US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, sergio сказав: На які саме? на британські. потрібен лише рівень англійської - посол output_progressive_8e56fb51-eb46-473f-831b-ef9fec1fee54.mp4 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 50 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: "Кількасот тисяч тих, хто рятує цю країну. За законом вони мають бути вічно молодими. Бо, в кращому разі, вони усі безвилазно в армії до 60 років. Війна надовго. За законодавством, вони мають відмовитися від шансів виховувати своїх дітей, від шансів на нормальне сімейне життя, від можливості допомогти своїм батькам у їхній старості", - пише військовослужбовець та політик Ігор Луценко на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", та продовжує: "Водночас більшість або ховається, або платить хабарі, або бронюється. Замість державної політики мобілізації — випадкові полювання на вулиці. І то тільки силами військових із ТЦК. У котрих для такої діяльності не вистачає ні повноважень, ні засобів себе захистити в разі нападу. Величезний поліцейський апарат настільки відвертий, що говорить такі речі, від яких голова йде обертом. Шеф Національної поліції України Іван Вигівський каже, що спільна робота поліцейських з ТЦК «негативно впливає на імідж поліції у суспільстві». Хто тоді має притягувати порушників (ухилянтів від призову) до відповідальності — невідомо. Хто тоді має здійснювати адміністративні затримання — невідомо. Військові — крайні. Вічно крайні, вічно молоді. Парламент ліквідував сам себе. Зате у держави є час моніторити платіж у 200 доларів між чоловіком і дружиною. Окремий клерк не лінується просити на 200 доларів переказу всередині сім'ї якісь документи. От би цих клерків до ТЦК. Ціни б не було. Ким замінити тих, хто воює? Мобілізованими. Чому не йдуть у військо ті, хто ще не пішов? Бо і їх не буде потім ким замінити. Замкнене коло. Утім, усі кола будуть замкнені, якщо посадовці бездіють. Посадовці бездіють люто. Ніхто не бажає розгрібати ту частину мобілізаційної політики, котра стосується армії. Левова частка наловлених тікає, просто не зразу, потім. Натомість нагору поступають цифри мобілізованих. Держава сором’язливо закрила статистику СЗЧ. Голову — в пісок. Чи отримали преференції ті командири, у яких не тікають новонабрані бійці? Не чув. Чи є якісь стимули для тих, хто вже багато років служить? Немає, навпаки — чим довше служиш, тим менше у тебе зарплата. Бо інфляція. Чи демонстративно залучено лідерів думок, поп-зірок до служби? Чи навпаки, їхніми глибокодумними дописами в соцмережах і публічними концертами шлемо сигнал усьому народові - що якщо ти маєш вплив і гроші, то служити не будеш? Чи по-справжньому встановлена зараз кримінальна відповідальність за втечу в перші місяці служби? Скільки СЗЧшників покарано — 1%? 2%, 3%? Думаю, що нічого не поміняється. Держава не візьметься за голову. Парламентарі раптово не знайдуть загублену совість, президент не розбереться в причинно-наслідкових. Тил гнитиме морально і далі. Але попри це все, ми нікуди не підемо з фронту. Те, що нас мало, ми компенсовуватимемо новими зразками зброї. Котрі самі ж нелегально робитимемо (і робили з самого початку війни) бо легально розробляти і виробляти зброю звичайному солдату — заборонено. Плювали ми на ці заборони. Насправді, втрати у нас невеликі, якщо не брати штурмові підрозділи. Десь на рівні гонщиків на перегонах у формулі 1. Ніхто ж не кидає цей спорт через ризик розбитися. І ми не кинемо. Триматимемо фронт, скільки б мало нас не було. Ми будемо битися до 60 років. А багато хто і після. Мусимо бути вічно молодими. Це точно не найгірша участь". І коментар звідти. Цитата 4 річниця . А пан Луценко так і не розібрався в причинах чому країна опинилася в такій важкій та ганебній ситуації . СЗЧ та "ухилянство " це відповідь безправного народу на СЗЧ та "ухилянство " політичних еліт. Які ухилилися від відповідальності , вже давно .Які самі себе забронювали ,мародерять країну ,відправлючи на смерть неугодних. А цитата "" Насправді, втрати у нас невеликі, якщо не брати штурмові підрозділи."" це мерзенне ганьбище. Бо саме в штурмові підрозділи відправляють всіх простих посполитих , в кого немає блатів чи грошей ,щоб отримати більш теплу тилову посаду . Я згадую своїх братів і товариша ,які загинули за пару місяців - декого навіть тіла не знайшли -навідміну від пана луценко ,який чомусь без подряпини воює четвертий рік . Може варто пану Луценку перевестися в штурмовий підрозділ рядовим бійцем ? І через пару місяців він зрозуміє ,чого люди ухиляються і йдуть в сзч . Якщо звичайно виживе . А чому б ні ? Втрати ж в пана Луценка незначні . Майже як в Зеленського... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому t.me/vanek_nikolaev/39325 Николаевский Ванек очень многа буков, но интересно...начиная с поста по ссылке и вниз... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 57 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Війна надовго чого? Змінено 4 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 хвилин тому, akineo сказав: чого? Президент України Володимир Зеленський балотуватиметься на другий термін, якщо на час виборів війна з Росією не закінчиться. Я не знаю, чи буду йти на вибори. Якщо буде війна і надалі — так, безумовно. Якщо буде мир, - не факт, що піду", - додав глава держави. Змінено 4 години тому користувачем Александр Аврамчук 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: Президент України Володимир Зеленський балотуватиметься на другий термін, якщо на час виборів війна з Росією не закінчиться. а якщо буде мир, йому не цікаво? звучить так, ніби пожежник Вовочка шукав пригод і став палієм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Президент України Володимир Зеленський балотуватиметься на другий термін, якщо на час виборів війна з Росією не закінчиться. Я не знаю, чи буду йти на вибори. Якщо буде війна і надалі — так, безумовно. Якщо буде мир, - не факт, що піду", - додав глава держави. то вже третій термін буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Президент України Володимир Зеленський балотуватиметься на другий термін, якщо на час виборів війна з Росією не закінчиться. Я не знаю, чи буду йти на вибори. Якщо буде війна і надалі — так, безумовно. Якщо буде мир, - не факт, що піду", - додав глава держави. Будуть вибори, перемога Зеленського, замир'я з кацапами, потім нова війна з ними, і піхвець залишкам України. Все, як сто років тому назад. Змінено 4 години тому користувачем Danylo Ivanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Україна розробила план ведення війни проти Росії з трьох пунктів, ключовими аспектами якого є закрите небо, економічний тиск на РФ та стабілізація фронту. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram міністра оборони України Михайла Федорова. як вам такий план? потужно? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому чергові потужні дії влади по вдосконаленню мобілізації. нічого нового. боротьба з ІПСО. Росія використовує помилки при мобілізації для роздмухування паніки всередині країни, навіть задіюючи штучний інтелект. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Tagesschau, "Безумовно, є багато викликів з ТЦК, але також є багато дезінформації, багато ШІ (штучного інтелекту – ред.) Росія зробила це спеціально, щоб максимально показувати, що Україна всіх бусифікує, хоча це не є чистою правдою", - заявив Зеленський. За словами глави держави, важливо розуміти, що ворог використовує будь-яку помилку чи складну ситуацію для роздмухування паніки всередині країни. "Міністерству оборони доручено прояснити це питання (мобілізації - ред.), знайти більш технологічний підхід. Побачимо, як впорається міністр. Ми будемо підтримувати їх у будь-який спосіб", - додав президент. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Ірина Верещук, після того як зайняла посаду заступниці керівника ОП Зеленського, придбала у 2024 році новий будинок під Києвом та у 2025 році квартиру у центрі Львову. Оформила все на 75 річних свекра та свекров. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, hause сказав: Ірина Верещук, після того як зайняла посаду заступниці керівника ОП Зеленського, придбала у 2024 році новий будинок під Києвом та у 2025 році квартиру у центрі Львову. Оформила все на 75 річних свекра та свекров. справжя українка, забезпечила безбідну старість свекровам. що в цьому поганого? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: то вже третій термін буде Там скиглення змінюється в тональності від того, хто дав чергового копняка та дози коксу. То "піду", то "не піду". То "нехай партнери визначаться, чи йти мені, чи ні". Якщо слухати, то й самому можна на ці гойдалки присісти "Яка різниця, що кричить голова, якою грають у футбол?" © Трамп план покаже Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Трамп план покаже «Не секрет: перемовини йдуть непросто, але ми точно рухаємося вперед і підходимо до моменту, коли всім сторонам буде потрібно ухвалювати остаточні рішення – продовжувати цю війну або переходити в мир. Сподіваюся, що справедливість усе ж таки переможе. Завдяки дипломатичним зусиллям і підтримці наших партнерів, передусім США, ми крок за кроком наближаємося до результату», – зазначив Кирило Буданов. www.president.gov.ua/news/kirilo-budanov-peremovini-jdut-neprosto-ale-mi-ruhayemosya-v-102993 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Скільки будановців перейшло на роботу в ОП за ним? Ким з "своїх" він посилив свої позиції в ОП за цей час? Відповіді на ці питання наведуть на наступну думку ))) Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Скільки будановців перейшло на роботу в ОП за ним? Ким з "своїх" він посилив свої позиції в ОП за цей час? Відповіді на ці питання наведуть на наступну думку ))) тут все неоднозначно. наприклад з кожної попередньої команди за мною далі та вище йшли не більше 10%... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, US7IGN сказал: на британські. потрібен лише рівень англійської - посол output_progressive_8e56fb51-eb46-473f-831b-ef9fec1fee54.mp4 Донт пуш зе хорсес© Але непам"ятаю хто сказав:" Єдине, що наші злодії англійською добре вміють розмовляти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 минут назад, DmiVady сказал: Скільки будановців перейшло на роботу в ОП за ним? Ким з "своїх" він посилив свої позиції в ОП за цей час? Відповіді на ці питання наведуть на наступну думку ))) Та мені щось здається, що підриви мусорів його розробка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, sergio сказав: Донт пуш зе хорсес© Але непам"ятаю хто сказав:" Єдине, що наші злодії англійською добре вміють розмовляти. так це ж суб'єктивне судження. уявіть що потужний ваш старший брат ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, US7IGN сказал: так це ж суб'єктивне судження. уявіть що потужний ваш старший брат ... Це не моє судження. Чи маю значок копірайту кругом тулити?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, sergio сказав: Це не моє судження. Чи маю значок копірайту кругом тулити?! де я казав що воно саме ваше? будь-яке судження є суб'єктивним 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: де я казав що воно саме ваше? будь-яке судження є суб'єктивним 😉 Я не літаю(рус. витаю) в таких тонких матеріях.Одне питання, де би бабла роздобути 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Одне питання, де би бабла роздобути не знаю. для мене бабло завжди бонусом було головне робити щось цікаве 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, US7IGN сказав: тут все неоднозначно. наприклад з кожної попередньої команди за мною далі та вище йшли не більше 10%... Я теж не збираюся робити навіть судження (не кажучи вже про оцінки) доки він не стане в явну опозицію до потужно простроченого та незламно легітимного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 3 години тому, US7IGN сказав: на британські. потрібен лише рівень англійської - посол output_progressive_8e56fb51-eb46-473f-831b-ef9fec1fee54.mp4 Щось мені Віталік Кличко згадався, і незліченна купа дебілів, що прокидалися серед ночі, щоб не прогавити пряму трансляцію боксу і завзято рукоплескали кумиру, а згодом тупо реготали, коли Віталік двох слів до купи скласти не міг, намагаючись хоч якось компенсувати свою недолугість, комплекси меншовартості, та дитячі травми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз