vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Як вам такий варіант перетину кордону? ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, ks6 сказав: Не армию, а государство в целом. На таких как он Украина и жила, и пенсии платились и т.д. Если бы надеялись на айтишников, юристов, шабашников и ресторанных лабухов, не в обиду никому, тут давно уже был бы гаплык. Дякую, але не ідеалізуйте мене. Для мене дивно читати, коли люди: а) з чималими доходами, б) не сидячи в окопі, в) під час війни намагаються не платити податки. Яка тоді різниця між ними і чиновниками/прокурорами та іншою челяддю?! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 29 минут назад, XL.pro сказал: Дякую, але не ідеалізуйте мене. Для мене дивно читати, коли люди: а) з чималими доходами, б) не сидячи в окопі, в) під час війни намагаються не платити податки. Яка тоді різниця між ними і чиновниками/прокурорами та іншою челяддю?! так войны бы не было, если бы не наши чиновники как минимум с 2004 года...почему с 2004го? - Кучма с чиновниками пару попыток русни отразили успешно... далее - платить чтоб во время войны чиновники пистили, а когда их ловили смотреть, что они спокойно уезжают в теплые края и красиво дальше живут? лучше эти деньги потратить на свою семью, потужный погребок выкопать, системы энергообеспечения прикупить, авто потужное для возможной эвакуации, хатынку прикупить поближе к западной границы и т.д. Змінено 1 година тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому возможно интересным презом будет Марк Рубио Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 45 хвилин тому, XL.pro сказав: Дякую, але не ідеалізуйте мене. Для мене дивно читати, коли люди: а) з чималими доходами, б) не сидячи в окопі, в) під час війни намагаються не платити податки. Яка тоді різниця між ними і чиновниками/прокурорами та іншою челяддю?! причина доволі проста - я хочу щоб мої гроші використовувалися ефективно, я не готовий годувати міндечєй 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому На станціях паризького метро зʼявилась добірка уривків з віршів українських поеток французькою мовою. Як передає Укрінформ, про це повідомили на сайті представництва Українського інституту у Франції. Всього в межах акції розмістили десять поетичних уривків на десяти станціях метрополітену. Відкрити для себе українську жіночу поезію парижани зможуть протягом 28 січня – 11 березня 2026 року. “Українська жіноча поезія розвивається в постійному діалозі між історією, мовою та внутрішнім досвідом. Хоч окремі тексти несуть на собі відбиток війни, вони не зводять багату, різноманітну й давню поетичну традицію до однієї теми - адже творчість передусім лишається простором свободи”, - зазначили в Українському інституті. Серед авторок, вірші яких зʼявилися у паризькому метро Леся Українка, Ліна Костенко, Оксана Забужко, Любов Якимчук, Елла Євтушенко, Катерина Калитко, Ірина Цілик, Ярина Чорногуз. www.ukrinform.ua/rubric-culture/4091541-urivki-virsiv-ukrainskih-poetok-rozmistili-na-stanciah-metro-u-parizi.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому www.ukrinform.ua/rubric-diaspora/4088485-u-francuzkomu-grenobli-zavilas-plosa-lesi-ukrainki.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому Українська письменниця і правозахисниця Вікторія Амеліна посмертно стала почесною громадянкою міста Ліон у Франції. www.ukrinform.ua/rubric-culture/4069568-pismennica-amelina-posmertno-stala-pocesnou-gromadankou-liona.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому vogue.ua/article/culture/knigi/7-ukrainskih-pismennikiv-yakih-znaye-uves-svit-48189.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз