Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

54 хвилини тому, DmiVady сказав:

- Акцизний збір усе одно сплачується, незалежно від того, продає підакцизний товар ФОП, ТОВ чи ще хтось. Чи не так?

- ПДВ при експорті послуг повертається. Свого часу це стало основою мільйонів схем, де повернення ПДВ осідало в кишенях тих, "кому можна".
Що там ще непрямого, чого недоотримала держава, якби бізнес вівся не через спрощенця, а через ТОВ? (питання риторичне, не для продовження діалогу)

По суті, пропоную завершувати: інакше підемо по колу.
Я зрозумів ваші аргументи й частково згоден. Ви почули мої.
Давайте витратимо час на більш цікаві та корисні речі.

З повагою :beer:

Я мав на увазі зароблені гроші, які витрачає ФОП на себе/родину. Купівля товарів/послуг. От там платиться і ПДВ, і акзици якщо є. ФОП-айтішнік з зарплатою 5куе платить цих податків немало, якщо не хом'ячить більшу частину зарплати під подушку.

Згоден, на цьому і завершимо:beer:  

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Потрошитель сказал:

белые кроссы LAgear,

О я, йааа, 1993, white L.A.Gear with air pump, фантастиш! 

• Дякую 1
Посилання на коментар

8 часов назад, Tochkin сказал:
8 часов назад, Tochkin сказал:

О я, йааа, 1993, white L.A.Gear with air pump, фантастиш! 

,

хіба   air pump  не Рібок ? 

В мене й досі вінтажне перевидання  баскетбольних Рібок памп лишилися  дві  живі  пари .

965938.webp

965941.webp

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

PRINT AD, 1991 L.A. Gear Regulator Basketball Shirtless Pickup Game Pump

2119056251_.thumb.png.72da9b3b8e3643c39c76ecc9dd9a90f2.png

Змінено користувачем Tochkin
  • Дякую 1
Посилання на коментар

9 годин тому, hause сказав:

Без коментарів...

Какой пи поставил дизлайк нашему бабочке ...

Посилання на коментар

7 годин тому, 7351 сказав:

ворено окремі Сили безпілотних систем

І шо, скіко разів вони завдали ударів по баштах Кремля?

Посилання на коментар

6 часов назад, sat-prof сказал:

Передбачає співпрацю у 7 сферах: Львівщина уклала меморандум про взаєморозуміння зі штатом Каліфорнія

Губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом в промові у Мюнхені наголосив, що Д.Трамп на посаді президента дуже тимчасово. І тепер повстає питання, чи Д. Трамп буде давати дозвіл львів'янам на відвідування каліфорнійців з дружніми візитами?

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

9 часов назад, Потрошитель сказал:

Верхом предпринимательства было сдать на металл старый комбайн гнивший в полях лет 5+. Разбирали его недели 2 с пацанами. Из механизации были только ключи и ручная ножовка по металлу. 

А я лет 30 назад, когда у меня ещё болгарки не было, ножовкой разпилял  Донбасс,( в смысле компрессор об этого холодильника) 💪

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, kim chen lhoran сказал:

Це була іронія?

Это было то , чего некоторые  боятся в его возрасте  - деменция. Он такие посты периодически постит , но потом память ему изменяет и опять по новой. 

Пожалейте несчастного MaxS а. 

Всем же очень интересно и познавательно  , кто там у  кого в игноре. Как теперь с этим жить ? (((Пойду успокоительного приму))

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 минут назад, sergio сказал:

А я лет 30 назад, когда у меня ещё болгарки не было, ножовкой разпилял  Донбасс,( в смысле 💪

Да его до сих пор пиляют . Крепкий попался.

Змінено користувачем рыбак
  • Сумно 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Потрошитель сказав:

Удивлялся - почему они сами не сгоняют туда - делов 1.5-2 часа на трех автобусах

Последствия крепостного права / колхозного рабства на генном уровне.

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 часов назад, Tochkin сказал:

PRINT AD, 1991 L.A. Gear Regulator Basketball Shirtless Pickup Game Pump

2119056251_.thumb.png.72da9b3b8e3643c39c76ecc9dd9a90f2.png

Мне в 7 лет мама сандали модные купила , вродь бердичевской фабрики. Жать только фотки не сохранилось , а то  я бы вас тоже  порадовал.

• Хаха 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, sergio сказав:

А я лет 30 назад, когда у меня ещё болгарки не было, ножовкой разпилял  Донбасс

Распилял Москвич-408 в гараже, тоже ножовкой )

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Распилял Москвич-408 в гараже, тоже ножовкой )

Пиляние ножовкой офигенно воспитывает силу воли. Потому нас, старых пердунов, эта шпага так просто не возьмёт голыми руками. 😎

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, рыбак сказав:

Всем же очень интересно и познавательно  , кто там у  кого в игноре. Как теперь с этим жить ? (((

Якщо не помиляюсь, цей челендж започаткувала одна модераторка )  

11.11.2025 в 11:49, irina1969 сказав:

яка цікава тема

image.thumb.png.b8099df610643eaeb62fc3827ed24595.png

30 хвилин тому, рыбак сказав:

Пойду успокоительного приму))

Краще пігулок з канабісом ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Пиляние ножовкой офигенно воспитывает силу воли. Потому нас, старых пердунов, эта шпага так просто не возьмёт голыми руками. 😎

Сначала была задумка сделать (как сейчас говорят) "проект" по реставрации этого корыта (белая крыша, ниже синий металлик).

Но как глянул на днище и геометрию кузова - концепция резко поменялась )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

Сначала была задумка сделать (как сейчас говорят) "проект" по реставрации этого корыта (белая крыша, ниже синий металлик).

Но как глянул на днище и геометрию кузова - концепция резко поменялась )

Я тестя после ДТПешного Форда Сьеру попилял, но уже болгаркой. Сначала кабрик с него сделал. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 годин тому, Вячеслав63 сказав:

бореться за демократію, цінності Заходу

це які?)

наші чиновники роблять все за бабло

у нас достатньо законів, щоб жити не гірше, але люди не хочуть

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

14 годин тому, Вячеслав63 сказав:

він зрадив Захід

вона в курсі, які країни на заході від США?)

Посилання на коментар

9 годин тому, Потрошитель сказав:

Дияльнисть я почав в 11 лет, когда с родными ездил в Одессу на 11км за шмотьем и в Киев(не помню куда) за сигаретами. С одним и тем же клетчатым баулом. Сигареты мне нравились больше - меньше весили. Но в Киеве уже в 90-91-м были конфликты с местными, когда узнавали, что мы из Донецка(шахтёры уже бастовали). Мол вы там зажрались, зарплаты по 300-600 рублей колбаса у вас есть, а у нас у билий цэркви нэма. 

Та да, куда там Києву до Донецька - село селом

Минуло 35 років, але схоже хтось лишився в 90-х, тільки масштаби змінились - пи3дять вже не яви з комбайнами, а міста 

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 годин тому, юра84 сказав:

Так це що виходить що мільйон фламінго відміняється? Вони нікуди не полетять? 

і ніхто нічого не скаже йому за зайве інформаційне балабольство і фоточки для піару

навіть якщо якась хибна інформація, все одно це мотивує до ударів

Посилання на коментар

10 годин тому, рыбак сказав:

"Итог: Для противника война против связки «HAPS + Авиация + ПВО» превращается в попытку играть в шахматы с компьютером, который видит твои фигуры сквозь доску и знает твои ходы на 10 шагов вперед."

Зачем играть с компьютером в шахматы, если можно выдернуть его шнур из розетки )

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 годин тому, hause сказав:

Мобілізація як інструмент боротьби з незгодними

Здається, в Україні набуває поширення “сталінізація” у внутрішній політиці.

Днями колишнього охоронця викривача корупції Ваганяна схопили на вулиці в Одесі та привезли до ТЦК – хоча той має залізобетонну відстрочку, з усіма документами. Туди приїжджають орли з ДБР та в лоба пропонують угоду: “ти даєш “правильні” покази проти Ваганяна – і ми тебе випускаємо”. Чоловік не погодився, і тому негайно опинився у бойовому підрозділі - без проходження будь-якого БЗВП. Що є просто кричущим порушенням порядку мобілізації, чисте свавілля. Що далі станеться з цією людиною – хтозна. А статися може що завгодно.

Наприклад, журналіст Дмитро Штанько активно викривав корупцію зе-влади й оприлюднив, зокрема, історію про те, як брат Андрія Єрмака продавав державні посади. Після цього він був раптом мобілізований та переведений під Бахмут, де загинув у бою. Про проблему якось одразу перестали говорити. А тепер, коли Єрмака вже зняли з посади – рідко згадують.

Зовсім свіжий кейс: боєць ЗСУ Микола позивний “Киянин” різко критикував міністра оборони Федорова за раптове вимкнення Старлінків, чим різко зменшив шанси на виживання його підрозділу у зоні бойових дій.
Після цього Миколу різко “переводять в інший підрозділ”, а його командира бригади – знімають з посади.

Подібний варіант, до речі, хотіли провернути і зі мною у 2023 році, коли я був добровільно (!) мобілізований до ЗСУ: тодішній міністр “цифровізації” Федоров  звертався до Головкома Залужного з проханням “перевести Корсуна у 33 бригаду”, яка на той момент несла тяжкі втрати під Оріхово. Але Залужний категорично відмовив, бо абсолютно не сприймає такі методи – і як офіцер, і як людина. Я розказував про це тут 

Пану Федорову нема що сказати у відповідь на публічну критику його інфантильної політики “магічного мислення” – тому він схильний до фізичного усунення опонентів. З цієї, а також з десятка інших причин я просто не можу залишатися байдужим до діяльності цього джентльмена – про що мене часто запитують.

Журналісти Бутусов та Буткевич були свого часу мобілізовані і зараз повністю припинили критикувати Найвеличнішого, небезпідставно побоюючись за своє життя.
Тобто загалом ця схема “примусу незгодних мовчати” працює не тільки у ворожому війську – вона успішно застосовується і у нас.

А тим часом зе-мафія продовжує затягувати війну, прикидаючись ніби прагне миру. Попри обмежені розумові можливості, вони кристально чітко усвідомлюють, що закінчення війни запускає ланцюжок невідворотних подій, який закінчиться для них дуже погано: кому тюрма, кому вигнання, а декому й імпульсивна раптова дефенстрація.

Тому зе-банда буде робити абсолютно усе, що війна в Україні ніколи не закінчилася – тоді вони вічно залишатимуться при владі. Такий у них план. Вибори їм вже ніколи не виграти, навіть парламентські – тому вони їх всіляко уникатимуть.

Пам’ятаєте, як Зеленський кричав на захист свого цербера Татарова: “Як я можу його звільнити?? Ви хочете, щоб рузькі його вбили?!”
Але він мовчить про вбитого  рузькими Штанька. Ніяк не реагує коли намагаються “утилізувати” патріотів, які не хочуть жити у зеленькому свавіллі, під владою мстивих злодіїв з мисленням “криворізької шпани”.

Повномасштабне вторгнення та військовий стан надали брехливим клоунам несподівано ефективний інструмент затикання ротів незгодним – фізична ліквідація під приводом “загинув у бою”.
І вони продовжують його активно застосовувати. І зупинятися – не збираються. Бо мертві – не скаржаться. А живі – мовчать.
Найгірше у цьому всьому те, що наших військових привчають до думки “Мовчи – живіше будеш”.
А звички залишаються з людьми надовго. Джерело: https://censor.net/ua/b3600683

та не може такого бути в самій демократичній країні світу імені зеленського

це черговий доброволець, адже не можна заганяти силою на війну 

Посилання на коментар

13 годин тому, Бездомный сказав:

правильно назвати = правильно зрозуміти 

називати  капітуляцію "поганим миром" = підміняти сенси

те, що пропонують, тягне на капітуляцію? 

а що буде через 2 роки? чи може це все таки дехто в позі стоїть, бо він жеж не лох?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...