Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 часов назад, рыбак сказал:

"Дональд Трамп вместе с пасторами со всей страны помолился в Белом доме.

Видео опубликовал помощник президента США Дэн Скавино.

Среди прочего, молились за то, чтобы Бог «продолжал давать нашему президенту силу, которая ему необходима, чтобы вести нашу великую нацию»."--

.сборище псевдо- христианских пастырей  и государственных слуг еврейской веры Моисея.

масквабадський сатанат , який через храми вербує прихожан на есвео - кращий ?:crazy:

вас влаштовує "святий"  андрій боголюбський ?:crazy:

вас влаштовує , що полтавська битва "раптом"  відбулася за три дні до закінчення найдовшого за 30 років православного поста ? :crazy:

вас влаштовує , що масквабадським  сатанатом рулить  самозванець - поцреарх - "дивом воскресший" вор в законі  іваньков-япончик ? :crazy:

е.т.с. ?:crazy:

вішати на ліхтарях кацапських попів  масквабадського сатанату   - то надто гуманно для них .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, kkost сказав:

Ну тут теж деякі дуже розумні хати та машини купують на гроші позичені в "делаверських" компаній. На моє питання - А чи є в вас документи про погашення того займу?, на мене як на дебіла подивилися. Аж ніяково стало.

Делавер ще працює? Якось після 90-х вони пропали з ринку, де пристойні люди справи роблять.
Світ стає все тіснішим.
Нещодавно читав, що дядьків навіть по ангільському розкатували, щось вони там гарно вкрали.
Здивувало, що нашим правоохоронцям звідти інфу видали ... якось прям дуже здивувало. :pardon:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

10 часов назад, рыбак сказал:

И тут один америко- еврей заявляет :

"Кит Келлог считает, что Штаты должны захватить иранский остров Харг.".

Почти вся нефть Ирана идет через этот остров . 

В чем же загадка.

Оказывается , что течение в Заливе идет против часовой стрелки , т.е .от острова Харт по побережью арабов.

Ко всему прочему , там еще преобладание ветра , вродь Шаман его звут , который дует на северо - запад.

Т.е . нефтяное пятно, в случае удара по терминалу на острове,  очень быстро дойдет до арабских заводов воды, что приведет к краху всех арабских стран Залива. 

Американцы заранее заготовили себе Венесуэлу и смогут ставит нефть хоть по 200  уе.

Плюс арабское бабло потечет в Амерские банки.

В этой ситуации у Китая надежда только на нефть из РФ.

Поэтому Трамп и советует Зеленскому  быстрее договариваться о мире с Кремлем. Потому что будет поздно и условия поменяются .

Подытожив все сказанное прихожу к следующему

Американо- еврейская компания с наскоку Иран не захватила , но  учитывая , что у них главная цель Китай и гегемония в мире , то  и затяжной конфликт в Заливе их устроит вполне. Китай отрезан от основного снабжения нефти . От России он может получить лишь ок 1/3 своих потребностей  и вполне возможно , что цена на нефть  будет дорогой , ведь на рынке не одни китайцы покупают , в таком режиме в Китая проблемы в экономике появятся через год , а то и меньше.  В Европе цены тоже прыгнут вверх и промышленность и деньги потекут в Америку. 

Вопшем план у америко- евреев  может вполне сработать . Но не факт .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

15 минут назад, рыбак сказал:

Подытожив все сказанное прихожу к следующему

Американо- еврейская компания с наскоку Иран не захватила , но  учитывая , что у них главная цель Китай и гегемония в мире , то  и затяжной конфликт в Заливе их устроит вполне. Китай отрезан от основного снабжения нефти . От России он может получить лишь ок 1/3 своих потребностей  и вполне возможно , что цена на нефть  будет дорогой , ведь на рынке не одни китайцы покупают , в таком режиме в Китая проблемы в экономике появятся через год , а то и меньше.  В Европе цены тоже прыгнут вверх и промышленность и деньги потекут в Америку. 

Вопшем план у америко- евреев  может вполне сработать . Но не факт .

в умовах дефіцита нафти , кацапський танкерний тіньовий флот  перетворюється у ласу здобич

Посилання на коментар

7 годин тому, US7IGN сказав:

ua.news/ua/world/rada-es-ukhvalila-zakon-pro-skorochennia-vikidiv-na-90-do-2040-roku

Тут я довго думав і так і не придумав. Завтра буду ще думати...

Як ця мета співпадає з виробництвом автомобілів на двс

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, akineo сказав:

цікаво чиє бабло?)

І куди воно їхало )

Клятий Порошенко :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

міндічей? 

Тепер це бабло Орбана. 😺

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, sergio сказал:

Тепер це бабло Орбана. 😺

ждем сво от зе))) и повод есть и европейские партнеры могут поддержать и рыжий клоун занят...как все красиво слаживается

Всё будет Украина!!!

Посилання на коментар

38 минут назад, sergio сказал:

Тепер це бабло Орбана. 😺

до виборів "розважатиметься на всі гроші"

я , как раненый зверь ,

напоследок чудил 

выбил окна и дверь 

вон - балкон уронил

• Лайк 1
Посилання на коментар

46 минут назад, Бармалей сказал:

ждем сво от зе))) и повод есть и европейские партнеры могут поддержать и рыжий клоун занят...как все красиво слаживается

Всё будет Украина!!!

Там потужна армия, тысяч двадцать. 

А Токай у них отменный, не то, что Закарпатские подьебки. 😛

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Там потужна армия, тысяч двадцать. 

Сама потужна таємна зброя - провести референдум по приєднанню до Угорщини. Ще й Львівська область підтягнеться :lol:

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

Сама потужна таємна зброя - провести референдум по приєднанню до Угорщини. Ще й Львівська область підтягнеться :lol:

Ні. Lwów to Małopolska. 💪

Пи. Си. Нефіг робити, сижу "Емігранти" читаю, сто років тому написано, але, як про зараз. 

IMG_20260306_095427.jpg

Посилання на коментар

13 годин тому, миг сказав:

,він працює добре розумом.

Спочатку один потужний та незламний жартує про живіт Орбана. Це звісно ж було смішно. Пару хвилин. Але потім Угорщина блокує надання Україні фінансової допомоги від ЄС на суму 90 млрд., євро. Може через цей жарт, а може і ні. Але напевне це був найдорожчий жарт в історії КВК.

Потім наша бідося продовжує жартувати, вкидаючи фразу про те, що якщо хтось не розблокує надання цих мільярдів євро, то він передасть його адресу ЗСУ… і нехай вони йому дзвонять! З якого хендехоху в його безумовно світлій та максимально геніальній голові народилась думка, що ЗСУ більше нема чим зайнятися, як замінити собою МЗС, я не знаю. Може просто погано спав? Буває. Орбан це парирує фразою: «Ми силою зламаємо українську нафтову блокаду». Угу... Мамкін взломщик!

Хоча… Можливо спочатку очільник Угорщини ляпнув про «зламаємо блокаду», а вже потім бідося відповіла «дам адресу ЗСУ»… Невідомо, хто був перший. Але сьогодні зʼявилася новина, що Орбан зробив наступний крок, а саме в Угорщині були затримані інкасаторські авто «Ощадбанку» із десятками мільйонів євро та доларів. Нуууууу… Я не знаю, що варто зробити у відповідь? Наприклад з Банкової може пролунати телефонний дзвінок і хтось максимально потужний крикне в слухавку «Вітька – піська» і кине її. Варіант? Цілком…

Добрий ранок!

Ну що, понавыбирали придурков на квэне...

• Хаха 1
Посилання на коментар

17 минут назад, sergio сказал:

ну таке - на смак та колір , фломастери різні - ніколи не розумів вин з високим вмістом цукру

угори мають  реваншистські претензії до всіх сусідів  навколо - наслідки того , що у великих війна  минулого угри весь  час обирали  бік  зла - тобто    сторони , яка зазнала нищівної поразки 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

ну таке - на смак та колір , фломастери різні - ніколи не розумів вин з високим вмістом цукру

угори мають  реваншистські претензії до всіх сусідів  навколо - наслидки того , що у великих війна  минулого угри весь  час обирали  бік   сторони , яка зазнала нищівної поразки 

Румунія від них теж чималий шмат земля від них отримала. 

Головне дешевийй Токай не купляти, свого часа, як буди там проїздом купили, щось по 4500-4800, форінтів за пляшку. 

Посилання на коментар

6 минут назад, sergio сказал:

Румунія від них теж чималий шмат земля від них отримала. 

Головне дешевийй Токай не купляти, свого часа, як буди там проїздом купили, щось по 4500-4800, форінтів за пляшку. 

найкращий Токай , який я куштував - массандрівський  Білий мускат червоного каменю 

бабське пойло

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, sergio сказав:

Ні. Lwów to Małopolska. 💪

Пи. Си. Нефіг робити, сижу "Емігранти" читаю, сто років тому написано, але, як про зараз. 

IMG_20260306_095427.jpg

Тут теж про це readli.net/vne-zakona-lp/

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Спочатку один потужний та незламний жартує про живіт Орбана. Це звісно ж було смішно. Пару хвилин. Але потім Угорщина блокує надання Україні фінансової допомоги від ЄС на суму 90 млрд., євро. Може через цей жарт, а може і ні. Але напевне це був найдорожчий жарт в історії КВК.

Потім наша бідося продовжує жартувати, вкидаючи фразу про те, що якщо хтось не розблокує надання цих мільярдів євро, то він передасть його адресу ЗСУ… і нехай вони йому дзвонять! З якого хендехоху в його безумовно світлій та максимально геніальній голові народилась думка, що ЗСУ більше нема чим зайнятися, як замінити собою МЗС, я не знаю. Може просто погано спав? Буває. Орбан це парирує фразою: «Ми силою зламаємо українську нафтову блокаду». Угу... Мамкін взломщик!

Хоча… Можливо спочатку очільник Угорщини ляпнув про «зламаємо блокаду», а вже потім бідося відповіла «дам адресу ЗСУ»… Невідомо, хто був перший. Але сьогодні зʼявилася новина, що Орбан зробив наступний крок, а саме в Угорщині були затримані інкасаторські авто «Ощадбанку» із десятками мільйонів євро та доларів. Нуууууу… Я не знаю, що варто зробити у відповідь? Наприклад з Банкової може пролунати телефонний дзвінок і хтось максимально потужний крикне в слухавку «Вітька – піська» і кине її. Варіант? Цілком…

Добрий ранок!

Ну що, понавыбирали придурков на квэне...

людину з кварталу можна випхати але квартал з людини ні 

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Європейська правда

В Угорщині заявили, що вважають "погрозою" заяву Зеленського про Орбана і ЗСУ

Новини — Четвер, 5 березня 2026, 18:05 — Ірина Кутєлєва

Поділитись:

В угорському уряді вважають "відкритою погрозою" заяву президента України Володимира Зеленського, який раніше висловив сподівання на припинення блокування кредиту ЄС на 90 млрд "однією особою", натякаючи на угорського прем'єра Віктора Орбана.

Про це написав у своєму Х речник угорського уряду Золтан Ковач, повідомляє "Європейська правда".

Як зазначив Ковач, "погрози і шантаж" з боку Зеленського "вийшли далеко за межі будь-яких прийнятних норм".

"Коли хтось погрожує повідомити адресу людини українським солдатам лише тому, що вона не підтримує черговий пакет зброї на суму 90 мільярдів євро, це не дипломатія, а відкрита погро

Посилання на коментар

НТУ "ХПІ" збираються провести реконструкцію корпусу У2.

Університет оголосив тендер на на термомодернізацію корпусу вартістю 147 млн грн.

• Конфуз 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Володимир Зеленський вручив державні відзнаки діячам культури та волонтерам. Серед нагороджених - стендап-комік Василь Байдак

apostrophe.ua/lime/learn/chasi-zminilis-vasil-bajdak-pislja-nahorodi-vid-zelenskoho-zhadav-uchast-u-rozsmishi-komika.html

• Хаха 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, Бездомный сказал:

найкращий Токай , який я куштував - массандрівський  Білий мускат червоного каменю 

бабське пойло

Бував я в тих підвальчиках на дегустації років 20 тому. А потім в фірмовому магазинчику з ящичек прикупили різного. Херес теж а них непоганий був. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Бував я в тих підвальчиках на дегустації років 20 тому. А потім в фірмовому магазинчику з ящичек прикупили різного. Херес теж а них непоганий був. 

сухий  Херес - то чоловічий смак 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...