kkost Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Але ж і ціни ) особливо зараз, в Україні 🥶 Я раніше стейк їв як просто нормальну їжу, коли не вдома. А зараз, по цім цінам, я б на нього як на щось святкове дивився ))) В Іспанії звичайна яловичина коштує 15 євро, витримана від 25 до 90. Це за кіло, не за один стейк)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 28 хвилин тому, kkost сказав: В Іспанії звичайна яловичина коштує 15 євро, витримана від 25 до 90. Це за кіло, не за один стейк)))) Я все зрозумів - то не ціни винуваті, то мені треба просто трошки більше заробляти! ))) А поки що жити по старих лайфхаках: До речі, в теплих країнах і одежі треба менше, так? І фрукти-овочі в них там на ринках цілорічно свіжі ... тож можна домовитись, і те, що вдень не продалося(щоб на смітник не вивозили) забирати за копійки чи ще доплатять. З м'ясом звісно важкувато, але можна пацюків бити та рибалити на пірсі 😁 ))) Так і жити, за недорого )))) Пиздець, який я креативний з пляшки безалкогольного пива) бельгійці з 0 етанолу точно трошки найєбали 😉 Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Я все зрозумів - то не ціни винуваті, то мені треба просто трошки більше заробляти! ))) А поки що жити по старих лайфхаках: До речі, в теплих країнах і одежі треба менше, так? І фрукти-овочі в них там на ринках цілорічно свіжі ... тож можна домовитись, і те, що вдень не продалося(щоб на смітник не вивозили) забирати за копійки чи ще доплатять. З м'ясом звісно важкувато, але можна пацюків бити та рибалити на пірсі 😁 ))) Так і жити, за недорого )))) Пиздець, який я креативний з пляшки безалкогольного пива) бельгійці з 0 етанолу точно трошки найєбали 😉 а в Єгипті мабуть ще краще 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 минут назад, US7IGN сказал: а в Єгипті мабуть ще краще Самі кращі Польскі. Раніше, як на жопінг туди їздили, часом на акції в Теско по декілька упаковок брали. В році так 18 му літрова банка менше 4х злотих коштувала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: а в Єгипті мабуть ще краще Там бармалєї, їх багато))) конкуренція біля ринку та на пірсах велика, мабуть) Ви в місцевого дізнайтесь, як воно там якщо, звісно, правду скаже 😉 В інтернетах ми всі успішні мільйонери ))) * хоча "гривневий мільйонер" звучить зараз так собі ... Змінено 7 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Дядьки. З якого мінімального віку потрібно вчити мову, якщо сім'я не білінгво? З чого краще почати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 16 хвилин тому, XL.pro сказав: Дядьки. З якого мінімального віку потрібно вчити мову, якщо сім'я не білінгво? З чого краще почати? 5-6-7 оточення, дитячи книжки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 хвилин тому, vbb сказав: 5-6-7 оточення, дитячи книжки 2 зарано? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: 2 зарано? у 2 то не вчення. там тільки оточення та спілкування, а де ж його взяти якщо бвтьки вдома не на мові спілкуються... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 хвилин тому, vbb сказав: у 2 то не вчення. там тільки оточення та спілкування, а де ж його взяти якщо бвтьки вдома не на мові спілкуються... В моєму розумінні оточення - нейтіви або вільне знання з правильною вимовою, в такому випадку кожен з батьків розмовляє різною мовою (українська/англійська) і дитина підсвідомо стає білінгво. Але почув відповідь, дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 часов назад, XL.pro сказал: 2 зарано? у два - мова взагалі буде нейтивна - тоддлери (toddler)- геніїї лінгвістики Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 11 годин тому, DmiVady сказав: Чат-боти ШІ тупішають після тривалого спілкування з людьми, - дослідження Microsoft. У дослідженні було проаналізовано понад 200 000 діалогів за участю флагманських LLM, включаючи GPT-4.1, Gemini 2.5 Pro і DeepSeek R1. 😁))) Навіть ШІ вже зрозумів, що деградація - це шляїх до щастя. Ібо от монгія знанія многія пєчалі... На форум його запросити чи що, нехай собі деградує на здоров'я:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому (змінено) 7 годин тому, DmiVady сказав: До речі, в теплих країнах і одежі треба менше, так? Яка геніальна здогадка, ніхто ж про це раніше не казав ) 7 годин тому, DmiVady сказав: І фрукти-овочі в них там на ринках цілорічно свіжі ... тож можна домовитись, і те, що вдень не продалося(щоб на смітник не вивозили) забирати за копійки чи ще доплатять. Догонять і ще раз доплатять ) Там своїх забирателей і доїдателей валом )) 7 годин тому, DmiVady сказав: З м'ясом звісно важкувато Це хто таку дурню сказав? ) 7 годин тому, DmiVady сказав: але можна пацюків бити та рибалити на пірсі 😁 ))) Пацюків вже позбирали коти і собаки ) А от рибалити на пірсі - так, ніхто не забороняє )) 7 годин тому, US7IGN сказав: а в Єгипті мабуть ще краще 1. Дешевше, 2. Тепліше, 3. Світло не вимикають 7 годин тому, DmiVady сказав: Там бармалєї, їх багато))) Та порівняно з ТЦК це не бармалеї, а так - школота. 7 годин тому, DmiVady сказав: конкуренція біля ринку та на пірсах велика, мабуть) Аж один рибалка на місцевому пірсі, кацап. Якщо шо, можна притопити і списати на помсту за війну. 7 годин тому, DmiVady сказав: Ви в місцевого дізнайтесь, як воно там якщо, звісно, правду скаже 😉 От жеж правду кажуть, що кожен судить по собі... 7 годин тому, DmiVady сказав: В інтернетах ми всі успішні мільйонери ))) Так ото відучаємося казати за всіх. Змінено 21 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому (змінено) 7 годин тому, XL.pro сказав: Дядьки. З якого мінімального віку потрібно вчити мову, якщо сім'я не білінгво? Чим раніше - тим краще. 7 годин тому, XL.pro сказав: З чого краще почати? З колискових, дитячих віршиків, казок, мультиків, книжок, ютубу etc. А, і з іншомовного оточення, звісно ж. 6 годин тому, XL.pro сказав: 2 зарано? Зарано не буває. Дитина ще до народження чує звуки. 6 годин тому, vbb сказав: оточення та спілкування, а де ж його взяти якщо бвтьки вдома не на мові спілкуються... Я в дитинстві брав в телевізорі і книжках. Пізніше підключилися радіо і касети. 6 годин тому, XL.pro сказав: В моєму розумінні оточення - нейтіви або вільне знання з правильною вимовою Тут британці з такою кумедною "правильною" вимовою, шо ой ) Змінено 12 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому По Харькову массированной обстрел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Чим раніше - тим краще. З колискових, дитячих віршиків, казок, мультиків, книжок, ютубу etc. А, і з іншомовного оточення, звісно ж. Читав, що опимально з 13-14 років. Коли то робиться вже більш-менш усвідомлено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому (змінено) 41 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Навіть ШІ вже зрозумів, що деградація - це шляїх до щастя. То йому недоступні таки види щастя, як кислота, канабіс, кактуси, гриби тощо ) От воно і біситься )) 41 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Ібо от монгія знанія многія пєчалі... Бо то не "знанія", а майже суцільна брехня )) Змінено 2 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому (змінено) 11 хвилин тому, sergio сказав: Читав, що опимально з 13-14 років. Після 13-14 років вже не позбавитися від акценту. 11 хвилин тому, sergio сказав: Коли то робиться вже більш-менш усвідомлено. Згідно останніх наукових даних ніякого "усвідомлено" не існує. Існує тупо біоробот (автомат) з напханими в нього програмами. Різниця тільки і тому, хто чого туди напхає. Змінено 3 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз