Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

46 минут назад, akineo сказал:

не правильні опивування

бо якщо запитати КОШОВОГО - йобу буде пофіг, бо він не підлягає мобілізації

дуже багато тилових, які мають доплати чи заробляють на цьому. деякі "волонтери" готові терпіти скільки завгодно при наявності донатів

правильне опитування було б - чому ви до сих пір не в армії і чи готові за кордони віддати життя чи капітальне здоров'я і не на словах

ви б ще опитування за кордноном провели..серед жінок

Просто питання не вірно було зформульованк:"Чи готові ви покласти життя іздоров" я за кордони 91го, чи 14 го року?"У разі ствердних відповіді велкам то сусідній столик з представником ТЦК на підписання контракту. 

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

39 хвилин тому, -Xeon- сказав:

2-3 рази за зиму це постійно і абсурдно? 

Абсурдно - це якраз юзати дорогу сонячну енергію і свято вірити, що коли вся країна буде в повній пітьмі ви будете в комфорті і без зайвих турбот.

При відключеннях світла до 20 годин на добу, вона виходить не небагато дорожча, за генератор. У нас на вулиці пару домівок працюють від генератора на газу. Просто під'єднаний шланг для подачі. Торохтить і день і ніч.

Посилання на коментар

1 час назад, миг сказал:

Пропагандисты исказили суть фильма. Заленский- это такой же раб Дракона , как и бургомистр, он им и является -- бургомистр Украины.

Но не все же настолько  тупые , как зелёная пропаганда ,может многие посмотрят фильм и поймут что и к чему. 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

8 хвилин тому, миг сказав:

Знаєте, чим відрізняється штучний інтелект від порохобота? ШІ завжди погоджується з обґрунтованими аргументами, порохобот – ніколи.

Так само, як свідок будь-якої секти, хоч РПЦ, хоч Святого Ілона

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

При відключеннях світла до 20 годин на добу, вона виходить не небагато дорожча, за генератор. У нас на вулиці пару домівок працюють від генератора на газу. Просто під'єднаний шланг для подачі. Торохтить і день і ніч.

Там карбюратор треба поміняти, чи достатньо жикльор? 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Наука :lol:

Так, та сама, завдяки якій ви все це пишете

Посилання на коментар

1 час назад, hause сказал:

ТЦК знищить Україну

у меня один вопрос по этой теме - почему молчит парашенко? он соучастник получается зеленой гидоты

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Там карбюратор треба поміняти, чи достатньо жикльор? 

Я не знаю. Треба спитати у сусіда, при нагоді. Ну, на автомобілях карбюратор не міняють, просто ставлять редуктор.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Я не знаю. Треба спитати у сусіда, при нагоді. Ну, на автомобілях карбюратор не міняють, просто ставлять редуктор.

Ну то само, собою. Просто готові генератори під газ продають. 

Але таке прикольно у місті де газ без лічильника. 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бармалей сказал:

у меня один вопрос по этой теме - почему молчит парашенко? он соучастник получается зеленой гидоты

олігарх олігарху око не виклює...,  ще досить згадати за чиєї каденції підняли призивний вік до 60-ти..., і тепер "маємо те що маємо" ...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

будь-якої секти

...секта з з грецької це школа, а ось фанатизм, це діагноз.

Посилання на коментар

8 минут назад, sergio сказал:

Просто питання не вірно було зформульованк:"Чи готові ви покласти життя іздоров" я за кордони 91го, чи 14 го року?"У разі ствердних відповіді велкам то сусідній столик з представником ТЦК на підписання контракту. 

Таки да .

Но тут дело в том , что эти опросы , это ложь и пропаганда властей , это они делят общество и втюхивают им эту чушь с опросами.

Посилання на коментар

25 минут назад, sergio сказал:

Просто питання не вірно було зформульованк:"Чи готові ви покласти життя іздоров" я за не 91го, чи 14 го року?"У разі ствердних відповіді велкам то сусідній столик з представником ТЦК на підписання контракту. 

Эти " результаты опросов"- это выдумки  пропаганды. Что бы вы себя определяли в какую группу .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

16 минут назад, Вячеслав63 сказал:

просто ставлять редуктор.

Так,там ставится редуктор,коштує від 800 до 1200, но пагано одне,то що горять клапана. Вмене напротив павільона ремонтна по генераторам.

Змінено користувачем миг
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Думаю що в побутових газових мережах низького тиску досить буде підібрати жиклер, випаровувати газ не потрібно і понижувати тиск як з балонів теж...

Посилання на коментар

36 минут назад, vadimv сказал:

І продовжують вбивати далі.

ээээнет!!! все сами, слушая разных мошенников

Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Так, та сама, завдяки якій ви все це пишете

Не все що якійсь чорт собі вигадав є наукою :lol:

Посилання на коментар

9 минут назад, hause сказал:

ще досить згадати за чиєї каденції підняли призивний вік до 60-ти.

Ну, не знаю. Я в 2014 осенью был в военкомате по повестке . 42 года , рядовой. Рядовых призывали до 40 лет. Конечно, пытались убедить добровольно пойти, но то такое.

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, миг сказал:

...секта з з грецької це школа, а ось фанатизм, це діагноз.

" Душу й тіло " - фанатизм ?

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Бармалей сказав:

все сами, слушая разных мошенников

Мошенничество - это одна из разновидностей оружия, а мошенники зачастую позаканчивали всякие какадемии эфэсбэ и факультеты спецпропаганды ВИИЯ.

КОБа.png

Посилання на коментар

17 хвилин тому, US7IGN сказав:

Не все що якійсь чорт собі вигадав є наукою :lol:

Ще раз - це ТА САМА наука, завдяки якій ви тут пишете.

Не вважаєте її наукою - припиняйте тут писати )

Принцип той самий, що й з ловцями черепах ))

• Хаха 1
Посилання на коментар

Volodymyr Ariev  · 1 год ·

У мене питання до Служба безпеки України - вам зараз роботи мало?

Оточення президента організовує схеми пограбування енергетики і оборонки, кришує торгівлю з підсанкційним Іраном, постачає добрива з росії. Колишній міністр енергетики в уряді, який очолював нинішній міністр енергетики, три роки зривав програму захисту енергосистеми від рашистських обстрілів і зі співучасниками у корупційній схемі відправляв «двушку на москву». Генеральний прокурор і його перша заступниця мають найближчих родичів з російським паспортом, а сестра президентського друга Тимура Міндича спокійно проживає у москві в квартирі генерала, що працював в адміністрації путіна. Я вже про слуг народа з російськими звʼязками не кажу.

Всього цього, ви в СБУ вперто не помічаєте. А от на підозру київським комунальникам за сніг і ожеледь у вас є і час, і натхнення. То може вам спочатку почитати закони фізики - їх у школі вчать: якщо після відлиги вдарив сильний мороз - то буде слизько всюди, незалежно від імені мера. А якщо згори ще нападало снігу 30 см за ніч - то колапс гарантований для будь-якого міста. Навіть якщо комунальники винні, то займатись ними точно не в компетенції служби безпеки воюючої країни, хіба вони накидали снігу і льоду вручну на замовлення ворогів.

Можете так само видати підозру Ісааку Ньютону і Даніелю Фаренгейту за винахід сили тяжіння і досліди процесів замерзання води. Або займіться своєю справою і станьте службою безпеки України, а не столом замовлень офісу президента.

• Лайк 2
  • Хаха 3
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Ще раз - це ТА САМА наука, завдяки якій ви тут пишете.

Не вважаєте її наукою - припиняйте тут писати )

Принцип той самий, що й з ловцями черепах ))

Відчувається вплив релігійних фанатиків :lol:

Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

Відчувається вплив релігійних фанатиків :lol:

Саме вони і розказують казочки про боженьку, безсмертну душу, свободу волі, мотивування розвиватися і виправдання недолугості )

Наука ж розказує про світ бездушних біороботів і детермінізм їхнього функціонування ))

З якого витікає очевидний висновок: якщо якусь спільноту методично геноцидити протягом кількох поколінь - то на виході буде ось таке:

Посилання на коментар

3 години тому, MaxS сказав:

ІМХО. Все-таки варто 48 Вольт систему +сонце+інверторний генератор на резерв або додаткову зарядку щоб акуми від звичайного генича -ветерана заряджати за годину-дві коли зовсім дупа і сонця нема.

Згоден. Сам так планував: коли частина автономки переїде в село, скласти з двох 314×8 одну 314×16 під міні СЕС.
Для свого будинка - 48 мастхев, для квартири, якщо стаціонарно для сім'ї й "про комфорт", я теж за 48 В. Звісно, якщо є фінанси на комфорт.

Але 48 В - це вже не "взяв і поніс". Для прикладу: 119 кг: www.nkon.nl/ua/nkon-ess-pro-51-2v-16-1kwh-thuisbatterij.html

Мої 24-ки по 55 кг я ще можу без ліфта стягнути в машину, якщо доведеться тікати з міста, 110 то вже був би квест (я завжди планую справлятися в одну людську силу).

Бо, як не раз писали: тиждень без світла в місті - і може не бути ні води, ні каналізації тощо. Взимку для цивільних це капці, влітку теж весело: кишкові спалахи й інша санітарна гидота.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...