Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Путін може напасти на Європу вже цієї весни — російський диктатор думає, що його «вікно можливостей» закривається і треба діяти зараз, пише The Washington Post.

Для путіна ідеальний момент для початку війни проти Європи – до того, як:
• європейські країни повністю переозброяться, 
• Україна розробить нову зброю, здатну вражати цілі ще глибше в Росії, 
• поки Дональд Трамп, войовничо налаштований проти НАТО, перебуває в Білому домі.

Цитата

На американських авіаносцях USS Abraham Lincoln та USS Tripoli, розгорнутих в Аравійському морі, закінчується їжа, — USA Today

Моряки повідомляють про зменшення порцій та зниження якості їжі — умови служби стають дедалі складнішими.

«Їжа несмачна, її зовсім не вистачає, і ми весь час голодні. Моральний дух на рекордно низькому рівні», — анонімно заявляють військовослужбовці.

image.png.55c5ca778ae75a528bb4af84f70af445.png

image.thumb.png.f5a99deb352b7bd67394002c4fde502c.png

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

32 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

Брехня. Кому надо знают где и когда.

«-Это нога того, у кого надо нога!»

Посилання на коментар

1 час назад, Бездомный сказал:

а хто мене везтиме

- коли я на підпитку ? 

- коли я втомився у далекій дорозі ? 

- уважний штурман - друга пара уважних мотивованих очей - декілька разів сильно виручав 

- а як вона ппсників за хмари заганяє - то взагалі коррида :lol:-

мусара не люблять сперечатися з бабами

е.т.с.

я з дитинства пам'ятаю , як під час  кермування  сварилися батько з матір'ю , яка не мала водійського посвідчення.  

саме  тому моя баба водить авто і ми під час кермування - немов дві напівкулі одного мозку , навіть я , коли сам за кермом - подумки "раджуся" з її штучним аватаром в моїй голові  - в неї голова працює за інакшими алгоритмами  , ніж моя

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Із трьох сестер (одна з них моя жінка) самою придатною до водіння є середня - найбільш уважна, поміркована і з нормальним зором. Так от, подарував їй чоловік червону машинку (Авео), разом з правами. А їздити не подарував. Кільна днів я з нею їздив на місці штурмана, розказував і показував і розповідав історії зі своєї практики. Чому мене взяла в інструктори - бо я до того часу за багато років ще жодної машини не розбив і не кричав на неї.

Карочє, здавати назад вона так і не навчилася - постійно плутала право-ліво. Ту червону машинку розбила досить швидко - здавала назад і виїхала прямо комусь під колеса. Потім вилетіла на перехрестя на червоне світло і вщент розбила ще одну машину - Камрі. Чоловік був радий, що хоча б сама не вбилася. Після чого пересадив її на Прадо )

Отже який висновок. Жінки, які нормально їздять, звісно бувають. Одна на всю Німеччину. Якщо її батько з дитинства навчав їздити на Нюрбургрингу.

До чого тут жінки. Тут історія про двух чоловіків довьойобів - один подарував права, другий взявся вчити аби як, як наслідок - навіть назад здавати не могла. По суті ви злочинці, всі троє. 

По факту з досвіду і дружина і сестра і багато знайомих спокійно вчилися в автошколах, якщо автошкола нормальна то якість знань і інструкторів там дуже достойна. Якщо автошкола лайно (зазвичай сокові автоучкомбінати) то якість не дуже. Дружина здала з першого разу, без хабарів і тп. І це при тому що коли йшла вчитись то не впевнена була що зможе водити, ми просто вирішили спробувати. 

Так певний час саму за кермо не пускав, бо досвід треба наїздити, якісь нюанси і тп, але об'єктивно автошкола зробила свою справу гарно. 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, vadimv сказав:

Путін може напасти на Європу вже цієї весни — російський диктатор думає, що його «вікно можливостей» закривається і треба діяти зараз, пише The Washington Post.

• поки Дональд Трамп, войовничо налаштований проти НАТО, перебуває в Білому домі.

можна попросити китайців нагодувати :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

можна попросити китайців нагодувати :flag1:

іран ближче 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, loader сказав:

До чого тут жінки.

До того, що коли хтось попереду плентається 30-60 у лівому ряді, повертає направо з лівого ряду або наліво з правого, гальмує в підлогу перед поворотом - то в 90% за кермом виявляється жінка ) Це навіть в Іспанії працювало ))

Тут історія про двух чоловіків довьойобів - один подарував права, другий взявся вчити аби як, як наслідок - навіть назад здавати не могла.

Бо необучаєма, як 99,99% жінок ) 

По суті ви злочинці, всі троє. 

Більше половини присутніх на дорозі там взагалі не повинно бути. Це раз.

По-друге, який саме закон я порушив, цитату в студію.

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Canton сказав:

Хороший автомат умнее и быстрее любого среднестатистического водятла

Так, погоджусь. Я недовго користувався дизельним мерсом товарища. Так 9-тиступка дуже приємно мене здивувала, в усіх режимах. Ще й перемикання на кермі: дуже зручно, оцінив. Для білих людей зроблено) 

• Лайк 3
Посилання на коментар

39 минут назад, vadimv сказал:

В мясе черви!!! ©

• Хаха 2
Посилання на коментар

17 минут назад, DmiVady сказал:

Так, погоджусь. Я недовго користувався дизельним мерсом товарища. Так 9-тиступка дуже приємно мене здивувала, в усіх режимах. Ще й перемикання на кермі: дуже зручно, оцінив. Для білих людей зроблено) 

В мене мрії значно простіші. 😎 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

25 минут назад, vadimv сказал:

Бо необучаєма, як 99,99% жінок ) 

а  як же вони працюють у школі ? :crazy:

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

Так це давно відомий рецепт успіху: не вмієш вчитися - навчай інших )

Цитата

"He who can, does; he who cannot, teaches" is a famous maxim by George Bernard Shaw

Посилання на коментар

27 хвилин тому, DmiVady сказав:

мене електричний автомобіль приємно вразив роботою  :-)  і перемикати нічого не потрібно. крутний момент зразу передаеться на колеса без усіляких трансмісій.   не буду стерджувати для яких людей це зроблено, білих чи різнокольорових 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 3
Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

В мене мрії значно простіші. 😎 

перша проповідь Будди:

«Ось, ченці, благородна істина про стрес: Народження є стресовим, старіння є стресовим, смерть є стресовою; скорбота, плач, біль, страждання та відчай є стресовими; спілкування з нелюбом є стресовим, розлука з коханим є стресовою, не отримання бажаного є стресовим. Коротше кажучи, п'ять чіпляючих агрегатів є стресовими».

Однак, ви робите це поетапно і працюєте з того місця, де ви є. Є багато місця для зростання між відмовою від усіх бажань і постійним рабством перед ними

Є навіть багато хорошої карми в роботі над здоровими стосунками, романтичними чи іншими, і кар'єрою, що відповідає правильному способу життя.

Також вам потрібно мати бажання звільнення, щоб розвивати шлях в першу чергу. Це паливо для правильних зусиль, правильної рішучості/наміру. Бажання - це не те, від чого відмовляються з першого кроку." :flag1:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

мене електричний автомобіль приємно вразив роботою  :-)  і перемикати нічого не потрібно. крутний момент зразу передаеться на колеса без усіляких трансмісій.   не буду стерджувати для яких людей це зроблено, білих чи різнокольорових 

мені в тролейбусах і трамваях теж все подобається крім пасажирів :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

ще забули електричку 

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Так це давно відомий рецепт успіху: не вмієш вчитися - навчай інших )

нет ума - строй дома , ума нєт - иди в пед (с)

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Анекдот про грузина і автобус )

• Хаха 2
Посилання на коментар

11 минут назад, Бездомный сказал:

Сыбыр не отпускает)))

Посилання на коментар

13 минут назад, US7IGN сказал:

перша проповідь Будди:

«Ось, ченці, благородна істина про стрес: Народження є стресовим, старіння є стресовим, смерть є стресовою; скорбота, плач, біль, страждання та відчай є стресовими; спілкування з нелюбом є стресовим, розлука з коханим є стресовою, не отримання бажаного є стресовим. Коротше кажучи, п'ять чіпляючих агрегатів є стресовими».

Однак, ви робите це поетапно і працюєте з того місця, де ви є. Є багато місця для зростання між відмовою від усіх бажань і постійним рабством перед ними

Є навіть багато хорошої карми в роботі над здоровими стосунками, романтичними чи іншими, і кар'єрою, що відповідає правильному способу життя.

Також вам потрібно мати бажання звільнення, щоб розвивати шлях в першу чергу. Це паливо для правильних зусиль, правильної рішучості/наміру. Бажання - це не те, від чого відмовляються з першого кроку." :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Скромный прораб сказав:

«-Это нога того, у кого надо нога!»

Иди нах придурок .

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

пасажири про вас аналогічної думки  

Посилання на коментар

1 годину тому, DmiVady сказав:

После Хонды фрв с автоматом, мой аутлендер с ручным полная фигня 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...