Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

20 хвилин тому, vadimv сказав:

У толстоевского

Головне щоб народ не почав запитувати нахіба йому така держава і влада взагалі і поліція серед іншого :lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

35 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Ага, полиция живёт по одной морали, а народ по другой .

Это так не работает 

та мораль завжди одна :flag1:

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

та мораль завжди одна :flag1:

Важливе доповнення:

Посилання на коментар

15 минут назад, ks6 сказал:

Нет. Весь тот набор молодежи в новую полицию был сугубо на бабках. 2015. Один из самых тяжелых в экономике, зарплаты на заводах аж 4, а в полиции со старта 8, это не при Яныке, когда зарплата мента была пониже слесаря на заводе. Но вот прошло 4 года и опаньки,  зарплаты работяг с ментами сравнялись. Еще два года и перегнали. И работа ментом стала опять так себе. Ну и как тут розвиваты? 

" Раз существует мвд , значит существует и преступность. Раз существует преступность, значит существует и министерство внутренних дел.

Сегодня преступность существует лучше , чем мвд".с   

Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

Головне щоб народ не почав запитувати нахіба йому така держава і влада взагалі і поліція серед іншого :lol:

Так тоді ж усіх назвуть кацапськими агентами😀 , розхитувачами човна і.т.д

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, юра84 сказав:

Так тоді ж усіх назвуть кацапськими агентами😀 , розхитувачами човна і.т.д

і тут на сцену виходить ецилоп :flag1:

Посилання на коментар

5 часов назад, Бездомный сказал:

а от які варіанти були в Кравчука - Кучми ? 

Никаких, при них Украина и повернула не туда, тупиковый путь развития = неонацизм (не путать с национализмом). Черновола надо было слушать. В десятый раз - федерализм + внеблоковый статус. Непонятно? Выгляни в окно

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Скромный прораб сказав:

Никаких, при них Украина и повернула не туда, тупиковый путь развития = неонацизм (не путать с национализмом). Черновола надо было слушать. В десятый раз - федерализм + внеблоковый статус. Непонятно? Выгляни в окно

а краще з окопу :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, US7IGN сказал:

Якщо один пенс з напiвавтоматичною збррею поставив раком цiлий голосiiвський райвiддiлок ментiв, то яркий би був масштаб ,якби це суме влаштував якись  проукраiнсько налаштований командир навiть з ротою добре навчених бiйцiв?! 

Дiсклеймер.Прсто цiкаво.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Хто не на передку 20к?

це краще у Матраса запитати. але на нові зуби вже десь вкрав знайшов :flag1:

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

Якщо один пенс з напiвавтоматичною збррею поставив раком цiлий голосiiвський райвiддiлок ментiв, то яркий би був масштаб ,якби це суме влаштував якись  проукраiнсько налаштований командир навiть з ротою добре навчених бiйцiв?! 

Дiсклеймер.Прсто цiкаво.

скоро побачимо :flag1:

Посилання на коментар

51 минуту назад, рыбак сказал:

По какой морали должен жить народ и полицаи  , есть где  прочесть ?

У вас одна книга, её и читайте 

• Хаха 3
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Скромный прораб сказав:

неонацизм - федерализм + внеблоковый статус. Непонятно? Выгляни в окно

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

це краще у Матраса запитати. але на нові зуби вже десь вкрав знайшов :flag1:

Дозхд вiд матрасного бiзнесу не дoзволяв зуби зробити?

Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

скоро побачимо :flag1:

Головне,щоб за життя.Бо  потiм байдуже.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Дозхд вiд матрасного бiзнесу не дoзволяв зуби зробити?

я нічого не знаю про його бізнес :lol:

Посилання на коментар

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

Реформа поліції під керівництвом грузинок була на американські гроші і не по совковим стандартам. Туди непросто було потрапити, бо треба було здавати екзамени. І як казала мені одна знайома, яка туди хотіла поступити на службу, що далеко не всі їх проходили. Але, потім грузинок вигнали і Аваков відновив все, як і було.

Піздьош і показуха то було. Котиків з дерев знімати та фоточки у соцмережах  постити.

Ну всьо такоє, що так полюбляють дивитися та обговорювати досить великих прошарок населення: показуху, а не суть

Тим більш, що стрілять їх нормально не навчали, від слова "зовсім". Як і водити авто, не кажучи вже про психологічну підготовку та відбір.

До "американських стандартів"  країні просто грошей не виділили, та й до інших стандартів теж.

Наприклад,  щоб навчити людину нормально стріляти з пістолета та влучати (а влучати важливо, бо застосування зброї переважно в містах і навкруги люди) потрібно півроку-рік і 5-10 тисяч набоїв. А потім обов'язково хоча б раз на тиждень 150-200 набоїв та обов'язково холосте(без набоїв) тренування рази два-три на тиждень. Тоді буде хоч якійсь "стандарт". Неважливо, навчати чоловіка чи жінку (жінок до речі, навчати простіше, бо чоловіки вважають що вміють стріляти від народження тому, що у них виріс прутень). В гроші переводьте самі. Це тільки ціна набоїв.

Стріляти в українській поліції навчають тільки "Корд" тощо. А патрульку вчать писати протоколи та щемити громадян.

До помилок не дойобуйтесь,  бо я в селі і правити на планшеті дрібнний кегель мені ліниво) 

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 4
Посилання на коментар

11 минут назад, vadimv сказал:

Ну да, из жопы выхода нет

Посилання на коментар

12 минут назад, Vitaliy67 сказал:

У вас одна книга, её и читайте 

"Вот так всегда...".с.

Как только интересуешься и пытаешься  уточнить у  " знающих " , то на поверку они  оказываются  не знающие , а  болтающие , сами не понимая о чем  , ни смысла , ни того зачем и к чему они это пишут. 

Абишонебуть та хайбуде.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

я нічого не знаю про його бізнес :lol:

Я теж  нi. Вiн,здаеться, колись давно на фррумi книжку продавев про будiвництво власноо будинку з... iвна i палок(закреслено)

Посилання на коментар

20 минут назад, DmiVady сказал:

Піздьош і показуха то було. Котиків з дерев знімати та фоточки у соцмережах  постити.

Ну всьо такоє, що так полюбляють дивитися та обговорювати досить великих прошарок населення: показуху, а не суть

Тим більш, що стрілять їх нормально не навчали, від слова "зовсім". Як і водити авто, не кажучи вже про психологічну підготовку та відбір.

До "американських стандартів"  країні просто грошей не виділили, та й до інших стандартів теж.

Наприклад,  щоб навчити людину нормально стріляти з пістолета та влучати (а влучати важливо, бо застосування зброї переважно в містах і навкруги люди) потрібно півроку-рік і 5-10 тисяч набоїв. А потім обов'язково хоча б раз на тиждень 150-200 набоїв та обов'язково холосте(без набоїв) тренування рази два-три на тиждень. Тоді буде хоч якійсь "стандарт". Неважливо, навчати чоловіка чи жінку (жінок до речі, навчати простіше, бо чоловіки вважають що вміють стріляти від народження бо в них виріс прутень). В гроші переводьте самі. Це тільки ціна набоїв.

Стріляти в українській поліції навчають тільки "Корд" тощо. А патрульку вчать писати протоколи та щемити громадян.

До помилок не дойобуйтесь,  бо я в селі і правити на планшеті дрібнний кегель мені ліниво) 

Я би не був проти щоб тi полiцаi далi би знiмаали котикiв з дерев i роьили селфi.Головне не заважали жити.

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

Я би не був проти щоб тiпооiцаiдалi би знiмаали котикiв з дерев i прочли селфi.Головне не заважали жити.

Це ви такий сміливий, доки не попали в розклад, як  люди в Києві вчора. Ви то може і встигли б збігти,  а ваші рідні?

А ще попереду багато веселого.

Я теж не можу весь час за донькою охоронцем ходити, хоча я себе в рази ефективніше, ніж поліція, можу захистити від таких уйобків-терористів.

А в селі так тим більш спокійно себе почуваю - бо в мене зараз нормальні сусіди, а не обсмоки з підрозділу "Run".

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

11 годин тому, MaxS сказав:

З Маріїнського парку спостерігали?

Треба спитати, по скільки платили.

Кажуть бюджетникам з Харкова по 300 гр.

Посилання на коментар

20 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Ну да, из жопы выхода нет

Находясь в жопе, ты можешь сделать две вещи. Во-первых — постараться понять, почему ты в ней находишься. Во-вторых — вылезти оттуда. Ошибка отдельных людей и целых народов в том, что они думают, будто эти два действия как-то связаны между собой. А это не так. И вылезти из жопы гораздо проще, чем понять, почему ты в ней находишься. Почему? Вылезти из жопы надо всего один раз, и после этого про неё можно забыть. А чтобы понять, почему ты в ней находишься, нужна вся жизнь. Которую ты в ней и проведёшь.

Виктор Олегович Пелевин, «Священная книга оборотня

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...