Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 години тому, ks6 сказав:

Не армию, а государство в целом. На таких как он Украина и жила, и пенсии платились  и т.д. Если бы надеялись на айтишников, юристов, шабашников и ресторанных лабухов, не в обиду никому, тут давно уже был бы гаплык. 

Дякую, але не ідеалізуйте мене.

Для мене дивно читати, коли люди: а) з чималими доходами, б) не сидячи в окопі, в) під час війни намагаються не платити податки.

Яка тоді різниця між ними і чиновниками/прокурорами та іншою челяддю?!

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

29 минут назад, XL.pro сказал:

Для мене дивно читати, коли люди: а) з чималими доходами, б) не сидячи в окопі, в) під час війни намагаються не платити податки.

так войны бы не было, если бы не наши чиновники как минимум с 2004 года...почему с 2004го? - Кучма с чиновниками пару попыток русни отразили успешно...

далее - платить чтоб во время войны чиновники пистили, а когда их ловили смотреть, что они спокойно уезжают в теплые края и красиво дальше живут?

лучше эти деньги потратить на свою семью, потужный погребок выкопать, системы энергообеспечения прикупить, авто потужное для возможной эвакуации, хатынку прикупить поближе к западной границы и т.д.

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

45 хвилин тому, XL.pro сказав:

причина доволі проста - я хочу щоб мої гроші використовувалися ефективно, я не готовий годувати міндечєй

• Лайк 3
Посилання на коментар

На станціях паризького метро зʼявилась добірка уривків з віршів українських поеток французькою мовою.

Як передає Укрінформ, про це повідомили на сайті представництва Українського інституту у Франції.

Всього в межах акції розмістили десять поетичних уривків на десяти станціях метрополітену. Відкрити для себе українську жіночу поезію парижани зможуть протягом 28 січня – 11 березня 2026 року.

“Українська жіноча поезія розвивається в постійному діалозі між історією, мовою та внутрішнім досвідом. Хоч окремі тексти несуть на собі відбиток війни, вони не зводять багату, різноманітну й давню поетичну традицію до однієї теми - адже творчість передусім лишається простором свободи”, - зазначили в Українському інституті.

Серед авторок, вірші яких зʼявилися у паризькому метро Леся Українка, Ліна Костенко, Оксана Забужко, Любов Якимчук, Елла Євтушенко, Катерина Калитко, Ірина Цілик, Ярина Чорногуз.

www.ukrinform.ua/rubric-culture/4091541-urivki-virsiv-ukrainskih-poetok-rozmistili-na-stanciah-metro-u-parizi.html

image.thumb.png.ef47032e7031f64082f428ff4ed41c2f.png

Посилання на коментар

Українська письменниця і правозахисниця Вікторія Амеліна посмертно стала почесною громадянкою міста Ліон у Франції.

www.ukrinform.ua/rubric-culture/4069568-pismennica-amelina-posmertno-stala-pocesnou-gromadankou-liona.html

image.thumb.png.bc564960f7510c04ce7992bb117ffdc6.png

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...