kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Але ж і ціни ) особливо зараз, в Україні 🥶 Я раніше стейк їв як просто нормальну їжу, коли не вдома. А зараз, по цім цінам, я б на нього як на щось святкове дивився ))) В Іспанії звичайна яловичина коштує 15 євро, витримана від 25 до 90. Це за кіло, не за один стейк)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 28 хвилин тому, kkost сказав: В Іспанії звичайна яловичина коштує 15 євро, витримана від 25 до 90. Це за кіло, не за один стейк)))) Я все зрозумів - то не ціни винуваті, то мені треба просто трошки більше заробляти! ))) А поки що жити по старих лайфхаках: До речі, в теплих країнах і одежі треба менше, так? І фрукти-овочі в них там на ринках цілорічно свіжі ... тож можна домовитись, і те, що вдень не продалося(щоб на смітник не вивозили) забирати за копійки чи ще доплатять. З м'ясом звісно важкувато, але можна пацюків бити та рибалити на пірсі 😁 ))) Так і жити, за недорого )))) Пиздець, який я креативний з пляшки безалкогольного пива) бельгійці з 0 етанолу точно трошки найєбали 😉 Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Я все зрозумів - то не ціни винуваті, то мені треба просто трошки більше заробляти! ))) А поки що жити по старих лайфхаках: До речі, в теплих країнах і одежі треба менше, так? І фрукти-овочі в них там на ринках цілорічно свіжі ... тож можна домовитись, і те, що вдень не продалося(щоб на смітник не вивозили) забирати за копійки чи ще доплатять. З м'ясом звісно важкувато, але можна пацюків бити та рибалити на пірсі 😁 ))) Так і жити, за недорого )))) Пиздець, який я креативний з пляшки безалкогольного пива) бельгійці з 0 етанолу точно трошки найєбали 😉 а в Єгипті мабуть ще краще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 5 минут назад, US7IGN сказал: а в Єгипті мабуть ще краще Самі кращі Польскі. Раніше, як на жопінг туди їздили, часом на акції в Теско по декілька упаковок брали. В році так 18 му літрова банка менше 4х злотих коштувала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: а в Єгипті мабуть ще краще Там бармалєї, їх багато))) конкуренція біля ринку та на пірсах велика, мабуть) Ви в місцевого дізнайтесь, як воно там якщо, звісно, правду скаже 😉 В інтернетах ми всі успішні мільйонери ))) * хоча "гривневий мільйонер" звучить зараз так собі ... Змінено 52 хвилини тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому Дядьки. З якого мінімального віку потрібно вчити мову, якщо сім'я не білінгво? З чого краще почати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 16 хвилин тому, XL.pro сказав: Дядьки. З якого мінімального віку потрібно вчити мову, якщо сім'я не білінгво? З чого краще почати? 5-6-7 оточення, дитячи книжки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 6 хвилин тому, vbb сказав: 5-6-7 оточення, дитячи книжки 2 зарано? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: 2 зарано? у 2 то не вчення. там тільки оточення та спілкування, а де ж його взяти якщо бвтьки вдома не на мові спілкуються... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз