Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, Бездомный сказал:

пан  має смак жо збоченнь

Это ты со своими вагинами збочинец.

А я, как разведчик - должен знать настроение врага.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

23 минуты назад, DimaF сказал:

Это ты со своими вагинами збочинец.

А я, как разведчик - должен знать настроение врага.

вагіни - то хіба збочення  ? :crazy:

тоді Біблію писали збрченці

До ефесян 5:22 UBIO

Дружини, коріться своїм чоловікам, як Господеві, бо чоловік голова дружини, як і Христос Голова Церкви, Сам Спаситель тіла! І як кориться Церква Христові, так і дружини своїм чоловікам у всьому.

2 Тимофію.2

А  бабі навчати не дозволяю, ані панувати над чоловіком, але бути в мовчанні

а настрої в людожерів можуть змінитися івиключно в наслідку подій , аналогічних  описаним  Джеком Лондоном у оповідання "Атю їх !  Атю!"   

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

23 хвилини тому, DimaF сказав:

Слабак))

Я тут перечитал "Севфорум" за последнюю неделю, вата на серьёзных щах утверждает, что если бы пидо*ашка не напала на Украину в 22-м году, то Украина напала бы первой)

так ці п..ри ніколи "самі не починали". Хоч Афган взяти, хоч Фінляндію. Тільки німці встигли на пару тижнів раніше превентивний удар нанести. Якщо ці п...ри переживуть історичний цикл (чого я їм не бажаю), будуть в книжках писати, що спочатку Україна напала на Курську область.

• Лайк 5
Посилання на коментар

20 минут назад, MaxS сказал:

Тільки німці встигли на пару тижнів раніше превентивний удар нанести.

існує думка , що німці випередили кацапів на декілька годин - спіймали упротихід 

Посилання на коментар

30 минут назад, karbo сказал:

61.4 + 45.6 + 56.7 + 45.4 + 17.2 + 28.5 + 22.9 + 14.5 + 27.8 + 36.6 = 356.6 млрд USD

Отже, за десятиріччя США накопичили торговий дефіцит з Канадою на суму приблизно 356.6 мільярдів доларів США

да Трамп слишком  добрый, шо там с той Канадой панькаться, захватить за три дня, да и все. Там же все понаехи за длинным канадским долларом, а в США он длинее, это во первых. Ну а во вторых кто там из тех понаехов воевать будет, индусы что ли, или украинские ухылянты, да никто, разбегутся, не говоря уже о том, что их в целом там мало.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, MaxS сказав:

будуть в книжках писати, що спочатку Україна напала на Курську область.

так вони вже і так написали що на кацапомовних в Криму та на сході бандерівці напали

Посилання на коментар

4 минуты назад, Бездомный сказал:

Дружини, коріться своїм чоловікам, як Господеві, бо чоловік голова дружини, як і Христос Голова Церкви, Сам Спаситель тіла! І як кориться Церква Христові, так і дружини своїм чоловікам у всьому.

И подорвали ЧАЭС.........

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, Оконщик сказав:

да Трамп слишком  добрый, шо там с той Канадой панькаться, захватить за три дня, да и все. Там же все понаехи за длинным канадским долларом, а в США он длинее, это во первых. Ну а во вторых кто там из тех понаехов воевать будет, индусы что ли, или украинские ухылянты, да никто, разбегутся, не говоря уже о том, что их в целом там мало.

Китай за своїх впишеться

Посилання на коментар

11 хвилин тому, DimaF сказав:

Слабак))

Я тут перечитал "Севфорум" за последнюю неделю, вата на серьёзных щах утверждает, что если бы пидо*ашка не напала на Украину в 22-м году, то Украина напала бы первой)

Може й слабак) Але це реально про економію часу життя і ресурсу мозку. Вважаю недоцільним витрачати цей ресурс на психічно хворих, політзалежних та просто довбнів. Дивлюся на долоню: лінія життя в мене ж ніяк не по лікоть :pardon:

А дивитися та читати кацапів... Я свого часу більше ніж півтора року, окрім їхніх технічних каналів, моніторив усі враження по нашим хлопцям та техніці на "Судоплатові" й інших каналах російських безпілотних систем. Потім ще «Рубікон» додався. Відео гарні, позитивні, і реально допомагають стабілізувати психіку та підсилити сон. Дивився все це тверезим і без заспокійливого.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, DmiVady сказал:

А дивитися та читати кацапів... Я свого часу більше ніж півтора року, окрім їхніх технічних каналів, моніторив усі враження по нашим хлопцям та техніці на "Судоплатові" й інших каналах російських безпілотних систем. Потім ще «Рубікон» додався. Відео гарні, позитивні, і реально допомагають стабілізувати психіку та підсилити сон. Дивився все це тверезим і без заспокійливого.

Тем не менее, нужно)

• Сумно 1
Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

так вони вже і так написали що на кацапомовних в Криму та на сході бандерівці напали

колись давно - ~ у 90 - му я цікавився підручниками історії срср різних років другу .

так от - їх майже кожні десять років ( а іноді частіше переписують до невпізнаваності ) 

про прутіна нащадки  теж казатимуть

оказался наш отец , не отцом а сукою (с)

це ж вже було 

Посилання на коментар

1 час назад, karbo сказал:

Ти тупий до неймовірності бевзь 

Дозволь мені не витрачати на тебе залишки мого часу 😂

Иди на*** , эмигрант херов

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Иди на*** , эмигрант херов

Чергове гімно хотіло пристати, але засохло і відвалилося 😂

Посилання на коментар

Наступний аспект - ракета уражає цех у стіну, після чого можливо спостерігати два окремих спалахи, безпосередньо під час влучання, та трохи згодом з іншої сторони будівлі.

Посилання на коментар

5 годин тому, XL.pro сказав:

А нам говорили, що Фламінго не існують (с)

А ще кажуть, що із шести долетів 

лише один.

Мабуть порохоскоти.

Вішати їх треба.

Посилання на коментар

4 години тому, DimaF сказав:

Дурачок номерной, и в чем Порох не прав был??

В тому, что поверил в мудрость народа.

Посилання на коментар

1 час назад, Tochkin сказал:

за Польщею (сюрприз)

вот тут вопрос не столь однозначный...Польша была и наверно есть самый главный лобист Украины в ЕС

Посилання на коментар

4 години тому, Бездомный сказав:

порох готувався саме для того ?

Звільнив 2/3 окупованих територій.

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

До речі, навіщо потужні відкрили другий фронт з незламними? :lol:

Мінус мусор(300), наскільки зрозумів. 

Посилання на коментар

2 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Можна вже конкуренцію складать. ChatGPT все накодив:lol:

Telegram_p9OQiQdNgK.thumb.png.3465b68336fb5e1f78ce0fe037a0becd.png

Що це? 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Що це? 

Бот, відстежує оголошення на olx.

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

багато українців крім робочих професій зможуть на рівних працювати з європейцями без знання мов і європейских норм?

Насправді багато. Ну і знання мов і норм це НЕ константа. 

Посилання на коментар

4 часа назад, sergio сказал:

На его месте должен  был быть я. ©

Цитата

Колишній прокурор Миколаївської області Дмитро Казак, який виїхав у Швецію через суд домігся підвищення пенсії до 156,7 тис. грн на місяць

👧Рішення набуло чинності після того, як Пенсійний фонд подав апеляцію із запізненням більш ніж на рік, через що провадження навіть не відкрили. Пенсію йому перерахували за старою формулою: 80% від заробітку, причому врахували нарахування, а не фактичні виплати. 

👧Вийти на пенсію він зміг ще у 32 роки завдяки оформленій інвалідності, що знову підняло питання судового збільшення виплат для колишніх прокурорів.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...