку в Україні, теж не є великою проблемою.

Але у ФОПа на 3 групі не такий великий ліміт заробітку під 5+1%, і ваш жаданий мільйон доларів це не про 3 групу і не про ФОП :oops:

Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

:oops:

Дивно, бо син казав, що через пів-року проживання в Німеччині, його зобов'язували платити і податки в Німеччині, хоча працював він в українському філіалі американської компанії.

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, Dmitriy_S сказав:

Точно вміє. У фільмі йдеться про документ, підписаний драконом про поєдинок, а не документ з нашої реальності. Читайте субтитри cinematext.ru/movie/ubit-drakona-1988/?page=3

Відповіді ВММ напряму залежать від вміння користувача правильно ставити запити.
А це своєю чергою залежить від ... 😁
ChatGPT на вашій стороні (побачив в цитатах і теж стало цікаво, бо про дату не пам'ятав, хоч цей фільм мені подобається).

Прихований текст

2090229832_.thumb.png.280fe78939273e05e08b225fe04213dc.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Дивно, бо син казав, що через пів-року проживання в Німеччині, його зобов'язували платити і податки в Німеччині, хоча працював він в українському філіалі американської компанії.

Треба дивитись на закони та форму проживання, я не відповім, бо я не німецький юрист.
Тож завжди треба все пропрацьовувати, коли ідеться про свої гроші.

Угода між Україною і Федеративною Республікою Німеччина про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доход і майно

Тобто, у вашому випадку щось не про Україну та податки.
Можливо через юрисдикцію (США) компанії, де ваш син працював.
А можливо налякали от і заплатив) 

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

26 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ой, тільки не треба розповідати що ви не чули про офшори)))
Тож реєстрація компанії (нетоварної), в зручній для роботи юрисдикції, давно не є проблемою і великими розходами.

Але у ФОПа на 3 групі не такий великий ліміт заробітку під 5+1%, і ваш жаданий мільйон доларів це не про 3 групу і не про ФОП :oops:

Офшори - не значить безкоштовно/без податків. ФОП в Україні вийде дешевше на старті, тим більш, що там хоч якійсь надходження будуть через 6-12 місяців після повноцінного запуску. Для початку цього буде достатньо і це буде оптимально. А для ЄС в мене вже є компанія, нема сенсу використовувати її для України:)

Цитата

І ще нюанс - податки платять резиденти.
Ви вже громадянин Німеччини? 😉

Є така штука, як CFC (Controlled Foreign Company) і в Німеччині з цим дуже жорстко. Палять швидко і донараховують німецькі податки. Навіть якщо ти заробляєш в іншій країні як фізособа, то через півроку отримаєш Steuerliche Ansässigkeit (податкове резидентство) і будеш платити податки аки зайчик:)

• Дякую 1
Посилання на коментар

23 минуты назад, DmiVady сказал:

бо про дату не пам'ятав, хоч цей фільм мені подобається).

В пьесе там вроде 382 . Написана в 1942. Значит 1560. Иван грозный распустил какой-то там совет, окончательно узурпировал власть. При нем началось большое строительство( Храм Василия Блаженного), изгнал цыган( запретил евреям находится в московии) и т.д. Подходит.

• Хаха 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, DmiVady сказав:

Треба дивитись на закони та форму проживання, я не відповім, бо я не німецький юрист.

Угода між Україною і Федеративною Республікою Німеччина про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доход і майно

Тобто, у вашому випадку щось не про Україну та податки.
Можливо із-за юрисдикції (США) компанії.

Про Україну, спочатку закон хоч прогляньте:)

Цитата

Стаття 4
Резиденція

2. У випадку, коли відповідно до положень пункту 1 фізична
особа є резидентом обох Договірних Держав, її становище
визначається відповідно до таких правил:

a) вона вважається резидентом тієї Держави, де вона має
постійне житло; якщо вона має постійне житло в обох Державах, вона
вважається резидентом тієї Держави, де вона має більш тісні
особисті й економічні зв'язки (центр життєвих інтересів);

b) якщо Держава, в якій вона має центр життєвих інтересів, не
може бути визначена або коли вона не має постійного житла в жодній
з Держав, вона вважається резидентом тієї Держави, де вона
звичайно проживає;

c) якщо вона звичайно проживає в обох Державах або коли вона
звичайно не проживає в жодній з них, вона вважається резидентом
тієї Держави, національною особою якої вона є;

d) якщо вона є національною особою обох Держав або коли вона
не є громадянином жодної з них, компетентні органи Договірних
Держав вирішують це питання за взаємною згодою.

3. У випадку, коли відповідно до положень пункту 1 компанія є
резидентом обох Договірних Держав, тоді вона вважається резидентом
тієї Держави, де розміщений її фактичний керівний орган.

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

В пьесе там вроде 382 . Написана в 1942. Значит 1560. Иван грозный распустил какой-то там совет, окончательно узурпировал власть. При нем началось большое строительство( Храм Василия Блаженного), изгнал цыган( запретил евреям находится в московии) и т.д. Подходит.

Ви не зрозуміли, що ми з котом обговорювали, але це не важливо.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Про Україну, спочатку закон хоч прогляньте:)

Може поясните, навіщо ви мені цей уривок дали?
Я й по посиланню зміг би прочитати)

Цитата

Посилання на коментар

1 минуту назад, DmiVady сказал:

Ви не зрозуміли, що ми з котом обговорювали, але це не важливо.

Понял. Извиняюсь.

Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Може поясните, навіщо ви мені цей уривок дали?

Підтверження, що Вячеслав правий, закон, який ви дали це підтверджує. Я вам просто навів його шматок. В даному випадку його син платив податки в Німеччині, але не платив їх в Україні згідно цього закону. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Підтверження, що Вячеслав правий, закон, який ви дали це підтверджує. Я вам просто навів його шматок. В даному випадку його син платив податки в Німеччині, але не платив їх в Україні згідно цього закону. 

Можливо(оскількі ви не сказали що саме підтверджує, а я не буду витрачати час) ще раз:

Цитата

Я не Ванга) 

Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Можливо(оскількі ви не сказали що саме підтверджує, а я не буду витрачати час) ще раз:

Я не Ванга) 

Підтверждує, що згідно цього договору податки платить в тій країні, резидентои якої є. Резидентство - це не громадянство. От наведений мною шматок закона, який і визначає резиденство, я вам і навів. А по Німеччині написав в цьому пості 

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Підтверждує, що згідно цього договору податки платить в тій країні, резидентои якої є. Резидентство - це не громадянство. От наведений мною шматок закона, який і визначає резиденство, я вам і навів. А по Німеччині написав в цьому пості 

Добре, мені простіше погодитись і не витрачати час)
Те що Німеччина не рай)  мені розповідали.
На початку війни знайомий виїхав, та вирішив придбати там квартиру у Берліні, це кілька сотень євро, як казав.
То була цікава історія, як не дати німцям накласти лапи на кровні було придумано та втілено, але то було не просто.

З Вячеславом ви теж пояснили (але він також не дав ввідних): Wohnsitz або gewöhnlicher Aufenthalt.

Тож ще раз: був не правий.
Не витягнув з вас спочатку всі нюанси, згідно з якими ви збиралися віддати(а син Вячеслава й віддав) німцям гроші.
Офшорами я користувався) тож про те, що це не безплатно теж в курсі.

Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

Тобто ви наловили українських маргіналів які крутять динамомашину для того, щоб ви могли заживити ваш комп'ютер? 
А під'єднати цей комп'ютер в розетку в Німеччині не дешевше? :)

Щоб майнити грінкойн, потрібні люди. Пєлєвіна треба уважно читати )

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

Це в Іспанії )

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

Так твій син в Німеччині воює? А яке він тоді має відношення до України?

Посилання на коментар

Шось кудись не туди тему занесло. Я б ото краще вина випив рекламу Укрпошти обсудив. 

Прихований текст

image.thumb.png.13acac22e81dfe030f1437b8bf3e5e8c.png

image.thumb.png.81c62028c7d71f7af4c373e98479b57f.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...