Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Вам би аби вибори швидше. Тільки вас на ті вибори кацапи не запросять. Там вам робити нічого. Та не буде ніяких виборів. Я вже багато разів писав, Зеленський - останній президент України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Так а результат який ви хочете отримати? Повністю зруйновану країну, з знищеною економікою, всю в боргах, заселену пакистанцями, сирійцями та іншими бармалєями? не важно что я хочу если у меня нет рычагов влияния на процессы...важно, что сдача (на мой взгляд) приведет к еще большим жертвам и худшим последствиям - сдача крыма турчиновым и ко, а так же парашенкой части донбасса тому подтверждение... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 5 годин тому, Canton сказав: Якби тільки саке... Хоч і саке буває доволі пристойним, мені таке траплялося. Вже не перший рік читаю тему й розумію, що самураї гідні свого сьогуна Фейсбучне кліпове мислення, хаос замість послідовної думки, нездатність чітко висловлювати й сприймати складні речі, втрата навички вибудовувати логічні ланцюжки, постійне перескакування між темами, звичка реагувати на сигнал, а не на зміст. Тільки від них я чув це як образу: "Не треба бути таким розумним". Це, звісно, рівень. ))) Гадаю, і ви не так уявляли своє життя на пенсії, як на тій картинці. Але ще доведеться побігати. Може, навіть чимало. 🧘♂️ "Хотелось в рай, да чтоб без сдачи А вышло мордой в окоём Сыграй нам, сёгун, на сякухаче А мы с братками да подпоём" © Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) https://www.facebook.com/share/v/1JN2q5DAiB/ Дивно ментів не видно, якого хера той чувак ставав на темній дорозі за містом!! Змінено 3 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 часа назад, DmiVady сказал: Фейсбучне кліпове мислення, хаос замість послідовної думки, нездатність чітко висловлювати й сприймати складні речі, втрата навички вибудовувати логічні ланцюжки, постійне перескакування між темами, звичка реагувати на сигнал, а не на зміст. Whataboutism (дословно c англ. — «какнасчётизм»), whataboutery — тактика, основанная на дискуссионном приёме tu quoque (с лат. — «и ты тоже») или подмене тезиса — ответ на аргумент с помощью смены объекта обсуждения с целью сфокусировать внимание на том, что кто-то поступает неправильно[1][2]. Популяризировано журналом The Economist для описания использования этого приёма Советским Союзом в отношениях с Западным миром во время Холодной войны. Эта тактика применялась Советским Союзом в ответ на критику, когда ответ начинался с выражений «А как насчёт…» («What about…»), после чего следовало упоминание в какой-либо мере схожих событий в Западном мире, что оправдывало предмет критики путём использования смысловой подмены[3][4]. Тактика используется для того, чтобы заменить обсуждение одного вопроса обсуждением другого[5]. Нередко сопровождается ссылкой на двойные стандарты. В русском жаргоне такой приём называется «перевод стрелок»[6]. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз