Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, sergio сказав:

На минулий рік 10, 5 лямів  баксів був. Хитрі англійці спихнули нам той непотріб. 

Ботяри аргументують необхідність утримання тої станції Україною, що завдяки ній нам належить кусок Анктартиди з відповідними залежами корисних копалин, які ми колись зможемо видобувати. 🤦‍♂️ 

та питання ж не в витратах, а в тому що на ці гроші робиться. виглядає як гарна помийка :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

36 хвилин тому, sergio сказав:

Пи. Си. В погонях є прихильником Раян Гослінг стайл. 😎 

Гослінг добігався, що його наздогнали, зняли з огорожі, вштрикнули транквілізатор і без його згоди засунули в бусік космічний корабель і відправили на нуль орбіту Тау Кита. В один кінець.

От що буває, коли сідаєш грати у азартні ігри з державою. "Компромиссы вас догонят" (с)

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Гослінг добігався, що його наздогнали, зняли з огорожі, вштрикнули транквілізатор і без його згоди засунули в бусік космічний корабель і відправили на нуль орбіту Тау Кита.

От що буває, коли сідаєш грати у азартні ігри з державою. "Компромиссы вас догонят" (с)

то він не дочитав Гаррісона, де DiGriz в кінці кінців починає працювати на державу :flag1:

якщо і ламати систему то тільки для того щоб очолити нову. або шукати собі гарне місце в існуючій не погоджуючись на низький рівень.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, ozor сказав:

Скільки важить повний бак пального і скільки важить батарея?

Скільки важить силова установка та трансмісія електромобіля і скільки важить силова установка та трансмісія бензодізельмобіля?
Відповідь на це питання може значно змінити критерії оцінки та розбити легенди :)

Підкажу: Volkswagen ID.4 важить приблизно як рівноразмірний дізельбензосув.

Я коли збирався брати собі другим авто трошки погуляв по темі, тож багато порівнянь зробив, для себе звісно.
Але поки йде війна якось нове блискуче авто мені не дуже потрібно, бо немолодий дизель не робить мозки, окрім подиву, коли я бачу рахунок на АЗС 😉 Ну тут я давно морально готовий, бо коли вибирав авто знав, що 8-9 л/100 км то маркетинговий піздьош, який, теоретично, можна досягти, але нормальні люди так не їздять 😁 

Якщо зануритись в обслуговування (ТО) авто на електриці та дизель-бензо, те, що люди, які вміють рахувати гроші, називають "вартість володіння", то ... буде наступний сюрпрайзмазафака :lol:)))

Щось я багато написав, є ж тема, де теоретики використання електромобілів перемагають практиків роликами з інтернетів :lol:)))
Цікаво було б, чи зайшло б тим теоретикам, якби їм зуби по роликах з інтернету хоч раз відремонтували )))

Змінено користувачем DmiVady
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Цікаво було б, чи зайшло б тим теоретикам, якби їм зуби по роликах з інтернету хоч раз відремонтували )))

їм вже Голобородько смоктати який рік підряд дає :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Vinsol2009 сказав:

Але це їм не завадило захопити південь майже без спротиву.

Виняток Миколаїв.

Залишилися лише там, де зупиняли.

Пам'ятаю, пам'ятаю, Київ за три дні. Америка давала. Анал-із

Посилання на коментар

13 минут назад, vadimv сказал:

Гослінг добігався, що його наздогнали, зняли з огорожі, вштрикнули транквілізатор і без його згоди засунули в бусік космічний корабель і відправили на нуль орбіту Тау Кита. В один кінець.

Що за прикол? Лінк будь- ласка. 

Посилання на коментар

4 години тому, vadimv сказав:

Ніт, вона це робить гірше.

Бо закони Ньютона ніхто не відміняв і зайва тонна впливає на керованість.

А також на неї впливає рекуперація, яка не відключається.

Аргументи у тебе - обк. 

Посилання на коментар

2 години тому, vadimv сказав:

Так ніхто ж здається і не заперечує очевидне - що недомобілі не здатні проїхати 1000 км на одному заряді і зарядитися на наступні 1000 км за 5 хвилин. 

Вже здатні 

www.ukr.net/news/details/auto/114616855.html

Посилання на коментар

21 хвилину тому, DmiVady сказав:

Шо там далеко від VW ходить, візьмемо електричну Шкоду Elroq - від 1949 до 2342 кг і аналогічну Шкоду Karoq - 1320–1649 кг 

Якось немає бажання ремонтувати зуби у стартаперів і весільних тамадів, або у китайців. То забавка для відчайдушних бета-тестерів. 

Якщо зануритись в обслуговування (ТО) авто на електриці та дизель-бензо, те, що люди, які вміють рахувати гроші, називають "вартість володіння", то ... буде наступний сюрпрайзмазафака :lol:)))

Ну от, знову в темі про війну розмови про халяву.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

13 минут назад, DmiVady сказал:

Однокласники tiguan, rav4 -1.6, id4-2+. Ніфіга собі «приблизно») І ці кг реально відчуваються попри нижчий ценр ваги. У мене двз 1.9, електричка 2.2. 
Потім сідаєш в пузотерку типу гольфа і прозріваєш від того, як воно рулиться зі своїми 1.3т)

Змінено користувачем Gonchik
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, ozor сказав:

Вже здатні 

www.ukr.net/news/details/auto/114616855.html

Нє, ну якщо хтось згодний ставити екстремальні рекорди по українських дорогах взимку, то нехай. Це його право.

Також додам, що якщо вже брати рекорди, то дизельна Шкода Суперб проїхала 2831 км на одному баку. Інжойте.

Посилання на коментар

Цікава тенденція. Електромастурбація в цьому сортирі. Форум, явно розвивається.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, karbo сказав:

Аргументи у тебе - обк. 

Доречі, про бабку - одна бабка кожної зими пересідала з Тесли на Ліфа, бо страшно було їздити.

Посилання на коментар

Про "хороших" євреїв кацапів - 

Кацапів з під-Києва не вибили, вони просто "ушлі". І пуйло не хотіло воювати, його "абманулі".

• Сумно 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ozor сказав:

Цікава тенденція. Електромастурбація в цьому сортирі.

Ще раз, для тих, хто пропустив попередні серії - Китай використовує електрички в якості зброї проти Заходу.

Це війна.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

все як у кацапів тепер? :lol:

критикуєш - пропонуй (с)

Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Ще раз, для тих, хто пропустив попередні серії - Китай використовує електрички в якості зброї проти Заходу.

Це війна.

Ахаха 

Війна у твоїй голові, а реальна на вулиці і через твою срану нафту, при тому вже другу сотню років йде з сотнями млн жертв 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Gonchik сказав:

Однокласники tiguan, rav4 -1.6, id4-2+. Ніфіга собі «приблизно») І ці кг реально відчуваються попри нижчий ценр ваги. У мене двз 1.9, електричка 2.2. 
Потім сідаєш в пузотерку типу гольфа і прозріваєш від того, як воно рулиться зі своїми 1.3т)

Дуже зручно брати один клас (назвавши однокласниками, як зручно) по нижній планці ваги, а іншій по верхній 😁)))
Я не для суперечок - немає ані часу, ані натхнення, просто відмітив рівень аргументації, раз вже цифри почали малювати 😉
Продовжувати не буду)

Посилання на коментар

12 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Про "хороших" євреїв кацапів - 

Кацапів з під-Києва не вибили, вони просто "ушлі". І пуйло не хотіло воювати, його "абманулі".

надулі , кинули , ваділі за нос 

(с)

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Бездомный сказав:

критикуєш - пропонуй (с)

Я послідовно пропоную не підтримувати підарасів, але як мінімум в цій країні я в меншості

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Я послідовно пропоную не підтримувати підарасів, але як мінімум в цій країні я в меншості

А працювати на них було нормально? Чи то помилки молодості?

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Ахаха 

Війна у твоїй голові

Та вона у моїй голові була з листопада 2013, теж мені новина

1 хвилину тому, karbo сказав:

через твою срану нафту, при тому вже другу сотню років йде з сотнями млн жертв 

І якщо спочатку в ній перемагав Захід, то останні кілька років перемагає Китай.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...