Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Як вам такий варіант перетину кордону? )

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, ks6 сказав:

Не армию, а государство в целом. На таких как он Украина и жила, и пенсии платились  и т.д. Если бы надеялись на айтишников, юристов, шабашников и ресторанных лабухов, не в обиду никому, тут давно уже был бы гаплык. 

Дякую, але не ідеалізуйте мене.

Для мене дивно читати, коли люди: а) з чималими доходами, б) не сидячи в окопі, в) під час війни намагаються не платити податки.

Яка тоді різниця між ними і чиновниками/прокурорами та іншою челяддю?!

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

29 минут назад, XL.pro сказал:

Для мене дивно читати, коли люди: а) з чималими доходами, б) не сидячи в окопі, в) під час війни намагаються не платити податки.

так войны бы не было, если бы не наши чиновники как минимум с 2004 года...почему с 2004го? - Кучма с чиновниками пару попыток русни отразили успешно...

далее - платить чтоб во время войны чиновники пистили, а когда их ловили смотреть, что они спокойно уезжают в теплые края и красиво дальше живут?

лучше эти деньги потратить на свою семью, потужный погребок выкопать, системы энергообеспечения прикупить, авто потужное для возможной эвакуации, хатынку прикупить поближе к западной границы и т.д.

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

45 хвилин тому, XL.pro сказав:

причина доволі проста - я хочу щоб мої гроші використовувалися ефективно, я не готовий годувати міндечєй

• Лайк 4
Посилання на коментар

На станціях паризького метро зʼявилась добірка уривків з віршів українських поеток французькою мовою.

Як передає Укрінформ, про це повідомили на сайті представництва Українського інституту у Франції.

Всього в межах акції розмістили десять поетичних уривків на десяти станціях метрополітену. Відкрити для себе українську жіночу поезію парижани зможуть протягом 28 січня – 11 березня 2026 року.

“Українська жіноча поезія розвивається в постійному діалозі між історією, мовою та внутрішнім досвідом. Хоч окремі тексти несуть на собі відбиток війни, вони не зводять багату, різноманітну й давню поетичну традицію до однієї теми - адже творчість передусім лишається простором свободи”, - зазначили в Українському інституті.

Серед авторок, вірші яких зʼявилися у паризькому метро Леся Українка, Ліна Костенко, Оксана Забужко, Любов Якимчук, Елла Євтушенко, Катерина Калитко, Ірина Цілик, Ярина Чорногуз.

www.ukrinform.ua/rubric-culture/4091541-urivki-virsiv-ukrainskih-poetok-rozmistili-na-stanciah-metro-u-parizi.html

image.thumb.png.ef47032e7031f64082f428ff4ed41c2f.png

• Сумно 1
Посилання на коментар

Українська письменниця і правозахисниця Вікторія Амеліна посмертно стала почесною громадянкою міста Ліон у Франції.

www.ukrinform.ua/rubric-culture/4069568-pismennica-amelina-posmertno-stala-pocesnou-gromadankou-liona.html

image.thumb.png.bc564960f7510c04ce7992bb117ffdc6.png

Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

На станціях паризького метро зʼявилась добірка уривків з віршів українських поеток французькою мовою.

Як передає Укрінформ, про це повідомили на сайті представництва Українського інституту у Франції.

Всього в межах акції розмістили десять поетичних уривків на десяти станціях метрополітену. Відкрити для себе українську жіночу поезію парижани зможуть протягом 28 січня – 11 березня 2026 року.

“Українська жіноча поезія розвивається в постійному діалозі між історією, мовою та внутрішнім досвідом. Хоч окремі тексти несуть на собі відбиток війни, вони не зводять багату, різноманітну й давню поетичну традицію до однієї теми - адже творчість передусім лишається простором свободи”, - зазначили в Українському інституті.

Серед авторок, вірші яких зʼявилися у паризькому метро Леся Українка, Ліна Костенко, Оксана Забужко, Любов Якимчук, Елла Євтушенко, Катерина Калитко, Ірина Цілик, Ярина Чорногуз.

www.ukrinform.ua/rubric-culture/4091541-urivki-virsiv-ukrainskih-poetok-rozmistili-na-stanciah-metro-u-parizi.html

"В общественном парижском туалете есть надписи на русском языке." ©

• Хаха 2
Посилання на коментар

словами Железняка, йдеться про зʼясування обставин, за яких кошти державної установи «Національне військове меморіальне кладовище» могли бути отримані без фактичного виконання робіт і без перебування на робочому місці.

У своїй заяві нардеп вказав, що з липня 2025 року по січень 2026-го Петрову було присвоєно понад 93 тисячі гривень бюджетних коштів.

20 січня Володимир Петров звільнився з НВМК. У цей же день стало відомо, що СБУ ще 14 січня відкрила проти політтехнолога кримінальну справу про держзраду.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Vinsol2009 сказал:

йдеться про зʼясування обставин, за яких кошти державної установи

За шо ни возьмется зеленая дрысня - везде обосрутся и спиzдять деньги.

Змінено користувачем DimaF
  • Лайк 1
Посилання на коментар

22 години тому, XL.pro сказав:

Для ФОП можна ввести ПДВ 20% з обороту, який перевищує 500 тисяч грн. Це вже не малий бізнес.

Або дати можливість найманому робітнику оформлюватись ФОПом на роботу поза штатом. Чому одні з млн.грн. доходу платять податки 5+1=6%, а у інших з/п - 32+18+5= 45%?

Вам далеко навіть до общипувача гусаків

Ці теми обговорені 100500 разів 100500 років тому

Так, 500 тис грн обороту, або менше 1 тис $/міс обороту це не малий бізнес, це максімікроскопічний навіть по українським міркам

ФОП платить 5+1+22= 28% з обороту, при тому ризикуючи всім, у т.ч. своїм майном, і у більшості майном всієї своєї сім'ї

А інші платять 18+5+22=45% із зп, не ризикуючи нічим, не вкладаючи нічого, і яка і близько не стоїть із оборотом фопа.

Також слід повернутись до причин появи явища ФОП - спрощене оподаткування було введене наприкінці 90х для виводу з тіні всяких шабашників та іже з ними. Основна причина шуму зараз не в різниці %, а в тому що великий бізнес мімікрує під ФОП - то замість того щоб з цим боротись намагаються огульно влупити всім +20%. ФОП такі товариші що у випадку шухера пошлють всіх на юх і підуть в підпілля, і хрен їх звідти виколупаєш - це ж вже було, мільйони ухилянтів не дадуть збрехати. І тоді держава замість 28% з обороту отримає дірку від бублика

Нагадує не так давно педальовану історію з відкриттям кордонів, мовляв якби були відкриті то ніхто б не тікав, в просто "курсували туди-сюди". Насправді ж, як показав досвід 18-22, реальність зовсім інша - тікають аж шелестить, і шанси на повернення прямують до нуля

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

«Волів би взагалі не укласти жодної угоди, ніж змусити свій народ прийняти погану», - каже самодержець, і найгірше в цьому – те, що ЙОГО народ навіть не помічає клінічної обмовки з похідними від неї діягнозами. 

Мій народ. 

Так кажуть лише царі. Так кажуть імператори й цісарі. Так кажуть монархи й помазанці Божі. Так кажуть королі, падишахи й султани. Так кажуть принци, барони, герцоги й князі. Так кажуть графи, лорди й віконти. 

Мій народ. 

Це не обмовка. Це – позасвідомий наратив одноосібних диктаторів та автократів, самодержців та деспотів, усевладних гегемонів, фараонів та ніким не контрольованих повелителів. 

Мій народ. 

Так ніколи не скаже демократ – а лише правитель. Так ніколи не скаже слуга народу – а лише його пан, поміщик, вельможа. Так ніколи не скаже обранець народу – а лише його власник, владар, владика. Так ніколи не скаже підзвітний чиновник – а лише абсолютний узурпатор. 

Тяжка психопатія.

Мюнхенську промову на цитати розбирати нема сенсу. Більшого шкідника Україні годі знайти. 

Живіт Орбана. Винен генерал Міллі. Дочекатися смерті путіна.  

Дууууже тяжка психопатія.

t.me/OstapDrozdovOfficial/5271

• Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

14 часов назад, akineo сказал:

а що ми знаємо про білорусів? типовий білорус це хто? чим живе, що в голові?

Живе ніби у легкий окупації з боку кремлівських, щось подібне відбувається і з грузинським народом, може частково і з казахським.

Посилання на коментар

Як це було рівно 4 роки тому,

за 12 днів до вторгнення…

''Бажаєте трохи спогадів? Хочете згадати, чим займався Зеленський за 12 днів до Великої війни?

Зеленський був у Херсоні.

А що він там робив, спитаєте Ви?

Далі офіційне повідомлення з інтернет-представництва Президента Зеленського (читайте УВАЖНО!):

Зеленський спостерігав за проведенням тактико-спеціальних навчань сил і засобів, що входять до системи МВС.

Навчання відбуваються в смт Каланчак на Херсонщині, поблизу адміністративної межі з тимчасово окупованим Кримом, і мають на меті максимально підготувати органи МВС до ефективного реагування на дестабілізаційні чинники (масові протести, заворушення).

За легендою навчань, готуються плани з внутрішньої дестабілізації ситуації із застосуванням елементів гібридної війни.

Зокрема, за допомогою соціальних мереж і телеграм-ботів поширюється неправдива інформація про нібито складний стан в енергетиці, перебої з опаленням і водопостачанням, «віялові» відключення населених пунктів від електроенергії.

На цьому тлі, за легендою, відбуваються заворушення, спроби захоплення адміністративних будівель.

Для подолання такої ситуації правоохоронці відпрацьовували навички з розгортання оперативного штабу та забезпечення громадського порядку.

«Вчора відбулося засідання РНБО, діємо згідно з нашим планом. Нікого не боїмося, без паніки, все під контролем», – наголосив Глава держави.

Кінець повідомлення.

ТОБТО за 12 днів ДО вторгнення росії - на Херсонщині проводяться навчання військ та структур МВС щодо РОЗГОНУ демонстрацій, протестів, масових заворушень населення. НЕ армії для захисту населення, НЕ Нацгвардії МВС для захисту населення, а поліцейських заходів з придушення громадянських бунтів!!!

А ЯК ВАМ подобається легенда навчань!??? Таке відчуття, що хтось в Офісі Зеленського був добре поінформований про плани окупантів!

Сергій Погребецький''

• Лайк 1
  • Хаха 3
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

50 хвилин тому, hause сказав:

Мій народ. 

Так кажуть лише царі. Так кажуть імператори й цісарі. Так кажуть монархи й помазанці Божі. Так кажуть королі, падишахи й султани. Так кажуть принци, барони, герцоги й князі. Так кажуть графи, лорди й віконти. 

Мій народ. 

Це не обмовка. Це – позасвідомий наратив одноосібних диктаторів та автократів, самодержців та деспотів, усевладних гегемонів, фараонів та ніким не контрольованих повелителів. 

Мій народ. 

Так ніколи не скаже демократ – а лише правитель. Так ніколи не скаже слуга народу – а лише його пан, поміщик, вельможа. Так ніколи не скаже обранець народу – а лише його власник, владар, владика. Так ніколи не скаже підзвітний чиновник – а лише абсолютний узурпатор. 

Тяжка психопатія.

Дууууже тяжка психопатія.

Додайте ще одного:

Цитата

Огляд від ШІ

Петро Порошенко, 5-й президент України (2014-2019), у своїх виступах часто використовував фрази «мій народ»

Контекст використання: Вираз «мій народ проживе без соцмереж ФСБ» було сказано Порошенком у травні 2017 року, коментуючи заборону російських соцмереж в Україні

25 хвилин тому, hause сказав:

максимально підготувати органи МВС до ефективного реагування на дестабілізаційні чинники (масові протести, заворушення).

Десь я таке вже бачив:

image.png.f9a717c1997610ce44d0b81183594159.png

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

26 минут назад, hause сказал:

Як це було рівно 4 роки тому,

за 12 днів до вторгнення…

Наелись шашлыков до кровавых соплей.....

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 година тому, hause сказав:

Мій народ. 

Так кажуть лише царі.

Для рашаботів та рашапідорів:

"оригінал пісні з'явився ще 100 років тому, а саме в в 1919 році, в лавах криворізьких повстанців УНР. Тому ця чудова пісня є ще одним фактом крадіжки совєтами української культури."

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

10 часов назад, 7351 сказал:

французам  сілід  нагадати , що саме французи ганебним   Версальським миром обумовили геноцид кацапами понад 50 000 000 українців і Другу світову війну

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Уже через 18 месяцев такие профессии, как «юрист», «бухгалтер», «маркетолог» и «менеджер», полностью заменит искусственный интеллект, — гендиректор Microsoft AI Сулейман

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, hause сказав:

Живіт Орбана. Винен генерал Міллі. Дочекатися смерті путіна.  

Следствие обучения на ускоренных курсах государственного управления.

Учили, учили, но недлучили.

Уебан.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...