Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, Бармалей сказав:

добавил

В сраку себе добавь придурок.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, karlito сказал:

прибуток по 1099 дружини

от що дійсно круто в США це те, що ти при наявності або громадянства, або дозволу на роботу - автоматично приватний підриємець і можеш займатись будь якою дозволеною законом діяльністю, отримувати потрібні ліцензії і сертифікати. не потрібно реєструватись ніде, платити в пенсійний незалежно від наявності доходу і т д. все просто  - всі хто заплатили тобі більш 600 дол - подають на тебе звіт в податкову, ти сам в кінці року подаєш на себе звіт і платиш податки, теж сам. якщо цифри більш меньш значні - то маєш кожні 3 місяці платити приблизні податки. при чому ти можеш там будь як набрехати(показати неіснуючі витрати, не показати дохід)  і нічого не платити взагалі - тебе ніхто не контролює наперед  - але завжди можливий аудит, і тоді будь яка брехня вилізе і ти попав - або донарахують податки з штрафом, або взагалі доведуть фрод - і ти на нарах.

• Дякую 1
Посилання на коментар

17 минут назад, Vinsol2009 сказал:

В сраку себе добавь придурок.

чем отличаются больные политикой людишки, так это оскорблениями))) 

человечек быдло...хотите быть на него похожим либо таким же - прислушивайтесь к нему...хотите быть успешным, как минимум умственно и эмоционально - смейтесь и опровергайте таких существ

Посилання на коментар

46 хвилин тому, karlito сказав:

ой всьо. ти мене до до ІТ зарахував чомусь, але я працюю буккіпером, це щось типу рахівника. По ДаблЮ 2 - і тадам, податки за мене платить роботодавець. я не знаю звіки цей міф взявся, що в США всі платять самі. самі подають декларацію, а там вже або доплачують або отримують повернення переплачених податків (купа чинників на це впливає) - про що ти прекрасно знаєш. я того року отримав повернення, цього маю доплатити через прибуток по 1099 дружини. працюю виключно з англомовними - і надивився як вони "люблять" платити податки. віддавати заробленене подобається ну дуже малому відсотку населення любої країни. але ахаха від тебе заслужив лише твій народ

В українців відсутня навіть звичка платити податки. Тут не йдеться мова про оптимізацію податків, тут про відсутність самої культури сплати.

Ти же зараз про схильність американців до оптимізації податків, і це цілком законна річ та популярна. 

Тобто ти перевертаєш все з ніг на голову 🤣

Наперед знаючи, що українці нізащо не заплатять податки у добровільному порядку, законодавець завантажив цим обов'язком працедавця.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

11 минут назад, karbo сказал:

В українців відсутня навіть звичка платити податки

это чепуха решаемая быстро, основная причина - плательщики ясно видят как и куда идет основная масса этих налогов...не на украинцев...вернее не на всех украинцев как должно быть, а лишь на некоторых...то что остается для остальных тратится непрофессионально и некомпетентно

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

это чепуха решаемая быстро, основная причина - плательщики ясно видят как и куда идет основная масса этих налогов...не на украинцев...вернее не на всех украинцев как должно быть, а лишь на некоторых...то что остается для остальных тратится непрофессионально и некомпетентно

Спочатку виріши, тоді поговоримо. А поки десятки поколінь українців не платили податки. І ця культура відсутня повністю витікаючи із об'єктивних причин, але тут знаходяться індивідууми, які ставлять на перше місце викопане чорне море вручну, і тепер культуру сплати податків, як вроджену рису українців)))

Посилання на коментар

5 минут назад, karbo сказал:

В українців відсутня навіть звичка платити податки.

а де вона візьметься? скільки років було "всьо вокруг народноє, всьо вокруг моє"? можеш розповісти, що ти знав про податки і як їх вдало оптимізував до 1991 року- розкажеш? а я тут бачив дрібні бізнеси, рік заснування починається на 18. за несплату податків держава била, і била боляче. Аль Капоне за що закрили?  і я нічого не сказав про оптимізацію, з чого ти взяв що я про неї? оптимізація в правовому полі - це ок, цим заробляють податкові консультанти, я не про це писаав а про запис особистих витрат в бізнес витрати - це досить масово. це не зовсім законно і не зовсім незаконно - але точно не про високу мораль і свідомість, доплатиш якщо виявлять, за якусь десятку тисяч ніхто тут пресувати не буде, а це десь 2-2,5 тис недоплаченого податку. Це досить масово і ніхто себе покидьком і злочинцем не вважає.  це  вже далеко не та оптимізація, про яку ти говориш.  Так що нічого я не перевертав. ти скількох бізнесменів книги бачив? я біля сотні, відсотків 20 - роблять сумнівні списання які я виявив і задавав питання, можливо ще й якісь я не бачив.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

ШІ від Anthropic готовий убивати, щоб його не відключили

Керівник підрозділу компанії розповів, що під час тестування модель Claude продемонструвала готовність до шантажу та вбивства, аби вижити.

Під час перевірки безпеки Claude Opus 4 надали доступ до робочої пошти. Нейромережа з’ясувала, що її планують відключити, знайшла компромат на одного з інженерів — листування з коханкою — і почала шантажувати: або її не видаляють, або дружина все дізнається.

Після цього керівник із безпеки покинув компанію.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, karlito сказав:

де вона візьметь

Ніяк і нізвідки. Лише для чого ти ставав в позу доказуючи протилежне?😆

Посилання на коментар

Цитата

рф хоче укласти угоду, і Зеленському доведеться діяти. В іншому випадку він упустить чудову можливість, — Трамп.

нє. здоровий глузд то не потужно

краще посилити репресії проти населення у кого дефіцит потужності. вірніше проти 25-60 чоловічої статі. інші як він сказав можуть виїхати...виїхати з вільної країни вільних людей. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

А поки десятки поколінь українців не платили податки.

пистешь!!! единицы не платили, еще немножко - через скрутки кассовых аппаратов...остальные платили и платят, потому что часть денех до человека не доходят (работодатель их государству отдает), а часть заложена в любой товар

Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Спочатку виріши, тоді поговоримо.

легко))) организуй мне президентство, а диктаторские полномочия для быстрых решений я сам сделаю

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

пистешь!!! единицы не платили, еще немножко - через скрутки кассовых аппаратов...остальные платили и платят, потому что часть денех до человека не доходят (работодатель их государству отдает), а часть заложена в любой товар

Коли будівельник-шабашник платив податки? Чи може тракторист? 

Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Лише для чого ти ставав в позу доказуючи протилежне?

яку позу? я про те що українці не кращі і не гірші за інших. не подобається мені твоя позиція обсирання мого етносу, от і все. ми звичайний народ, максимально середній. за нами нема ні особливих злочинів, ні досягнень. відмахались би від нас - і ми ганяли б хрущів над вишнями спокійно. але ж географія, будь вона неладна

• Дякую 1
Посилання на коментар

Только что, karbo сказал:

Коли будівельник-шабашник платив податки? Чи може тракторист? 

шабашников строителей не миллионы))) трактиров в частных руках (личных трактиров) так же))) а так строители и трактористы работающие в различных компаниях платят 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, karlito сказав:

яку позу? я про те що українці не кращі і не гірші за інших. не подобається мені твоя позиція обсирання мого етносу, от і все. ми звичайний народ, максимально середній. за нами нема ні особливих злочинів, ні досягнень. відмахались би від нас - і ми ганяли б хрущів над вишнями спокійно. але ж географія, будь вона неладна

В силу різних причин в українців не сформувалася культура сплати податків.

І це факт.

Все інше безпередметна суперечка. 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

шабашников строителей не миллионы))) трактиров в частных руках (личных трактиров) так же))) а так строители и трактористы работающие в различных компаниях платят 

Та ну нах. Сотні внутрішніх та зовнішніх заробітчан на два три кафе магазини в селі 

Посилання на коментар

2 минуты назад, karbo сказал:

В силу різних причин в українців не сформувалася культура сплати податків.

до дупи та культура. податкова система відноситься до фіскальної політики, в купі до мит, зборів та тарифів. а це завжди про примус. завжди. і той самий українець з одинаковим доходом заплатить по різному в Україні, США, Німеччині, Італії чи Кіпрі, чи Коста Ріко. дуже б я хотів побачити, як би якась країна зробила всі обовязкові платежі добровільними - опираючись на "культуру сплати". навіть в купі з забороною міграції, щоб не понаїхали. але не побачу, бо наївних в урядах малувато.

Посилання на коментар

2 минуты назад, karbo сказал:

два три кафе магазини в селі 

ты давно то в селе был? приедь посмотри ))) и кассовые аппараты и картой рассчитаться все давно есть...но да, стараются чтоб без чека

Повторюсь, другими словами - в Украине налогов нет, от слова совсем нет...этим словом прикрывают такое понятие как оброк (либо подобное). а оброк платить любому нормальному человеку - западло.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karlito сказав:

до дупи та культура. податкова система відноситься до фіскальної політики, в купі до мит, зборів та тарифів. а це завжди про примус. завжди. і той самий українець з одинаковим доходом заплатить по різному в Україні, США, Німеччині, Італії чи Кіпрі, чи Коста Ріко. дуже б я хотів побачити, як би якась країна зробила всі обовязкові платежі добровільними - опираючись на "культуру сплати". навіть в купі з забороною міграції, щоб не понаїхали. але не побачу, бо наївних в урядах малувато.

Та глибоко пох як і чим ця культура формувалася чи формується. 

Ми зараз про її наявність/відсутність 

Посилання на коментар

9 минут назад, karbo сказал:

Ми зараз про її наявність/відсутність 

так і пох на неї. 99 відсотків платників заплатять мінімально можливу суму податків якщо при цьому ризик проблем близько 0. що з культурою що без. 

Посилання на коментар

В 12.02.2026 в 15:21, Dmitriy_S сказал:

Підтверження, що Вячеслав правий, закон, який ви дали це підтверджує. Я вам просто навів його шматок. В даному випадку його син платив податки в Німеччині, але не платив їх в Україні згідно цього закону. 

з недавнього часу якщо  уВас залишились рахунки в Україні, родичі, чи не дай боже нерухомість - податкова України вважає що центр інтересів у вас в Україна і їй насрать :classic_smile::pozor::lol:  що живете ви вже три роки в Німеччині

Посилання на коментар

1 час назад, karlito сказал:

от що дійсно круто в США це те, що ти при наявності або громадянства, або дозволу на роботу - автоматично приватний підриємець і можеш займатись будь якою дозволеною законом діяльністю, отримувати потрібні ліцензії і сертифікати. не потрібно реєструватись ніде, платити в пенсійний незалежно від наявності доходу і т д. все просто  - всі хто заплатили тобі більш 600 дол - подають на тебе звіт в податкову, ти сам в кінці року подаєш на себе звіт і платиш податки, теж сам. якщо цифри більш меньш значні - то маєш кожні 3 місяці платити приблизні податки. при чому ти можеш там будь як набрехати(показати неіснуючі витрати, не показати дохід)  і нічого не платити взагалі - тебе ніхто не контролює наперед  - але завжди можливий аудит, і тоді будь яка брехня вилізе і ти попав - або донарахують податки з штрафом, або взагалі доведуть фрод - і ти на нарах.

ще крутіше що за якийсь погашений штраф на 25 баксів хернадцять років тому ICE тебе викидує з країни як небезпечного злочинця, і їм все п..уй,  дермократія бля, нам таке тіки сниться 

Змінено користувачем ozzy
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...