Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Дивний збіг. Трейдери масово уклали угоди на $580 млн за 15 хвилин до заяви Трампа, яка обвалила ціни на нафту

image.png.98c6a19de47bed6965fa062309a7b18c.png

та вже можна й закінчувати :flag1:

www.ynetnews.com/article/8eswq0j5z

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, ashim1990 сказав:

Может, и не смотрели. А зачем? В методичке всё расписано.👍

вам видніше. ви по ним живете. 

Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Можете навіть попросити вибачення

Это смешно было!

Посилання на коментар

49 хвилин тому, Бармалей сказав:

не смотрели

Смотрел, один эпизод, с картой.

Достаточно.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

- рибу ловиш?

- ні, рибу ловлю.

- а, а я думав ти рибу ловиш (с) анекдот :lol:

“Psychopaths are not crazy. They’re fully aware of what they do and the consequences of those actions.”
© Hannibal
:crazy:

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, DmiVady сказал:

“Psychopaths are not crazy. They’re fully aware of what they do and the consequences of those actions.”
© Hannibal

Логика психопата безукоризнена...превосходит логику условно здорового человека. Медицинский факт

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Canton сказав:

Логика психопата безукоризнена...превосходит логику условно здорового человека. Медицинский факт

тому і здається дивною більшості звичайних ідіотів :lol:

19 хвилин тому, DmiVady сказав:

© Hannibal

там йшлося про глухих, але ок, хай будуть психопати :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

33 хвилини тому, US7IGN сказав:

там йшлося про глухих, але ок, хай будуть психопати :lol:

Так і я не про анекдот з глухими :crazy:

• Хаха 1
Посилання на коментар

45 хвилин тому, Canton сказав:

Не зовсім факт, або зовсім не факт, але цікавого багато:

The relationship between trait psychopathy and emotional intelligence: A meta-analytic review.

Executive functions in psychopathy: a meta-analysis of inhibition, planning, shifting, and working memory performance

Читав також, що майже ідеальні кар'єрні військові з психопатів виходять, але не буду шукати, давно було.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Не зовсім факт, або зовсім не факт, але цікавого багато:

The relationship between trait psychopathy and emotional intelligence: A meta-analytic review.

Executive functions in psychopathy: a meta-analysis of inhibition, planning, shifting, and working memory performance

Читав також, що майже ідеальні кар'єрні військові з психопатів виходять, але не буду шукати, давно було.

ще в школі я прочитав цю книжку і моє життя змінилося :flag1:

www.yakaboo.ua/ua/genial-nist-i-bozhevillja.html

Посилання на коментар

4 години тому, DmiVady сказав:

Ні, я не помилився з Полтавщиною. "Паровознюк" у мене давно вживається як загальна назва, як позначення певного психотипу кугута, що живе чужим коштом. Тож якщо вам потрібне підтвердження, перечитайте мої попередні пости в цій темі: я це там давно пояснив, і не раз.

Те, що це тригерить, не дивно. Цей дисфемізм саме для того й сконструйовано: щоб лемінги частіше дивилися в дзеркало й бодай трохи рефлексували. Іноді навіть ставали людьми, які думають. 😉

Ви влізли в чужу розмову, не розуміючи ні контексту, ні сенсів. Тож утримайтеся від звинувачень на кшталт: "і якось намагаєтеся викрутитися" чи "Вводите в оману форумчан свідомо?".

Такі примітивні маніпуляції полубітних ботів застаріли ще років п’ятнадцять тому і вже давно не працюють :)

Можете навіть попросити вибачення, якщо вистачить духу. :pardon:

А для чого ув'язувати Поворознюка чи загальну назву "паровознюк" із Полтавщиною коли всі знають, що це кіровоградський феномен? Якось дивно б звучало "полтавський Гепа" чи "Допа". 

Дивна у вас любов до Полтавщини і її мешканців, коли ув'язуєте з нею цього персонажа.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

А для чого ув'язувати Поворознюка чи загальну назву "паровознюк" із Полтавщиною коли всі знають, що це кіровоградський феномен? Якось дивно б звучало "полтавський Гепа" чи "Допа". 

Дивна у вас любов до Полтавщини і її мешканців, коли ув'язуєте з нею цього персонажа.

Ще раз:

Цитата

Ні, я не помилився з Полтавщиною. "Паровознюк" у мене давно вживається як загальна назва, як позначення певного психотипу кугута, що живе чужим коштом. Тож якщо вам потрібне підтвердження, перечитайте мої попередні пости в цій темі: я це там давно пояснив, і не раз.

Те, що це тригерить, не дивно. Цей дисфемізм саме для того й сконструйовано: щоб лемінги частіше дивилися в дзеркало й бодай трохи рефлексували. Іноді навіть ставали людьми, які думають. 😉 

Посилання на коментар

По городу конкретно валят шахед метрах в двухста от ратуши попал.

t.me/raketa_rakety_de/37282

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

25 хвилин тому, US7IGN сказав:

ще в школі я прочитав цю книжку і моє життя змінилося :flag1:

www.yakaboo.ua/ua/genial-nist-i-bozhevillja.html

Не читав, тільки по верхах чув що "Рабінович наспівав" про теорії тощо
З того часу доволі багато було відкрито у доказовій медицині, тож можна порівняти, наскільки він був правий чи помилявся.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...