Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 54 хвилини тому, DmiVady сказав: - Акцизний збір усе одно сплачується, незалежно від того, продає підакцизний товар ФОП, ТОВ чи ще хтось. Чи не так? - ПДВ при експорті послуг повертається. Свого часу це стало основою мільйонів схем, де повернення ПДВ осідало в кишенях тих, "кому можна". Що там ще непрямого, чого недоотримала держава, якби бізнес вівся не через спрощенця, а через ТОВ? (питання риторичне, не для продовження діалогу) По суті, пропоную завершувати: інакше підемо по колу. Я зрозумів ваші аргументи й частково згоден. Ви почули мої. Давайте витратимо час на більш цікаві та корисні речі. З повагою Я мав на увазі зароблені гроші, які витрачає ФОП на себе/родину. Купівля товарів/послуг. От там платиться і ПДВ, і акзици якщо є. ФОП-айтішнік з зарплатою 5куе платить цих податків немало, якщо не хом'ячить більшу частину зарплати під подушку. Згоден, на цьому і завершимо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 часа назад, Потрошитель сказал: белые кроссы LAgear, О я, йааа, 1993, white L.A.Gear with air pump, фантастиш! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 8 минут назад, Tochkin сказал: 8 минут назад, Tochkin сказал: О я, йааа, 1993, white L.A.Gear with air pump, фантастиш! , хіба air pump не Рібок ? В мене й досі вінтажне перевидання бапскетбольних Рібок памп лишилися дві пари . Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) PRINT AD, 1991 L.A. Gear Regulator Basketball Shirtless Pickup Game Pump Змінено 6 годин тому користувачем Tochkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 годин тому, hause сказав: Без коментарів... зе вибори 90.MP4 Какой пи поставил дизлайк нашему бабочке ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 годин тому, 7351 сказав: ворено окремі Сили безпілотних систем І шо, скіко разів вони завдали ударів по баштах Кремля? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 часов назад, MaxS сказал: Просто дивуюся наскільки цікава гілка стала. Це була іронія? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 часов назад, sat-prof сказал: Передбачає співпрацю у 7 сферах: Львівщина уклала меморандум про взаєморозуміння зі штатом Каліфорнія Губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом в промові у Мюнхені наголосив, що Д.Трамп на посаді президента дуже тимчасово. І тепер повстає питання, чи Д. Трамп буде давати дозвіл львів'янам на відвідування каліфорнійців з дружніми візитами? Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 9 часов назад, Потрошитель сказал: Верхом предпринимательства было сдать на металл старый комбайн гнивший в полях лет 5+. Разбирали его недели 2 с пацанами. Из механизации были только ключи и ручная ножовка по металлу. А я лет 30 назад, когда у меня ещё болгарки не было, ножовкой разпилял Донбасс,( в смысле компрессор об этого холодильника) 💪 Змінено 45 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) 1 час назад, kim chen lhoran сказал: Це була іронія? Это было то , чего некоторые боятся в его возрасте - деменция. Он такие посты периодически постит , но потом память ему изменяет и опять по новой. Пожалейте несчастного MaxS а. Всем же очень интересно и познавательно , кто там у кого в игноре. Как теперь с этим жить ? (((Пойду успокоительного приму)) Змінено 35 хвилин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому (змінено) 13 минут назад, sergio сказал: А я лет 30 назад, когда у меня ещё болгарки не было, ножовкой разпилял Донбасс,( в смысле 💪 Да его до сих пор пиляют . Крепкий попался. Змінено 29 хвилин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 8 годин тому, Потрошитель сказав: Удивлялся - почему они сами не сгоняют туда - делов 1.5-2 часа на трех автобусах Последствия крепостного права / колхозного рабства на генном уровне. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 6 часов назад, Tochkin сказал: PRINT AD, 1991 L.A. Gear Regulator Basketball Shirtless Pickup Game Pump Мне в 7 лет мама сандали модные купила , вродь бердичевской фабрики. Жать только фотки не сохранилось , а то я бы вас тоже порадовал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 23 хвилини тому, sergio сказав: А я лет 30 назад, когда у меня ещё болгарки не было, ножовкой разпилял Донбасс Распилял Москвич-408 в гараже, тоже ножовкой ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Распилял Москвич-408 в гараже, тоже ножовкой ) Пиляние ножовкой офигенно воспитывает силу воли. Потому нас, старых пердунов, эта шпага так просто не возьмёт голыми руками. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому (змінено) 30 хвилин тому, рыбак сказав: Всем же очень интересно и познавательно , кто там у кого в игноре. Как теперь с этим жить ? ((( Якщо не помиляюсь, цей челендж започаткувала одна модераторка ) 11.11.2025 в 11:49, irina1969 сказав: яка цікава тема 30 хвилин тому, рыбак сказав: Пойду успокоительного приму)) Краще пігулок з канабісом )) Змінено 10 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому (змінено) 4 хвилини тому, sergio сказав: Пиляние ножовкой офигенно воспитывает силу воли. Потому нас, старых пердунов, эта шпага так просто не возьмёт голыми руками. 😎 Сначала была задумка сделать (как сейчас говорят) "проект" по реставрации этого корыта (белая крыша, ниже синий металлик). Но как глянул на днище и геометрию кузова - концепция резко поменялась ) Змінено 12 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому 5 минут назад, vadimv сказал: Сначала была задумка сделать (как сейчас говорят) "проект" по реставрации этого корыта (белая крыша, ниже синий металлик). Но как глянул на днище и геометрию кузова - концепция резко поменялась ) Я тестя после ДТПешного Форда Сьеру попилял, но уже болгаркой. Сначала кабрик с него сделал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому (змінено) 14 годин тому, Вячеслав63 сказав: бореться за демократію, цінності Заходу це які?) наші чиновники роблять все за бабло у нас достатньо законів, щоб жити не гірше, але люди не хочуть Змінено 2 хвилини тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 14 годин тому, Вячеслав63 сказав: він зрадив Захід вона в курсі, які країни на заході від США?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 9 годин тому, Потрошитель сказав: Дияльнисть я почав в 11 лет, когда с родными ездил в Одессу на 11км за шмотьем и в Киев(не помню куда) за сигаретами. С одним и тем же клетчатым баулом. Сигареты мне нравились больше - меньше весили. Но в Киеве уже в 90-91-м были конфликты с местными, когда узнавали, что мы из Донецка(шахтёры уже бастовали). Мол вы там зажрались, зарплаты по 300-600 рублей колбаса у вас есть, а у нас у билий цэркви нэма. Та да, куда там Києву до Донецька - село селом Минуло 35 років, але схоже хтось лишився в 90-х, тільки масштаби змінились - пи3дять вже не яви з комбайнами, а міста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз