Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

19 минут назад, DmiVady сказал:

3. Лише алкоголь
IQ у дитинстві: 99.3
IQ у 45 років: 98.8
Зміна: -0.5
В алкоголю майже нейтральний ефект.

Понял. Употребляю дальше.

• Лайк 2
  • Хаха 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Товарищи пенсионеры и комсомольцы, мыслите позитивно...кричите зелена гидота все украла...а если подумать позитивно - увеличилось количество миллионеров и миллиардеров среди украинцев

Цитата

Негативне мислення старить швидше за куріння, — дослідження

👧Стрес і постійний песимізм шкодять ДНК та організму

👧Лікарі радять мислити позитивно, практикувати усвідомленість і менше критикувати.

😂вот так вот!

Посилання на коментар

2 години тому, karbo сказав:

Гониш 🤣

Мова не про платність, а про дотримання рівня освіти. 

Так а я про шо. Обмеження доступу (виборка кращих) - це і є  дотримання рівня освіти.

Приберіть обмеження (допускайте на лекції всіх і всім видавайте дипломи) - і рівень освіти буде як у середній школі.

Що я й писав з самого початку.

5 годин тому, vadimv сказав:

Високий відсоток отримавших вищу освіту дискредитує саму ідею вищої освіти, яка по факту стає середньою.

Гроші і корупція до цього не мають жодного стосунку (безкоштовне читання лекцій і роздача дипломів може фінансуватисія державою або приватною особою).

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ks6 сказав:

Сер Ві́нстон Леонард Спенсер-Че́рчилль вас би підтримав 😁)))
Але його приклад показує: зберегти ясний мозок не завжди означає зберегти тіло.
Тож, якщо є бажання і після 50-ти ще років тридцять жити активним життям, не задихатися від підйому на десятий поверх, і тягати за цицьки нестареньких дівчаток тощо, то вже можна потихеньку переходити на чаї :pardon:

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 годину тому, Vladdi сказав:

Так їдь в Авдіївку, наприклад, або в сонячний Маріуполь, там нарешті вдихнеш повними грудями повітря свободи за поребриком і подалі від "режиму". Якщо встигнеш, звісно. Бо тебе одразу, як барана, запрягуть та потягнуть знову таки на фронт або ще кудись подалі. Але то вже буде не "режим", а "скрєпи".

коли ви востаннє були на окупованих територіях щоб так впевнено розказувати як там?

1 годину тому, vadimv сказав:

І все одно це буде не зовсім чистий експеримент, бо навіть у близнюків з однаковим набором генів вже з перших днів внутрішньоутробного розвитку будуть різні умови і на світ вони з'являться вже з різними стартовими можливостями. А далі й поготів...

у мене знайома народилася дівчинкою, а її брат хлопчиком, хоча вони й близнюки :lol:

1 година тому, vadimv сказав:

Я коли почав вивчати біографії таких англіків, як сер Річард Бренсон, або сер Річард Докінз, то зрозумів, що там є від чого забухати...

А ще почав вважати, що люблячі батьки, які віддають своїх дітей до британських навчальних закладів, або не в своєму розумі, або дуже не люблять своїх дітей.

тому ви й не англік і поїхали в Єгипет як біженець, а не колонізатор

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, рыбак сказал:

Зачем тебе та твоя освіта  была нужна , если ты тут , по твоим репликам , борешься с деменцией?

И судя по всему - безуспешно..

Зачем ты ставишь себе на полку книгу , не намереваясь ее читать ?- вспомни : зачем нужны книги  ?

Дружище, вот для чего Вы грубияните, что Вас так зацепило? Буду писать по-русски, если Вы не поняли, что это была шутка про деменцию, може так быстрее будет доходить. Я когда-то работал в системе совкового Газпрома, нас с коллегами по КБ вызвал небезизвестный Черномырдин, который был еще в то время замминистра  Газпрома. Его офис находился в г.Тюмень по адресу - ул.Советская д.101 Кабинет-приёмная Черномырдина был на 7-ом этаже, а не на 2-3 эт., как любят устраивать себе все начальники. Аэропорт в Тюмени называется Кольцово. А старое здание Газпрома в москве было 7-ми этажной сталинкой на Университетской, а министром был Динков.

П.С.  Библию не я принес в дом, и не мне ее аннигилироватьь

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 1
Посилання на коментар

51 хвилину тому, vadimv сказав:

Так а я про шо. Обмеження доступу (виборка кращих) - це і є  дотримання рівня освіти.

Приберіть обмеження (допускайте на лекції всіх і всім видавайте дипломи) - і рівень освіти буде як у середній школі.

Що я й писав з самого початку.

Гроші і корупція до цього не мають жодного стосунку (безкоштовне читання лекцій і роздача дипломів може фінансуватисія державою або приватною особою).

Знову погнав)))

Для отримання вищої освіти повинні бути в наявності адекватні знання, а не відсотки суспільства. 

В Україні дипломи видаються не за знання, а за гроші. 

Посилання на коментар

kim chen lhoran, 

Ты ваще нормальный? 

Я же тебе деменцию твою  лечу,  и судя по тому , что ты вспомнил какого то Мырдина и его адрес  , то  уже  есть результаты.

Это не грубость , а методика лечения.  И заметь , лечу бесплатно ,  не заставляя тебя ,  не принуждая  и не навязываюсь . Ты , кстати , своему невропатологу и психиатру  сколько платишь   ?

.слушай , а почему ты Москва написал с маленькой буквы , а Газпром - с большой. ?

Ээх, лечить тебя еще и лечить.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 години тому, kim chen lhoran сказав:

Ось, і на Білораші оголошена якась там мобілізація, чи може просто якійсь "просунуті" збори.

Теж так? :lol:

www.instagram.com/reel/DU7eXycDBMJ/

Посилання на коментар

1 годину тому, ks6 сказав:

https://www.facebook.com/reel/780963861716616

• Лайк 2
Посилання на коментар

хз правда ли, но интересно

Цитата

#ситуация 👀Черноморск! на Парусной ТЦК задержали, избили и залили газом парня. Оказался военный на реабилитации, документов не спросили. Приехали побратимы! одну машину заблокировали. остальных ТЦКашников ловят по городу. менты не могут определиться за кого они, разборки и поиски продолжаются - сообщают читатели

Посилання на коментар

31 минуту назад, US7IGN сказал:

Теж так? :lol:

Всеж  у нас, і на раші, і на білораші, і на  Польші ситуація різна. Декому це зрозуміло, декому ні. Щасливі такі люди, що мають дар об'єднувати окремі чорні плями в суцільну монолітну систему без жодних включень і виключень.

А у мене ось прийшов з фронту знайомий -  його так сильно контузило, що без жартів, зовсім перестав пиячити. Ніби комісували.

Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

у мене знайома народилася дівчинкою, а її брат хлопчиком, хоча вони й близнюки :lol:

Не пощастило хлопчику, тепер він всім винен по життю )

1 годину тому, US7IGN сказав:

ви й не англік і поїхали в Єгипет як біженець

Хіба в Єгипті є програма прийому біженців? ))

Посилання на коментар

1 час назад, рыбак сказал:

.слушай , а почему ты Москва написал с маленькой буквы , а Газпром - с большой. ?

А ви чому пишите масква з великої літери, так чіпляєтесь за усе московське і вдаєте шо не пам'ятаєте чорномирдіна, автора численних мемасиків. А то що я писав за міністерства - просто немає  більше звідки взяти, такого просто не може бути у інеті - бо написано з пам'яті. Я вживав це я доказ, а Ви не копенгаген

Тоді на околицях Тюмені були ще тротуари з дошок між хрущовками це був 1983-ий рік. А між бараками взагалі не було ніяких тротуарів,  і  ті бараки самі мешканці підпалювали з частотою - десь один штук на місяць. Але то був Тюмень обласний і ще ніяка Крайня північ, усього 300 км за  кол. Свердловськом,на полях навколо росла капуста; її поливали "Фрегати.

П.С. А біблію у свій час принесла мама, У неї ще був молитовник, який освячував сам Шептицький.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

1 година тому, karbo сказав:

Для отримання вищої освіти повинні бути в наявності адекватні знання, а не відсотки суспільства. 

Ще раз: навіть якщо якимось дивом у всіх будуть у наявності адекватні знання (припустимо, що всі ідіоти вимерли від пияцтва і ганжубасу), то вища освіта все одно втратить свою функцію - бути ознакою вищості. Ну от шо не ясно?  

1 година тому, karbo сказав:

Причому тут взагалі Україна і гроші...

• Лайк 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

зовсім перестав пиячити. Ніби комісували.

На парашці б за таке взагалі розстріляли

24 хвилини тому, vadimv сказав:

пощастило хлопчику, тепер він всім винен по життю

Ніт. Навпаки, вся сім'я його проблеми вирішує :lol:

24 хвилини тому, vadimv сказав:

Єгипті є програма прийому біженців?

А ви там по робочій візі чи вже громадянство отримали?:lol:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

А ви там по робочій візі чи вже громадянство отримали?:lol:

Подався на довгострокову резидентську візу )

Хоча тут є англіки, яким не влом роками кожні 2,5 місяці туди-сюди літати в Стамбул чи Анталію ))

Посилання на коментар

15 хвилин тому, vadimv сказав:

Ще раз: навіть якщо якимось дивом у всіх будуть у наявності адекватні знання (припустимо, що всі ідіоти вимерли від пияцтва і ганжубасу), то вища освіта все одно втратить свою функцію - бути ознакою вищості. Ну от шо не ясно?  

Вища освіта дає знання та навички, а не статусність.  Тобто готує високо кваліфікованих фахівців. 

Елітність, статусність йде в якості побічного продукту. Але не це визначально для вищої освіти.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

14 хвилин тому, vadimv сказав:
1 годину тому, karbo сказав:

Причому тут взагалі Україна і гроші...

Напряму, це дискредитація вищої освіти, бо замість навчати вони клепають дипломи за гроші.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Вища освіта дає знання та навички, а не статусність.  Тобто готує високо кваліфікованих фахівців. 

До чого?

До гламурного ярма зі стразами?

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, karbo сказав:

Вища освіта дає знання та навички, а не статусність.

Особливо це стосується Ліги плюща )

9 хвилин тому, ozor сказав:

До чого?

До гламурного ярма зі стразами?

До роботи в макдональдсі )

Цитата

Рівень неповної зайнятості (Underemployment): Це критичний показник, що відображає відсоток випускників, які працюють на посадах, що не потребують вищої освіти. На кінець 2025 року він зріс до 42,5% — найвищого рівня з 2020 року

• Хаха 1
Посилання на коментар

41 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

А ви чому пишите масква з великої літери, так чіпляєтесь за усе московське і вдаєте шо не пам'ятаєте чорномирдіна, автора численних мемасиків. А то що я писав за міністерства - просто немає  більше звідки взяти, такого просто не може бути у інеті - бо написано з пам'яті. Я вживав це я доказ, а Ви не копенгаген!

П.С. А біблію у свій час принесла мама, У неї ще був молитовник, який освячував сам Шептицький.

Так это же правописание за 1-й класс. Деменция ? 

В отличии от тебя я в России не батрачил , и в Москве никогда не был. Укрпатриоты - такие патриоты как ты - чем больше на Москву горбатился , тем тщательней будут уничижать ее сейчас .

Я слышал фамилию Черномырдин , но без понятия кто это , да и зачем это мне?

Ты можешь пояснить зачем мне твой Черномырдин  , Шептицкий вместе с теми адресами , что ты написал ?? 

А Шептицкий - это кто такой , кто ему вручил святость и  на каком основании , такой - же грешник как и он . И что значит святость и  " освячував" ?

Ты вообще понимаешь о чем ты строчишь или - абышопопало. ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Особливо це стосується Ліги плюща )

У тебе схиблене сприйняття світу 😂

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, karbo сказав:

У тебе схиблене сприйняття світу 😂

Теж мені новина )

Посилання на коментар

9 хвилин тому, vadimv сказав:

До роботи в макдональдсі )

Цитата

Рівень неповної зайнятості (Underemployment): Це критичний показник, що відображає відсоток випускників, які працюють на посадах, що не потребують вищої освіти. На кінець 2025 року він зріс до 42,5% — найвищого рівня з 2020 року

щось мені підказує що це ті хто нічому не навчилися і нічого не хочуть. ті хто їбашать - влаштовані :flag1:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...