Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 години тому, sergio сказав: Пиляв раз амічний холодильник. Спочатку був невеликий спалах, а потім такий штин, що ближче двох метрів фіг підійдеш до нього. Короче забив місце пропилу дерев"яним кілком і так спихнув на брухт. А саме паршиве, що крім шнура живлення мідяхи в ньому не було. 😟 А я ним жиркомбінаті налагоджував аміачні компресори. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 7 годин тому, Canton сказав: Раз. 🥶 Пане, невже я так погано поводився за вашої відсутності, що ви вирішили напустити на мене потік свідомості свого дружбана? Вирішення РФ власних справ і захист її інтересів у Балтійському регіоні, як на мене, важко логічно пов'язати з треком розлюднення українців внутрішньою українською пропагандою. Не лякайте мене... Якщо ще й ви в цій темі втратите логіку та критичне мислення, то... 😞 Зберіться. Ви сильна людина, тож тримайтеся! 💪 Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Конвертний геноцид. Чому Рада саботує закони МВФ після підозр від НАБУ www.pravda.com.ua/articles/2026/03/12/8025068/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, dvr002 сказав: якесь затишшя перед бурею мабуть зараз А у Харкові рано вранці над головою літали шахеди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, DmiVady сказал: Пане, невже я так погано поводився за вашої відсутності, що ви вирішили напустити на мене потік свідомості свого дружбана? У меня сегодня радость - я сегодня сделал гадость...(С) 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Canton сказав: У меня сегодня радость - я сегодня сделал гадость...(С) Що, знайшлися кошти задонатити на дрони перехоплювпчі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Конвертний геноцид. Чому Рада саботує закони МВФ після підозр від НАБУ www.pravda.com.ua/articles/2026/03/12/8025068/ ***ові поради... Тому робота українського політичного керівництва мусить бути підпорядкована тому, щоб шукати джерела надходження фінансів у країну. По-перше, йдеться про розблокування великого кредиту на 90 мільярдів євро від Європейського Союзу. По-друге, про швидке виконання умов для того, щоб отримати допомогу від МВФ та за програмою Ukraine Facility Plan. а мало бути - потужна влада має піти на***, а патріоти (не ті хто вмирають за Україну) робити все щоб країна самостійно, оптимально та ефективно почала відновлюватися та боротися за існування. але поки патріоти (ті хто воюють) підтримують потужну владу ціною власного і чужого життя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, Canton сказав: У меня сегодня радость - я сегодня сделал гадость...(С) якщо вода та електрика є для пралки то не проблема взагалі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 минут назад, Vinsol2009 сказал: Що, знайшлися кошти задонатити на дрони перехоплювпчі? Угу...ты слыхал, как седня утром бахнуло...чутка и я приложил стараний, шоб погромче было 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, US7IGN сказал: якщо вода та електрика є для пралки то не проблема взагалі Воды - хоть залейся...в некоторые дни по тонне забирают в располагу..."березовская" жила...лучше чем в бутылке... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 25 хвилин тому, Canton сказав: У меня сегодня радость - я сегодня сделал гадость...(С) "Doing bad things to bad people makes us feel good." © Hannibal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Як Rozetka стала лідером e-commerce: інтерв'ю з власниками - Економічна правда share.google/QiavrYwscFzHuepGZ Після зустрічі з Зеленським 23 лютого 2022 року я з круглими очима за кермом рятував дітей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, DmiVady сказав: Але то таке. Повернімося до "патріотизму та патріотів". Тобто ваше формулювання можна записати так: "Справжній патріот - не той, хто просто ототожнює себе з країною, а той, хто готовий заплатити за неї власним життям, часом і долею та долучився до ЗСУ". Це буде повним визначенням у вашому розумінні чи варто ще щось додати? Патріотизм - це взагалі річ суб'єктивна. От є людина, яка з патріотичних почуттів щось робить для своєї країни і щиро вважає, що вона приносить користь, а в реальності навпаки - приносить шкоду. То це патріот чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 часов назад, Александр Аврамчук сказал: це оптимістичний сценарій. коли буде кінець війни? Мабуть, коли придумають залізну відмазку для своїх ідіотів. Головний рупор рашні - Соловйов-Шапіро вже промацував підходячу темку: типу і землі вже захопили більше ніж у 2-гу Світову - то для чого далі тягнути волинку? А захоплювати Європу зараз взагалі немає ніякого сенсу. Населення там мобільне, швиденько звалять куди подалі, або в Таїланд, або хоч і до Бразилії доберуться. А з тих, що залишаться на місці також ніякої користі - ні Гулаги ними заселяти, ні ліс рубати, ні тунели попід гірськими хребтами на БАМ'і прорубувати вже нема сенсу, та і так китайці там незабаром самі будуть хазяйнувати. Ще чого доброго пенсії доведеться сплачувати місцевим інвалідам. Змінено 2 години тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: От є людина, яка з патріотичних почуттів щось робить для своєї країни і щиро вважає, що вона приносить користь, а в реальності навпаки - приносить шкоду Я кажется знаю одного...туточки пасется... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 56 минут назад, Vinsol2009 сказал: А я ним жиркомбінаті налагоджував аміачні компресори. Та то побутові холодильники чсстарі, ьещкомпресорні ,, хоча і зараз такі зустрічаються типу мінібари. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 29 минут назад, Canton сказал: Я кажется знаю одного...туточки пасется... кацапський воєнний злочинець з тризубом на аватарці ? знаю такого . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) уражено нафтоперекачувальну станцію з перекачки нафти на порт Новоросійськ Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Сетка наработал, столько и получил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 годин тому, рыбак сказав: Исходя из этой ветки форума , то больше всего патриотов- писателей это бывшие холуи и прислужники советов, и не только они сами , а и их предки , о чем сами же тут и пишут. Ни они , ни их дети воевать за Украину не станут . Чем больше " ненавидит " в текстах москалей, чем больше трупов и трупоедства ,чем больше лозунгов и национального пафоса , тем больше прислуживал и прогибался под красными хозяевами , они рабы в поколениях , ими и сдохнут. Все они в прошлом русскоязычные и скоро стали "мовными " патриотами. Такое впечатление, что они намеренно своими текстами и своим существованием дискредитируют патриотизм. Вполне возможно ,что они на крючке в кгб и пытаются отмазаться в эфире. Читаючи цю гілку форуму складається стійке враження, що більшість з тих, що в своїх дописах тут демонструють зневагу до українців та України, -- працюють на окупантів частини території України або як "корисні ідіоти" або за гроші. Цілком ймовірно, що вони на гачку фсб росії, або діючі агенти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 39 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Патріотизм - це взагалі річ суб'єктивна. От є людина, яка з патріотичних почуттів щось робить для своєї країни і щиро вважає, що вона приносить користь, а в реальності навпаки - приносить шкоду. То це патріот чи ні? Це людина з розладнаним логічним і критичним мисленням. Або просто людина з різними психічними розладами. Якщо сказати нетолерантною мовою - довбойоб з ініціативою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 51 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Патріотизм - це взагалі річ суб'єктивна. От є людина, яка з патріотичних почуттів щось робить для своєї країни і щиро вважає, що вона приносить користь, а в реальності навпаки - приносить шкоду. То це патріот чи ні? Нет. Если физически здоров и не записался в ЗСУ, то все движения ниочем. Да, полезен, да , не враг, возможно очень хороший человек, но не патриот. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Сезонное обострение... как это развидеть? А еще кешбек на бензус на подходе... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Це людина з розладнаним логічним і критичним мисленням. Або просто людина з різними психічними розладами. Якщо сказати нетолерантною мовою - довбойоб з ініціативою. Ну я б так не поспішав з висновками. Бо може через рік виявитись, що люди, яких ви вважали патріотами, робили зовсім протилежне. Людям властиво помилятися. З різних причин. В тому числі, наприклад, в результаті впливу пропаганди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому (змінено) 21 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Ну я б так не поспішав з висновками. Бо може через рік виявитись, що люди, яких ви вважали патріотами, робили зовсім протилежне. Людям властиво помилятися. З різних причин. В тому числі, наприклад, в результаті впливу пропаганди. А если еще и гос концепция "патриотизма" поменяется... Короче - "сядуть усе"(С) Змінено 37 хвилин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз