Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

вони вже все це передбачили 

я не дивився це лайно. чим все закінчилося?

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

я не дивився це лайно. чим все закінчилося?

не дивився. просто прибило інтернетом  

Серіал «Слуга народу» (3 сезон) завершується тим, що Василь Голобородько, пройшовши через ув'язнення та боротьбу, перемагає на дострокових виборах. Він об'єднує Україну, запобігає розколу, а в фіналі транслюється оптимістичне послання про побудову нової, чесної держави, де народ стає справжнім джерелом влади. 

Основні підсумки фіналу:

Політична перемога: Партія «Слуга народу» отримує підтримку, а Голобородько залишається президентом.

Єдність країни: Усунуто загрозу розпаду України, яку штучно створювали олігархи.

Філософський фінал: Серіал закінчується надією на те, що українці змінили свідомість і більше не підтримуватимуть корупціонерів.

Фактично, третій сезон став підбиттям підсумків боротьби Голобородька проти старої системи, завершившись перемогою ідей чесності та реформ.

короче. шикарна лапша народу на вуха. по факту все навпаки.

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

але схоже людям завжди подобаються прості рішення :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

І де ж це стало в 10 раз гірше?

То в порошків же! Он як скиглять від безсилої люті.🙁

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, ashim1990 сказал:

То в порошків же! Он як скиглять від безсилої люті.🙁

Дебил йобаний, опять у тебя Порох виноват!?

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DimaF сказав:

може то був сарказм? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Вячеслав63 сказав:

А чому зараз повинно бути по-іншому, коли система не змінилася? Так і люди ж ті самі залишилися. Ну. може одних відштовхнули від корита, щоб самим дорватися. На виборах всі такі - "ми змінимо життя українців на краще", по факту - "ми змінили своє життя на краще". Тому повинна бути постійна ротація, щоб і інші якось долучилися до цього процесу. І бувших до влади знову не допускати, бо треба ж мати совість - дай і іншим покращити своє життя.😀

Так і люди ж ті самі залишилися.

Брехло.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал:

може то був сарказм? 

Не, это один из долбоебов, из секты свидетелей.....

• Лайк 2
Посилання на коментар

Тому повинна бути постійна ротація

Та ще й придурок.

Весільних фотографів побільше, замість професіоналів.

Дблблд.

Посилання на коментар

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

І де ж це стало в 10 раз гірше?

Просто ідіот, нема сенсу сперечатися.

• Лайк 1
Посилання на коментар

57 хвилин тому, US7IGN сказав:

а комусь настільки ж стало краще. будь-яка система завжди збалансована. не важливо яка система, важливо хто ти в ній :flag1:

Якщо ти в ній друзяка блазня....

Посилання на коментар

41 хвилину тому, ks6 сказав:

Без войны он скорее всего растерял бы рейтинг.

Что значит бы?

Он его растерял накануне.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, ashim1990 сказав:

То в порошків же!

А у гидоти стало краше .

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

я бачу що одного дня Буданов прийде до парламенту і скаже

наведений вами кейс цікавий лишень  в контексті прикладу , як кацапи етнічне українське прізвище Залізняк перетворили в кацапа Железнякова

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

37 минут назад, DimaF сказал:

• Лайк 1
Посилання на коментар

Поки нардеп "Юзік" Корявченков давав свідчення в НАБУ, в Іспанії знайшли його чудову віллу: дружина в істериці

informator.ua/uk/poki-nardep-yuzik-koryavchenkov-davav-svidchennya-v-nabu-v-ispaniji-znayshli-yogo-chudovu-villu-druzhina-v-isterici

• Хаха 2
Посилання на коментар

Переговорна "Санта-Барбара" без фіналу. Як у Зеленського готуються до нового етапу війни

www.pravda.com.ua/articles/2026/03/24/8026873/

Посилання на коментар

1 час назад, Александр Аврамчук сказал:

хто розрахував і вирішив про 3 роки? чому не 5? 

через три будет еще три-пять))) вам же новый бох залужный и Ко будучи на пьедестале говорили - 32-34 года

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 години тому, Вячеслав63 сказав:

Те, що написано з маленької нІ про що не каже, тому, що у вашому тексті явно було порівняння людей - "Ви ж пан із самого Лембергу, а не паровознюк із моєї рідної та улюбленої Полтавщини". Вже звикли, що кацапське"***ло" теж з маленької. То ви не помилилися з Полтавщиною і якось намагаєтеся викрутитися, а все було "по плану"? Вводите в оману форумчан свідомо?

Ні, я не помилився з Полтавщиною. "Паровознюк" у мене давно вживається як загальна назва, як позначення певного психотипу кугута, що живе чужим коштом. Тож якщо вам потрібне підтвердження, перечитайте мої попередні пости в цій темі: я це там давно пояснив, і не раз.

Те, що це тригерить, не дивно. Цей дисфемізм саме для того й сконструйовано: щоб лемінги частіше дивилися в дзеркало й бодай трохи рефлексували. Іноді навіть ставали людьми, які думають. 😉

Ви влізли в чужу розмову, не розуміючи ні контексту, ні сенсів. Тож утримайтеся від звинувачень на кшталт: "і якось намагаєтеся викрутитися" чи "Вводите в оману форумчан свідомо?".

Такі примітивні маніпуляції полубітних ботів застаріли ще років п’ятнадцять тому і вже давно не працюють :)

Можете навіть попросити вибачення, якщо вистачить духу. :pardon:

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Александр Аврамчук сказав:

Серіал «Слуга народу» (3 сезон) завершується тим, що Василь Голобородько, пройшовши через ув'язнення та боротьбу, перемагає на дострокових виборах. Він об'єднує Україну, запобігає розколу, а в фіналі транслюється оптимістичне послання про побудову нової, чесної держави, де народ стає справжнім джерелом влади. 

Основні підсумки фіналу:

Політична перемога: Партія «Слуга народу» отримує підтримку, а Голобородько залишається президентом.

Єдність країни: Усунуто загрозу розпаду України, яку штучно створювали олігархи.

Філософський фінал: Серіал закінчується надією на те, що українці змінили свідомість і більше не підтримуватимуть корупціонерів.

Фактично, третій сезон став підбиттям підсумків боротьби Голобородька проти старої системи, завершившись перемогою ідей чесності та реформ.

короче. шикарна лапша народу на вуха. по факту все навпаки.

що ж українці наробили? .. 

Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

Ні, я не помилився з Полтавщиною. "Паровознюк" у мене давно вживається як загальна назва, як позначення певного психотипу кугута, що живе чужим коштом. Тож якщо вам потрібне підтвердження, перечитайте мої попередні пости в цій темі: я це там давно пояснив, і не раз.

Те, що це тригерить, не дивно. Цей дисфемізм саме для того й сконструйовано: щоб лемінги частіше дивилися в дзеркало й бодай трохи рефлексували. Іноді навіть ставали людьми, які думають. 😉

Ви влізли в чужу розмову, не розуміючи ні контексту, ні сенсів. Тож утримайтеся від звинувачень на кшталт: "і якось намагаєтеся викрутитися" чи "Вводите в оману форумчан свідомо?".

Такі примітивні маніпуляції полубітних ботів застаріли ще років п’ятнадцять тому і вже давно не працюють :)

Можете навіть попросити вибачення, якщо вистачить духу. :pardon:

- рибу ловиш?

- ні, рибу ловлю.

- а, а я думав ти рибу ловиш (с) анекдот :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Дивний збіг. Трейдери масово уклали угоди на $580 млн за 15 хвилин до заяви Трампа, яка обвалила ціни на нафту

image.png.98c6a19de47bed6965fa062309a7b18c.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

вот наблюдаю замечательную картину, о киношке Слуга Нарида и о марафоне слышу постоянно только от порошков))) но все как один утверждают, что не смотрели и не смотрят и не будут смотреть😂...так забавно

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, Бармалей сказал:

вот наблюдаю замечательную картину, о киношке Слуга Нарида и о марафоне слышу постоянно только от порошков))) но все как один утверждают, что не смотрели и не смотрят и не будут смотреть😂...так забавно

Может, и не смотрели. А зачем? В методичке всё расписано.👍

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...