Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 54 хвилини тому, DmiVady сказав: - Акцизний збір усе одно сплачується, незалежно від того, продає підакцизний товар ФОП, ТОВ чи ще хтось. Чи не так? - ПДВ при експорті послуг повертається. Свого часу це стало основою мільйонів схем, де повернення ПДВ осідало в кишенях тих, "кому можна". Що там ще непрямого, чого недоотримала держава, якби бізнес вівся не через спрощенця, а через ТОВ? (питання риторичне, не для продовження діалогу) По суті, пропоную завершувати: інакше підемо по колу. Я зрозумів ваші аргументи й частково згоден. Ви почули мої. Давайте витратимо час на більш цікаві та корисні речі. З повагою Я мав на увазі зароблені гроші, які витрачає ФОП на себе/родину. Купівля товарів/послуг. От там платиться і ПДВ, і акзици якщо є. ФОП-айтішнік з зарплатою 5куе платить цих податків немало, якщо не хом'ячить більшу частину зарплати під подушку. Згоден, на цьому і завершимо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, Потрошитель сказал: белые кроссы LAgear, О я, йааа, 1993, white L.A.Gear with air pump, фантастиш! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 минут назад, Tochkin сказал: 8 минут назад, Tochkin сказал: О я, йааа, 1993, white L.A.Gear with air pump, фантастиш! , хіба air pump не Рібок ? В мене й досі вінтажне перевидання бапскетбольних Рібок памп лишилися дві пари . Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) PRINT AD, 1991 L.A. Gear Regulator Basketball Shirtless Pickup Game Pump Змінено 2 години тому користувачем Tochkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз