US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, vadimv сказав: У толстоевского Головне щоб народ не почав запитувати нахіба йому така держава і влада взагалі і поліція серед іншого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 35 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Ага, полиция живёт по одной морали, а народ по другой . Это так не работает та мораль завжди одна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: та мораль завжди одна Важливе доповнення: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 минут назад, ks6 сказал: Нет. Весь тот набор молодежи в новую полицию был сугубо на бабках. 2015. Один из самых тяжелых в экономике, зарплаты на заводах аж 4, а в полиции со старта 8, это не при Яныке, когда зарплата мента была пониже слесаря на заводе. Но вот прошло 4 года и опаньки, зарплаты работяг с ментами сравнялись. Еще два года и перегнали. И работа ментом стала опять так себе. Ну и как тут розвиваты? " Раз существует мвд , значит существует и преступность. Раз существует преступность, значит существует и министерство внутренних дел. Сегодня преступность существует лучше , чем мвд".с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, US7IGN сказал: Головне щоб народ не почав запитувати нахіба йому така держава і влада взагалі і поліція серед іншого Так тоді ж усіх назвуть кацапськими агентами😀 , розхитувачами човна і.т.д 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 минуты назад, US7IGN сказал: В армії зарплати кращі Хто не на передку 20к? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, юра84 сказав: Так тоді ж усіх назвуть кацапськими агентами😀 , розхитувачами човна і.т.д і тут на сцену виходить ецилоп Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 часов назад, Бездомный сказал: а от які варіанти були в Кравчука - Кучми ? Никаких, при них Украина и повернула не туда, тупиковый путь развития = неонацизм (не путать с национализмом). Черновола надо было слушать. В десятый раз - федерализм + внеблоковый статус. Непонятно? Выгляни в окно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Никаких, при них Украина и повернула не туда, тупиковый путь развития = неонацизм (не путать с национализмом). Черновола надо было слушать. В десятый раз - федерализм + внеблоковый статус. Непонятно? Выгляни в окно а краще з окопу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 минуты назад, US7IGN сказал: Головне щоб народ не почав запитувати нахіба йому така держава і влада взагалі і поліція серед іншого Якщо один пенс з напiвавтоматичною збррею поставив раком цiлий голосiiвський райвiддiлок ментiв, то яркий би був масштаб ,якби це суме влаштував якись проукраiнсько налаштований командир навiть з ротою добре навчених бiйцiв?! Дiсклеймер.Прсто цiкаво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Хто не на передку 20к? це краще у Матраса запитати. але на нові зуби вже десь вкрав знайшов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Якщо один пенс з напiвавтоматичною збррею поставив раком цiлий голосiiвський райвiддiлок ментiв, то яркий би був масштаб ,якби це суме влаштував якись проукраiнсько налаштований командир навiть з ротою добре навчених бiйцiв?! Дiсклеймер.Прсто цiкаво. скоро побачимо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 51 минуту назад, рыбак сказал: По какой морали должен жить народ и полицаи , есть где прочесть ? У вас одна книга, её и читайте 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, Скромный прораб сказав: неонацизм - федерализм + внеблоковый статус. Непонятно? Выгляни в окно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: це краще у Матраса запитати. але на нові зуби вже десь вкрав знайшов Дозхд вiд матрасного бiзнесу не дoзволяв зуби зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, US7IGN сказал: скоро побачимо Головне,щоб за життя.Бо потiм байдуже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Дозхд вiд матрасного бiзнесу не дoзволяв зуби зробити? я нічого не знаю про його бізнес Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, Вячеслав63 сказав: Реформа поліції під керівництвом грузинок була на американські гроші і не по совковим стандартам. Туди непросто було потрапити, бо треба було здавати екзамени. І як казала мені одна знайома, яка туди хотіла поступити на службу, що далеко не всі їх проходили. Але, потім грузинок вигнали і Аваков відновив все, як і було. Піздьош і показуха то було. Котиків з дерев знімати та фоточки у соцмережах постити. Ну всьо такоє, що так полюбляють дивитися та обговорювати досить великих прошарок населення: показуху, а не суть Тим більш, що стрілять їх нормально не навчали, від слова "зовсім". Як і водити авто, не кажучи вже про психологічну підготовку та відбір. До "американських стандартів" країні просто грошей не виділили, та й до інших стандартів теж. Наприклад, щоб навчити людину нормально стріляти з пістолета та влучати (а влучати важливо, бо застосування зброї переважно в містах і навкруги люди) потрібно півроку-рік і 5-10 тисяч набоїв. А потім обов'язково хоча б раз на тиждень 150-200 набоїв та обов'язково холосте(без набоїв) тренування рази два-три на тиждень. Тоді буде хоч якійсь "стандарт". Неважливо, навчати чоловіка чи жінку (жінок до речі, навчати простіше, бо чоловіки вважають що вміють стріляти від народження тому, що у них виріс прутень). В гроші переводьте самі. Це тільки ціна набоїв. Стріляти в українській поліції навчають тільки "Корд" тощо. А патрульку вчать писати протоколи та щемити громадян. До помилок не дойобуйтесь, бо я в селі і правити на планшеті дрібнний кегель мені ліниво) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, vadimv сказал: Ну да, из жопы выхода нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 минут назад, Vitaliy67 сказал: У вас одна книга, её и читайте "Вот так всегда...".с. Как только интересуешься и пытаешься уточнить у " знающих " , то на поверку они оказываются не знающие , а болтающие , сами не понимая о чем , ни смысла , ни того зачем и к чему они это пишут. Абишонебуть та хайбуде. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, US7IGN сказал: я нічого не знаю про його бізнес Я теж нi. Вiн,здаеться, колись давно на фррумi книжку продавев про будiвництво власноо будинку з... iвна i палок(закреслено) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 20 минут назад, DmiVady сказал: Піздьош і показуха то було. Котиків з дерев знімати та фоточки у соцмережах постити. Ну всьо такоє, що так полюбляють дивитися та обговорювати досить великих прошарок населення: показуху, а не суть Тим більш, що стрілять їх нормально не навчали, від слова "зовсім". Як і водити авто, не кажучи вже про психологічну підготовку та відбір. До "американських стандартів" країні просто грошей не виділили, та й до інших стандартів теж. Наприклад, щоб навчити людину нормально стріляти з пістолета та влучати (а влучати важливо, бо застосування зброї переважно в містах і навкруги люди) потрібно півроку-рік і 5-10 тисяч набоїв. А потім обов'язково хоча б раз на тиждень 150-200 набоїв та обов'язково холосте(без набоїв) тренування рази два-три на тиждень. Тоді буде хоч якійсь "стандарт". Неважливо, навчати чоловіка чи жінку (жінок до речі, навчати простіше, бо чоловіки вважають що вміють стріляти від народження бо в них виріс прутень). В гроші переводьте самі. Це тільки ціна набоїв. Стріляти в українській поліції навчають тільки "Корд" тощо. А патрульку вчать писати протоколи та щемити громадян. До помилок не дойобуйтесь, бо я в селі і правити на планшеті дрібнний кегель мені ліниво) Я би не був проти щоб тi полiцаi далi би знiмаали котикiв з дерев i роьили селфi.Головне не заважали жити. Змінено 58 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 10 хвилин тому, sergio сказав: Я би не був проти щоб тiпооiцаiдалi би знiмаали котикiв з дерев i прочли селфi.Головне не заважали жити. Це ви такий сміливий, доки не попали в розклад, як люди в Києві вчора. Ви то може і встигли б збігти, а ваші рідні? А ще попереду багато веселого. Я теж не можу весь час за донькою охоронцем ходити, хоча я себе в рази ефективніше, ніж поліція, можу захистити від таких уйобків-терористів. А в селі так тим більш спокійно себе почуваю - бо в мене зараз нормальні сусіди, а не обсмоки з підрозділу "Run". Змінено 53 хвилини тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 11 годин тому, MaxS сказав: З Маріїнського парку спостерігали? Треба спитати, по скільки платили. Кажуть бюджетникам з Харкова по 300 гр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 20 хвилин тому, Скромный прораб сказав: Ну да, из жопы выхода нет Находясь в жопе, ты можешь сделать две вещи. Во-первых — постараться понять, почему ты в ней находишься. Во-вторых — вылезти оттуда. Ошибка отдельных людей и целых народов в том, что они думают, будто эти два действия как-то связаны между собой. А это не так. И вылезти из жопы гораздо проще, чем понять, почему ты в ней находишься. Почему? Вылезти из жопы надо всего один раз, и после этого про неё можно забыть. А чтобы понять, почему ты в ней находишься, нужна вся жизнь. Которую ты в ней и проведёшь. Виктор Олегович Пелевин, «Священная книга оборотня 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз