Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Як спроба Зеленського ліквідувати НАБУ та САП у липні 2025 року відобразилась на програму МВФ? 📑 У звіті прямо згадується криза літа 25-го року, коли спробували провести закон, що обмежував незалежність ключових антикорупційних інститутів. ⚛️Плюс великий корупційний скандал в «Енергоатомі». Тому в документі МВФ вказано проста вимога: ‼️збереження абсолютної незалежності НАБУ, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Вищого антикорупційного суду. 🤬Будь-які спроби обмежити їхні повноваження — це автоматична зупинка фінансування. 💁♂️Також серед маяків є реформа Рахункової палати для контролю за донорськими коштами і завершення реформи Бюро економічної безпеки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 години тому, sergio сказав: Скільки вже можна одне і те саме постити?! 🤦♂️ Ой бля, що я бачу в вашій відповіді!? Ностальгія - картинка з КОБу ))) Я вважав що цей кацапський проєкт неадекватів вже давно помер) Пам'ятаю їм ще у 2010-х роках, коли вони набирали адептів в секту, їм показувати де в картинці схиблено, порушено причинно-наслідкові зв'язки, притягнуто за вуха штучну ієрархію тощо ... ще той компот у головах, коротше Глянув, а вони, КОБівці, досі живі, навіть на форумі тисяча психів зарегена, тайні знання, як правити світом, коли не бачать санітари))) Можете приєднатись, там ще цікаві картинки є: dotu.org.ua/glavnaya/o-kob-vkrattse?utm_source=chatgpt.com Хоча там вуха ФСБ торчали ще тоді 😉 * і чому я не здивований з того, хто це сюди притяг? ))) Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 годин тому, миг сказав: такі як Баклан і блазень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 годин тому, karbo сказав: твій За відомою адресою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 годин тому, Бездомный сказав: Я бачив одне Блазень офіційно визнав збиття. Тобто усі точно не долетіли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, ks6 сказав: У Вас половина текстов про Порошенко. Что - то личное? Не, звичайний придурок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Бармалей сказав: 🤣 На конкретном вопросе обосрался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: На конкретном вопросе обосрался. в Вашем возрасте это вполне нормально...но вот хвастаться и заявлять об этом...тут как бы не все хорошо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому Мій єдиний гріх, що я друг президента, — Міндіч Втім підозрюваний у справі про корупцію в "Енергоатомі" каже, що після того, як Зеленський став президентом, з ним практично не спілкувався. що він мав на увазі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Мій єдиний гріх, що я друг президента, — Міндіч Втім підозрюваний у справі про корупцію в "Енергоатомі" каже, що після того, як Зеленський став президентом, з ним практично не спілкувався. що він мав на увазі? Немає у нього більше друзів (с) анекдот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Немає у нього більше друзів (с) анекдот може це сарказм був? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз