Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Як спроба Зеленського ліквідувати НАБУ та САП у липні 2025 року відобразилась на програму МВФ?

📑 У звіті прямо згадується криза літа 25-го року, коли спробували провести закон, що обмежував незалежність ключових антикорупційних інститутів.
⚛️Плюс великий корупційний скандал в «Енергоатомі». 

Тому в документі МВФ вказано проста вимога: 

‼️збереження абсолютної незалежності НАБУ, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Вищого антикорупційного суду. 

🤬Будь-які спроби обмежити їхні повноваження — це автоматична зупинка фінансування. 

💁‍♂️Також серед маяків є реформа Рахункової палати для контролю за донорськими коштами і завершення реформи Бюро економічної безпеки.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, sergio сказав:

Скільки вже можна одне і те саме постити?! 🤦‍♂️

Ой бля, що я бачу в вашій відповіді!? Ностальгія - картинка з КОБу :lol:))) Я вважав що цей кацапський проєкт неадекватів вже давно помер)
Пам'ятаю їм ще у 2010-х роках, коли вони набирали адептів в секту, їм показувати де в картинці схиблено, порушено причинно-наслідкові зв'язки, притягнуто за вуха штучну ієрархію тощо ... ще той компот у головах, коротше :crazy:
Глянув, а вони, КОБівці, досі живі, навіть на форумі тисяча психів зарегена, тайні знання, як правити світом, коли не бачать санітари)))

Можете приєднатись, там ще цікаві картинки є:

dotu.org.ua/glavnaya/o-kob-vkrattse?utm_source=chatgpt.com

Хоча там вуха ФСБ торчали ще тоді 😉

* і чому я не здивований з того, хто це сюди притяг? :lol:)))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

12 годин тому, Бездомный сказав:

Я бачив одне

Блазень офіційно визнав збиття.

Тобто усі точно не долетіли.

Посилання на коментар

3 години тому, ks6 сказав:

У Вас половина текстов про Порошенко. Что - то  личное?

Не, звичайний придурок.

Посилання на коментар

2 години тому, Бармалей сказав:

🤣

На конкретном вопросе  обосрался.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

На конкретном вопросе  обосрался.

в Вашем возрасте это вполне нормально...но вот хвастаться и заявлять об этом...тут как бы не все хорошо...

Посилання на коментар

Мій єдиний гріх, що я друг президента, — Міндіч

Втім підозрюваний у справі про корупцію в "Енергоатомі" каже, що після того, як Зеленський став президентом, з ним практично не спілкувався.

що він мав на увазі? :-) 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Мій єдиний гріх, що я друг президента, — Міндіч

Втім підозрюваний у справі про корупцію в "Енергоатомі" каже, що після того, як Зеленський став президентом, з ним практично не спілкувався.

що він мав на увазі? :-) 

Немає у нього більше друзів (с) анекдот 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Немає у нього більше друзів (с) анекдот 

може це сарказм був?  

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, kim chen lhoran сказав:

Це ж то яки європейськи політики булу у Дніпрі, я за них розпитував?

Це ви про пана Петровського? Який у буремні 90-ті мав творчий псевдонім "Алік-Нарік"?
Він не зовсім европейський політик, скоріше зовсім не політик ) 
Як гадаєте, на фото до чинного президента (фото середини грудня 2018 року і це одне з фотосесії) аби кого запускають? :crazy:

1834270911_.png.03b3e3c74fab7357613b577e66289541.png

Від рекету до томосу: хто такий Нарік поряд з президентом

• Хаха 1
Посилання на коментар

@Дощ, все як любите)))

НАБУ та САП тримали людину 5 років на лаві підсудних, а сьогодні відмовились від звинувачень, бо сфабрикували справу — Станіслав Броневицький 

5 років тому посадовця «Укрзалізниці» Золотарьова схопило НАБУ за нібито закупівлю обладнання за неконкуретними цінами. За цей час людині зіпсували репутацію, вкрали шматок життя, а зараз просто відмовились від обвинувачень. Ні Кривонос, ні Клименко – керівники НАБУ та САП – за це не понесли жодної відповідальності. 

«Це не єдина справа НАБУ-САП, в якій прокурор може відмовитися від підтримання обвинувачення. У суді багато справ, на які чекає схожа доля. Далі буде», — написав колишній прокурор САП Станіслав Броневицький.

Фабрикація справи проти посадовця «Укрзалізниці» – це наслідок послідовних спроб НАБУ взяти структуру під контроль. Службу економічної безпеки підприємства очолює ексдетектив Бюро Михайло Риковцев. За нього «Укрзалізниця» продовжує приносити збитки державі. Лише на закупівлях дизпалива, вугілля і вагонів компанія втратила 77,4 млн грн та попалась на співпраці з росіянами.

Заступником Риковцева працює ще один колишній детектив Тарас Лікунов. А прикриває його – сестра-«активістка», членкиня правління Центру протидії корупції Олени Щербан. Обидва НАБУшники попередньо звільняли під себе посади, організувавши підозри керівникам структурних підрозділів «Укрзалізниці».

Україна Online | Підписатись

• Хаха 2
Посилання на коментар

Знакомого подгребли. 55 лет. Пару метров до работы не дошел. Показал документы, не в розыске, предложили проехать уточнить пару вопросов. Прошел комиссию сразу и все. Но не понятно, что дальше, уже месяц как никуда не могут пристроить, вроде уже и первую зарплату начислили. И домой не пускают и никуда не отправляют. Думал что в таком возрасте не берут, потому и смело документы показал.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, ks6 сказав:

Знакомого подгребли. 55 лет. Пару метров до работы не дошел. Показал документы, не в розыске, предложили проехать уточнить пару вопросов. Прошел комиссию сразу и все. Но не понятно, что дальше, уже месяц как никуда не могут пристроить, вроде уже и первую зарплату начислили. И домой не пускают и никуда не отправляют. Думал что в таком возрасте не берут, потому и смело документы показал.

у нього були інші варіанти? 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

у нього були інші варіанти? 

Хто ж зараз на роботу без гранати ходить? :lol:

Посилання на коментар

16 минут назад, ks6 сказал:

уже месяц как никуда не могут пристроить

6 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

вроде уже и первую зарплату начислили.

Ну так пусть радуется))

Посилання на коментар

suspilne.media/1251376-zelenskij-zaproponuvav-klimkinu-kilka-napramiv-podalsoi-spivpraci/

Це партнери простату лагідно промацали? Завтра ще пороху прем'єром попрацювати запропонує :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

Хто ж зараз на роботу без гранати ходить? :lol:

Чому студент Оксфордського університету захотів кухоль пива під час іспиту

Згідно з однією студентською байкою одного разу в Оксфордському університеті студент під час іспиту захотів кухоль пива, пославшись на давню традицію вузу. 

Оскільки в XVIII столітті в університеті така традиція дійсно існувала, кухоль студенту подали. Але екзаменатор не залишився в боргу: він згадав про ще одну давню традицію Оксфорда і оштрафував студента за те, що він з'явився на іспит без шпаги.

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, US7IGN сказав:

suspilne.media/1251376-zelenskij-zaproponuvav-klimkinu-kilka-napramiv-podalsoi-spivpraci/

Це партнери простату лагідно промацали? Завтра ще пороху прем'єром попрацювати запропонує :lol:

А Олега Гладковського на оборонку поставлять? 😁)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Це ви про пана Петровського? Який у буремні 90-ті мав творчий псевдонім "Алік-Нарік"?
Він не зовсім европейський політик, скоріше зовсім не політик ) 
Як гадаєте, на фото до чинного президента (фото середини грудня 2018 року і це одне з фотосесії) аби кого запускають? 

Там на фото мабуть ваш  дніпровський клір, мабуть вони і готували списки запрошених. Яка там тоді була на місці ситуація вже мабуть неможливо розібратись. Може  серед ваших єпископів ще є один драгділер, але то не означає що порошенко кришував дніпровську каморру. Говорити можна багато чого: наприклад, навіть поговорювали, що він підплачував за просування церкви, яку очолює український митрополит Єпіфаній. 

Але для мене головне зараз перемога України без возвеличення ролі всіх політиків, я і проти Зеленського нічого не збираю, бо це може зіпсувати імідж України у світі.

За якось такого дніпровського святошу-наркоділера я щось чув, але тепер сутности тих речей зовсім не пригадую. Але я не піарник порошенка, був би піарником ліпив би на форумі щось типу такого:

Безш8.jpg

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

30 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Там на фото мабуть ваш  дніпровський клір, мабуть вони і готували списки запрошених. 

Всіх, хто підходить до президента, перевіряє служба безпеки президента.
Без "мабуть". У мене з цього приводу все. Далі - самі)

Але ви можете виправдовувати свої вподобання як хочете)

Я у 19-му році голосував за ПОПа не тому, що не знав про його зв'язки чи якось особливо гарно до нього ставився(в мене до нього свої рахунки, які він досі не закрив). На той момент такий хитрий політик на чолі держави мене більш-менш влаштовував. Я рятував себе і родину від альтернативи популістів та ідіократії, від того трешака, що зараз бачу за вікном… (

Але друзям, які співпрацювали з Блоком Панамських Патріотів, я ще перед виборами сказав: ПОП програє через свою жадібність і нерозбірливість. У тому числі й через цей зашквар.
Вам та ПОПу від дніпровських пісенька :) (написана була на замовлення пана Петровського): https://www.youtube.com/watch?v=_CCHnfJK9pY

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...