sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 46 минут назад, akineo сказал: не правильні опивування бо якщо запитати КОШОВОГО - йобу буде пофіг, бо він не підлягає мобілізації дуже багато тилових, які мають доплати чи заробляють на цьому. деякі "волонтери" готові терпіти скільки завгодно при наявності донатів правильне опитування було б - чому ви до сих пір не в армії і чи готові за кордони віддати життя чи капітальне здоров'я і не на словах ви б ще опитування за кордноном провели..серед жінок Просто питання не вірно було зформульованк:"Чи готові ви покласти життя іздоров" я за кордони 91го, чи 14 го року?"У разі ствердних відповіді велкам то сусідній столик з представником ТЦК на підписання контракту. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 39 хвилин тому, -Xeon- сказав: 2-3 рази за зиму це постійно і абсурдно? Абсурдно - це якраз юзати дорогу сонячну енергію і свято вірити, що коли вся країна буде в повній пітьмі ви будете в комфорті і без зайвих турбот. При відключеннях світла до 20 годин на добу, вона виходить не небагато дорожча, за генератор. У нас на вулиці пару домівок працюють від генератора на газу. Просто під'єднаний шланг для подачі. Торохтить і день і ніч. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 час назад, миг сказал: AQOql9XB7sEgXwEfvgrT627n5OFQiYo6nVpM3K5jB45EYN_4eEP5rGenRf0eB9RN9SIes86nDePm4y5cVoCUEbntq5M8wVGg-DWq7_sirA.mp4 Пропагандисты исказили суть фильма. Заленский- это такой же раб Дракона , как и бургомистр, он им и является -- бургомистр Украины. Но не все же настолько тупые , как зелёная пропаганда ,может многие посмотрят фильм и поймут что и к чему. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 хвилин тому, миг сказав: Знаєте, чим відрізняється штучний інтелект від порохобота? ШІ завжди погоджується з обґрунтованими аргументами, порохобот – ніколи. Так само, як свідок будь-якої секти, хоч РПЦ, хоч Святого Ілона Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: При відключеннях світла до 20 годин на добу, вона виходить не небагато дорожча, за генератор. У нас на вулиці пару домівок працюють від генератора на газу. Просто під'єднаний шланг для подачі. Торохтить і день і ніч. Там карбюратор треба поміняти, чи достатньо жикльор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: Наука Так, та сама, завдяки якій ви все це пишете Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, hause сказал: ТЦК знищить Україну у меня один вопрос по этой теме - почему молчит парашенко? он соучастник получается зеленой гидоты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, sergio сказав: Там карбюратор треба поміняти, чи достатньо жикльор? Я не знаю. Треба спитати у сусіда, при нагоді. Ну, на автомобілях карбюратор не міняють, просто ставлять редуктор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Я не знаю. Треба спитати у сусіда, при нагоді. Ну, на автомобілях карбюратор не міняють, просто ставлять редуктор. Ну то само, собою. Просто готові генератори під газ продають. Але таке прикольно у місті де газ без лічильника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: у меня один вопрос по этой теме - почему молчит парашенко? он соучастник получается зеленой гидоты олігарх олігарху око не виклює..., ще досить згадати за чиєї каденції підняли призивний вік до 60-ти..., і тепер "маємо те що маємо" ... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, vadimv сказал: будь-якої секти ...секта з з грецької це школа, а ось фанатизм, це діагноз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, sergio сказал: Просто питання не вірно було зформульованк:"Чи готові ви покласти життя іздоров" я за кордони 91го, чи 14 го року?"У разі ствердних відповіді велкам то сусідній столик з представником ТЦК на підписання контракту. Таки да . Но тут дело в том , что эти опросы , это ложь и пропаганда властей , это они делят общество и втюхивают им эту чушь с опросами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 25 минут назад, sergio сказал: Просто питання не вірно було зформульованк:"Чи готові ви покласти життя іздоров" я за не 91го, чи 14 го року?"У разі ствердних відповіді велкам то сусідній столик з представником ТЦК на підписання контракту. Эти " результаты опросов"- это выдумки пропаганды. Что бы вы себя определяли в какую группу . Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 16 минут назад, Вячеслав63 сказал: просто ставлять редуктор. Так,там ставится редуктор,коштує від 800 до 1200, но пагано одне,то що горять клапана. Вмене напротив павільона ремонтна по генераторам. Змінено 3 години тому користувачем миг 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, Вячеслав63 сказал: Я не знаю. Треба спитати у сусіда, при нагоді. Ну, на автомобілях карбюратор не міняють, просто ставлять редуктор. Думаю що в побутових газових мережах низького тиску досить буде підібрати жиклер, випаровувати газ не потрібно і понижувати тиск як з балонів теж... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 36 минут назад, vadimv сказал: І продовжують вбивати далі. ээээнет!!! все сами, слушая разных мошенников Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: Так, та сама, завдяки якій ви все це пишете Не все що якійсь чорт собі вигадав є наукою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 минут назад, hause сказал: ще досить згадати за чиєї каденції підняли призивний вік до 60-ти. Ну, не знаю. Я в 2014 осенью был в военкомате по повестке . 42 года , рядовой. Рядовых призывали до 40 лет. Конечно, пытались убедить добровольно пойти, но то такое. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 минут назад, миг сказал: ...секта з з грецької це школа, а ось фанатизм, це діагноз. " Душу й тіло " - фанатизм ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 18 хвилин тому, Бармалей сказав: все сами, слушая разных мошенников Мошенничество - это одна из разновидностей оружия, а мошенники зачастую позаканчивали всякие какадемии эфэсбэ и факультеты спецпропаганды ВИИЯ. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: Не все що якійсь чорт собі вигадав є наукою Ще раз - це ТА САМА наука, завдяки якій ви тут пишете. Не вважаєте її наукою - припиняйте тут писати ) Принцип той самий, що й з ловцями черепах )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Volodymyr Ariev · 1 год · У мене питання до Служба безпеки України - вам зараз роботи мало? Оточення президента організовує схеми пограбування енергетики і оборонки, кришує торгівлю з підсанкційним Іраном, постачає добрива з росії. Колишній міністр енергетики в уряді, який очолював нинішній міністр енергетики, три роки зривав програму захисту енергосистеми від рашистських обстрілів і зі співучасниками у корупційній схемі відправляв «двушку на москву». Генеральний прокурор і його перша заступниця мають найближчих родичів з російським паспортом, а сестра президентського друга Тимура Міндича спокійно проживає у москві в квартирі генерала, що працював в адміністрації путіна. Я вже про слуг народа з російськими звʼязками не кажу. Всього цього, ви в СБУ вперто не помічаєте. А от на підозру київським комунальникам за сніг і ожеледь у вас є і час, і натхнення. То може вам спочатку почитати закони фізики - їх у школі вчать: якщо після відлиги вдарив сильний мороз - то буде слизько всюди, незалежно від імені мера. А якщо згори ще нападало снігу 30 см за ніч - то колапс гарантований для будь-якого міста. Навіть якщо комунальники винні, то займатись ними точно не в компетенції служби безпеки воюючої країни, хіба вони накидали снігу і льоду вручну на замовлення ворогів. Можете так само видати підозру Ісааку Ньютону і Даніелю Фаренгейту за винахід сили тяжіння і досліди процесів замерзання води. Або займіться своєю справою і станьте службою безпеки України, а не столом замовлень офісу президента. 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, vadimv сказав: Ще раз - це ТА САМА наука, завдяки якій ви тут пишете. Не вважаєте її наукою - припиняйте тут писати ) Принцип той самий, що й з ловцями черепах )) Відчувається вплив релігійних фанатиків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: Відчувається вплив релігійних фанатиків Саме вони і розказують казочки про боженьку, безсмертну душу, свободу волі, мотивування розвиватися і виправдання недолугості ) Наука ж розказує про світ бездушних біороботів і детермінізм їхнього функціонування )) З якого витікає очевидний висновок: якщо якусь спільноту методично геноцидити протягом кількох поколінь - то на виході буде ось таке: Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, MaxS сказав: ІМХО. Все-таки варто 48 Вольт систему +сонце+інверторний генератор на резерв або додаткову зарядку щоб акуми від звичайного генича -ветерана заряджати за годину-дві коли зовсім дупа і сонця нема. Згоден. Сам так планував: коли частина автономки переїде в село, скласти з двох 314×8 одну 314×16 під міні СЕС. Для свого будинка - 48 мастхев, для квартири, якщо стаціонарно для сім'ї й "про комфорт", я теж за 48 В. Звісно, якщо є фінанси на комфорт. Але 48 В - це вже не "взяв і поніс". Для прикладу: 119 кг: www.nkon.nl/ua/nkon-ess-pro-51-2v-16-1kwh-thuisbatterij.html Мої 24-ки по 55 кг я ще можу без ліфта стягнути в машину, якщо доведеться тікати з міста, 110 то вже був би квест (я завжди планую справлятися в одну людську силу). Бо, як не раз писали: тиждень без світла в місті - і може не бути ні води, ні каналізації тощо. Взимку для цивільних це капці, влітку теж весело: кишкові спалахи й інша санітарна гидота. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз