рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, Александр Аврамчук сказал: таки з цієї ситуації виграє тільки росія У Америки основные конкуренты Китай и Европа, против них конфликт и нацелен войной в Заливе, а Иран Израилю "муляет ". Трумпу лишь предлог. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, US7IGN сказав: Нацбанк продовжує розпродаж валюти з резервів для стримування девальвації гривні — Мінфін share.google/EuBZfiwxcqoNl3k5r За форумом слідкують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, kkost сказав: За форумом слідкують. я в тому не дуже розуміюся, але поміняв сьогодні трохи по 44,2 і нову угоду уклав не в гривні ) мабуть тому що я дуже релігійна людина і In God We Trust 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 57 минут назад, Canton сказал: А причем тут Воткинск к Нептуну и "фламинго"? Их там не стояло... тобто воткінськ уражено томагавком ? і кацапи те не визначили ? там би галасу було Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: мабуть тому що я дуже релігійна людина і In God We Trust 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 13 минут назад, Бездомный сказал: тобто воткінськ уражено томагавком Хуягавком... Понимающим людям все давно известно... Одно скажу - ракет там не было...от слова совсем... Змінено 3 години тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, DmiVady сказав: Ще ні) але ... Так, дивився в суботу підсумки тижня. Виходить, понад мільярд спалили, не викупаючи, і понад вісім мільярдів - за пару місяців (перший тиждень січня - то таке). ЗВР - 53–54 млрд, і далеко не всі вони реально можуть бути використані. Але ж ніхто нудної весни й не обіцяв Я б зараз ще щільніше крутив рекламу: як вигідно вкладатися в гривневі ОВДП ))) В мене вже років десять гроші в гривні не водяться (хіба операційка якась), як і операції загалом в Україні:) Звісно, я міг би позлорадствувати і розказувати який я вумний, але ні. Мені таке підказали моделі, коли ChatGPT ще і в помині не було Змінено 3 години тому користувачем Dmitriy_S 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, Dmitriy_S сказав: В мене вже років десять гроші в гривні не водяться (хіба операційка якась), як і операції загалом в Україні:) Звісно, я міг би позлорадствувати і розказувати який я вумний, але ні. Мені таке підказали моделі, коли ChatGPT ще і в помині не було Це тому, що ваші моделі не вміють грошами користуватись) але то таке ... Ви - вумний) *Спробуйте дати їх жінці-єврейці. Вона впорається значно краще, ніж ваші "модельної зовнішності". 😉 Змінено 1 година тому користувачем DmiVady додано) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 годин тому, Canton сказав: проте зміг розбомбити і московський Кремль, і Ахаха 🤣🤣🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 57 минут назад, Canton сказал: Хуягавком... Понимающим людям все давно известно... Одно скажу - ракет там не было...от слова совсем... а що ж на відео прилетіло ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: Це тому, що ваші моделі не вміють грошами користуватись) але то таке ... Ви - вумний ) п'ять шлюбів - показник непересічного розуму що з першого разу було не ясно ? Змінено 24 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 хвилин тому, Бездомный сказав: п'ять шлюбів - показник розуму завидуйте молча (с) вам так не буде (с) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому sud.ua/uk/news/ukraine/355948-v-ukraine-gotovyat-vosstanovlenie-raboty-aeroportov-minrazvitiya-sozdalo-rabochuyu-gruppu Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому США пустишка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: sud.ua/uk/news/ukraine/355948-v-ukraine-gotovyat-vosstanovlenie-raboty-aeroportov-minrazvitiya-sozdalo-rabochuyu-gruppu Авіакомпанія "Фламіндіч"? Рейси тільки на Москву? А скільки грошей під це виділено? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: sud.ua/uk/news/ukraine/355948-v-ukraine-gotovyat-vosstanovlenie-raboty-aeroportov-minrazvitiya-sozdalo-rabochuyu-gruppu таке враження, що намагаються створити ілюзію, що війна колись закінчиться. але ні - не закінчиться. Цитата Львівський аеропорт вже готують до запуску цивільних авіарейсів 21.04.2025 постійно вкидають НАДІЮ, а по факту - винищення Змінено 43 хвилини тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 35 хвилин тому, akineo сказав: таке враження, що намагаються створити ілюзію, що війна колись закінчиться. але ні - не закінчиться. постійно вкидають НАДІЮ, а по факту - винищення В дубайовці ж ще літають www.bbc.com/news/articles/crl4gxgkkylo Змінено 8 хвилин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 20 хвилин тому, US7IGN сказав: sud.ua/uk/news/ukraine/355948-v-ukraine-gotovyat-vosstanovlenie-raboty-aeroportov-minrazvitiya-sozdalo-rabochuyu-gruppu мабуть не знают куди ше зайві гроші витратити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 13 хвилин тому, akineo сказав: таке враження, що намагаються створити ілюзію, що війна колись закінчиться. але ні - не закінчиться. постійно вкидають НАДІЮ, а по факту - винищення це як підготовка до шашликів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому Рудий продовжує запалювати. США не мусять допомогати Україні, бо вони далеко знаходиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому (змінено) 1 час назад, kkost сказал: вам так не буде (с) а нам так і не треба Змінено 25 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз