Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Вам би аби вибори швидше. Тільки вас на ті вибори кацапи не запросять. Там вам робити нічого. Та не буде ніяких виборів. Я вже багато разів писав, Зеленський - останній президент України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Так а результат який ви хочете отримати? Повністю зруйновану країну, з знищеною економікою, всю в боргах, заселену пакистанцями, сирійцями та іншими бармалєями? не важно что я хочу если у меня нет рычагов влияния на процессы...важно, что сдача (на мой взгляд) приведет к еще большим жертвам и худшим последствиям - сдача крыма турчиновым и ко, а так же парашенкой части донбасса тому подтверждение... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 годин тому, Canton сказав: Якби тільки саке... Хоч і саке буває доволі пристойним, мені таке траплялося. Вже не перший рік читаю тему й розумію, що самураї гідні свого сьогуна Фейсбучне кліпове мислення, хаос замість послідовної думки, нездатність чітко висловлювати й сприймати складні речі, втрата навички вибудовувати логічні ланцюжки, постійне перескакування між темами, звичка реагувати на сигнал, а не на зміст. Тільки від них я чув це як образу: "Не треба бути таким розумним". Це, звісно, рівень. ))) Гадаю, і ви не так уявляли своє життя на пенсії, як на тій картинці. Але ще доведеться побігати. Може, навіть чимало. 🧘♂️ "Хотелось в рай, да чтоб без сдачи А вышло мордой в окоём Сыграй нам, сёгун, на сякухаче А мы с братками да подпоём" © Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз